Revoluțiile și alte chestii, ale lui Nick

acum 2 ani 11 luni #25 de Nick
Gallardo, dacă știam io unde-i azi Jupiter pe hartă.... Să nu-mi mai zici pe nume!
Parol!

Asta, dacă vreunul dintre cei care vor citi, or zice " vrăjeală ".

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 10 luni #26 de Nick
Din categoria " de-ale lui Nick ", articole."Teama de femei

Acesta este un avertisment simplu, dar serios, pe care îl vedem scris pe mașini și magazine. O auzim și în discuția noastră de zi cu zi. Cei care aderă la această filozofie vă vor spune despre povești pe care le-au auzit, văzut și experimentat despre modul în care bărbații au fost distruși de femei.

Dar de ce bărbații ar trebui să se teamă de femei? Un bărbat are 40% din greutatea mușchilor, dar o femeie are doar 20%. Un bărbat are mai mult sânge, mai mult oxigen și mai mulți hormoni pentru a-i da de două ori puterea brută a unei femei.Prin urmare, bărbații cred că femeile sunt vasele mai slabe. Ceea ce nu reușesc să aprecieze este că în vasul slab este o ungere puternică pe care o femeie o poate folosi pentru a continua să fie cel mai puternic tsunami al unui bărbat la o șoaptă, prin simpla ridicare a unui deget.

Dacă o femeie își dă seama de puterea ei și decide să o folosească, poate deține un bărbat indiferent de cine sau ce este el.

Puterea unei femei asupra bărbatului datează din zilele biblice. Adam a fost zdrobit de Eva. Sampson, care era foarte puternic, s-a predat lui Delliah. David a căzut un Golliath de nouă metri, dar a căzut sub vraja lui Ballishe. Solomon, care a condus peste anii de aur ai Israelului, a fost înconjurat de femei. Imaginează-ți un apel de 700 de soții și 300 de concubine!

De ce un guvernator american și-ar distruge cariera politică și căsătoria, zburând la Buenos Aires pentru a vedea o femeie pe care o iubea? Puterea femeii. De ce ar fi cel mai puternic om de pe pământ să se îngenuncheze în fața unui intern pentru a fi intim cu ea? Puterea femeii. De ce ar da un fost președinte al Ghana să ofere mașini de golf pentru câteva momente de distracție? Puterea femeii. Și de ce i-ar fi arătat un profesor un examen de examen la doamna sa studentă? Puterea femeii. În zilele noastre universitare, am numit-o „planul v”

Strategia
Un bărbat are o mare împlinire emoțională, întrucât rezolvă problemele unei femei. O femeie știe, instinctiv, că iluziile sunt cele mai puternice arme pentru a depista un bărbat. Prin urmare, folosește ceea ce are pentru a crea iluzii în mintea lui, în special pe cele care aduc senzație și fiorul de a se simți iubit.Face acest lucru în moduri simple, precum îmbrăcarea pentru a ucide, mersul provocator, acte romantice, smucituri, glume și expresii simple pentru a arăta că admiră prezența și acțiunea ta.

Acest lucru te provoacă să te porți ca un bărbat. Din păcate, în acest moment, femeia și-a folosit puterea pentru a muta creierul bărbatului din cap și l-a relocat între picioare. El este hipnotizat.

În această condiție, un bărbat va face orice, inclusiv risca orice pentru a menține iluziile vii și senzația romantică care curge. El acționează în moduri de a asculta, asigura și proteja femeia. Interesant este că studiile arată că orice femeie apăsând butoanele drepte la momentul potrivit poate prinde orice bărbat. Frica de femei!

La femei
Ai toată puterea de a controla bărbații și lumea. Fără tine, bărbații nu au nimic și nu pot face nimic. Dependența unui bărbat de femeie își are rădăcinile într-un „complex al femeii”. Aceasta va rămâne atâta timp cât un bărbat se naște dintr-o femeie și până la sfârșitul lumii.Cu toate acestea, trebuie să vă folosiți mantra în mod prudent pentru a aduce împlinire reciprocă în relația voastră. Dacă vă concentrați pe voi înșivă și vă abuzați în mod egoist de puterea voastră, îi dați bărbatului dvs. o supradoză și îl transformați într-un „toke” sau mort viu. El nu mai poate răspunde la farmecul tău iubitor.

Puterea ta este bună. Barbatii au nevoie de ea, dar fara iubire adevarata, puterea ta va fi dominata de frica. Acest lucru este valabil mai ales la femeile care folosesc tot felul de oculte, amenințări și manipulări pentru a-și controla bărbații.

Bărbații, se tem de femei
Femeile au o putere extraordinară asupra bărbaților și pot face aproape orice își doresc cu bărbații lor. Astăzi, studiile arată că 95% din toate deciziile bărbaților sunt luate sub influența unei femei.

