Evenimente astro 2021

acum 1 an 2 luni - acum 1 an 2 luni #25 de gallardo
Replied by gallardo on topic Evenimente astro 2021
Luna Nouă și Eclipsa inelară de Soare
din 10 iunie 2021

Răspunsuri venite pe neașteptate  ! 

"Luna Nouă din semnul Gemenilor este însoțită
și de o eclipsă parțială de Soare
cu o acoperire foarte mică,
în România fiind vizibilă în partea de nord și în centrul țării.
În plus alături de Soare și Lună se află Mercur
în mișcare aparent retrogradă; 
acesta va forma câteva ore mai târziu
conjuncția inferioară cu Soarele  
despre care voi scrie un articol separat."
Restul (foarte interesant !) 
aici :
www.astrocafe.ro/articole/luna-noua-si-e...enite-pe-neasteptate
Autor : Gabriela Apostol
 

अस्त्रधारी
(Astradhari)
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, dora_5, MarianaF, MaryLu

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 3 săptămâni #26 de Nick
Replied by Nick on topic Evenimente astro 2021
Lună Plină în Vărsător 
24 iulie 2021. 

Aceasta este de fapt una dintre cele două Luni Pline Vărsător pe care le vom experimenta, deoarece luna viitoare vom avea și o altă Lună Plină Vărsător.


A avea două luni pline acvariene, una după alta, indică faptul că aceste luni vor funcționa în armonie între ele. S-ar putea să descoperim că tot ceea ce este agitat pentru noi la această lună plină va fi legat de următoarea lună plină, care va veni pe 22 augustA avea două Luni Pline în Vărsător într-un an calendaristic pune, de asemenea, accent pe acest semn al zodiacului. Vărsătorul este un semn de aer care este reprezentat de purtătorul de apă.Purtătorul de apă are darul de a putea colecta apă, care semnifică emoțiile lumii, în vasul său și le transmutează folosind puterea aerului. Purtătorul de apă este apoi capabil să le revarsă înapoi în lume, aducând o schimbare a conștiinței.Acest act nutritiv conferă energiei acvariene o calitate naturală de vindecare și cu care ne putem conecta în luna plină din iulie. Acest lucru este valabil mai ales pentru că  Chariklo  , Asteroidul Medicinii Spiritului, este activ și în acest moment.Chariklo reprezintă latura spirituală a călătoriei noastre de vindecare. Ne permite să ne aventurăm în lumi nevăzute pentru a înțelege scopul superior și creșterea spirituală care pot apărea atunci când ne aflăm într-o criză de vindecare.Chariklo se află în prezent în zodia Vărsător și leagă această lună plină, adăugând o vibrație liniștitoare și vindecătoare. Dacă ne găsim mergând într-un fel de călătorie de vindecare, Chariklo în Vărsător ne face să ne gândim la latura spirituală a vindecării noastre.Cum putem înțelege lucrurile din obiectivul nevăzut? Cum putem alege să luăm ceea ce sa întâmplat sau ce vindecăm și să îl folosim ca combustibil pentru călătoria noastră spirituală?Chariklo amestecat cu această energie lunară plină acvariană sprijină, de asemenea, căutarea metodelor alternative de vindecare, în special a celor care se întâmplă la nivel energetic.Lucrul cu cristale, vindecarea energiei, reiki, canalizare, medicamente vibraționale și terapii alternative sunt toate susceptibile de a aduce beneficii sporite sub această Lună plină.În timp ce luna plină din iulie oferă sprijin în călătoria noastră de vindecare spirituală, există și o energie transformatoare puternică prezentă datorită locației lui Pluto.Pluto este, de asemenea, foarte activ pe această Lună Plină și reprezintă procesul de schimbare, sau moarte și renaștere. Lunile pline tind să aducă sfârșit și finalizare, așa că s-ar putea să găsim faza de „moarte” a energiei lui Pluto mai răspândită în acest moment.......  foreverconscious.com/intuitive-astrology...-full-moon-july-2021    

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: kasia, dora_5, MarianaF

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 1 săptămână #27 de Nick
Replied by Nick on topic Evenimente astro 2021
Că tot vorbeam despre Lunile Pline. 
Am remarcat că în lunile mai, iulie,care au fost, cât și august și septembrie, Luna Plină am ( și le voi)  petrecut-o în altă locație. Nu am făcut socoteli astrologice!  Pur și simplu, se întâmplă! 

Ori, e doar simplă coincidență? ?

Primele două, unde m-am născut. A treia, la înălțime! 
A patra, la depărtare mare ?

