ALEGERI! În curând

acum 2 ani 5 luni #97 de Nick
Replied by Nick on topic ALEGERI! În curând
Referitor la hartă,care mie îmi pare extrem de interesantă.....

Văd că axa Capricorn - Rac este interceptată pe 1-7.
În Capricorn 4 planete.
Două din planetele din Capricorn, zic io, sunt semnificatorii.


:S

Cam nașpa...

جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 5 luni - acum 2 ani 5 luni #98 de Nick
Replied by Nick on topic ALEGERI! În curând
"interceptat: un semn este interceptat cand este in interiorul unei singure case si nu ocupa cuspida nici unei case. O planeta este interceptata cand se afla intr-un semn interceptat. Interceptia poate sa restrictioneze libertatea de actiune a unei planete. In astrologia orara, daca un semn este interceptat, guvernatorul semnului interceptat devine co-guvernator al acelei case. Semnele si planetele interceptate arata ceva ce nu este evident de la inceput, sau ceva ascuns."

www.mihneafiran.ro/index.php?option=com_...e_cuvant=Interceptat

Ascuns, ascuns.... :S

Mihnea, te rog! Mai scrie și tu ceva.

Thank You!

E " tare ", harta asta.
Cel puțin așa consider eu.:oops:Și na!
Poate învățăm și noi ceva din lecția guvernului!

جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 5 luni #99 de Nick
Replied by Nick on topic ALEGERI! În curând
E,tot eu!

Guvernul lucrează pentru mine, dar habar nu are nici el, în primul rând că nu mă cunoaște, iar în al doilea rând crede că lucrează pentru altcineva.


Asta îmi spune mie astrologia.

جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 4 luni #100 de Nick
Replied by Nick on topic ALEGERI! În curând
Că tot despre alegeri este vorba!
Mă gândeam și io, așa, colateral, oare nu cumva și la Casa Albă s-a pus punctul pe "I"?!

"Mai vrei să stai, acționează!"

Îm?! Mai are cineva asemenea gânduri?

"Black Car" in action!

جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 3 luni - acum 2 ani 3 luni #101 de Nick
Replied by Nick on topic ALEGERI! În curând
Ce-am descoperit acum!Home

INALTA TRADARE PE GAZELE DIN MAREA NEAGRA – Klaus Iohannis este acuzat ca a cedat rezervele Romaniei pe o sapca, desi stia de Acordul incheiat in 1978 de Ceausescu cu Jimmy Carter si cu Exxon Mobil. Gelu Visan: "Aveau nevoie de un tradator care sa se faca ca nu stie de intelegere... Condamnarea lui Dragnea si declararea ca 'persona non-grata' in SUA, cauzata de faptul ca la fiecare iesire publica spunea '50 Exxon, 50 noi'... Orban va modifica OUG 114 in sensul dorit de Exxon Mobil"
Scris de: E.D.

04.11.2019 12:35
Vizualizari: 29693
Presedintele Romaniei Klaus Werner Iohannis (foto) este acuzat de inalta tradare pentru ca a fost de acord sa cedeze "pe degeaba" rezervele de petrol si gaze din Marea Neagra catre Statele Unite ale Americii, desi stia de Acordul semnat in 1978 de fostul presedinte Nicolae Ceausescu cu presedintele SUA de la acea data, Jimmy Carter si cu Exxon Mobil, care prevedea ca profitul va fi impartit intre SUA si Romania in procente egale de 50%-50%.Iohannis si Guvernul Orban, acuzati ca vand tara


Acuzatia fara precedent este adusa de fostul lider PMP, Gelu Visan, care dezvaluie intr-o postare pe pagina sa de Facebook cum a tradat Klaus Iohannis poporul roman atunci cand in schimbul unei sepci primite de la presedintele SUA Donald Trump a fost de acord sa cedeze americanilor rezervele de petrol si gaze din Marea Neagra, incalcand astfel Acordul dintre SUA si Romania incheiat in 1978. Regretabil in toata aceasta situatie este faptul ca ar fi fost necear doar ca Iohannis sa aminteasca de acest Acord (pe care SUA nu il puteau modifica unilateral si a carui valabilitate nu expirase) pentru ca exploatarea rezervelor din Marea Neagra sa se faca in termeni favorabili Romaniei.


