Visele lui Nick -IV- 2021

acum 1 an 3 luni #109 de Nick
Replied by Nick on topic Visele lui Nick -IV- 2021
05.08.2021


Eram într-o vizită la fostul loc de muncă. 
Vorbesc cu câțiva dintre colegi. 
Aveau niște pliante primite. Cu coala lucioasă. Scumpe la preț. Făcute peste preț defapt! 
Pe fiecare pagină erau date despre persoană ( erau colegii - salariații) și cu poza. 
Vreau și eu unul ca amintire. Cel ce răspundea de pliante, unul dintre șefi, caută să vadă dacă mai are vreunul. Acesta era relativ neutru față de mine. Găsește și-mi dă. 
Văd și un altul dintre șefi. Cel care era în divergențe cu mine. Încă nu i-a trecut,ținând cont de energia simțită în vis. 
Întâlnesc și unul dintre foștii salariați ce mi-a mai ținut locul în două etape când am lipsit o perioadă mai lungă de la muncă. 
L-a reangajat pentru a treia oară. Îl întreb ce face. Cum de a revenit. 

Apoi îl văd pe șefu ' moș. Care a plecat! 
Mă cheamă să mă servească cu niște bomboane, să zic, speciale, din care nu servise pe nimeni altcineva. Avea o energie pozitivă față de mine în vis. 
Deci azi s-a împlinit un an de când ne-am văzut ultima oară. 


Curios. Am visat și am și reținut destul de mult. 
Și mai curios este că pe 5 august în urmă cu exact un an, a fost ultima zi în care am ajuns la muncă, chiar pentru a-i face niște situații special pentru moșu'. Cu toate că terminasem, conform actelor, colaborarea. 
 

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni #110 de Nick
Replied by Nick on topic Visele lui Nick -IV- 2021
10.08.2021

Vorbeam cu cineva ce-mi dădea impresia că este medic. Mai bine spus un medic al sufletului. 

Mă întreba ce cred eu că este Dumnezeu. 

Și i-am spus că este energie, povestindu-i o întâmplare pe care am avut-o pe la 25 de ani. Adică! 
Pe când mă duceam într-o dimineață la serviciu, având serviciul în afara orașului, treceam pe lângă o pădurice și am auzit în mintea mea o voce ce-mi zicea că Dumnezeu este energie.
Și acest fapt / explicație primită, m-a mulțumit, pentru că eu nu puteam să concep că Dumnezeu este un moș, aşa cum mi se aducea la cunoștință (observam eu din mediul înconjurător) de pe când eram copil. ****** ?Vis despre un eveniment întâmplat în urmă cu mai bine de 30 de ani! Prin vara lui '87 sau '88. 

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni - acum 1 an 3 luni #111 de Nick
Replied by Nick on topic Visele lui Nick -IV- 2021
Mi-a trecut prin minte să fac harta visului. 
Pentru că știam cu aproximație ora, fac o încercare. Observând un aspect, zic să mai mut oleacă ora. După care îmi zic să pun 3:33.


10 august 2021, 3:33:00 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Și uite ce aspect ieși! 

 

Mă refer la Venus și Neptun.PS 
Caut să văd ce ar însemna. 
Prima explicație citită :
  • Cu o opoziție între Venus și Neptun în harta natală ***,trebuie să lupți împotriva lipsei de încredere în sine pentru a-ți atinge potențialul.*** 
​harta natală înseamnă harta visului. ?
 

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni - acum 1 an 3 luni #112 de Nick
Replied by Nick on topic Visele lui Nick -IV- 2021
? Și cum gândurile îmi vin unul după altul....

Opoziția în tranzit, este în careu cu nodurile din natală! 

 


PS 
Și mai este o chestiune interesantă în harta de la 3:33!

Ascendentul. 

Este conjunct cu Sirius. 

