Adevarul va elibereaza!

acum 2 ani 1 lună #379 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Adevarul va elibereaza!
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA

PESTE MAI PUȚIN DE 8 ORE, ÎNCEPE FAZA TERMINALĂ DE ÎNCHIDERE DEFINITIVĂ A CUPOLEI ENERGETICE CE VA APĂRA ROMÂNIA ȘI VECHILE TERITORII ALE IMPERIULUI PELASGO-DAC.

DECI, ENERGIA ULTIMULUI SCUT VA ÎNCHEIA FAZA FINALĂ DE ÎNCHIDERE A TUTUROR CELOR 37 DE ENERGII PLASMATICE NECUNOSCUTE PE TERRA.

VENIȚI ACASĂ CÂT MAI REPEDE POSIBIL SAU RETRAGEȚI-VĂ PE VECHILE TERITORII ALE IMPERIULUI PELASGO-DAC.
ACESTEA SUNT TERITORIILE DIN CARPAȚII PĂDUROȘI ȘI PÂNĂ LA URALI, CUPRINZÂND TOATE ȚĂRILE ÎNTR-UN CAP DE LUP ÎN CERC.
ADICĂ, GRANIȚA DE N-V A NORVEGIEI, ROATĂ ÎMPREJUR PÂNĂ LA URALI.

MAI EXACT:

1. GERMANIA
2. NORDUL CROAȚIEI
3. SERBIA
4. FOSTELE TERITORII ROMÂNE
5. FOSTA CEHOSLOVACIE
6. AUSTRIA ȘI UNGARIA (SUNT PĂMÂNTURI GETO-DACE)
7. SPANIA
8. PORTUGALIA
9. AFRICA DE SUD
10. URALI
11. NORDUL ÎNGHEȚAT

REGIUNILE ISTORICE PLUS MULTE ALTE TERITORII ALE FOSTULUI IMPERIU PELASG GETO-DAC SE VOR ALIPI ROMÂNIEI PT TOTDEAUNA, FORMÂND FEDERAȚIA STATELOR EURO-ASIATICE-RENDANE, CU CAPITALA SUPREMĂ LA BUCUREȘTI.

CENTRUL FINANCIAR MONDIAL VA FI LA SF. GHEORGHE PT TOTDEAUNA.

FRANȚA VA FI a 4 a ȚARĂ DIN FEDERAȚIA STATELOR EUROPENE.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 1 lună #380 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Adevarul va elibereaza!
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, cameliaf61

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 1 lună #381 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Adevarul va elibereaza!
❗❗❗Testul PCR❗❗❗
NU TREBUIE SA NE CREDEȚI!!! aveti informația tradusa... Aveti un link... Aveti internet , deci puteți cauta informații si pe cont propriu...
INFORMAȚI-VĂ pana sa comentați ❗❗❗ ESTE GRATIS ❗❗❗
Nu va mai lasati testati, daca v-ati propus o viata mai lunga de 2021.
Testul are cu totul alt scop, decat cel pe care il credeti voi, sau mai bine spus, cel pe care vi-l spun ei.
Introducerea betisorului foarte adanc in caile nazale, provoaca o leziune a barierei hemato-encefalice in adancul craniului. De aceea testarea si doare atat de ingrozitor...
Testarea atat de adanc efectuata are ca si scop leziunea acestei bariere hemato-encefalice, creand astfel o poarta de intrare directa spre creier pentru orice infectie, cu predilectie cele auto-provocate de purtarea mastii care intoxica cu CO2 si bacteriile care se vor aduna in masca ta, care va inflama creierul.
BARIERA hemato-encefalica este o portiune de grosimea unui strat celular, ca o granita, care fereste creierul de toxine si neurotoxinele din vaccinuri, il fereste de metale grele, bacterii, pesticide, si alte toxine care nu au ce cauta in creierul uman, atata timp cat aceasta bariera nu a fost afectata, gaurita sau strapunsa.
.........
Trageti singuri concluziile, de ce sunt in stare cei care au “grija” de sanatatea noastra, ca sa creasca cat mai mult numarul de morti de “orice”.
Deci nici macar testul nu mai este necesar sa fie infestat, el va provoca leziunea si de acolo pericolul.....
mindd.org/leaky-brain/
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, -Principesa-

