Adevarul va elibereaza!

acum 11 luni 1 săptămână #445 de Nick
Replied by Nick on topic Adevarul va elibereaza!
Este clar! 

"Partea negativa a acestei configuratii este stabilitatea pe care o confera, prin lenea ce poate interveni in dezvoltarea personala. Nativul poate fi greu de urnit, lipsindu-i ambitia de a rezolva problemele si motivatia de a actiona dinamic, fiind letargic si lasand viata sa curga in loc de a interveni activ in desfasurarea ei. Din acest motiv, Piramida se regaseste rar in hartile marilor personalitati ale lumii." 

www.mihneafiran.ro/index.php?option=com_...temid=512&link_id=25


Poate dă un imbold Revoluția lui Marte. Fuse ieri. 


 

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 10 luni 5 zile - acum 10 luni 5 zile #446 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Adevarul va elibereaza!
O să vă rog să citiți cu multă atenție. Am adresat câteva întrebări tehnice Consiliului de Lumină, Confederației Galactice (cea din 5D) și bineînțeles lui Zamolxe, al neamului nostru. Poate vă întrebați unde? La Costești, la cetate! I-am chemat dintr-un spațiu al Inimii Sacre, altfel n-aș fi îndrăznit să-i deranjez. Vă explic imediat.
Avantajul dimensiunii 5D este că poți transcende timpul liniar, iar conștiința nu este încapsulată într-un ego limitat, așa cum se întâmplă cu majoritatea sufletelor întrupate. Distanța dintre noi și ființele din subtil nu este măsurată în lungime carteziană, ci în frecvență. La baza înțelegerii noastre mentale, este doar o geometrie cu ceva dimensiuni extra (inclusiv la nivel Planck), unde sufletul se proiectează în „timp” (adică pe alte coordonate ale Continuum-ului). Trecerea prin procesul morții și nașterii implică o astfel de călătorie dimensională a sufletului. Acel celebru „tunel”, care din păcate a fost deturnat de către Controlării planetei pentru a menține sufletele în jocul karmic și pentru a le „farma” (acel “loosh” celebru despre care se tot vorbește). Cu alte cuvinte, sufletele sunt păcălite prin crearea unei lumini artificiale, false, ale Demiurgului (se spune că ar fi această conștiință parazitară artificială înnebunită după ordonare și control). În sfârșit. Să nu deviem de la subiect.
Prima întrebare a fost: Ce este în realitate acest „Costești”? Numele de Costești este oarecum impropriu, zona fiind în realitate o Bibliotecă Akashică de unde civilizațiile binevoitoare (în special cele din Pleiade) vin să extragă cunoaștere spirituală stocată în corpul cauzal la planetei, printre care și informații genetice (sunt multe rase cu probleme de ordin genetic). La nivel 3D, locul nu-ți spune mare lucru. Niște urme ale unor urme de ruine. În schimb, la nivel 5D, locul colcăie de magie și mister! Dacă vrei să stabilești un contact ET, fie și pe subtil, fie gen CE-5 a lui Steven Greer, la Costești este locul potrivit! În Limbajul Luminii, zona este denumită Mana-Ana (nectarul), o zonă primordială, îndrăgită de orice civilizație care lucrează cu tipare adamice, însămânțări organice și coordonare evolutivă. Însă atenție, fără o conexiune bună pe inimă, nu poți descărca cine știe ce informații. Ba din contră, locul s-ar putea să nu te atragă mai deloc.
A doua întrebare a fost despre ce facem noi ca țară, ca neam, ca popor, ca egregor, ca ce vreți voi. Cum trecem prin această pandalie, cu bine, la nivel colectiv? Ingredientul lipsă este și va rămâne CONȘTIINȚA. Răspunsul s-ar putea să nu vă convină la prima vedere. Este vorba de iertare. Da! Iertarea! Păi stai puțin, asta ne-au mai spus-o și alți înțelepți de-a lungul timpului, nu-i nimic nou sub Soare. Exact! Vă așteptați la cine știe ce tehnică pompoasă sau vreo soluție magică? Nu, nu există! De ce? Pentru că n-ai cum să împaci pe toată lumea din exterior! Iertarea este un act de bunăvoință interioară, un câmp de frecvență care îți permite să trăiești fără să te lași cotropit de ego, cu toate fațetele sale (starea de victimă-salvator, nevoia de-a avea dreptate, frustrări sexuale, critici etc). Nu vă ofer acum lecții de etică sufletească, în schimb, vă pot spun ce puteți pierde. Ei bine, totul! Mi s-a spus clar că nu vom putea face pași serioși dacă nu integrăm nivelul iertării în viața voastră. Din punct de vedere tehnic, acest nivel al iertării se află la 350 Hawkins, Iertare și Acceptare (cautați harta conștiinței). Poate vi se pare greu, și poate chiar așa și este, mai ales că doar 25% din populația României a integrat acest nivel al iertării. Dar rețineți un lucru esențial! În momentul în care noi ne-am născut, cu prima gură de aer trasă în piept, am acceptat viața așa cum este ea. Altfel, noi nu am fi trăit. Fără iertare și acceptare, rămâi la stadiul unui suflet imatur și capricios, care nu vrea să-și asume nimic din ceea ce trăiește. Este primul pas serios către declanșarea procesului de vindecare, căci iertarea acționează precum un filtru, care separă impuritățile, de lucrurile care îți sunt folositoare. Accepți felul cum te simți, acum și oricând? Acesta este adevărul tău! Restul, e doar nutreț pentru intelect. Să trecem la a treia întrebare.
A treia întrebare a fost despre [email protected] și dacă există un leac pentru efectele secundare. Am întrebat inclusiv despre oxidul de grafen (celebrul Black Goo sau Mâzga Neagră). Există inclusiv "Black Goo" bun, nativ Pământului, cum este obsidianul. Acest Black Goo este asemănător unei rețele neuronale, foarte sensitiv în preajma câmpurilor magnetice și poate fi reprogramat prin diferite frecvențe. Din păcate, [email protected] alterează codul sursă (ADN) la nivel fizic. Mi s-a spus să folosim cunoașterea acumulată din strămoși și să cerem ajutor celor care o dețin (nu informație, ci cunoaștere!). Aici sunt mai multe variante. În primul rând nu putem încălca decizia și alegerea sufletelor care au ales calea [email protected] Dacă în schimb cer ajutor, îl putem oferi cu plăcere, atât cât putem, conform a ceea ce cunoaștem. Acest oxid de grafen acționează ca un superconductor și este folosit inclusiv în genetică pentru secvențierea ADN-ului. Oxidul de grafen este foarte toxic și este asemănător unui radical liber care produce oxidare celulară. De aceea corpul are nevoie de antioxidanți puternici, (GLUTATIONUL) și detox la greu (voi posta în curând o rețetă naturală). Dar atenție, acestea vor avea efect de ameliorare, atât cât să ofere un mic impuls corpului fizic. Singurul antidot complet rămâne deschiderea Inimii Sacre sau a Conștiinței Christice, căci numai o frecvență superioară lumescului poate reprograma tiparul genetic original. De asemenea, putem cere ajutor, dar dintr-o poziție de EGALITATE, frățească, nu din disperare sau deznădejde!
Cam atât. Să ne fie întru discernământul nostru. Luați doar ce rezonați! Mai multe vom scrie în revistă.
Andrei S. Grama
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick, LauraElla