Se știe, de asemenea, că fluxul major de informații pe care bărbații le primesc despre sine provin de la femei. Bărbații au puterea să facă toată munca fizică, dar femeile fac telecomanda.Samuel Johnson, psiholog, spune că natura le-a oferit femeilor atâta putere încât legea nu le poate oferi decât mai puțin. Femeile vor avea întotdeauna putere asupra bărbaților."
"Nu de alta, da' am zis să citesc și eu ceva "despre femei"!

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, ra888

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 10 luni - acum 2 ani 10 luni #27 de Nick
No! Zisei o vorbă! Și umblai după ea!

Din ciclul "de-ale mele" dar ale Monikăi!


dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/201...a-ne-omoara.html?m=1

"Din ciclul De ale mele

Am scris zilele trecute un articol despre Maeștri și Impostori. Un aspect pe care nu l-am cuprins în acel articol este Practica. Acest aspect mi-a fost adus în atenție zilele acestea. Ceea ce deosebește un Maestru de un impostor este practica. Era și o vorbă care circula pe internet cum că, aproximativ redat, ”Un Maestru are mai multe ratări decât un începător încercări.”

Altfel spus, un Maestru are la început o oarecare cunoaștere teoretică pe care o verifică, întărește și schimbă prin practica sa personală. Dar această practică personală este una perseverentă, de la un anumit timp alocat acesteia până când practica devine modul lui de viață constant, clipă de clipă. Și în acel moment el nu mai practică, el este însuși Practica.

Sunt mulți care pentru că au citit 4,5 – 10 cărți și au fost la x seminarii și cursuri cu tot felul de tematici își închipuie că acest lucru îi face automat Maeștri. Este ca și cum o fecioară/virgină ar vorbi despre sex. Teoretic știe totul dar ajunsă la practică este total neștiutoare.

Cea mai mare problemă cu care se confruntă oamenii este inconstanța. Se apucă de ceva cu mare entuziasm, după care entuziasmul scade, scade până dispare cu totul. Și se apucă de altceva și reiau de la capăt aceiași schemă. Asemeni copiilor care primesc o jucărie, se joacă cu ea, uneori o și strică, după care o aruncă pentru că s-au plictisit de ea și vor alta.

Este normal să-ți cauți Calea trecând prin mai multe căutări ca să vezi care cale ți se potrivește. Dar când ai găsit-o, du-te pe ea. Du-te până la capăt pentru că darurile ei nu sunt la poarta de la intrare, ci ascunse uneori chiar în fundul grădinii. Modul și perseverența cu care un începător își urmează Calea este ceea ce deosebește eternul începător de Maestrul în devenire.

Partea proastă la eternul începător este că se crede deja Maestru și că este calificat în această ”calitate” prin tomurile pe care le-a citit de-a valma și cursurile, tot de-a valma, la care a participat. M-am confruntat zilele trecute cu o situație în care întrebând pe cineva ce o face să se creadă calificată pentru un anumit Serviciu adus Mamei Pământ, Serviciu pe care mai mulți oameni frumoși îl aduc împreună într-un Grup, mi-a răspuns că ea se ”crede deja acceptată în acel Grup pentru că trebuia să ajungă acolo pentru că de doi ani participă la seminarii și cursuri pentru ridicarea propriei vibrații și a planetei”.

Și din păcate sunt mulți așa. Mulți ”spiritualiști” scoși pe bandă pe la diferite cursuri și seminarii unde teoria este singurul lucru predat. Și vina cea mai mare nu le revine celor ce predau, deși de multe ori interesul lor este doar de a-și preda doctrina/tematica, a-și lua banii și a mai bifa un curs pe agenda lor. Nu. ”Vina” este a învățăcelului care a fost la curs, a luat notițe și a aruncat apoi caietul în fundul unui sertar sau l-a uitat pe undeva prin bibliotecă.

Lumea noastră are nevoie de practicieni dedicați pentru a ieși din rahatul în care se află. Să nu uităm că și ”dincolo” eram foarte buni teoreticieni, dar am venit pe Pământ să practicăm și să ne verificăm teoria. Se vede cu ochiul liber cum am reușit să o facem ca și omenire. Aproape că ne-am distrus planeta și nu o singură dată. A sosit momentul să ne trezim și să nu mai facem rabat la ignoranță.

Am fost foarte impresionată citind un mesaj Arcturian în care ei spuneau că au Maeștri care meditează încontinuu pentru a menține ridicată vibrația planetei lor și pentru a menține contactul telepatic cu navele lor aflate la mari distanțe (și asta înseamnă sute sau chiar mii de ani lumină). Asta da Măiestrie și dedicare. Iar noi îl mai așteptăm pe Făt Frumos pe calul său alb să vină să ne scoată din mizeria în care singuri ne-am băgat.

