Despre virusuri

acum 9 luni 3 săptămâni - acum 9 luni 3 săptămâni #61 de Nick
Replied by Nick on topic Despre virusuri
Articol scris la 13 noiembrie 2018

Un experiment de vaccin pe soldații americani a provocat „gripa spaniolă”?Experimentul cu vaccinul bacterian din 1918-1919 ar fi ucis 50-100 de milioane de oameni


„Gripa spaniolă” a ucis aproximativ 50-100 de milioane de oameni în timpul unei pandemii 1918-1919. Ce se întâmplă dacă povestea care ni s-a spus despre această pandemie nu este adevărată?Dacă, în schimb, infecția ucigașă nu ar fi fost nici gripa, nici spaniola la origine?Documentele recent analizate dezvăluie că „gripa spaniolă” ar fi putut fi un experiment de vaccin militar care a dat prost.Privind înapoi la 100 de ani de la sfârșitul Primului Război Mondial, trebuie să aprofundăm pentru a rezolva acest mister.rezumat
  • Motivul pentru care tehnologia modernă nu a fost capabilă să identifice tulpina de gripă ucigașă din această pandemie este că gripa nu a fost ucigașul.
  • Mai mulți soldați au murit în timpul Primului Război Mondial din cauza bolilor decât din cauza gloanțelor.
  • Pandemia nu a fost gripă. Se estimează că 95% (sau mai mult) dintre decese au fost cauzate de pneumonie bacteriană, nu de gripă/un virus.
  • Pandemia nu a fost spaniolă. Primele cazuri de pneumonie bacteriană din 1918 datează de la o bază militară din Fort Riley, Kansas.
  • În perioada 21 ianuarie – 4 iunie 1918, un vaccin experimental antimeningită bacteriană cultivat la cai de Institutul Rockefeller pentru Cercetări Medicale din New York a fost injectat în soldații de la Fort Riley.
  • În restul anului 1918, pe măsură ce acei soldați – adesea trăind și călătorind în condiții sanitare precare – au fost trimiși în Europa pentru a lupta, au răspândit bacterii la fiecare oprire între Kansas și tranșeele din prima linie din Franța.
  • Un studiu descrie soldații „cu infecții active (care)  aerosolizau bacteriile  care le-au colonizat nasul și gâtul, în timp ce alții – deseori, în aceleași „spații de respirație” – erau profund sensibili la invazia și răspândirea rapidă prin plămâni de către ei. sau bacteriile colonizatoare ale altora.” (1)
  • „Gripa spaniolă” a atacat oamenii sănătoși în floare. Pneumonia bacteriană atacă oamenii în plină experiență. Gripa atacă tinerii, bătrânii și imunodeprimați.
  • La sfârșitul primului război mondial, la 11 noiembrie 1918, soldații s-au întors în țările lor de origine și în avanposturile coloniale, răspândind pneumonia bacteriană ucigașă în întreaga lume.
  • În timpul Primului Război Mondial, Institutul Rockefeller a trimis și serul antimeningococic în Anglia, Franța, Belgia, Italia și alte țări, contribuind la răspândirea epidemiei în întreaga lume.
În timpul pandemiei din 1918-1919, așa-numita „gripă spaniolă” a ucis 50-100 de milioane de oameni, inclusiv mulți soldați.Mulți oameni nu realizează că boala a ucis mult mai mulți soldați din toate părțile decât mitralierele sau gazul muștar sau orice altceva asociat în mod obișnuit cu Primul Război Mondial.Am o legătură personală cu gripa spaniolă. Printre cei uciși de boală în 1918-19 se numără membrii ambelor familii ale părinților mei.continuarea 

vaccineimpact.com/2018/did-military-expe...amed-as-spanish-flu/

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: LauraElla

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 6 luni 4 săptămâni - acum 6 luni 4 săptămâni #62 de gallardo
Replied by gallardo on topic Despre virusuri
Acum 4 ore postat :Hmmm, NS (tranzit) în Scorpion !
Incep să iasă adevărurile ascunse la suprafață....