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 10 luni 4 zile #447 de Nick
Replied by Nick on topic Adevarul va elibereaza!
" Costești, bibliotecă, Pleiadeeni, iertare,CONȘTIINȚĂ, [email protected],rețetă "!

se pare că [email protected] nu m-a atras din motive bine întemeiate! ?

O rețetă ar fi bună. 

NO!  Auzi " rețeta e iubirea "! Zise-o șoaptă. ?

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 10 luni 4 zile #448 de Nick
Replied by Nick on topic Adevarul va elibereaza!
Că zisei de tunel. 
Io zic că știu cum e. Ești ca un nor alb, doar conștiință și nu știi u de ești, la început. Ești cam bezmetic! 
Și ori pleci de-a binelea și-ți iei zborul, ori revii cu picioarele pe pământ. Adică, intri în corp! 

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 10 luni 4 zile #449 de Nick
Replied by Nick on topic Adevarul va elibereaza!
Ce voiam să mai zic. 

Oamenii spun, în anumite condiții, că " și-au pierdut cunoștința ".
Din punctul meu de vedere, ar trebui să înțeleagă că abia în acele condiții fac cunoștință cu propria conștiință, conștient într-un fel.
E de fapt pierderea legăturii cu acel "EU"  ca ființă bipedă formată din materie densă. Nu este o  pierdere a conștiinței ci conștientizare a ei.Atunci îți dai seama că ești altceva. E pe undeva asemănător cu starea în care știi ce și că visezi. 

Cam asta e explicația mea. 
 

