Despre virusuri

acum 2 ani 5 luni #7 de Nick
Replied by Nick on topic Despre virusuri
AscultăIo,am ajuns undeva la min 8:20! Și am zis să dau mai departe!
:)

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 5 luni - acum 2 ani 5 luni #8 de gallardo
Replied by gallardo on topic Despre virusuri
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a afirmat vineri că Europa
a devenit epicentrul actual al pandemiei,
după raportarea unui număr mare de persoane infectate
și decese mai multe decât în restul lumii
(cu excepția Chinei, unde a apărut coronavirusul, în decembrie).

Tot mai multe state își închid granițele și impun restricții dure de călătorie.UE ce zice ?
Sau mai bine zis ce va face ?!
Se va destrăma ? :huh:


अस्त्रधारी
(Astradhari)

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, cameliaf61, MarianaF

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 5 luni - acum 2 ani 5 luni #9 de Nick
Replied by Nick on topic Despre virusuri
UE....:huh: !

Să zic o poveste!

Cineva de la o firmă cu capital străin întreba dacă guvernu' o să dea ceva reduceri la taxe cu ocazia coroanei!
Răspunsul a fost: să ceară ajutoru' de acolo unde au trimis banii, de taxe, la mama lor acasă! Țara asta a fost suptă și de laptele de după înțărcare de toate neamurile.


Apropo'! Care fură neamurile /imperiile / cele mai cuceritoare?!

Zic și io!


PS
În urmă cu câteva luni am zis că nimeni din cei care nu sunt corecți și nu respectă legile pământului țării ăsteia nu va mai rezista cu afacerile necurate! Văzând câte se fac din umbră în tot felul de inginerii financiare.

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 5 luni #10 de Nick
Replied by Nick on topic Despre virusuri

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: dora_5

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 4 luni #11 de Nick
Replied by Nick on topic Despre virusuri
"„Boala… poate fi urmărită de… corpul eteric planetar (în special corpul eteric al… [umanității])… în care sunt implicate epidemiile … starea corpului eteric predispune la… boală sau îl protejează… făcând omul rezistent la impact. de factori de deteriorare sau de epidemie sau care nu reușesc să facă acest lucru din cauza slăbiciunii eterice inerente. Corpul eteric ... o derivă modernă către accentul pus pe vitalitate, pe calitățile vitale din alimente și pe darea de produse vitaminice pentru a crea un răspuns vital. " "
........
"În aceste săptămâni trecute, autorul a încercat să sintetizeze marea cantitate de informații existente acolo despre coronavirus, cu o analiză ezoterică și astrologică adăugată - pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul acestui an spiritual, chiar înainte de începutul Berbecului, la echinocțiul din martie. 20. Peștii sunt un semn al sfârșitelor și al retragerii - Umanitatea este forțată să se retragă și nimeni nu este imun de această situație globală practic fără precedent.
Coronavirusul a demonstrat cât de strâns conectat este toată lumea în interiorul pânzei planetare a vieții (reteaua eterică) - că niciun om nu este separat de altul. Există multe provocări în față, dar în cele din urmă această perioadă semnalează o fază critică în defalcarea vechii ordini care va genera noua.
Această purificare planetară, indiferent de ce sau de unde este geneza virusului, stabilește tonul pentru următorii câțiva ani, până în 2025; acesta va testa puterea fiecăruia să depășească cu mult zonele lor de confort - să „încordeze fiecare tendință” în transformarea structurilor noastre actuale și în construirea unui viitor mai bun."
.......
Un virus de frică globală a fost mai dăunător decât virusul Covid-19 însuși, condus de mass-media obsesivă, de o conducere politică și de măsuri extreme de compensare care au urmat răspunsuri lente. Desigur, există motive de îngrijorare, dar este nevoie și de un sentiment de proporție și co-măsurare. Neptunul face parte din problemă aici din două motive:

1. Neptun reglementează sângele și circulația acestuia , viruși și boli greu de diagnosticat.

2. Neptun stăpânește, de asemenea, conștiința de masă - natura astrală, oceanul de emoție pentru Umanitatea în ansamblu. Neptun reglementează plexul solar, scaunul corpului astral și frica.

Statisticile coronavirusului pot fi înșelătoare
Următoarele articole au fost postate pe peretele Facebook al autorului , curioși pentru a vedea ce fel de răspunsuri au venit. Nu toată lumea a fost de acord cu desigur, unii au crezut că există o încercare de a „reduce” urgența situației - aceasta nu era cu siguranță intenția autorului. Cu toate acestea, următoarea perspectivă asupra statisticilor de virus este reprodusă aici, fără multe modificări:

......

Studiile au descoperit că aproximativ 80% din toate cazurile de Covid-19 prezintă simptome relativ minore, care se termină fără boli grave și, prin urmare, rămân nedeclarate. Statisticile pentru decese ar fi mult mai precise, deoarece de obicei sunt contabilizate cadavrele.

......
Coincidențe, revendicări și fapte
Există multe aspecte neliniștitoare și profund legate de „coincidențe” și afirmații care au apărut în timpul acestui focar de Covid-19. În unele cazuri, aceste puncte nu sunt aprobate, dar majoritatea sunt bine documentate. Să trecem în revistă aceste coincidențe și afirmații, ținând cont de faptul că, pentru unii, unii ar putea să se prindă sau să fie în mod corect „teoria conspirației”, în timp ce altele sunt destul de fezabile.

