ALEGERI! În curând

acum 2 ani 9 luni #49 de -Principesa-
Replied by -Principesa- on topic ALEGERI! În curând
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: zain

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 9 luni #50 de Nick
Replied by Nick on topic ALEGERI! În curând
:dry:

Păi... Și care/(unde) sunt secretele?! " În culise "?

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 9 luni - acum 2 ani 9 luni #51 de Nick
Replied by Nick on topic ALEGERI! În curând
"Alegeri în curând și la alții. Media ne informează sau dezinformează. Că, e totuna.

m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3836058

"Facebook va lucra la răspândirea dezinformării și va bloca reclamele care sugerează că votul este inutil sau care îndeamnă cetățenii să nu voteze."


Super! Va lucra la răspândirea dezinformării! :lol:

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 9 luni - acum 2 ani 9 luni #52 de gallardo
Replied by gallardo on topic ALEGERI! În curând
"Perla zilei" a venit de la Theodor Paleologu în ceea ce privește
Academia de Poliție :
"Această instituţie nu mai are niciun fel de legitimitate.
Ea trebuie desfiinţată şi reînfiinţată pe baze sănătoase.""O scrisoare pierdută" -I.L. Caragiale-

Farfuridi :
"Iată dar opinia mea. Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele... esenţiale... Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!"

अस्त्रधारी
(Astradhari)
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, MarianaF

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 9 luni #53 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic ALEGERI! În curând
Criză astrologică: Efectul Ponta. Horoscop 24 octombrie – 14 noiembrie 2019
Cu siguranță, fiecare dintre noi cunoaște măcar un personaj ros de propria importanță și dornic de putere asupra altora, care numai pe el nu se vede. Întotdeauna alții sunt de vină, e o conspirație generală împotriva sa, el nu a greșit cu nimic. În plus, știe tot și e mai bun decât toți, nu aude nimic din ce i se spune, iar ca trăsăturile sale să meargă spre terorismul psihic, niciodată nu recunoaște că a greșit, nu-și cere scuze și nu-i pare rău.

Tipologia corespunde unor indivizi care ies la suprafață între 24 octombrie și 14 noiembrie 2019. 24 octombrie e data la care Soarele trece în Scorpion și începe să formeze o opoziție cu Uranus din Taur, iar 14 noiembrie este data la care încep să se desfacă efectele cuadraturii Marte-Pluto. Între cele două aspecte, în intervalul menționat e în vigoare cea mai distructivă dintre cuadraturi: Marte-Saturn.

Soarele îl înfruntă pe Uranus și îi face pe mulți orbi la consecințele propriilor fapte. Pe cei care nu trăiesc la nivel conștient îi împinge necuratul de ego să se comporte acum fără să se gândească la ce va fi în viitor. „După mine, potopul!” Lipsa de chibzuință și, mai ales, lipsa de interes pentru binele comun devin frapante la nivel personal, dar mai ales la nivel social. „Ce mă interesează pe mine de alții? Eu și ai mei să fim bine!” Sunt unii care vor puterea și o vor acum, cu orice preț. Sunt mulți dispuși acum să plătească prețul, pentru că, de fapt, nu-l plătesc ei. Ei doar declanșează criza, iar ceilalți o suportă. Câștigul celor puțini se traduce în paguba celor mulți. Dar ce contează pentru ei? Căci lumea se împarte în stăpâni și sclavi! Iar stăpânii spun că e timpul sacrificiului. Nu pentru ei, desigur.

Orice diversiune e de așteptat. Cazurile de psihiatrie sunt la modă, fiind cunoscut apetitul maselor pentru conducători tulburați mental. Nu este exclus un eveniment din categoria „Colectiv” care să stârnească un val de frică sau măcar niște dezvăluiri care să alimenteze psihoza colectivă și paranoia. Configurațiile astrale amintesc de nebunia împăratului roman Nero care a dat foc Romei și i-a acuzat pe creștini. Astrele anunță că cei ce pun în mișcare mecanisme de conflict și distrugere nu-și asumă nicio responsabilitate pentru propriile fapte. „Alții sunt de vină!” E greu de anticipat până unde se poate ajunge cu campaniile de discreditare, cu pistele false, cu țapii ispășitori, cu falsul, minciuna și manipularea, dat fiind și că perioada acoperă campania electorală.