Primit acum pe w app :

Booooommmmm?
"Guvernul Marii Britanii admite că vaccinurile au afectat sistemul imunitar natural al celor care au fost dublu vaccinați.  Guvernul Regatului Unit a recunoscut că, odată ce ați fost dublu vaccinat, nu veți mai putea dobândi niciodată imunitate naturală completă la variantele de Covid - sau, eventual, orice alt virus.  Deci haideți să vedem cum începe pandemia „adevărată”! 
În Săptămâna 42 „Raportul de supraveghere a vaccinului COVID-19”, Departamentul de Sănătate din Regatul Unit admite la pagina 23 că „nivelurile de anticorpi N par să fie mai scăzute la persoanele care se infectează după două doze de vaccinare”.  Continuă spunând că această scădere a anticorpilor este în esență permanentă.  Ce inseamna asta?  Știm că vaccinurile nu previn infecția sau transmiterea virusului (într-adevăr, raportul din altă parte arată că adulții vaccinați sunt acum mult mai probabil să fie infectați decât cei nevaccinați).  Britanicii descoperă acum că vaccinul interferează cu capacitatea organismului de a produce anticorpi după infecție nu numai împotriva proteinei spike, ci și împotriva altor părți ale virusului.  În special, persoanele vaccinate nu par să formeze anticorpi împotriva proteinei nucleocapside, învelișul virusului, care este o parte crucială a răspunsului la persoanele nevaccinate.  Pe termen lung, cei vaccinați sunt mult mai sensibili la orice mutații ale proteinei spike, chiar dacă au fost deja infectați și vindecați o dată sau de mai multe ori.  Cei nevaccinati, pe de altă parte, vor dobândi imunitate de durată, dacă nu permanente, la toate tulpinile de presupus virus după ce au fost infectați în mod natural cu acesta chiar și o dată. 
Sursa :
assets.publishing.service.gov.uk/governm...e-report-week-42.pdf

Primele companii de asigurări dau înapoi din cauza unui val uriaș de revendicări care le vine în cale.  
Anthony Fauci confirmă că testul PCR nu poate detecta viruși vii.  Anthony Fauci ne confirma ca nici testul antigen si nici testul PCR nu ne pot spune daca cineva este contagios sau nu!!!  Acest lucru anulează toate fundamentele așa-zisei pandemii.  Testul PCR a fost singurul indiciu al unei pandemii. 
Fără PCR-TEST nicio pandemie
Pentru toți lucrătorii din presă, medici, avocați, procurori etc.
ACEASTA este cheia finală, dovada supremă că toate măsurile trebuie ridicate imediat...."

अस्त्रधारी
(Astradhari)
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, dora_5, LauraElla, -Principesa-, MarianaF, ra888