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 1 săptămână - acum 1 an 1 săptămână #28 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Evenimente astro 2021
 

[url=https://www.facebook.com/StiintaStelelor/?__cft__[0]Ştiinţa Stelelor[/url]
Astăzi, 8 august, Luna Nouă în Leu sau pantofii de rubin
Azi va avea loc faza de Lună Nouă la gradul 17° din zodia Leului, în aproprierea căreia se află Mercur în Leu, ce reprezintă pasiunea comunicării, simbolul inteligenței devenind înflăcărat şi entuziasmat în Leu, mergând chiar până la dramatism. Mercur reprezintă acea forță, interioară sau exterioară, care conectează lumile, cea spirituală cu cea fizică, precum mesagerul zeilor făcea legătura dintre lumea Infernului, lumea cerească şi cea pământească. Mercur, zeul călătoriilor asigura trecerea nestingherită între cele trei lumi.
Mercur este atât simbolul inteligenței îndemânatice şi iscusite, dar mai înseamnă şi mintea pervertită, ce funcționează în toate tipurile de escrocherie, vicleșug sau șiretenie. El mai este cunoscut şi drept zeul contractelor şi legămintelor, așa că orice înțelegere veți face sau orice intenție vă veți pune, la acest moment, va fi una cu bătaie lungă.
Influenţa astrală se referă mai mult la următoarele două săptămâni, dar pentru că are loc în semnul fix al Leului, se răsfrânge şi până la următoarea Lună Nouă, care va avea loc pe data de 7 septembrie.
Lunația are loc în casa a IX-a a momentului, casa călătoriilor lungi, a educației înalte, a tuturor tipurilor de explorări interioare sau exterioare, care ne arată cum putem integra tot ceea ce cunoaștem într-o filozofie de viață. Călătoria este o chestiune de curaj, exact ceea ce Luna Nouă ne cere – curajul de a ne regăsi părțile pierdute şi de a le reuni în simbolismul luminii – Soare în Leu.
Al doilea decan al Leului, acolo unde este Luna Nouă, este guvernat de planeta Jupiter, semn că perioada nu este una dintre cele mai ușoare şi este necesară o reorientare către interior – Jupiter retrograd, mai mult, expansivitatea comunicării (Jupiter în Vărsător în casa a III-a a momentului) fiind uriașă, conectată la sistemul propriu de credințe al fiecăruia.
Luna Nouă în Leu înseamnă o puternică dorință de a fi văzut, apreciat, de a ne simți centrul atenției celorlalți. Există o dorință mai puternică decât de obicei de a primi laude, iar emoțiile noastre vor fi exprimate viu și deschis. Este o perioadă bună pentru joacă, creativitate și pentru a face tot ceea ce ne inspiră și ne permite să ne exprimăm sinele interior. Dar acest lucru nu va fi ușor, dat fiind faptul că Luna Nouă va fi în opoziție cu Saturn şi în careu cu Uranus, activând cuadratura cu efecte de lungă durată dintre Saturn în Vărsător şi Uranus în Taur.
Aspectul de cuadratură dintre Saturn şi Uranus ne vorbește despre lupta dintre doi grei ai zodiacului – Saturn este responsabil de disciplină, ne insuflă simțul moral şi ne aduce aminte că avem obligații de îndeplinit aici pe Pământ, ne impune limite pe care trebuie să le respectăm, în timp ce Uranus ne vrea departe de tot ceea ce înseamnă convențional, pentru el nu există limite, doar potențial, ne vrea unici şi diferiți, liberi şi nestingheriți. Saturn în Vărsător poate semnifica responsabilitatea fiecăruia dintre noi faţă de umanitate – Vărsătorul este reprezentat ca cel care aduce apa, care oferă puterea celor mulți, este semnul progresului social şi tehnologic, care poate schimba lumea. Uranus în Taur, pe de altă parte aduce mai multă lumină asupra percepției realității (Taurul) într-un mod cu totul unic, revoluționar şi inovativ. Relația noastră cu resursele, regândirea sistemului de valori ne este pusă pe tavă de Uranus în Taur. Oricare ar fi posibilitățile de manifestare a acestui tranzit, este foarte posibil că ne vom simți şi noi ca Dorothy atunci când, după tornadă, a ajuns în Oz.
Așadar, această Lună Nouă în Leu ne poate aduce, ca în povestea lui Dorothy, pantofii magici de rubin, care să ne poarte în călătoria înapoi spre casă.

Această imagine este ascunsă vizitatorilor.
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a o vizualiza.


