ALEGERI! În curând

acum 2 ani 6 luni #79 de romanitza blanca
Replied by romanitza blanca on topic ALEGERI! În curând
raza la patrat ? be he

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 6 luni - acum 2 ani 6 luni #80 de Nick
Replied by Nick on topic ALEGERI! În curând
Raza ori Raza!


Nu cred că se dă examen la vreo materie ca să ajungi la Palat.

Părintele Justin Parvu

"Ne trebuie un conducător creştin ortodox care să fie spovedit şi împărtăşit, ca să se sălăşluiască în el / EA, Harul Duhului Sfânt."Fără credinţă în Dumnezeu nu putem face nimic. Până nu vom avea un conducător cu frica lui Dumnezeu care să ţină drept predania Bisericii, nu vom putea ieşi din criza actuală. Iar poporul ar trebui să ceară de la Dumnezeu cu rugăciune şi pocăinţă un conducător credincios, drept şi destoinic. Dar nu vezi niciunul care să se detaşeze de interesul lui propriu, el trebuie să ştie doar cât mai poate roade osişorul.

Credeţi că poate renaşte în poporul nostru spiritul dacic, vitejia şi demnitatea voievozilor români?

Poate renaşte ceva în neamul nostru numai dacă va mai slăbi şi puterea masonică. Această putere manevrează totul, subjugă şi descompune fiinţa omului şi a neamurilor. Şi faţă de o astfel de putere a întunericului se cere din partea credincioşilor o luptă pe plan duhovnicesc – credinţă, rugăciune şi iar rugăciune ca să poată îmblânzi mânia lui Dumnezeu care vine asupra noastră. Oamenii au uitat să îi mulțumească lui Dumnezeu, şi pentru cele bune, şi pentru cele mai puţin bune. De pildă noi am făcut demersuri de ridicare a unei troițe în locul unde au luptat ostaşii de la 1944, în Cristeştii Moldovei – Moţca, pentru că am fost acolo martor ocular la toate evenimentele de rezistență armată împotriva frontului rusesc. Ei bine, nu s-a putut face. De un an de zile aştept aprobare de la prefectură sau de la minister şi nu s-a primit nicio directivă de a înălţa o cruce martirilor acestei ţări. Şi atunci mă întreb: ce poţi face cu asemenea oameni care dirijează un stat creştin? Decât să fim exploataţi, prostiţi şi înjosiţi. Şi aşa merge poporul acesta de o bucată de vreme încoace: unul zideşte şi trei dărâmă.

[…]La noi poporul foarte greu conştientizează adevărul. Ce ne mai poate trezi?

Noi, românii, am trăit foarte mult perioada comunistă şi a intrat frica în noi. Pecetea fricii s-a întipărit în sufletele noastre. Frica, ateismul şi tăcerea – caracteristici de bază. Poporul trebuie să trăiască o energie spirituală de unitate şi înţelegere, măcar prin rugăciune, pentru că aşa vom primi discernere şi dor de continuitate spirituală creştină, dorul de neam, dor de Dumnezeu. Poporul român are forţa de a se reîntoarce la valorile şi faptele sale măreţe, aşa cum a fost de la începuturi. Aceasta este forţa pe care duşmanii noştri nu o înţeleg. Avem nevoie să ni se facă dor de neam, dor de Dumnezeu."

apologeticum.wordpress.com/2012/01/29/pa...i-din-criza-actuala/
"

جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gyg55, ra888

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 6 luni - acum 2 ani 6 luni #81 de Nick
Replied by Nick on topic ALEGERI! În curând
"Klaus, toți cei care te-am susținut în 2014 am dispărut din PNL

Scrisoarea lui Aristotel Căncescu devoalează în mod critic modul în care s-au desfășurat anchetele asupra șefilor de consilii județene, sub mandatul lui Klaus Iohannis, și îl critică pe Ludovic Orban pentru promisiunile neîndeplinite făcute din fruntea Ministerului Transporturilor de acum 11 ani. „Klaus, aproape toți cei care te-am susținut în 2014 am dispărut din PNL. Cei care te susțin acum vor dispărea, probabil, în următorii ani. Fostul nostru coleg Sorin Frunzăverde a murit din cauza DNA-ului și a fost condamnat pentru că ți-a susținut ție campania electorală. Apropo, Klaus... La înmormântarea lui puteai măcar să trimiți un buchet de flori. O coroană era cam mult pentru tine, Klaus...”, arată Căncescu pe contul său de socializare.

