Visele lui Nick -IV- 2021

acum 1 an 3 luni - acum 1 an 3 luni #61 de Nick
Replied by Nick on topic Visele lui Nick -IV- 2021
Tot nu reușesc să găsesc visul... " piciorul pus deasupra unei găuri din care ieșea ca un abur din pământ... " l-am mai menționat, la "VISE".

 
Părerea mea e că avem cu siguranță ceva în comun. 


 


când am văzut azi poza și am citit, mi-am reamintim visul... 

Pythia așezată pe un trepied cu vapori care se ridică dintr-o crăpătură din pământ sub eaAu existat multe încercări de a găsi o explicație științifică pentru inspirația Pythia. Cu toate acestea, cel mai frecvent, acestea se referă la o observație făcută de Plutarh , care a prezidat ca mare preot la Delphi timp de câțiva ani, care a afirmat că puterile ei oraculare păreau asociate cu vaporii din apele izvorului Kerna care curgeau sub templu . S-a sugerat adesea că acești vapori ar fi putut fi gaze halucinogene .Investigațiile geologice recente au arătat că emisiile de gaze dintr-o prăpastie geologică din pământ ar fi putut inspira Oracolul Delfic să „se conecteze cu divinul”. Unii cercetători sugerează posibilitatea ca gazul etilenic să fi cauzat starea de inspirație a Pythia. Au fost găsite urme de etilenă în apele izvorului castalian, care acum este în mare parte deviat pentru alimentarea cu apă a orașului din orașul Delphi modern . Cu toate acestea, Lehoux susține că etilena este „imposibilă”, iar benzenul este „crucial nedeterminat”. Alții susțin că motanul ar fi putut fi gazul emis de prăpastie sau CO2 și H2S, susținând că prăpastia însăși ar fi putut fi o ruptură seismică a solului. O teorie alternativă bazată pe revizuirea literaturii toxicologice contemporane indică faptul că este oleandru care provoacă simptome similare cu cele ale Pythia. Pythia a folosit oleandru ca complement în timpul procedurii oraculare, mestecându-i frunzele și inhalându-le fumul. Substanțele toxice ale oleanderului au avut ca rezultat simptome similare cu cele ale epilepsiei, „boala sacră”, care s-a echivalat cu posesia Pythia de către spiritul lui Apollo, eveniment care a făcut din Pythia purtătorul său de cuvânt și, ulterior, profetesa sa. Fumul de oleandru („spiritul lui Apollo”) ar fi putut proveni dintr-un brazier situat într-o cameră subterană (antronul) și ar fi scăpat printr-o deschidere („prăpastia”) din podeaua templului. Această ipoteză se potrivește perfect cu descoperirile săpăturilor arheologice care au dezvăluit un spațiu subteran sub templu.

aburul seamănă cu fumul 😊😁


PS 
UPS!

templul lui Apollo din Delphi 

 


🤔

În gradina din vis erau niște alei în forma dreprunghiularăăă... ce Coborau!  Cum ar veni ca un fel de amfiteatru 🤔 
Văd că templul ăsta are formă dreptunghiulară... Da'... nu coboară... Da' în vis io am coborât pe aleile acelea în trepte, până am ajuns undeva în centru și acolo am pus piciorul deasupra aburului! Era zăpadă în vis... în gradina aceea... Atât rețin. 


offffff... Mihnea... A dispărut de pe forum... 

Această imagine este ascunsă vizitatorilor.
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a o vizualiza.

conectarea cu Divinul... din pământ... Mama pământ...?!  Spiritul pământului... PS2!!!
 


hm! Ori am vizitat locul în vis, ori am citit pe atunci despre el,ori am fost acolo. 

جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni - acum 1 an 3 luni #62 de Nick
Replied by Nick on topic Visele lui Nick -IV- 2021
Ha!


"Oracolul are o istorie bogată. Inițial închinat Geei...."


.......

"Descifrarea misterului de la DelphiIstoricii, filosofii si biofizicienii care s-au ocupat de descifrarea misterului oracolului din Delphi au ajuns la concluzia ca acolo exista un cimp energo-informational global, care cuprindea informatii despre evenimentele trecute, prezente si viitoare, in care se vedea, ca intr-o oglinda, tot ce se petrece pe pamint. Atunci cind omul se afla in transa, adica in stare de constiinta modificata, creierul lui nu mai primea informatii din lumea inconjuratoare, ci putea sa caute in multimea de informatii din banca de date globale evenimentele viitoare la care se refereau intrebarile atenienilor. Biofizicienii sustin ca nu toti oamenii care sint in transa sint capabili sa perceapa informatii din cimpul energo-informational global. Aceste informatii le pot percepe numai aceia ai caror neuroni din creier sint capabili sa primeasca cele mai slabe impulsuri energetice. Vechii greci au descoperit ca aceasta capacitate o au fecioarele tinere, care au o receptivitate crescuta. "www.almeea.ro/oracolul-din-delphi/

lămurit. 

جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni - acum 1 an 3 luni #63 de Nick
Replied by Nick on topic Visele lui Nick -IV- 2021

Nick a scris: 20.03.2021

Privesc pe fereastră. Văd un copac. Apare o pasăre pe o ramură. Se transformă într-o pasăre din foc cu aripile desfăcute. 
Parcă era o pasăre Phoenix. 

Mă trezesc și mă uit la ceas. 5:13.