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 1 lună #382 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Adevarul va elibereaza!
17 iulie 2020
FM144 - ACTUALIZARE A SITUAȚIEI PLEIADIANE
Acest raport de situație vine direct de la pleiadieni.
Draconienii s-au retras în subteran și în prezent își pregătesc evadarea. Acesta este motivul pentru care mulți oameni dispar. Toate ieșirile sunt sigilate, totul este închis; acesta este motivul pentru care blocada și narațiunea unui al doilea sau al treilea val de virus.
Planul lor este să părăsească Pământul cu navele lor cu puțin timp înainte de sosirea Flash-ului Solar (Evenimentul). După ieșirea de pe orbită, vor fi prinși în focul încrucișat al Confederației Galactice, pentru că este încă un război intergalactic, iar dovezile încep să se extindă la suprafață: * Caso Case
www.express.co.uk/news/weird/1294870/Bra...ns-Mage-UFO-sighting
De aceea vor să ia cât mai mulți ostatici umani și să-i folosească ca scuturi umane pentru a menține o cale sigură prin Flota Confederată.
Deși Confederația poate accepta teoretic o pierdere parțială a populației extragând sufletele oamenilor capturați înainte de a fi avariate în navele draconice (comanda Ashtar are această tehnologie), devine critic într-o anumită masă pentru a salva pe toată lumea.
Dar principala problemă este că sufletele acestor oameni pot rămâne prinse în navele întunecate (folosind câmpuri energetice), iar Himera, cu tehnologia sa exotică, este capabilă să le facă rău la nivel non-fizic.
Prima prioritate a Confederației Galactice a fost întotdeauna evitarea suferințelor și daunelor inutile aduse omenirii pe cât posibil, iar draconienii știu asta.
Așadar, chiar înainte de eveniment, vor să captureze cât mai mulți oameni - masă, cu nave masive, conform pleiadienilor, cel puțin o treime din populație. Nu se vor dezvălui în timpul acestor operații, pur și simplu vor pune o altă putere controlată înainte (nu s-ar dezvălui niciodată omenirii).
De asemenea, se pare că nu le pasă de Solar Flash, planul lor este pur și simplu să schimbe planeta din nou, luând parte din populație, care ar fi ținută ca animale de fermă, și doar instalarea unei noi rețele în altă parte. Au deja o nouă planetă pentru noul lor lagăr de concentrare planetară (undeva în sistemul Alfa Centauri, conform surselor Pleiadiene):
en.wikipedia.org/wiki/Alpha_Centauri
Cabal se pregătește pentru asta în acest moment, de aici blocada. Nu vor mai mulți oameni să călătorească, vor oameni acasă și vor să fie urmăriți, astfel încât să poată fi reuniți mult mai ușor.
Totuși, o problemă este că draconienii nu suportă energiile vibraționale / pozitive înalte. Nu suportă asta în prezența persoanelor cu vibrații înalte; prin urmare, pot folosi oamenii cu câmp de vibrație joasă doar ca ostatici pe navele lor.
Acesta este și motivul blocadei actuale, războiul rasial în creștere și condițiile de război civil pe care Cabala încearcă să le dezlănțuie. Au nevoie de oameni speriați și urăsc pentru a asigura cel mai puțin vibe posibil, pleiadienii ar spune că au nevoie de oameni '' contaminați ".
Ăsta e planul celor întunecați acum (ceea ce nu înseamnă că trebuie să se întâmple așa). Inutil să spun, Forțele Luminii sunt conștiente de acest lucru și, desigur, au un plan contrar.
Cu toate acestea, Confederația Galactică îndeamnă omenirea să înceteze lupta, ura rasială, comentarii bătălii pe internet, lupte, gânduri negative etc.
Acum este mai important ca niciodată să-ți menții propria vibrație înaltă pentru a evita să fii ostatic de draconieni.
Cum ar fi grupul țintă oameni care sunt încă complet prinși în Matrix, care nu știu nimic despre aceste lucruri, care sunt implicați în conflictele și ura actuale, care mănâncă carne (cum ar fi draconienii înșiși), care de obicei tind să trăiască stilurile de viață nesănătos, deschis la ocupații de către ființe negative etc.
Pleiadienii susțin că acest lucru ar afecta și mulți oameni din zonele sărace sau îndepărtate ale lumii, care nu cunosc complet situația, inclusiv pădurea tropicală amazoniană (multe zeițe încarnează acolo + fortăreața draconică), Africa (și fortăreața reptiliană) și Asia (în special India) ..
