Citatul zilei

acum 3 ani 5 luni #367 de Nick
Replied by Nick on topic Citatul zilei
Răspuns la " dorul "!
J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: -Principesa-

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 5 luni #368 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Citatul zilei
Fundalul energetic al lunii Martie este foarte agitat. Dinamica cerească se schimbă radical și definitiv, astfel că trăim vremuri unice și irepetabile de-a lungul acestei vieți. De aceea este bine să ne pregătim cum se cuvine, să întâmpinăm tot ce ne rezervă astrele cu respect, cu bucurie, cu deschidere sufletească și mentală.

Vom fi nevoiți de împrejurări să ne implicăm în tot felul de activități și discuții la care nu ne-am fi gândit vreodată. Însă, în paralel, hazul de necaz, atât de familiar nouă, ne va însoți în permanență, reușind să trecem cu bine peste orice situație neplăcută, apelând cu încredere la doze constante de umor.

Din perspectiva astrală se produc șase schimbări majore. În mod special, ziua de 6 Martie are importanță covârșitoare pe termen lung și iată de ce.

În primul rând, planeta Venus pășește voios în Semnul Vărăstorului în seara zilei de 1 Martie, fiind un mărțișor valoros pentru toată lumea. Chiar dacă se îndreaptă cu pași repezi spre Luna neagră aflată, tot în Vărsător, va reuși să amelioreze neplăcerile create de aceasta.

Însă, va accentua tendința la flirt, tendința la un soi de frivol în relațiile cu ceilalți, aspect foarte păgubos pe termen lung. Este bine să ne controlăm impulsurile, să avem în vedere că nu este ceea ce pare și, alături de umor, să ne folosim și discernământul.

Este bine să fim atenți la activitățile de grup, care nu vor avea succesul dorit. Ba chiar tandemul Venus-Lună neagră în Vărsător va destrăma grupuri sau va scoate la iveală cele mai ascunse secrete sau detalii. Mai ales grupurile în care se află multe femei vor avea mult de furcă, deoarece femeile sunt vulnerabile pe toată durata lunii Martie.

În perioada 1 - 26 Martie, Venus va străbate Semnul Vărsătorului, ușurându-ne, atât cât ne permite harta natală a fiecăruia dintre noi, influențele Lunii negre, influențe destul de neplăcute. Astfel, nativii Vărsător în primul rând, apoi cei cu marcaje astrale importante în acest Semn vor simți adieri benefice și chiar vor reuși să zărească câte ceva din partea plină a paharului vieții lor.

Din seara zilei de 26 Martie, Venus se grăbește spre Semnul Peștilor, Semn în care se simte minunat, oferindu-ne influențe benefice dinspre acest Semn, pe segmentul de viață și activitate marcat de Semnul Peștilor în harta astrală personală.

Pe 6 Martie, planeta Mercur aflată în Semnul Peștilor intră în mișcare aparentă retrogradă până pe 28 ale lunii. Perioada acestei retrogradări este foarte periculoasă, deoarece ne predispune la multă confuzie, autoamăgire, implicare în situații ciudate, predominând senzația că ne aflăm într-o mlaștină. Mai ales că tot în Pești se află misteriosul și fascinantul Neptun, care amestecă și mai mult lucrurile, plus Soarele până pe 21 Martie care, aparent, luminează situațiile.

De reținut că nu este ceea ce pare, astfel că este bine să evităm demararea acțiunilor și proiectelor noi, semnarea documente importante sau implicarea în discuții importante. Totul se va răscoli după 28 ale lunii, în chip nebănuit.