Acesta adaugă: „În 2014, când eu și colegii mei te-am sprijinit să preiei partidul, în discursul meu de la Liga Aleșilor Locali PNL din Poiana Brașov spuneam că după epoca Băsescu era nevoie de un neamț - după modelul Carol I sau Ferdinand - care să stabilească liniștea și pacea în această țară. M-am înșelat. Am nimerit tot un neamț, dar după modelul 1933 din Germania, care vrea să desființeze PSD (SPD, la acea vreme). Nu sunt un fan PSD. Eu am luptat tot timpul cu ei. Tu însă ai coabitat, Klaus. În anii 2000-2004, ai primit de la Guvernul Adrian Năstase sume de zece ori mai mari decât Brașovul. Numai pentru modernizarea aeroportului din Sibiu ai primit sume mai mari decât aveam noi nevoie să facem un aeroport nou la Brașov”."

m.jurnalul.antena3.ro/stiri/politica/ari...utm_campaign=A3%20HP

Hm! Ca să vezi istorie!Acu', io nu-ș!

Așa am zis și io atunci.
Acum, idem.

جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gyg55, ra888

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 6 luni #82 de Nick
Replied by Nick on topic ALEGERI! În curând
"Grupul Etnic German din România (în germană Deutsche Volksgruppe in Rumänien) a fost înființat, sub presiunea Germaniei naziste, prin Decretul nr. 830 din 20 noiembrie 1940 (Legea 830/21 noiembrie 1940). Acest grup etnic a fost o organizație cu statut de persoană juridică, subordonată direct capitalei celui de-al treilea Reich,[1][2] fiind singurul organism care a reprezentat, în perioada 1940-1944, comunitatea sașilor din zona Ardealului.[3] Grupuri Etnice Germane fuseseră organizate și în alte țări cu minoritate germană: Franța (Alsacia), Polonia (Silezia), Cehoslovacia (Sudeți)[4]."

ro.m.wikipedia.org/wiki/Grupul_Etnic_German_din_Rom%C3%A2nia


www.ancheteonline.ro/2016/10/cum-s-a-tra...-lui-klaus-iohannis/Hm! Pe bune?!
Recunosc că habar n-am de multe.

Oare ca să ajung aici, ieri am dat de harta lui Hitler și ai lui?

جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gyg55, ra888

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 6 luni - acum 2 ani 6 luni #83 de Nick
Replied by Nick on topic ALEGERI! În curând
:)

Încă e campanie!

Și dacă mă preocupă un subiect, păi îl caut în toate limbile!


Am găsit pe goagăl!


"Herr Johannis ist Siebenbürger Sachse (=Deutscher), seine Vater heißt Gustav Heinz und seine Mutter heißt Susanne. Die Familie ist vor etwa 850 Jahren von Deutschland nach Siebenbürgen ausgewandert und hat ihr Deutschtum bis zum heutigen Tage behalten und wird auch von ihrer Umwelt als Deutsche angesehen."


În traducere

"Domnul Johannis este un Sachse sastransilvănean (= german), tatăl său se numește Gustav Heinz și mama sa se numește Susanne. Familia a emigrat din Germania în Transilvania cu aproximativ 850 de ani în urmă și și-a păstrat germanismul în această zi până în prezentși este, de asemenea, considerat ca fiind german de mediul felul său."

Parantezele pătrate ajută la traducere.

Articolul este de pe " pi- news net "!!!
Are ceva cu " PI "!!!

Link-ul articolului
www.pi-news.net/2018/11/merkel-draengte-...rusalem-zu-verlegen/


Dar! În articol a dispărut pasajul de mai sus!