Cititorii de pe blog ca acesta (sau oamenii de obicei treji și activi din punct de vedere spiritual) probabil nu ar fi afectați de acest lucru, deoarece vibrația lor este deja ridicată.
Dar este încă important să menții neutralitatea, pacea, puritatea... intră în natură, meditează, retrage-te, purifică-te, cântă, purifică chakrele, mănâncă sănătos, practică yoga, conectează-te la Sursă și roagă-te pentru umanitate..
Nu e vorba nici de adunarea materialismului, vremurile alea s-au terminat acum. Acum, este vorba despre a acționa șamanist, pentru a menține rutina spirituală zilnică și a trimite pace, calm și iubire în câmpul cuantic, inundă grila de cristale a Pământului.
Tuturor li se permite să curețe Pământul cu lumină. Dacă 100.000 de oameni ar face asta în fiecare zi, draconienii nu ar mai suporta. De aceea supără totul în acest moment; au nevoie de cât mai mulți oameni în aceste energii negative pentru a-și manifesta scenariul ideal de evadare, dar omenirea trebuie să iasă din el.
De asemenea, este important să te protejezi în somn, deoarece draconienii și alte ființe negative atacă din ce în ce mai mult oamenii la nivel non-fizic. Deci este important să fii războinic al Luminii acum, să le reziști și să ții lumina aprinsă.
Acum este vorba despre finalizarea misiunii, salvarea umanității și sufletelor și a nu fi spălat pe creier de politică, gândire stânga-dreapta, patriotism, conflicte rasiale sau religii, totul este doar terapie ocupațională controlată Cabal.
Cât despre restul anului, toamna vor începe să intre în vigoare consecințele economice ale blocadei corona, nu toate impactele anterioare vor fi demne de menționat în comparație, nu vor exista reveniri la normalitatea veche.
În plus, sursele de suprafață clarvăzătoare indică faptul că în această toamnă ar putea avea loc un incident, care practic ar putea sau va opri lumea (este, prin urmare, mai recomandat depozitarea proviziilor acasă).
Se oferă puține informații despre acest lucru, dar Cabal se presupune că lansează un eveniment în stil 11 septembrie. Deși presează un al doilea val al pandemiei în acest moment, probabil că va fi altceva, ceva semnificativ mai mare, poate și o amenințare externă, întrucât există aceste planuri și Cabala rămâne încet fără opțiuni:
www.bitchute.com/video/gQ0QtRU0sg2/
De fapt, ar putea fi un steag extraterestru fals pus în scenă, în special ținând cont de informațiile pe care pleiadienii le-au lansat pentru această actualizare (nu trebuie neapărat să fie captura în masă menționată, ar putea fi doar un prim atac al Programului Spațial Secret Negativ / Flota Întunecată) Nu-mi pasă.
Sursele de vizionare de la distanță văd haosul toamna și că nimic nu va mai funcționa.
Se menționează mai multe perioade, însă, septembrie și noiembrie par să se concentreze aici. Dacă pot obține mai multe informații despre asta, o voi posta.
De asemenea, amintiți-vă că acestea sunt actualele '' planuri dacă vor fi executate în acest fel sau în acea perioadă de timp nu este previzibil 100 % pentru că Forțele Luminii vor lua contramăsuri adecvate. Dar există o probabilitate mare ca ceva mare să se întâmple în toamnă.
Este important să ne păstrăm calmul, suntem deja foarte aproape, dar va fi turbulent.
Cu toate acestea, Forțele Luminii anunță că au mâna protectoare asupra umanității.
Sursa:
fm144.blogspot.com/2020/07/pleiadian-sit...te-18072020.html?m=1
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 4 săptămâni #383 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Adevarul va elibereaza!

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 3 săptămâni #384 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Adevarul va elibereaza!
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA
ALESUL SAU CEL MULT AȘTEPTAT ESTE DEMULT PRINTRE VOI.
ESTE ASCUNS ÎN VĂZUL TUTUROR, DAR LUMEA NU-L CUNOAȘTE CĂ-I ÎN LUME.
LUPTĂ PENTRU VOI ALĂTURI DE NECRUȚĂTORII SĂI.
LUPTAȚI ȘI VOI PT VOI ȘI PT VIITORUL COPIII VOȘTRI!
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.117 secunde
Motorizat de Forum Kunena