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 6 luni 5 zile #63 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Despre virusuri
Acest articol s-ar putea să vă arcuiască un pic sprâncenele. Până la urmă, realitatea ne dovedește pe zi ce trece că orice conspirație este posibilă. O bună parte din populație încă este terifiată de C0v1d, asta-i destul de clar. Cum putem pune capăt, cu adevărat, acestei probleme? Căci nu putem trăi toată viața într-o spaimă continuă, cu tot felul de restricții contradictorii, care nu fac altceva decât să adâncească mintea umană într-o psihoză de durată, care cu timpul, ne va îmbolnăvi și mai mult.
Bomba este următoarea. Ce-ar fi ca varianta 0m1cr0n, datorită caracteristicilor inedite – rată de transmise mare, dar efecte ușoare – să fie fabricat și răspândit ca și antidot pentru a contracara agenda din spatele Operațiunii C0v1d? Înainte să dați ochii peste cap, gândiți-vă ce poate să facă acest 0m1cr0n. În primul rând, activează mult mai repede imunitatea de turmă, fără să lase sechele în societate. În felul acesta, pandalia iese pe interval. [email protected]X-urile și certificatele devin cam inutile. La fel și măștile și distanțarea vieții. Pe măsură ce vor apărea tot mai multe efecte secundare de la [email protected], lumea se va orienta către terapiile alternative. Pig Pharma va fi din ce în ce mai expusă adevărului. Oamenii își vor recăpăta sănătatea mintală. Marele Reset este rejectat. În schimb, are loc Marea Trezire. Șah mat!
Sună prea bine ca să fie adevărat? Singura dezbatere reală rămâne dacă tulpina 0m1cr0n a fost sau nu proiectată și lansată intenționat cu scopul precis de-a pune capăt tuturor acestor agende dubioase (se știe deja că CV-19 a fost hibridizat în laborator). Păi hai să ne gândim un pic. Tehnologia „[email protected] auto-replicabile” nu-i chiar un subiect nou. Există documente cum că DARPA a respins o solicitare de finanțare din partea EcoHealth Alliance pentru a susține niște teste prin peșterile din China. Știți voi. Aerosoli, proteine toxice, nanoparticule și lilieci (link în comentarii). Indiferent de motiv, DARPA a decis că un astfel de experiment ar reprezenta o amenințare prea mare pentru umanitate (sper).
Dacă de C0v1d-19 te mai fereai cumva, de [email protected] devine din ce în ce mai greu. Aceste așa-zise [email protected], sunt în realitate niște arme biochimice, care conțin tot felul de instrucțiuni controversate, cum este proteina cu țepi, o sabie cu două tăișuri, vestitul hidroxid de grafen și alte coduri de execuție necunoscute. Mai ales că oamenii își pot pierde imunitatea lor naturală, devenind cu timpul dependenți de aceste substanțe, creând un adevărat holocaust medical.
Dacă această teorie vi se pare trasă de păr, vă reamintesc un studiu publicat în Decembrie 2021 de Journal of Genetics & Genomics, care dezvăluie dovezi privind originea lui 0m1cr0n. Studiul indică posibilitatea (și probabilitatea) ca 0m1cr0n să provină de la șoareci prin interacțiune cu oameni. Numărul fără precedent de mutații găsite in genomul 0m1cr0n indică ideea unei intervenții de laborator. De asemenea, tot din acest studiu, reiese că secvența proteinei cu țepi din 0m1cr0n a fost supusă unor selecții pozitive mult mai puternice decât cea a variantelor raportate de $AR$-C0V-2 care continuă să evolueze încet și sigur la gazdele umane. Aceste observații pot conduce lejer la ideea unui „laborator binevoitor” care desfășoară operațiuni precum 0mi1cr0nul ca și antidot. Dacă este adevărat sau nu, rămâne de văzut.
Ideea e că noi, ca oameni simpli, suntem prinși în rafalele unui război global cu arme biochimice și/sau antidoturi produse de laboratoare concurente (așa cum am descris într-un articol mai vechi) și răspândite asupra umanității la anumite intervale de timp. E ca și cum Godzilla se bate cu King Kong în oraș, iar oamenii aleargă ca furnicile de colo-colo încercând să se ferească de clădirile care se prăbușesc (da, da, e film cu Disclosure). Indiferent dacă planul 0m1cr0n aparține vreunei Alianțe pozitive, cea mai bună apărare o reprezintă în continuare propriul sistem imunitar. N-avem idee ce arme biologice demente se vor mai lansa în continuare, dar un sistem imunitar complet funcțional reprezintă cheia optimă pentru supraviețuire.

Andrei S Grama
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, LauraElla

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 5 luni 2 săptămâni - acum 5 luni 2 săptămâni #64 de gallardo
Replied by gallardo on topic Despre virusuri
Azi avem și vești bune :

Klaus Iohannis:
Nu mai prelungim starea de alertă după data de 8 martie
 

अस्त्रधारी
(Astradhari)
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 5 luni 2 săptămâni #65 de Nick
Replied by Nick on topic Despre virusuri
O dă în urgență! Da' pe alt motiv!
Ziceau nu demult că o mai prelungesc cu o lună! Da din alertă de pandemie nu poți trece în urgență de "Z"!

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.128 secunde
Motorizat de Forum Kunena