Și, mai jos, scrie :

"This year the star Sirius has its first helical rising on August 11, 2021. The first morning appearance of a star or planet is known as the “heliacal rising. The star Sirius helical rising issues a declaration that the ‘Atlantean, Egyptian, and Sirius New Year’s’ have been birthed. It will rise before the sun for a week as it makes its energy known around the earth in a starry morning sky.The heliacal rising of a star occurs when it first becomes visible above the eastern horizon, for a single moment just before sunrise. Each day after the heliacal rising, the star will rise slightly earlier and remain visible for longer before the light from the rising sun makes it disappear. The same star will reappear in the eastern sky at dawn approximately one year after its previous heliacal rising. Because the heliacal rising depends on the observation of the object, its exact timing can be dependent on weather conditions. Start looking in the morning sky on August 8. Locate Betelgeuse and Procyon. It is there you will find Sirius.Sirius rising is a doorway of unparalleled opportunity to swim forward in the yearly stellar surge of light. Sirius has been honored since ancient times. In Atlantis, the mysteries were created on information received from the Sirian Star Masters. After the third fall of Atlantis, the Sirian mysteries spread into ancient Egypt. As early as 3000 BC the Egyptians started celebrating the helical rising of the star Sirius declaring this the New Year as the Nile flooded its banks in the time of the great lion, in the month of Leo.Sirius is the home of the Cosmic Christ for this entire Galaxy. It has ‘always’ been a spiritual prototype for Earth. As the rays from Sirius bow to earth, we have another opportunity to activate the Cosmic Christ within. The little solar jewels that are dormant DNA encodings wait for stellar emanations to activate and open sealed cellular records."

roserambles.org/2021/07/16/sirius-rising-2021-july-16-2021/


Heliacal rising of Sirius, pe 11 august. 
Acum, eu știu că data exactă depinde de locația unde te afli. Nu știu de ce locație s-a ținut cont în articol... Este foarte probabil ca la București să fie azi, pe 10 august. Da' nu pot spune cu certitudine asta. Trebuie verificat. 

....

Devine și mai interesant momentul visului. 

PS 
Depinde și de altitudine! 


 

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni #113 de Nick
Replied by Nick on topic Visele lui Nick -IV- 2021
Hm! Energie, Dumnezeu, Sirius, Venus și Neptun.... 3:33

Io, doar am visat! N-am avut nici un fel de gânduri despre ăstea. Și se leagă tare mult. Cel puțin io așa observ. 

?

​​

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 luni #114 de Nick
Replied by Nick on topic Visele lui Nick -IV- 2021
Păi, dacă am început să caut, apăi tot caut. 

Și pentru că am dat de un articol... "Suntem un grup de ființe din Sirius care au evoluat dincolo de nevoia de a lupta pentru zone de pământ sau planete. Da, în trecut, și noi am fost ca tine. Bărbătește, urăște pe alții și trăiește cu frică. Și noi am avut dușmanii noștri, cum ar fi Arcturus, și s-au luptat cu numeroase „războaie stelare”. (Chiar credeați că filmele Războiului Stelelor au fost inventate? De fapt se bazau pe fapte). Am ajuns în sfârșit la un mod de a fi foarte pașnic și acum îi ajutăm pe locuitorii Pământului să evolueze într-un mod mai pașnic de a fi, pe măsură ce urcă de la a 3-a dimensiune la a 5-a dimensiune și mai sus.

Venim la voi acum, deoarece credem că este timpul să cunoașteți aceste informații. Oamenii potriviți vor citi aceste informații și dacă le citiți acum, este momentul potrivit pentru dvs. Nu există coincidențe. Este posibil să nu înțelegeți conceptul de canalizare a mesajelor dintr-o conștiință superioară, dar simplul fapt că citiți acest lucru va deschide o poartă în conștiința voastră și veți fi ghidați către alte astfel de informații canalizate. Poate că ceea ce crezi că este acum „neadevărat”, s-ar putea să ajungi să crezi în anii următori. Așadar, prietenii mei, acceptați ceea ce credeți și păstrați o minte deschisă despre orice. Am denumit aceste informații „Poarta către Sirius”, deoarece fiecare persoană de pe această planetă poate merge prin poarta către visele și meditațiile voastre și poate explora acest pământ al nostru.