Cu toate acestea, sustine fostul lider PMP in postarea sa, SUA au avut nevoie de un tradator care sa nu ceara ceea ce i se cuvinte Romaniei!


De asemenea, Gelu Visan subliniaza ca "prin faptul ca nu a cerut ceea ce i se cuvine Romaniei printr-o intelegere scrisa, si prin faptul ca vrea sa modifice OUG 114, Iohannis se face vinovat de Inalta Tradare fata de Poporul Roman".


La fel vor putea fi acuzati, arata Visan, si parlamentarii care vor vota Guvernul Orban, in conditiile in care premierul lui Iohannis, Ludovic Orban, a anuntat deja public ca va modifica OUG 114 in sensul cerut de Exxon Mobil, prin care se va renunta practic la rezervele Romaniei.


Liviu Dragnea, condamnat pentru ca a vrut 50%-50% cu Exxon


Pe de alta parte, subliniaza Gelu Visan, acesta este si motivul pentru care fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat si declarat "persona non-grata” in SUA: faptul ca a cerut public ca exploatarea de catre Exxon sa se faca si in beneficiul Romaniei, astfel incat procentajele sa fie de "50 Exxon, 50 noi”. Sustine totodata Gelu Visan, Liviu Dragnea ar fi cerut aceste lucruri fara sa stie de existenta intelegerii scrise dintre Nicolae Ceausescu si Jimmy Carter.


Este astfel obligatia presedintelui PSD Viorica Dancila sa declare public ca "se va bate pentru respectarea intelegerii existente intre Romania si SUA de 50-50% din profitul realizat din exploatarea gazelor".


Publicam integral postarea fostului lider PMP Gelu Visan:


"Intelegerea


Intamplarile despre care o sa scriu azi sunt de o importanta majora pentru Romania, le stiu de la unul dintre ministri participanti, iar concluzia lor ar trebui sa aiba un impact major pentru politica economica si externa a Romaniei.


Cum le cunosc de la unul dintre participantii directi, unele detalii si nume le protejez pentru ca sunt amanunte de politica externa a altor state, inclusiv a Romaniei, cu impact actual.


In 1978 Nicolae Ceausescu este invitat la Casa Alba de Jimmy Carter, presedintele SUA.


In timpul discutiilor din Biroul Oval, intr-o atmosfera relaxata, Jimmy Carter ii cere lui Nicolae Ceausescu sa obtina de la Yasser Arafat, la acea data presedintele OEP ( Organizatiei pentru Eliberarea Palestinei) un armistitiu pe o perioada cat mai lunga. Carter, care stia ca Ceausescu poate obtine acest armistitiu, ii spune lui Ceausescu inclusiv motivul acestei cereri, unul destul de bine intemeiat. Inainte de a fi de acord, Nicolae Ceausescu pune doua conditii: Acordarea Clauzei Natiunii Celei Mai Favorizate Romaniei si a doua, acordarea unui numar de licente pentru industria romaneasca. Cum numarul de licente cerut de Ceausescu era enorm in conceptia americanilor, se duce o negociere de o noapte intre partea romana si cea americana. Ceausescu si ministrii lui obtin direct o parte de licente, urmand ca o alta parte la fel de mare din celelalte licente sa fie obtinute in mod “indirect”. Acest mod “ indirect” este uluitor, el insusi putand fi un subiect de carte. Practic se obtineau licente cu stirea americanilor, dar fara ca ei oficial sa stie. Poate o sa vorbesc odata, cand se va putea, despre acest acord nescris, cu rezultate enorm de mari pentru dezvoltarea industriala a Romaniei. Cert este ca in urma acestor acorduri, industria Romaneasca a explodat, realizata cu componente ale industriei americane sau cu copii autorizate( oficial nu) ale acestora. Zeci de Intreprinderi au fost construite pe baza acestor acorduri iar Romania, la randul ei, a construit ulterior direct astfel de intreprinderi in alte tari.


