ALEGERI! În curând

acum 1 an 8 luni #121 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic ALEGERI! În curând
Andrei S. Grama

MĂSURĂTORI RADIESTEZICE - Coronavirus (noutăți)

Am fost rugat să mai scriu despre acest COVID-19 și familia numită Coronavirus, dar într-o manieră mai optimistă. Pentru mine, cea mai bună formă de optimism este cunoașterea. Acest articol îl dedic mamei mele, și celor din prima linie a frontului. Și eu mă număr printre ei. Lucrez într-un mediu multicultural cu oameni de peste tot, nu sunt VIP, nu am buncăr și nici stocuri de hârtie igienică.

Ca să vă liniștesc un pic, începând cu iarna anului trecut și până în prezent, aproximativ 50% din populația globului a avut o "interacțiune" cu acest virus. Pe harta interactivă a Universității Johns Hopkins apar doar cei diagnosticați oficial (mai mult sau mai puțin). Asta înseamnă că 5 din 10 persoane au manifestat deja o formă de gripă COVID-19, dar fără să treacă de 50-60% din potențialul maxim de manifestare al simptomelor datorită sistemului imunitar propriu. Cu alte cuvinte, nu toată lumea a fost diagnosticată oficial, unii s-au tratat și s-au vindecat singuri, iar alții nu au fost atât de grav afectați încât să necesite îngrijire medicală. Din păcate, au fost persoane cu sistemul imunitar compromis în proporție mare, de 70-80%, ceea ce le-a fost fatal.

Se știe deja că la nivel subatomic totul este informație. Orice componentă vie are un câmp informațional cu multe învelișuri numite corpuri subtile. La om se poate detecta folosind aparatură psihometrică de ultimă generație cum este cea pe care o folosesc la cabinetul Cosmos, deci vă spun din experiență, nu este nimic esoteric aici. Au fost inclusiv persoane afectate în proporție de 10-20% din potențialul de manifestare al virusului, deci puțintel. Practic le-a fost "atins" doar câmpul informațional al aurei fără prea multe efecte în corpul fizic. Disconfort, mici dureri de cap, niște muci, tuse ocazională și multă scârbă. Da, nu râdeți. Există și efecte psihologice nu doar biologice, iar multe dintre aceste efecte v-au fost induse subliminal. Ceea ce vreau să spun este că orice virus se deplasează în primul rând prin câmpul informațional al persoanei, abia apoi se decantează în straturile grosiere, fizice și biologice. Virusul este o entitate, o conștiință, de cele mai multe ori neutră, care caută să supraviețuiască la fel ca și omul. Se aciuiește acolo unde găsește mediul potrivit prin rezonanță.

Măsurătorile îmi arată că în următoarele șase luni va fi afectată aproximativ 65% din populație, iar acest procent va scădea treptat pe perioada anului 2020. Vestea bună e că virusul se va manifesta la maxim 50% din potențialul total datorită măsurilor preventive care se vor lua în următoarea perioadă, plus adaptabilitatea sistemului nostru imunitar față de această "agresiune" patogenică. Nu va decima populația, dar poate fi o problemă pentru cei cu afecțiuni cronice, sensibilități pulmonare sau respiratorii. Supărările mari afectează plămânii și scad nivelul de conștiință. Mai mult ca sigur ai observat membrii din familia ta, prieteni sau colegi, care au manifestat în ultimele luni simptome al gripei, posibil COVID-19. Poate ai fost chiar tu printre ei. Dacă ți s-a întâmplat pe la începutul anului trecut, spre iarnă, nici nu bănuiai că e Corona lu' pește prăjit. Ai luat aceleași măsuri pe care le-ai luat de-o viață întreagă atunci când te-ai simțit gripat sau răcit, apoi ți-a trecut de la sine. Ceea ce poate încă nu conștientizezi, chiar dacă te-ai vindecat, este că acest virus poate să rămână "agățat" în câmpul auric. Nu numai că poți să-l plimbi de colo-colo, dar îți poate reapărea în corp dacă sistemul imunitar scade în urma stresului sau a stilului de viață precar. Majoritatea oamenilor au câmpul auric agresat în permanență prin anomalii cauzate de electrosmog, radiații EM și alte otrăvuri din mediu. Cunosc persoane care tușesc de luni de zile, de când au fost "răcite", cu mult înainte ca acest virus să fie mediatizat. Pot fi reminiscențe ale virusului COVID? Tot ce se poate. Problema e alta.