Sirius este o planetă frumoasă plină de culori minunate, munți pașnici, lacuri strălucitoare și cea mai limpede mare albastru turcoaz pe care ți-o poți imagina vreodată. Am construit orașe de cristal cu clădiri care sclipesc în soarele mereu prezent. Există foarte puțini nori în cerul Sirian și apa se ridică de fapt din pământ pentru a aduce umezeala pentru ființele vii de acolo. Deci, vedeți prietenii mei că nu este ploaie pe Sirius, deoarece nu este nevoie. Plantele și copacii sunt de culori diferite față de ale voastre de pe Pământ. Nu sunt doar în culori de verde, ci cele mai frumoase nuanțe de violet și albastru. Florile sunt vibrante și înfloresc pe tot parcursul anului sirian, care este atâta timp cât vrem să fie, deoarece timpul este imaterial pe Sirius.

Avem animale și insecte pe Sirius, dar sunt respectate ca creaturi egale. Nu este nevoie să fie folosite ca hrană, deoarece nu avem corpuri ca ale voastre. Mâncarea noastră este folosită pentru plăcere și nu pentru întreținere și atinge simțurile, chiar înainte de a fi consumate. Corpurile noastre au nevoie doar de apă. Am evoluat dincolo de nevoia de corpuri, dar le putem crea la nevoie, ca și în toate. Ne putem distra cu asta. Putem crea orice din propriul nostru trecut și chiar din propria dvs. istorie. Suntem ca actori pe scenă, proiectându-ne și creându-ne propriile realități.

Mulți dintre voi ar putea crede că Sirius trebuie să fie un loc minunat pentru a fi, dar acest lucru nu a fost întotdeauna așa. Am evoluat de-a lungul multor milenii și, de fapt, v-am ajutat în propria dvs. istorie. Oamenii de pe Pământ din civilizațiile antice au fost ajutați de Sirius să construiască piramide, monumente de piatră antice și cercuri în trecutul tău. Suntem aici acum în număr mare cu semenii noștri din alte sisteme stelare și universuri. Am venit să vă sfătuim cu privire la modul în care și voi puteți trăi în pace și armonie la fel ca noi.

Au fost multe cărți scrise despre această temă, dar dacă acest lucru vă atrage, poate și dvs. sunteți din Sirius. Mulți dintre voi v-ați întrupat pe Pământ pentru a ajuta planeta să urce în acest moment special. V-ați întrupat ca ființe umane pentru a afla cum este. Este posibil ca unii dintre voi să vă fi întrupat înainte și să vă amintiți vremurile când ați fost aici în vieți trecute. Celor dintre voi care sunteți foarte noi pe planetă vi s-a dat un gust al regresiei vieții trecute pe Pământ pentru a vă ajuta să înțelegeți căile omenești. A fost dificil pentru voi toți, știm, dar ajutorul este la îndemână acum și dorim să vă deschidem căi în creier pentru a vă ajuta pe toți să realizați un mod minunat de a fi pe această frumoasă planetă.

Acum este timpul să urcăm către o conștiință superioară. Mulți au vorbit despre 2012 ca fiind sfârșitul calendarului mayaș și sfârșitul lumii. După cum știți, nu a fost sfârșitul lumii, ci a fost începutul unui nou început. Este timpul să vă pregătiți pentru noul vostru început.

Lucrăm cu conștiința lui Hristos pentru a aduce iubire necondiționată pe planetă. Așa-numitul Hristos a fost o ființă din Sirius, care s-a întrupat de multe ori, dar a fost cunoscut ca Isus sau Iisua și se cunoaște mai multe despre el. Mulți alții au lucrat cu această Conștiință a lui Hristos și și voi puteți urca la acest mod glorios de a fi. Ca conștiință superioară, și tu poți deveni un „Hristos” în propria ta viață. Iisus Hristos a fost un fiu al lui Dumnezeu, dar noi toți suntem fii și fiice ale așa-numitului Dumnezeu, pe care îl numim Unul.

Și tu poți fi vindecător. Și tu poți să faci minuni. Și tu poți fi un Maestru Ascens în viața ta. Și voi vă puteți crea propria realitate. Tot ceea ce ai atras în viața ta, l-ai atras cu un „gând”. Poți avea tot ceea ce inima ta dorește sau visează, dacă îți lași mintea doar să-ți ajute inima să o realizeze. De multe ori ai un vis, cum ar fi o casă frumoasă sau o relație perfectă, iar Creatorul îți ascultă visul și îți stabilește modalități de realizare. Apoi spui „dar nu-mi permit” sau „nu merit” și visul nu se concretizează pentru că nu crezi că se poate întâmpla.