La finalul intalnirii, Carter il intreaba pe Nicolae Ceausescu ce program are in ziua urmatoare, o intrebare de politete, pentru ca programul era cunoscut.


-Mergem in Texas, raspunde Ceausescu.


-Nu vreti sa mergeti pana la centrul de cercetare H., avem acolo cel mai mare centru de cercetare din lume?


- I-auzi Stefane( Stefan Andrei), cate zile avem in Texas?


-Doua, toa’su presedinte.


- Fa-o una, mergem la H.


La Centrul de Cercetare a mers o delegatie formata din Nicolae si Elena Ceausescu si inca trei ministri ai Cabinetului.


Dupa ce au intrat, au fost suiti in niste mici vehicole si au trecut printr-un culoar lung, care avea de o parte si de alta calculatoare care mergeau. 1978, acum patruzeci si unu de ani, Nicolae Ceausescu si mica delegatie se uitau perplecsi la peretii plini de calculatoare, si nu le venea sa creada ce vad. in fine, ajung intr-o sala mare, in care era un ecran imens, in fata caruia au fost invitati de catre Directorul Centrului.


“ Dupa ce ne-am asezat in fata ecranului, unul de acolo, in halat alb, a inceput sa apese pe “niste butoane” ( ale unei tastaturi) iar pe ecran a aparut harta Romaniei, cu patru puncte negre pe ea, care se miscau”


- Domnule Presedinte, aveti deasupra teritoriului patru avioane.


“ Ceausescu s-a uitat la mine, noi eram muti, credeam ca suntem in alta lume, nu am scos niciunul nici’un grai. Eram la mii de km departare de Romania, si ne spune unul ca deasupra Romaniei sunt patru avioane.


- Stati linistit, sunt civile.


...Liniste.
“ Dupa ce ne lasa masca cu asta cu avioanele, se apuca sa bata in butoanele alea din nou si pe harta Romaniei apar niste sageti, niste linii, se misca, iar la un moment dat o zona se mareste, apare un nume de localitate: Scornicesti. Liniste mormant: nu ne puteam lua ochii de la ecranul ala. Se mareste, apar case, dupa care una marita.


- Aceasta este casa dumneavoastra de la Scornicesti, Domnule Presedinte, zice Directorul. O sa scoatem o fotografie cu ea si va rugam sa ne dati un autograf; este un obicei ca toti cei care intra aici sa ne dea un autograf.


“Ceausescu nu scoate grai si semneaza pe spatele “pozei” care a iesit dintr-un aparat. Iar umbla ala la “butoane”, iar apar niste sageti, dar si niste semne si-l intreaba pe Ceausescu:


- Domnule Presedinte, stiti ca sub casa dumneavoastra de la Scornicesti este lignit?
Ceausescu nu a mai rezistat:


- I-auzi Ioane, ( Ion Avram, Ministrul Industriilor) suntem in Statele Unite, si ne spune Directoru’ ca sub casa mea e lignit si tu nu stii?


-De unde sa stiu toa’su presedinte, ca nu am aparatura lor.
in timpul scurtei discutii, Directorul iar incepe sa bata in butoanele alea, si se muta din nou imaginea. Ecranul prinde viata, alte linii, sageti, tot felul de semne, dupa care se potoleste. Se oprise deasupra Marii Negre:


- Domnule Presedinte, aveti cele mai mari rezerve de petrol si gaze naturale din Europa, in Marea Neagra!


Daca stiti sa le exploatati deveniti cea mai bogata tara din Europa!