De când s-a declanșat nebunia asta la nivel global, toată lumea are impresia că aceste virus este dracu' împielițat. Mergi pe stradă și ai impresia că totul e infestat. Dacă și Tom Hanks are coronavirus, pesemne că e groasă treaba! Dacă mai scoate și armata pe stradă ai făcut în pantaloni. Vorba unei prietene, a început războiul? De aici, se desprind tot felul de scenarii închipuite, iar unde se duce atenția se duce și energia sub forma efectului nocebo (inversul efectului placebo). Este un test de maturizare spirituală. Este o reamintire că nu putem trăi izolați și individualiști. Personal, am început să prind drag de acest COVID. Încep să văd adevărata față a societății, iar dracu', s-ar putea să nu fie acest virus, ci cei care profită fără scrupule în urma acestor crize, în mare parte create artificial.

Fiți vigilenți. Să nu uităm că trăim vremuri profețite. Am fost atenționați încă din anii 90.

Gânduri?
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, gyg55, cameliaf61

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 8 luni #122 de Nick
Replied by Nick on topic ALEGERI! În curând
Fragment:

"Președintele României
decretează:
Art. 1. - Se instituie starea de urgență pe întreg teritoriul României, pe o durată de 30 de zile.
Art. 2. - Pentru prevenirea răspândirii COVID-19 și realizarea managementului consecințelor, raportat la evoluția situației epidemiologice, pe durata stării de urgență este restrâns exercițiul următoarelor drepturi, proporțional cu gradul de realizare al criteriilor prevăzute de art. 4 alin. (4):
a) libera circulație;
b) dreptul la viață intimă, familială și privată;
c) inviolabilitatea domiciliului;
d) dreptul la învățătură;
e) libertatea întrunirilor;
f) dreptul de proprietate privată;
g) dreptul la grevă;
h) libertatea economică."


de citit integral pentru intelegere

stirileprotv.ro/stiri/politic/textul-com...vede-documentul.html


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: cameliaf61

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 8 luni #123 de gallardo
Replied by gallardo on topic ALEGERI! În curând

1.De ce virusu ' este atât de pandemic?!
2.Ce se află în spatele lui?

Pandemic = nivel mondialMay be cip.ul la pachet cu vaccinul ? :huh:

Salto Ángel
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 8 luni - acum 1 an 8 luni #124 de Nick
Replied by Nick on topic ALEGERI! În curând
:) Și măștile cu ochelari de soare, pentru care nimeni nu se va întreba " de ce se poartă? "!

+ reiau!
Ce înseamnă " starea de urgență "!

" pe durata stării de urgență este restrâns exercițiul următoarelor drepturi"

Citit cu mintea în spatele cuvintelor.


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 2 luni - acum 1 an 2 luni #125 de Nick
Replied by Nick on topic ALEGERI! În curând
Subiect revenit în actualitate! :)


Iară la vot. Pe 27.09.20.Locale.


" 08 Mar 2020 20:03
Replied by MarianaF on topic Nikk
"Alo???
Cum ati votat?
Iar un alt glas ,îi raspunde tot cu o intrebare:
Cum o să votăm???
Sistemul militar la Alegeri!"
Iata dragilor, cum vor veni vremile si vremurile ca sa votam.Armata ne va supraveghea cand vom vota.

Maria Ghiorghiu"

Mesaj scris de MarianaF.Înainte de declararea pandemiei! Din 11.03.20.

Mai votăm?! Cum votăm?!


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 2 luni #126 de gallardo
Replied by gallardo on topic ALEGERI! În curând
Yno

Salto Ángel

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.137 secunde
Motorizat de Forum Kunena