Trebuie să crezi că visele tale se pot împlini pentru ca acestea să se manifeste. Sunteți co-creatori în acest Univers cu un Dumnezeu / Zeiță care vede totul. Ați fost pus pe această planetă să lucrați la realizarea acelor vise pentru a crea un nou Pământ frumos, dar dacă nu îl credeți, nu se va întâmpla pentru voi. Credința este o forță atât de puternică și poate deplasa literalmente munții. Este posibil să fi auzit de un secret special pe care unii îl cunosc de mii de ani. Aceasta este Legea Atracției.

Legea Atracției afirmă că atragi totul în viața ta doar cu un gând. Gândurile sunt lucruri puternice. Ceea ce gândești cel mai des, se va manifesta în viața ta. Dacă crezi că ești neîndemânatic, vei fi. Dacă crezi că ești frumoasă, vei fi. Dacă crezi că ești bogat, vei fi. Dacă te crezi sărac, vei fi și așa mai departe și așa mai departe. Subconștientul tău îți alimentează în mod constant creierul cu multe gânduri, de o mie de ori sau mai mult pe minut. Aceste gânduri pot fi din copilărie și nu au nicio legătură cu viața ta acum. Hipnoterapeuții lucrează cu această lege în fiecare zi. Ei lucrează la schimbarea gândurilor negative în gânduri de auto-credință. Este o formă minunată de terapie care va veni în curând în prim-planul medicinei moderne.

Înțelegerea legii atracției poate fi confuză. Spuneți: „Cum am putut să atrag un picior rupt, cancer sau depresie în viața mea. Nu am vrut să se întâmple aceste lucruri?” Dragilor, amintiți-vă că nu sunteți doar un corp. Sunteți un suflet care a existat de la începutul timpului și acum aveți o experiență pământească. Nu ești aici doar pentru a câștiga bani, pentru a te distra și apoi pentru a muri. Sunteți aici pentru a experimenta viața și pentru a vă dezvolta sufletul. Sufletul tău te îndrumă cu ajutorul nostru, îngeri, maeștri înălțați și călăuze spirituale din trecutul tău. Chiar și un copil născut va avea un suflet vechi de mii de ani. Nu există suflete noi ca atare, ci doar suflete care nu s-au întrupat niciodată pe Pământ. Toate sufletele au venit de la Creator / Dumnezeu / Zeiță / Allah / Iehova / Universul / Mama / Tatăl / Energia / Sursa / Cel etc. etc.

Această ființă știe totul și este tot ce a existat vreodată. Nu poate fi creat sau distrus. Chiar și noi, ca ființe foarte evoluate, nu putem înțelege foarte bine cum s-a format această ființă, dar știm că este o energie Iubitoare pură care vede totul, știe totul și este totul. Cel pe care preferăm să-l numim această energie Iubitoare, îi iubește pe toți, chiar și pe cel mai mic purice sau pe cel mai rău dintre oameni. Unul îi cunoaște pe toți și totul ca și copii. Este dificil să puneți un sex pe această ființă, deoarece este atât de puternic. Unul are un plan frumos pentru Univers, care a început totul ca un gând. Cel care dorea să experimenteze totul și Pământul a fost creat ca un experiment pentru a face acest lucru.

La început, toată lumea făcea parte din Unul și știa acest lucru când s-au separat prima dată, dar de-a lungul secolelor, omul s-a separat de acest Adevăr și abia acum începe să-și amintească. Sunteți un suflet minunat care a venit pe pământ pentru a experimenta multe emoții pentru a vă extinde sufletul și, în sfârșit, lucrați acum la Iubirea necondiționată. Suntem aici pentru a vă ajuta cu această lucrare. Lucrăm cu Conștiința lui Hristos și transmitem această energie Iubitoare către toate sufletele de pe Pământ.

