Citatul zilei

acum 3 ani 7 luni #313 de -Principesa-
Replied by -Principesa- on topic Citatul zilei
Florile primaverii sunt visele iernii, povestite dimineata, la micul dejun al ingerilor.???

- Khalil Gibran -
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, MarianaF

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 7 luni #314 de Nick
Replied by Nick on topic Citatul zilei
" Mâine, 18 Februarie, va fi o eclipsă a Stelei Sirius raportat la Pământ"A scris MarianaF

Mey, oare de aceea ieri am fost extrem de somnoroasă?! De dormeam pe mine, de pe la prânz! Și aseară culcat de pe la 20:00!!!

Sau de la luna plină?!

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: MarianaF

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 7 luni - acum 3 ani 7 luni #315 de -Principesa-
Replied by -Principesa- on topic Citatul zilei
Pentru toti aceea care iubesc, pentru cei misteriosi si pentru aceea ce isi doresc un mister in aceasta primavara. Sa fie!

Eu sunt iubire!:pink:

Primavara este un tandru si salbatic mister.????

- Victor Hugo -
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 7 luni #316 de -Principesa-
Replied by -Principesa- on topic Citatul zilei
Buna ziua, dragilor iubiti. :give-heart:

Singurul lucru de care nu ne saturam este dragostea. Si singurul lucru pe care nu il oferim indeajuns este dragostea. :heart:

- Henry Miller -
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 7 luni - acum 3 ani 7 luni #317 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Citatul zilei
Chakrele Pământului și secretele lor
“Chakrele Pamantului sunt perfect aliniate cu propriile noastre chakre. Odata ce Pamantul se trezeste, la fel se intampla si cu noi. La fel cum energia noastra se ridica de la chakra cea mai de jos, numita Muladhara Chakra pana la chakra suprema, Sahasrara Chakra, astfel incat sa devenim “iluminati” – la fel si Pamantul participa la acest proces de trezire.

Desi aceste vortexuri de energie s-au schimbat in timp, in functie de ciclurile planetare, acestea sunt, in general considerate a fi in urmatoarele locuri:

1) Prima chakra (Muladhara Chakra) – se afla in Muntele Shasta din California. Unii, de asemenea, cred ca acest vortex din Muntele Shasta reprezinta cea de-a 5-a chakra a planetei.

Muladhara Chakra este “centrul radacinii”, guvernand sistemul endocrin si cel nervos central. Glandele cele mai importante sunt suprarenalele care pun in functiune sistemul nervos simpatic ca mecanism vigil al corpului si alegerea corpului de a lupta sau de a fugi.Energia din Muntele Shasta este considerata primara si de baza. Acolo s-a acumulat forta universala a vietii inainte de a deveni viata.

(n.n. In Muntele Shasta se afla un tunel catre duce catre Agartha, iar acolo se ascund tezaure din istoria omenirii)

2) A doua Chakra (Swadhisthana Chakra) – se afla in Lacul Titicaca din Peru.

Aceasta chakra regleaza energia se*uala, dorinta, e sediul creativitatii fizice, dorintei de viata. Glandele cele mai importante ale acestei chakre sunt gonadele dar acestei chakre apartine si rinichii, sira spinarii si glandele prezente in aceasta regiune.

Sarpele incolacit, gasit in multe mituri sud-americane, este reprezentativ pentru energia kundalini care se ridica la chakra se*uala a planetei.

Lacul Titicaca este locul unde energia noastra primara incepe sa “nasca”.

3) A treia Chakra (Manipura Chakra) – se afla in Muntele de granit rosu Uluru (sau Ayers Rock) din Australia.

Manipura Chakra stapaneste organele responsabile cu asimilarea alimentelor (sistem digestiv, ficat, vezica biliara). Controleaza producerea si inmagazinarea alimentelor, activitatea energiei biochimice si metabolismului. Aceasta chakra are o actiune importanta in relatiile interpersonale ale unui subiect fata de lume, posesiuni, castig. Produce ambitie si iluminare spirituala. Este chakra misticismului si cand este echilibrata produce seninatate si calm. De aici rovine puterea si capacitatea de a domina, energiile care sustin legaturile dintre om si cunoasterea spirituala.

Pentru aborigenii din Australia, Muntele de granit rosu Uluru este piatra cea mai veche din lume, este “cordonul ombilical” al planetei, asa cum este pentru noi plexul solar ce este este guvernat de Manipura Chakra.