Tot în seara zilei de 6 Martie se formează aspectul de Lună nouă în Semnul Peștilor. Ceva se finalizează, ceva începe. Însă ce anume concret, vom vedea peste șase luni și nici atunci în totalitate. Momentul acesta de Lună nouă induce senzații false în ceea ce privește parteneriatele, atât cele matrimoniale, cât și cele de afaceri. Nu este ceea ce pare și bine ar fi să ne abținem de la a lua decizii importante, de a ne implica în acțiuni de anvergură sau de a ne trasa planuri mărețe. Probabil că aceast moment va avea de-a face mai mult cu segmentul personal și mai puțin cu cel socio-profesional. A ne baza pe alții, pe spusele sau promisiunile lor este nerecomandabil.

În dimineața zilei de 6 Martie, planeta Uranus se mută definitiv în Semnul Taurului, putând considera, pe drept cuvânt, această zi, o zi istorică. Istorică pentru că Uranus în Taur va declanșa o nouă perioadă socială, perioadă care va dura șapte ani de acum încolo.

La nivel social, Uranus în Taur vulnerabilizează segmentul banilor munciți, bunurile acumulate prin muncă proprie, recoltele pământului, structurile terestre. Toate acestea se vor evidenția în mod special, iar uneori destul de neplăcut. Din perspectiva medicală se vor remarca problemele referitoare la segmentele gâtului, maxilarului inferior și problemele referitoare la sistemul uro-genital.

La nivel personal, nativii Taur și cei cu marcaje astrale natale importante în acest Semn vor trăi situații și senzații cu totul și cu totul speciale, cuvintele de ordine fiind schimbarea din temelii. Pe măsură ce se vor scurge lunile vom observa schimbări majore,uneori foarte rapide, alteori foarte surprinzătoare pe segmentul de viață și activitate marcat de Semnul Taurului în harta astrală personală a fiecăruia dintre noi.

În primele minute ale zilei de 21 Martie, Soarele va intra în Semnul Berbecului, moment denumit Echinocțiul de Primăvară. Este începutul Primăverii astronomice și al anului astrologic, început ce ar trebui sărbătorit cu mare fast. Energia începutului ne este benefică și chiar la nivel organic și mental ne vom simți mai bine, mai încrezători, mai cu elan de a face față evenimentelor în care suntem implicați sau plănuim să ne implicăm.

Primăvara aceasta va fi marcată probabil prin aspecte importante referitoare la copiii, la educația și sănătatea lor în mod special. Schimbările vor fi importante, cu efecte pe termen lung, iar corectitudinea acestora se va vedea în timp.

Ultimul aspect astral important este formarea momentului de Lună plină în Semnul Balanței în primele ore ale zilei de 21 Martie. Schimbări majore și definitive în relațiile familiale, schimbări sau finaluri în relațiile parteneriale de cuplu sau de afaceri. Suprize de proporții, mai ales în ceea ce privește copiii.

Concluzionând, atmosfera astrală a lunii Martie este una cu totul și cu totul specială, unică, deschizătoare de noi etape de viață. De reținut că intervalele 3 - 7, 10 - 12, 21 - 24 și 27 - 29 Martie au o încărcătură energetică deosebită și este nevoie de prudență, răbdare, discernământ și, în funcție de situație, acceptare. Majoritatea înțelegem despre ce este vorba, însă foarte puțini sunt aceia care și acceptă ceea ce se petrece sau care este starea adevărată a lucrurilor.

Cugetarea lunii MARTIE: „Cine te înșeală mai des decât o faci tu însuți?” – B. Franklin

astrolog Anca Stoica

www.astrocafe.ro/articole/atmosfera-astr...XH_oH_4YtM4.facebook
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 5 luni #369 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Citatul zilei
Conversație cu Arcturienii

"Noi, familia voastră galactică, vrem să vă reamintim că
ACUM este perioada optimă ca toți voluntarii noștri iubiți să ajute Gaia în efortul ei de a se înălța. Aceasta vă va ajuta să părăsiți intunericul, să ieșiți din conul de umbră și să vă apropiați de Lumină.
Mergeți adânc în întunericul vostru, pentru a-l traversa și pentru a putea ajunge la propria voastră conștiință superioară.
În acest fel, veți găsi acea componentă a sinelui vostru, care își amintește că sunteți o ființă multidimensională!..."

daniilgaucan.wordpress.com/2019/03/08/co...atie-cu-arcturienii/
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 5 luni - acum 3 ani 5 luni #370 de -Principesa-
Replied by -Principesa- on topic Citatul zilei
"Nu permiteţi să vi se întâmple viaţa în timp ce sperați că cineva vă va salva."