Moment 

 

🤔 nodurile, luna, axa MC /IC...


PS 
Și tranzitele mele... 

 

Vertex / Pluto... și altele... PS2

Despre Phoenix 

"The historian also reported that the phoenix made a nest cypress branches. But not in preparation to lay eggs; the phoenix was preparing to die. While sitting in the nest, the bird created a great deal of heat, and set itself on fire from its own heat with the cypress serving as kindling. After three days, the phoenix emerged from its own ashes – reborn and released from the sentence of death, able to live on forever."
www.whats-your-sign.com/symbolic-meaning-of-the-phoenix.html
PS3!!! 

Voi, faceți hărți astrologice când dormiți?  

Io, când dorm, și-s trează, văd că le fac. Și astea sunt mesaje. PSn 

Asc tr. fix în grad și minut cu IC nat. 
 


Mi-a ieșit în "drum"  clipul de la adresa asta. 

www.astrele.ro/2021/03/20/sorin-bratovea...tul-opus-lui-pluton/

ceea ce "m-a izbit",  e data postării!!!  PS 
Nu căutam nimic despre Pluto! 😀 
 


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni #64 de Nick
Replied by Nick on topic Visele lui Nick -IV- 2021
28.03.2021

Astă noapte, înainte de a adormi ( la 4 și ceva după ora schimbată - că nu-mi dădeam seama cum de a trecut timpul atât de repede când am văzut cât este ceasul... abia când m-am trezit mi-am dat seama că se schimbase ora....)...  Îmi zic să "visez"  despre timpul când omenirea, în integralitatea ei, o să aibă contat conștient cu extratereștrii! 


Când mă trezesc îmi aduc aminte de ce mi-am dorit și îmi dau seama că nu am visat '
Ei!  După asta aud " Muhurta Sundari "!

Caut să văd ce ar însemna. 

Pe scurt! 
Muhurta, e legat de timp. Se poate traduce ca " un moment ".

Sundari, ar fi un nume de fată. Ce înseamnă frumos. 

Mai caut, și găsesc termenul de Tripura Sundari. Care ar însemna Conștiința Cosmică. 

🤔
Deci ar însemna că o să avem contact conștient, într-un moment - o secundă, când o să atingem această stare de conștiință?! 

hm?!

pe aici niște chestii. 
..

www.sivasakti.com/tantra/dasa-maha-vidya/tripura-sundari-3/

 

جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni #65 de Nick
Replied by Nick on topic Visele lui Nick -IV- 2021
Hm...

La ora aceia s-a schimbat ora. 
Azi, e lună plină! 

Momentul Tripura Sundari. 

"Ziua de Tripura Sundari celebreaza frumusetea, gratia si armonia, este bine de stiut ca sub auspiciile deosebit de favorabile ale acestei zile se pot intreprinde activitati care sa rezoneze cu aspectele fundamentale ale acesteia.Aceasta zi, este sarbatorita lunar, cu doua zile inainte de fenomenul astrologic de Luna Plina, atunci cand influenta acestui astru este deosebit de benefica asupra planetei noastre.Tripura Sundari, reprezinta una din cele 10 mari puteri cosmice sau aspecte divine fiind cunoscuta si cub numele de Marea Putere Cosmica a Frumusetii.Ea insoteste si ghideaza aspirantul care se afla pe o cale spirituala, si  este considerata a fi: “constiinta perfect pura, iubirea divin infinita, existenta armonioasa,  ideala a fiintelor, atat in microcosmosul lor launtric cat si in macrocosmos.”  – Vasishta Ganapati Muni, Umasahsram, X, 2.Numele Tripura provind din doua nume:“Tui” care inseamna apa, si “pra “care inseamna “ aproape”. Unul din sensurile Tripurei fiind acela de tinut cu o intindere de apa.De asmenea Tripura se poate traduce prin “cea care cuprinde cele trei cetăţi”, “oraşele” sau “cetăţile” fiind o metaforă, deoarece în realitate ele se referă la cele “trei lumi” sau sfere gigantice ale Creaţiei lui Dumnezeu, care sunt: lumea fizică, lumea subtilă (astrală) şi lumea cauzală.Sundari inseamna din punct de vedere literar “ frumusete”, iar adorarea acestei Mari  Puteri Cosmice, inseamna adorarea frumusetii si a fericirii extatice prin intermiediul Manifestarii, catre Absolutul Divin.Ziua de Tripura Sundari este o zi privilegiata, fiind denumita ziua frumusetii si armoniei universale, acum este momentul in care simtul masurii si armoniei este usor accesibil fiecarei fiinte umane, deasemenea ne putem tempera pornirile si ambitiile egoiste, prin constientizarea adevaratelor noastre aspiratii."


karyn.blog/2014/05/30/tripura-sundari/

Apoi " Cel mai tăcut moment al zilei este în jurul orei 4 dimineața, moment numit brahma muhurta, ora lui Brahma. "


 🤔 💡 💡 💡 

جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni - acum 1 an 3 luni #66 de Nick
Replied by Nick on topic Visele lui Nick -IV- 2021
Haaaaaaa! 

Lună Plină 28/3/2021
28 martie 2021, 21:48:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


 

ASC/MC/VERTEX,  perfect conjuncte cu momentul!!!!! 

ori n-am pus bine ora?! 

acolo scrie +2 GMT, da' am pus 21:48,+3 GMT! 

جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.354 secunde
Motorizat de Forum Kunena