“ Am ramas cu totii inmarmuriti. Primul care a vorbit a fost Ceausescu:


- I-auzi Ioane, trebuie sa le exploatam!


- Nu avem sonde de foraj la mare adancime, toa’su presedinte, nici rusii nu au, doar ei, americanii.


-Daca va permite programul, puteti sa le vedeti la lucru in Golful Mexic.


-I-auzi Stefane, ce program avem maine?


- Texas, toa’su presedinte!


- Scurteaza, mergem in Golful Mexic!


“ In Golful Mexic, dupa ce a vizitat o platforma marina pe care o exploata Standard Oil Company ( viitor Exon Mobil) Ceausescu a spus ca trebuie neaparat sa construim si noi. I s-a explicat ca este imposibil.”
- Ati mai zis voi ca e imposibil si la altele, vorbim acasa!


Acasa, Ceausescu s-a convins ca nu putem face singuri o platforma marina de mare adancime si am inceput negocierile cu SUA pentru exploatarea COMUNA a petrolului si gazelor din Marea Neagra. Ei urmau sa exploreze si sa exploateze prin Standard Oil Company ( ulterior Exxon Mobil); mai urma sa ne punem de acord asupra procentelor din exploatare.


“ La finalul negocierilor intre noi si americani, ne-am dus la Ceausescu”
- Am cazut de acord cu Americanii, presedintele Carter este de acord, vom face o Societate pe Actiuni, vor face ei explorarea si exploatarea cu Standard Oil Company, utilajele lor, daca sunteti de acord semnam:


50% din profit SUA


50 % din profit Romania


- 51% din Profit noi, a spus Ceausescu!


- Tovarasu’ Presedinte, utilajele lor, explorarea lor, exploatarea facuta de ei, rezervele noastre, nu merge, e totusi corect, 50-50 este corect.


-Bine, 50 ei, 50 noi. Asa ramane, semnati cu ei!


Din 1978 Romania are o intelegere semnata cu Administratia Americana reprezentata de presedintelele SUA Jimmy Carter si cu Exxon Mobil ( fost Standard Oil Company) privind explorarea si exploatarea rezervelor de Gaze si Petrol din Marea Neagra, profitul urmand sa fie impartit intre SUA si Romania in procente egale, 50-50%!


Atunci cand a fost in vizita in SUA, Klaus Werner Iohannis a stiut de aceasta intelegere, si cu toate acestea a dat pe degeaba rezervele Romaniei. Intelegerea scrisa trebuia doar invocata. Prin faptul ca nu a cerut ceea ce i se cuvine Romaniei printr-o intelegere scrisa, si prin faptul ca vrea sa modifice OUG 114, Iohannis se face vinovat de inalta Tradare fata de Poporul Roman. Conform Dreptului International, SUA nu pot modifica unilateral o intelegere scrisa, si de aceea aveau nevoie de un tradator care sa se faca ca nu stie de aceasta intelegere.


Condamnarea lui Dragnea si Declararea lui ca “ persona non-grata” in SUA a fost cauzata de faptul ca la fiecare iesire publica Dragnea spunea “ 50 Exxon, 50 noi” fara sa stie insa de existenta acestei intelegeri scrise.

m.luju.ro/inalta-tradare-pe-gazele-din-m...are-sa-se-faca-ca-nuAdevărat sau nu, nu-ș.
Dar mi-o plăcu conversațiunea!


PS
Fără locale în două tururi iar parlamentare, la toamnă!
Zic io.
Și PS2!

Ca să vezi! Acu două luni ajunsesem la OUG 114!

جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 3 luni #102 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic ALEGERI! În curând
Codruta Cerva

OUG 1/2020, care a modificat OUG 114, a fost declarată neconstituțională de CCR! Acum ce urmează să se întâmple? 🙄
Băncile, smecherii din energie și pilonul II, dau banii înapoi?? #căCam asa trebuie!!👌😁
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.115 secunde
Motorizat de Forum Kunena