(n.n. Sub Muntele Uluru se afla un tunel catre duce catre Agartha)

4) A patra Chakra (Anahata Chakra) – localizata in Marea Britanie in asezarile Glastonbury, Somerset si Shaftesbury, acolo unde s-ar afla Sfantul Graal.

Anahata Chakra stapaneste inima, plamanii, sistemul circulator si sistemul imunitar. Aceasta chakra indica calitatea si puterea iubirii in vietile noastre. Centrul inimii care reprezinta punctul de integrare a sistemului chakral, actioneaza precum o balanta. E conectat cu creativitatea persoanei si cu expresivitatea individului. Este centrul luminii, dragostei, durerii, bucuriei, compasiunii, urii si simpatiei.

In zona britanica mai sus amintita se afla o multime de “cercuri in lanuri de cereale”, care prezinta anomalii magnetice.

5) A cincea Chakra (Vishuddha Chakra) – se afla in apropiere de Muntele Sinai, muntele sacru al evreilor.

Aceasta chakra regleaza aura si corpul astral, dar functia sa majora este legata de modalitatea de exprimare, claritatii, impartialitatii, creativitatii si de puterile mentale ascunse. Cand se activeaza, aceasta chakra stimuleaza sfera mentala.

Tot in apropierea Muntelui Sinai, nu departe de el se afla si celebrele piramide egiptene, ceea ce nu e doar o coincidenta. Tulburarile moderne din Orientul Mijlociu pot fi considerate a fi “strigatele mamei-planete” pentru ajutor.

6) A sasea Chakra (Ajna Chakra) – se afla undeva in Europa, dar sunt unii care cred ca Muntele Bucegi este sediul lui Ajna Chakra.

Ajna Chakra controleaza vazul fizic, viziunea mistica, glanda pineala care coordoneaza interactiunea cu sistemul endocrin. In acest punct energetic este localizata creativitatea, inteligenta, intuitia, memoria, gandirea si clarviziunea. Este centrul integrarii intuitive.

Totodata, ajna chakra deschide portaluri si permite un plus de energie dimensionala pentru a intra in aceasta lume. La fel ca si glanda pineala, ajna chakra ne permite sa recunoastem alte dimensiuni si realitati. Deseori, in Muntii Bucegi s-au semnalat prezenta unor portaluri, dar si a unor fenomene energetice misterioase.

(n.n. Despre chakra a sasea se spune ca s-ar afla tot in Anglia, desi alte persoane sustin ca s-ar afla in Bucegi. In Muntii Bucegi se afla Sala Proiectiilor.)

7) A saptea Chakra (Sahasrara Chakra) – se afla localizata in Muntele Kailash din Tibet.

Sahasrara Chakra este numita literalmente “Mii de petale”. Acest punct energetic se gaseste in crestetul capului. Apartine constiintei si cand persoana doarme si energia acestei chakre se odihneste. Sahasrara chakra guverneaza glanda pituitara si face legatura dintre persoana si univers. Activarea sa duce individului stari psihologice profunde.

Tibetul este o zona deosebita, cu energii uluitoare, si de aceea, aici se gaseste cea de-a saptea chakra.

(n.n. In Muntele Kailash din Tibet se afla tezaure, vechi de mii de ani, care contin istoria omenirii. Din Sala Proiectiilor din Muntii Bucegi exista un tunel care duce tocmai pana in interiorul Muntelui Kailash.)”[1]

chakrele-pamantului

Mai multe informatii aflam din cartea “Inuaki reptilianul din mine”, scrisa de Aryana Havah:

“A: Ce imi mai poti spune despre tara noastra?
D: Este singura tara care are sapte ceakre active.
A: In rest nu au?
D: Nu. Parnantul are la randul lui sapte centri energetici, dispusi pe intreaga suprafata, insa in rest nici o tara nu are sapte centri proprii. Asta este de fapt motivul pentru care s-a insistat in subjugarea Romaniei de catre anumite curente sau organizatii negative.

A: Imi poti spune unde sum chakrele Pamantului?
D: Ceakrele Pamantului sunt in California, America de Sud, Australia, Anglia, Egipt, Iran si Tibet.
A: Dar ale Romaniei?
D: Unul este la Sambata de Sus-Recea, al doilea In Muntii Rarau, al treilea in apropiere de Simleul Silvaniei, al patrulea la Capidava, al cincilea la Sarmisegetusa, al saselea in Parang iar al saptelea in Subcarpatii Getici. Bine, dar nu sunt in ordinea pe care ti-am spuso.
Functiile lor exacte, nu pot fi inca dezvaluite, deoarece nu sunt suta la suta active.