Autorul nu are o părtinire sau abonament special la niciunul dintre aceste puncte, ele sunt pur și simplu notate ca fiind „acolo” ca fapte sau în arena publică speculativă; toată lumea a văzut aceste tipuri de titlu în timpul absorbției lor în epidemia de Coronavirus. După remarcarea acestor câteva puncte, va exista o revenire la examinarea Neptunului și a altor cicluri planetare în 2020.

......

Indiferent dacă acest virus este la fel de imaginar cum spun unii sau este în întregime real, este expus până la un punct dincolo de orice legătură cu realitatea și nu doar în media. Este un atac mult mai mare asupra minții noastre chiar acum. Se consideră că profesioniștii medicali autorizați și de încredere sunt la fel de susceptibili să vă vorbească despre propagandă ca un ministru guvernamental sau o jumătate de timp.

......


Perspectivă ezoterică: Covid-19, pneumonie, tuberculoză.

Gripa „Fluturașul gripei își are rădăcinile în frică și îngrijorare.” 17 Covid-19 oferă simptome asemănătoare gripei și ca alte epidemii, in mod natural fecundează se tem în mase. Umanitatea este deja afectată de o serie de temeri bazate pe lupte economice, crize de mediu planetare, incertitudine cu privire la viitor și așa mai departe.
înrădăcinate de un sentiment de inutilitate, neputință și durere într-o situație mondială periculoasă. O epidemie de gripă combate și exagerează situația existentă. Trecerea completă din citatul extras de mai sus, oferă un context mai larg:

„Aceste probleme vă vor demonstra cât de dificil este pentru bărbați să se confrunte cu viața. Este evident că problemele de îngrijorare și iritare (numite de Maestrul Morya „imperil”) sunt multe și trebuie luate în considerare. De ce sunt aceste dificultăți ale corpului astral [condus de Neptun] atât de „periculoase” și atât de grave? Grija și iritarea sunt periculoase, deoarece:

Aceștia scad vitalitatea omului până la un punct încât devine susceptibil la boală. Flăcăul gripei își are rădăcinile în frică și îngrijorare și , odată ce lumea se va elibera de starea actuală „fricoasă” [al doilea război mondial], vom vedea că boala va muri.
|
Ele sunt atât de infecțioase din punct de vedere astral încât scad într-o manieră particulară atmosfera astrală și, astfel, le este greu oamenilor - în sens astral - să respire liber.
|
Deoarece condițiile astrale de frică, îngrijorare și iritare sunt atât de răspândite astăzi încât ar putea fi considerate epidemice, în sens planetar.
|
Deoarece iritarea (nu vorbesc aici de griji) este inflamatoare în efectele ei - iar inflamația este greu de suportat - și duce la multe dificultăți. Este interesant de menționat că anumite forme de probleme ale ochilor sunt cauzate de acest lucru.
|
Pentru că îngrijorarea și iritația împiedică viziunea adevărată. Au închis vederea. Omul care este victima acestor afecțiuni nu vede altceva decât cauza plângerilor și este atât de scufundat prin milă de sine, auto-considerare sau într-o condiție negativă focalizată, încât viziunea este restrânsă și grupul împiedicat. Amintiți-vă că există egoism de grup, precum și egoism individual. "

.....

„În această situație găsim originea tuberculozei. Ea își are originea în organele prin care oamenii respiră și trăiesc și a fost impusă - ca pedeapsă - de Marea Lojă Albă; stăpânii au promulgat o nouă lege pentru poporul atlantean atunci când viciul lemurian și cupiditatea atlanteană se aflau la înălțimea lor cea mai nemiloasă. [Cupiditate: dorință excesivă de bogăție, râvnă, avaritate.]
lege poate fi tradusă în următorii termeni: „Cel care trăiește numai pentru bunuri materiale, care sacrifică toată virtutea pentru a câștiga ceea ce nu poate dura, va muri în viață, va găsi respirația care îi lipsește și totuși va refuza să se gândească la moartea până când vine citația. ”” 19

O declarație extraordinară despre modul în care Ghizii cursei trebuiau să ia măsuri drastice pentru a ajuta evoluția umană să fie pe cale! Se pare că cauza lui Covid-19 se bazează pe frica în masă și pe atitudini materialiste (abuzuri asupra animalelor?), Ceea ce duce la o moarte similară cu tuberculoza. Poporul chinez și toate celelalte din Asia de Est (nu indieni), locuiesc corpuri atlantene și ocupă porțiuni de pământ care au fost odată parte din Lemuria și Atlantida.

......

În altă parte, în „Cărțile albastre” există o referire la sistemul respirator și la inimă:

„Problemele legate de sistemul respirator sau respirator sunt legate de inimă și, prin urmare, sunt legate de stabilirea ritmului corect și a contactului corect cu mediul.

Atragerea respirației vieții, împărtășirea aerului cu toate celelalte ființe umane, denotă atât un centru individual de viață, cât și participarea și la viața generală a tuturor.

... Cel care respiră OM nu se cunoaște singur. Știe că respirația este prana, viața, fluidul conexiunii. Malele vieții sunt ale lui, deoarece sunt mulți oameni - nu sunt generați într-o coajă, pentru că nu coaja este ”
.....


Fragmente traduse cu google translate.


Pagina originală

esotericastrologer.org/newsletters/coron...analysis-march-2020/

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 4 luni #12 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Despre virusuri
Misterele Universului cu Minerva a fost în direct.

www.facebook.com/mistereleuniversului/vi...TgwMTA3NjQyMDU1NjU0/
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.137 secunde
Motorizat de Forum Kunena