Singurul Făt Frumos care poate face acest lucru este cel care doarme/zace în noi. Dar nu-l vom putea trezi dacă nu muncim pentru asta. Nu acuzându-i pe alții pentru situația în care suntem, ci punând mâna și făcând azi un pic, mâine un pic și tot așa se vor vedea treptat rezultatele. Și pentru asta va fi nevoie să ne murdărim degețelele și să renunțăm la manichiură.

Pentru că mineritul în noi înșine este o treabă de vieți, nu de zile sau săptămâni. Deși, acum avem extraordinara șansă să o putem face într-o singură viață. Vom trece pe lângă ea ca Maeștrii de carton care ne credem sau ca Maeștrii adevărați care suntem? Ca întotdeauna, noi alegem. Și vom alege exact ceea ce este potrivit pentru fiecare dintre noi. Pentru că Totul ESTE așa cum ESTE.


Namaste!

Monica Poka"


De când am descoperit-o pe net, mi-a plăcut!PS


Ea scrise în "SÂMBĂTĂ, 3 OCTOMBRIE 2015"

Azi e 8 octombrie 2019.Patru ani de diferență.

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 9 luni - acum 2 ani 9 luni #28 de Nick
Tranzite planete peste PM natale

19 octombrie 2019, 18:30:00

Eveniment
Orbs-ul cu halou.


Aș zice că de urmărit ar fi aspectele în care sunt implicate vertexul și luna.
Că-s cele mai rapide în " mișcare ".
+ Asc și MC în tranzit.

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 9 luni - acum 2 ani 9 luni #29 de Nick
De ce mi se întâmplă mie " chestii de gradul zero" ?
Sau ciudate, sau diferite, sau neobișnuite. :)

Ora Saturn(21:41:58 - 22:48:01)
Zi Lună


Întrebare venită din senin.Ha!

Cred că din cauza lui Pars Fortuna!

Ia uite ce aspect face cu Luna!

( mai și rimează!)

Și Marte ce careu în T cu nodurile lunare!
Predestinare!Oarară descifrată à là mòa. :)


Da', care este casa " chestiilor "?!:S

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 9 luni - acum 2 ani 9 luni #30 de Nick
E 8!
Și e în Capricorn, și e guvernată de Saturn,și Saturn e în Capricorn. Și...


Răspuns la întrebare:


Ascendentul fiind în Rac, primul semnificator al întrebătorului, :) , e Luna!


Guvernator traditional: Luna. Racii sunt emotivi si traiesc adesea ancorati in trecut. Nativii acestei zodii sunt sensibili la schimbarile lunii si au dificultati de a se concentra pe prezent.


Guvernator esoteric: Neptun. Sub influenta lui Neptun, racii devin mai putin dependenti emotional, invata sa ocroteasca si castiga empatie.


Guvernator ierarhic: Neptun. In aceasta treapta a evolutiei, sub guvernarea ierarhica, racii dezvolta calitati parapsihice. Invata sa isi controleze slabiciunile si sa se concentreze pe calitatile intuitive si de vindecare de care dispun.


Al doilea semnificator, al întrebătorului, e prin definiție, tot Luna!

Deci, io, întrebătorul, sunt foarte Lunară! ( "Lunatică" sub influența lui Neptun)

Adică sensibilă. Sau, zic io, se poate spune senzorială.


Casa întrebării ar fi, una dintre ele și principală, casa a XIII -a.În Capricorn.
Care mai e și a ocultismului. Io, așa am găsit.
Semnificatorul e Saturn.

Capricorn


Guvernator traditional: Saturn. Organizati, traditionalisti si ambitiosi, capricornii au probleme in exprimarea emotiilor, insa preiau de la Saturn intelepciunea.


Guvernator esoteric: Saturn. Saturn ramane guvernatorul acestei zodii si pe plan ezoteric, insa actioneaza de data aceasta la un alt nivel, oferind lectiile altruismului si ale generozitatii si dand astfel nativilor din aceasta zodie capacitatea sa inteleaga emotiile.


Guvernator ierarhic: Venus. Capricornii aflati sub guvernarea lui Venus ierarhic inteleg legile universului si devin mai putin reci si impersonali, deschizandu-se catre iubire, armonie, generozitate si frumos.


Și ca să vezi coincidență! Când pusei întrebarea.
Ora lui Saturn și ziua Lunii.


Aici

www.linda-goodman.com/ubb/Forum36/HTML/000652.html


Și aici lecții


astrolibrary.org/houses/

Avem chestii ajutătoare la interpretarea hărților orare.


Pentru întrebarea mea, de citit despre nodurile lunare și punctul norocului.
PS!
Simbolul sabian al gradului ascendentului.

"O pisica, certindu-se cu un soarece."


Joaca, de-a șoarecele și pisica! :lol:Sau
Io centrez, apoi dau la poartă.


Poi na!
Mihnea nu mai apare și el cu o interpretare... ceva acolo.... De specialist!

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.128 secunde
Motorizat de Forum Kunena