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 10 luni 4 zile #450 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Adevarul va elibereaza!
BLACK GOO

Această imagine este ascunsă vizitatorilor.
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a o vizualiza.

Această imagine este ascunsă vizitatorilor.
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a o vizualiza.

Această imagine este ascunsă vizitatorilor.
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a o vizualiza.

este Tehnologie CHIMERA, tehnologie adusă de Forțele Întunecate ( Extratereștrii Malefici ), pentru controlul Oamenilor și pentru Depopulare masivă !!!
Vaxinurile, Măștile ,,chinezești ", Testele Tițiare, etc., conțin Oxid de Grafen !!
Scriu acest mesaj ca să vă scutesc de un efort în plus. La începutul Pandaliei am scris despre CV-19 că interferează cu procesele metabolice, blocând practic curgerea pranei și implicit a forței de viață, aka Kundalini/Focul Albastru reprezentat de acel faimos Caduceus folosit ca simbol în medicină. Nu intrăm acum în detalii tehnice, am mai scris cu alte ocazii, însă agenda e din ce în ce mai... in-your-face. Sigur, agenda se bazează pe faptul că există destul de multe suflete care nu-și cunosc și nu-și exercită corect liberul arbitru și așteaptă ca izbăvirea lor să vină din afară. Aceste suflete neexperimentate sunt masele de manevră perfecte pentru ocultă.
Normal că treaba n-a decurs conform planului, că deh, mai există și Planul Divin, plus că suntem ființe vii, înzestrați de la Creator cu mecanisme de protecție împotriva agresiunilor exterioare. De aceea au recurs la [email protected], un inside job pentru a compromite sistemul imunitar din interior și cu acordul persoanei (prin șantaj), chipurile, pentru a se spăla pe mâini de orice îmbârligături karmice. Poveste scurtă. După părerea mea, [email protected] e mult mai periculos. Vă spun din consultațiile pe care le-am avut în ultimul timp cu diferite persoane. Nu se trece de 200 Hawkins! Asta nu înseamnă că se moare imediat, dar e ca și cum trăiești într-o depresie cronică. Practic, este o paralizie în fața vieții, care cu timpul, duce la desprinderea legăturii cu cea ce maeștrii spirituali numesc corpul buddhic/christic (sufletul). E ca și cum nu știi ce cauți în viața ta. Adio coerență cardiacă, abilități psionice, 5D, intuiție și empatie. De ce? Păi în primul rând știm deja că [email protected] conține oxid de grafen care este o formă de Black Goo (ați ghicit, tehnologie Chimera). Acest Goo se atașează la baza coloanei vertebrale deturnând sistemul nervos central al gazdei (Kundalini?) de unde trimite semnale și impulsuri către scoarța cerebrală. În felul acesta, se creează o rețea asemănătoare unui blockchain, corpul persoanei devenind o simplă gazdă cu funcții psiho-emoționale reduse la minimum, susceptibil la diferite comenzi subliminale, frecvențe și impulsuri de genul consumă aia, fă aia sau drege aia. Este substratul filmelor cu zombi. În al doilea rând, sunt surse care spun că ADN-ul devine atât de fu***, încât nici măcar MedBed-urile nu mai pot reconstrui tiparul original (poate doar Grația Divină te mai scapă de belea!).
Acestea fiind spuse, respectați alegerea fiecăruia, bună sau rea! Personal, n-am să menajez pe nimeni. S-a terminat perioada lui lugu-lugu. Sub o formă sau alta, în ciuda cenzurii oarbe, majoritatea oamenilor au aflat încă de la început despre riscurile [email protected] Mai mult ca sigur, fiecare om a avut prin lista sa de cunoștințe un nebun ca mine care latră la lună plină. Plus că sunt oameni cu reputație mult mai mare ca a mea, care și-au riscat cariera și pielea (unii au fost și maziliți!) pentru a ne avertiza despre aceste pericole, fiecare în funcție de cunoașterea și experiența sa, normal. Multe dintre riscurile [email protected] erau la mintea cocoșului. Dacă nici acum nu vă impresionează cazuistica celor decedați în urma [email protected], sau faptul că se ajunge inclusiv la terapie intensivă, înseamnă că ne-am pierdut inclusiv instinctul de supraviețuire iar animalele ne bat la cur. Sau, poate, a semnat fiecare un contract la nivel de suflet și trebuie să treacă musai prin aceste experiențe ca să se convingă fiecare de... Dumnezeu știe ce! Acesta este MARELE TEST!
Andrei S. Grama
 
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.128 secunde
Motorizat de Forum Kunena