Cuadraturile pe care Marte din Balanță le face mai întâi cu Saturn, apoi cu Pluto din Capricorn creează o atmosferă generală explozivă. Combinația aer-pământ-apă ne duce cu gândul la norii supraîncărcați electric care se descarcă. Avem așadar tunete și fulgere. În plan personal, sunt de așteptat nenumărate conflicte, de parcă avem permanent ceva de împărțit cu cineva. Ne vine să tunăm și să fulgerăm. În plan social, escaladează tensiuni provocate de condiții instabile. E vorba de cine obține mai mult, de impunerea unor condiții, de jocurile și grupurile de interese care fac legea.

Sub aceste aspecte, slabe speranțe să se vorbească despre curaj, cinste sau onoare. Totul e curat murdar! Mai e și Lună Nouă în Scorpion pe 28 octombrie, ca să ne fie clar că 90% dintre cei ce-și proclamă sfințenia au ceva de ascuns și că au de câștigat în continuare cei care i-au îndatorat mai mult pe alții. Totul e știut dinainte, rezultatele sunt stabilite, dar tragi-comedia se joacă pe scenă pentru public, pentru a crea iluzia că puterea este a fiecăruia în parte și a celor mulți. Deciziile se iau pe la spate, în culise. Contextul astral anunță lovituri sub centură. Maeștrii ninja ies din întuneric și pozează în binefăcători. Jocul dublu, urmărirea interesului personal și goana după obținerea puterii nasc monștri.

Dar de neiertat în toată această vâltoare este un aspect karmic al poporului român care se manifestă acum din plin: trădarea. Căci neamul nostru are încă de plătit de pe urma conducătorilor sau a lașilor fără coloană vertebrală care au practicat dublele alianțe și au preferat să schimbe taberele doar pentru a-i linguși pe învingători. Și vedem chiar acum pe scena politică un actor principal, Victor Ponta, care rafinează până la perfecțiune pofta de putere. Căci ce e mai sănătoasă și mai benefică decât o trădare? O dublă trădare! Te aliezi cu unii să dai jos un Guvern, apoi te răzgânești și te întorci împotriva lor, retrăgându-ți votul, urmărind exclusiv scopurile, obsesiile și câștigurile personale, în dauna binelui mai înalt al tuturor. O spălare pe mâini ca a lui Pilat din Pont. Sau ca a lui Pilat din Ponta. Această atitudine pe care o vedem desfășurată acum în politica și societatea românească actualizează după manual riscurile la care predispun aspectele astrologice de pe Cer. Și nu e un comentariu părtinitor, nu simpatizez cu nicio formațiune politică în mod special. Ba chiar e evident că, în cursa pentru putere, ascensionează tot pericolul și perversitatea, așa că nici nu prea e loc de simpatii politice.

Dar roata se întoace și istoria nu uită, așa că cei ce se gândesc doar la ei și la avantajele lor între 24 octombrie și 14 noiembrie nu au oricum viață lungă de huzur. A mai fost o căpetenie care se credea Dumnezeu condamnată și încarcerată prin mai anul acesta. Dreptatea Divină nu doarme în 2019. Consecințele dublei trădări deja lucrează din momentul în care ea a fost pusă în scenă. Cine scoate sabia, de sabie va pieri. Căci românii iubesc trădarea, dar îi urăsc și îi pedepsesc pe trădători! Iar cine se ridică pe sângele și sudoarea altora, până la sânge va simți efectul. Cei ce se ascund sub masca lui Iuda nu au cale de scăpare.

Valeriu Pănoiu
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 9 luni #54 de Nick
Replied by Nick on topic ALEGERI! În curând
Mi-a venit din senin un gând. Legat de celebra Ordonanță 13/2017.

În primul rând mă iau acum de cifra 13. Și subliniez, ce poate însemna 13 în diverse medii.


Cum a apărut peste noapte și publicată în miez de noapte.


Mi-e imposibil să gândesc, că eu, care am câștigat cu o majoritate covârșitoare alegerile, mi-aș da cu stângu' în dreptu ' din prima lună de guvernare, ca să mă împiedic de acest număr 13.


Părerea mea e că sunt mulți infiltrați, manipulanți și prea mulți manipulați.Marionete pe o scenă.

13, acela, a fost cu dedicație!

A fost momentul care a putut destabiliza majoritatea.Părerea mea.

Poate, am prea mult SF în imagini.

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.118 secunde
Motorizat de Forum Kunena