A: Ce rol au aceste piramide?
D: Ele protejeaza tara de anumite atacuri energetice si transmit forme-gand-energie in scop de protectie si evolutie spirituala. Intr-un fel, putem spune ca incearca sa ridice vibratia la nivelul intregii Romanii. Atat a locului cat si a oamenilor.

A: Sunt acesti centri asemanatori cu ai oamenilor?
D: Da, identici. Au aceleasi culori si roluri.
A: Dar care este scopul lor?
D: Ei regleaza, supravegheaza si optimizeaza functionarea planetei. La fel ca si chakrele fiintelor, care coordoneaza functionalitatea intregului sistem. Oameni au exact acelasi numar de centri, deoarece traiesc aici si trebuie sa corespunda vibrational cu planeta.

A: Dar chakrele Romaniei?
D: Acestea au inceput a fi activate abia in 1986. Maximul optim se va atinge in 2011.
A: Dar care este scopul lor?
D: Nu iti pot spune decat ca pamantul acestei tari exista de la inceputul Terrei. Tot aici au fost create primele fiinte, care apoi au plecat si au colonizat intreaga planeta. Tara aceasta va avea un rol important in anii ce vor urma. Constiinta colectiva lasata noua de catre strabuni, va exploda, cuprinzand inimile celor ce vor avea sansa sa supravietuiasca.

A: Sa supravietuiasca?
D: Da, caci noi nu vom fi feriti. De altfel este foarte bine asa. Nu toata lumea este pregatita sa acceada catre un alt plan. Dar nu pot discuta despre asta.”[2]


Fara nici un fel de indoiala, in locurile unde se afla chakrele Pamantului, se ascund diverse tezaure care contin istoria adevarata a omenirii. Unele au fost descoperite si sunt cercetate, altele nu.

SURSE

www.almeea.ro/cele-7-chakre-ale-pamantului-si-locatiile-sale/
Aryana Havah – “Inuaki reptilianul din mine”, pag. 34-35, editura Orfeu 2000.
Foto: pinterest.com

www.dir.org.ro/chakrele-pamantului-si-se...DpVWlWJZTWM26hQKlgHU
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 7 luni - acum 3 ani 7 luni #318 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Citatul zilei
Octogonul esoteric – scutul spaţiului românesc
“Octogonul este simbolul sacru ce facilitează echilibrul între cer și pământ. Este simbolul abundenței, al echilibrului, al rozei vânturilor (4 direcții cardinale și 4 intermediare), a veșniciei.

Cifra 8 în ezoterism este cifra care reprezintă infinitul.

8 este numărul Christului Cosmic.
Vizualizarea facilitează regenerarea, întregirea, renașterea, transfomarea, conexiunea cu infinitul.

Buddha (o altă unitate de conștiință divină întrupată) a considerat că octogonul și cifra 8 determină: ”dreapta viziune, dreapta gândire, dreapta vorbire, dreapta acțiune, dreapta muncă, dreapta atenție, dreapta viețuire, și dreapta concentrare”.

Vortexul energetic al Anahatei Planetare își va amplifica forța din ce în ce mai mult, urmând ca în perioada 2017-2018 să avem o vibrație de 7 ori mai mare decât în 2012! Primul proces al energiei va fi cel de purificare care va avea loc atât la nivel personal, cât și la nivel de grup și social.

Ce presupune acest proces?

Revenirea la Legile Universale, la armonia cu sine și cu ceilalți, la Iubirea Universală, la pace, bun simț, etc.

octogonul romanesc

Vorbim de eliminarea tuturor tiparelor psiho-mentale nocive, agresive, sau tot ce este în contradicție cu Legile Universale, adică relații bazate pe exploatare, speculă, minciună, hoție, înșelătorie, trădare, lăcomie.”[1]

SURSE

Facebook/Revista Cosmos
Foto: Facebook/Revista Cosmos
www.dir.org.ro/octogonul-esoteric-scutul...7NkZwiDn1EEJZUIRxn-k

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.129 secunde
Motorizat de Forum Kunena