Îl poți vedea doar așa!
Oare, de ce e ciuntit articolul?
Nu știu... E totuși un semn de întrebare.

( Eu am mai văzut articol apărut pe google, ce apoi a dispărut ( la cerere), dar mai rămâne câte ceva agățat pe goagăl. Așa că, am antecedente! Și asta îmi dă de gândit și semnul de întrebare. Oare ce
o mai fi fost scris acolo?!)


Cum am ajuns la el ( vezi articol)? Păi căutam în germană, despre cetățenia germană!

:ms:PS
Ha! Ha!

Am pus paranteze pătrate duble și a ieșit scrisul cu roșu!

Știați chestiunea asta?!
Io nu!

Dacă e cu roșu.... Păi... Atenție mărită!

Nu am pus io roșu, așa fu să fie!

( fu = fost)


PS2

Sau este posibil să apară în comentariile din subsolul articolului.


Sunt multeee.Ps3


Găsit

"Wissenswertes über Klaus Werner Johannis:
Herr Johannis ist Siebenbürger Sachse (=Deutscher), seine Vater heißt Gustav Heinz und seine Mutter heißt Susanne. Die Familie ist vor etwa 850 Jahren von Deutschland nach Siebenbürgen ausgewandert und hat ihr Deutschtum bis zum heutigen Tage behalten und wird auch von ihrer Umwelt als Deutsche angesehen. Johannis hat hat die rumänische Staatsbürgerschaft.
Er wurde vor vielen Jahren in seiner Heimatstadt Herrmannstadt zum Bürgermeister gewählt. Dort gibt es aber heute nur noch 2% Deutsche und 98% Rumänen. Nach der Wahl hat man die Rumänen gefragt: Warum habt ihr denn den Johannis gewählt? Die Antwort war: „Wir haben die Hand gewählt, die nicht stiehlt“. — Das Bild des Deutschen ist überall auf der Welt ein und dasselbe. —
Mittlerweile ist Johannis der Präsident von Rumänien und das rumänische Volk fährt gut damit."

Karlfried 18. November 2018 at 07:26


Ps4

Tradus în limba română

Paulaner 18 noiembrie 2018 la 10:04
Această curvă musulmană veche, pentru că, ca altceva, nu voi desemna o astfel de bucată de Sch ... face ca ura ei față de evrei să fie mai mult decât clară, iar evreii germani complet înfocați (aparent cu liderul lor Schuster) încă nu o obțin. Ce dovezi au de fapt?

Merkel este de partea vânătorilor evrei importați. Nu este deja convertit? De aceea, ea vrea să împiedice România să-și mute ambasada la Ierusalim. Aceasta este și o dovadă suplimentară că Germania vrea să conducă din nou lumea. Merkel este corporala cu coarne și picioare de cal, o ființă „schimbată” dezgustătoare, pervertită, degenerată, fără lege și fără lege.
Sunt tare curioasă!

Cine "face" alegerile?

جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gyg55

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 6 luni #84 de Nick
Replied by Nick on topic ALEGERI! În curând
De pe " România Mare "

"În concluzie, doriți o dictatură stupidă, o escaladare a abuzurilor, a aroganței, a atitudinii antinaționale și, mai ales, a pericolului ,,războiului” cu segmente ale populației? Doriți instalarea definitivă a regimului de colonie? Dacă DA, stați acasă! Dacă NU, aveți o singură șansă: Votați un om care a dovedit modestie, dialog civilizat, dorință de consens.Votați un om care, chiar dacă a mai făcut cîte o gafă de exprimare, a apărat România cu demnitate – atît în țară cît și la Bruxelles.


O femeie care, mai presus de orice bărbat, s-a adresat liderilor Europei, la Strasbourg, astfel: ,,Cer respect pentru poporul român, nu am venit să dau socoteală! Vrem să vă fim parteneri, dar vrem să vă fim parteneri egali”."

romaniamare.info/sansa-ultimei-batalii/

Articolul merită citit.Eu, mai spun: Votez Viorica Vasilica Dăncilă.

جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gyg55

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.158 secunde
Motorizat de Forum Kunena