- Rosie Neal -

Buna ziua! :give-heart:
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 5 luni #371 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Citatul zilei
"– Poate omul să scape de datoriile karmice într-o singură viaţă?
– Da, dar numai prin cunoaştere ezoterică, îmi răspunde el cu greu, prin accesarea unor planuri superioare, prin abordarea vieţii într-un alt mod. Să ştii că este un drum greu şi anevoios, sunt mulţi care au reuşit să îl parcurgă, însă ei au dat dovada de mult cura! şi stăpanire de sine.
– te referi la călugării budişti?
– Nu, din păcate ei îşi dezvoltă latura spirituală în detrimentul celorlalte structuri. O dezvoltă atat de tare încat atunci cand vin la reîncarnare sunt manaţi de aceeaşi dorinţă, calea ascetului, Fac totul pentru a ajunge din nou acolo, şi astfel cercul nu se poate închide, căci după cum spuneam, pentru a accede la divinitate, omul trebuie să se desăvarşească în toate planurile.
– Care este cale a ce trebuie urmată pentru a ajunge la desăvârşire?
Calea cumpătării. Calea echilibrului. Urmând aceste căi omul trebuie să ajungă la dăruire, iertar e, iubire, cunoaştere, adevăr şi înţelepciune. Dar mai înainte de a-şi însuşi aceste vibraţii el trebuie să fi trecut prin toate păcate le lumii, prin deznădejde şi extaz, prin ură, mânie şi pasiune, prin sărăcie şi abundenţă. Trebuie să cunoască toate laturile creaţiei şi să îşi însuşească toate caracteristicile specifice lor. Diamantul desăvârşirii se află ascuns în mocirla trăirilor animalice. Trebuie să bagi mâna în nămol, să te murdăreşti pentru a-l aduce la lumina, iar odată scos el este al tău, reprezintă strădania ta de veacuri. nimeni şi nimic nu ţi-l mai poat e lua. Oamenii trebuie să ajung ă să îşi conştientizeze propria divinitate, să ajungă în acel punct în care Christosul lor interior se poate manifesta. Oamenii trebuie să înţeleagă că nu sunt un capriciu al naturii ci sunt fii şi fiice de Dumnezeu, că în matricea lor astrală străluceşte Duhul Sfant, care le conferă aceleaşi drepturi şi puteri, egale cu cele ale lui Iisus.
......, împărăţia lui Dumnezeu se află aici, acum printre voi. nu trebuie decat să vreţi să intraţi în ea şi aflandu-vă acolo veţi constata că viaţa voastră păcătoasă va dispărea de la sine, toate părţile ascunse şi întunecate ale conştiinţei vor
fi anihilate şi transformate în lumină. Poarta împărăţiei vă este deschisă, trebuie doar să găsiţi calea de a ajunge la ea. Drumul nu este uşor, este lung şi anevoios, însă răsplata va fi pe măsura strădaniei...."

Cristofor-magul din Carpati

Am atasat si cartea.

Acest mesaj are un fișier atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, anisia

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 5 luni #372 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Citatul zilei
Au loc niste activari si niste schimburi de energii destul de puternice.Eu le simt incepute de ieri(acest nou pachet de activari)
Exista probabilitatea sa simtiti chestii noi.Unii sa va simtiti super zen, altii mahmuri :)
Eu sunt mahmur azi :)
Am intrat pe ultima suta de metrii.Hai eliberare!!! <3
Daniel Gaucan
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, -Principesa-

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.129 secunde
Motorizat de Forum Kunena