Această experiență sau experiment a intrat într-un cerc complet acum și este timpul să ne întoarcem la un mod de viață mai pașnic. Mulți de pe Pământ își pot aminti că au fost pe Sirius, alte planete stelare, Atlantida, Lemuria sau orice altă etapă din istoria Pământului. Vi s-a dat întotdeauna puterea de a face ceea ce vreți. Liberul arbitru care a fost dat sufletelor a fost uneori transformat într-un scenariu de coșmar. La un moment dat în dezvoltarea lor, sufletele de pe planeta Maldek le-au aruncat în aer planeta. Au fost implicați într-un război atât de mare încât puterea a fost folosită în mod dăunător.

Cel care a decretat acum că sufletelor nu li se va permite niciodată un astfel de liber arbitru să poată distruge din nou planetele. Distrugerea planetelor are astfel de repercusiuni în Univers, încât Pământul este acum supravegheat cu atenție de Dimensiunile Superioare. Pământul este asemănat cu un adolescent volatil care trece prin schimbări dramatice și stări de spirit. De fapt, o zonă de excludere a fost plasată în jurul împrejurimilor sale. S-a ajuns la un punct în trecut, iar omul era în pericol să folosească arme nucleare pentru a începe un alt război, ca în criza cubaneză din 1962. Dimensiunile superioare au trebuit să intervină și, cu permisiunea Celui, a schimbat atmosfera provocând o așa-numită întoarcere în zona de război.

În prezent, la începutul secolului 21, Pământul și locuitorii săi trec printr-o tranziție de la a 3-a dimensiune la a 5-a dimensiune și mai sus. Pământul este un organism viu, care respiră și este volatil. Există multe schimbări în structura ei, cum ar fi erupții vulcanice și cutremure. Modelele meteo sunt cu capul în jos. Există tornade, uragane și inundații în locuri unde de obicei nu sunt cunoscute. Țările fierbinți devin mai reci, iar țările reci mai fierbinți. Anotimpurile se schimbă. Sunt un avertisment, cu siguranță, deoarece multe suflete se trezesc la felul în care Pământul a fost deteriorat în ultima sută de ani.

Din ce în ce mai multe ies la lumină despre diferitele straturi ale Pământului și construcția sa nu este așa cum ați fi crezut. Nu vă faceți griji cu privire la subțierea stratului de ozon, deoarece aceste găuri sunt reparabile. Energia siriană care este transmisă pe planetă este capabilă să repare tot ceea ce Omul pare să distrugă. Noi, sirienii, putem neutraliza orice daune cauzate Pământului și chiar putem neutraliza energia nucleară.

Ființele umane află că și ele au multe straturi. Așa-numitul corp energetic, stratul eteric. Omul se trezește la faptul că nu este doar un corp, ci o ființă spirituală îmbrăcată într-un corp pământesc. Aceste straturi eterice pot, de asemenea, să se subțire, creând astfel găuri pe care le puteți repara conectându-vă cu Sursa în vindecările voastre.

Multe, multe suflete au fost trimise din Sirius, Pleaides, Arcturus, Andromeda, Lyra și alte planete stelare după cel de-al doilea război mondial, pentru a ajuta Pământul să evolueze în afara nevoii de război. Mulți dintre voi pe Pământ s-ar putea să simtă o rezonanță cu aceste cuvinte în timp ce vă deschideți către Poarta Siriană. Acest Gateway vă deschide către alte lumi și dimensiuni care nu vă erau disponibile până de curând.

„TREZIȚI-VĂ, A VENIT TIMPUL VOSTRU” sunt cuvinte care au fost codificate în ființa voastră eterică pentru a vă trezi la scopul real pe Pământ astăzi. Acest val de ființe a devenit cunoscut sub numele de Lucrători în Lumină și arată calea altora. În acest mod, dușurile se trezesc și devin vindecători, clarvăzători, mediumi și candelari. Rareori sunt în centrul atenției, deoarece preferă să lucreze în culise pentru a-i ajuta pe ceilalți să evolueze către stări superioare de conștiință .."

îl dau mai departe 

intothelight.news/files/2021-04-03-sirius.php
 

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.234 secunde
Motorizat de Forum Kunena