 

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, dora_5, -Principesa-

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 1 săptămână #29 de -Principesa-
Replied by -Principesa- on topic Evenimente astro 2021
DE CE ESTE AZI 8.08.2021. ASA DE IMPORTANT?
Anul acesta există o perioadă specială numită Poarta Leului, când Portalurile sunt deschise și când fluxul de energie al Universului este mai bun și mai rapid. Această perioadă ar trebui folosită pentru munca mai intensă asupra propriei persoane, pentru creșterea și dezvoltarea sufletului, pentru a face planuri de afaceri și private. Luați-vă planificatorul în mâini și începeți să scrieți dorințele și planurile de azi pentru anul următor.
Ce doriți să realizați la nivel personal? Cum te vezi pe tine în anul care vine? Ce planuri aveți pentru următoarele șase până la opt luni? Pune totul pe hârtie. Faceți o vizualizare anul viitor și împărțiți anul în obiective importante și mai puțin importante și ceea ce trebuie să faceți imediat pentru a atinge obiective mai mari care necesită timp, energie și răbdare.
De ce este această dată 8. 08. 2021. atât de important pentru toți cei care lucrează pe ei înșiși?
Data este magică în sine, deoarece cei doi opt la rând sunt optii Îngerilor. Conexiunea magică dintre Venus și Jupiter aduce magie suplimentară.
În numerologie, ziua a 8-a din luna a 8-a reprezintă o dată FOARTE SPIRITUALĂ. Simbolizează infinitul și semnifică infinitatea dorințelor și viselor sufletului nostru.
Opt este numărul puterii și al conștiinței sporite, deci numărul 8-8 marchează perioada perfectă pentru întărirea și purificarea energiei.

AZI ATENȚIE SPECIAL LA:
1. Vindecarea inimii - Portalul Poarta Leului activează chakra inimii. Aceasta înseamnă că multe răni emoționale vor fi vindecate în acest timp.
2. Deschiderea celui de-al treilea ochi - este activată și chakra celui de-al treilea ochi, iar intuiția este îmbunătățită.
3. Trezirea chakrelor mai mici - multe chakre se vor deschide și fluxul de energie devine liber. Dobândim o nouă înțelepciune și cunoașterea spirituală crește.
4. Vibrații cu energie ridicată - avem viziuni și este mai ușor să fim activi în domeniul realizării viselor și ambițiilor.
În ziua a opta a lunii a opta, se deschide „poarta leului”. Cu sute de ani în urmă, astrologii au vorbit despre acest fenomen, deoarece deschiderea acestei porți duce la un aflux de energie incredibilă și asta nu se aplică doar Leilor, ci tuturor semnelor.

PATRU LUCRURI CARE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE PORTA LEULUI
1) NUMĂRUL OPT
Din punctul de vedere al astrologiei, opt este un număr foarte important, deoarece reprezintă echilibrul dintre lumea materială și cea imaterială. De aceea, deschiderea acestei porți aduce armonie și pace în viața ta.
2) UITAȚI-VĂ LA CER ÎN SEARA ASTA!
Acest lucru este deosebit de important, deoarece există sincronicitate și alinierea vibrațiilor noastre cu vibrația conștiinței înalte. Deschideți în această seară pentru a primi toată înțelepciunea Universului. Vrei să fuzionezi cu acea energie și să devii UNU!
În această seară este Sirius, cea mai strălucitoare stea, cea mai apropiată de Pământ. Și în această seară Sirius va fi direct deasupra piramidelor din Giza. În Egiptul antic, această zi a fost sărbătorită din acest motiv, dar și din cauza nivelurilor în creștere ale Nilului. Energia lui Sirius ne amintește că nu suntem singuri în Univers și că suntem parte din el și că ni se deschid toate posibilitățile. Mulți se vor simți ca și când s-ar fi întors acasă în seara asta.

3) PRIVEȘTE ÎN TINE
Deschiderea Porții Leului va fi arătată în corpul vostru, mai exact în plexul solar. Plexul solar este un loc care stochează energia manipulării chakrei din care se dezvoltă principiile, etica și credințele pe care suntem gata să le apărăm. Această chakră ne permite să ne exprimăm puterea în lume și reprezintă sediul voinței noastre și capacitatea de a începe o activitate, de a stabili limite.
De aceea, în special, trebuie să vă mulțumiți în aceste zile și să nu vă fie teamă că veți dovedi ca sunteți egoist. Amintiți-vă, acesta este un moment de echilibru și, așadar, simțiți-vă liber să îmbrățișați toată încrederea în sine și dragostea pentru voi pe care o veți simți.

4) FOCALIZARE PE VIITOR
Poarta Leului va fi deschisă în perioada 8-14 august, dar asta nu înseamnă că totul se oprește acolo. Priviți această perioadă ca un moment pentru a vă reîncărca bateriile și amintiți-vă sentimentele care se vor trezi în voi și aplicați lecțiile pe care le-ați învățat în viitor.
Scoate in evidenta:
Trezirea chakrelor - multe chakre se vor deschide și fluxul de energie devine liber. Dobândim o nouă înțelepciune și cunoașterea spirituală crește.
Vibrații cu energie ridicată - avem viziuni pentru viitor și este mai ușor de activat în câmpul viselor și dorințelor.
Conexiunea cu Universul - Dumnezeu - Este mai ușor să ne conectăm cu Divinul din noi. Este mai ușor de observat semnele acestea pe marginea drumului, mesajele trimise de către Îngerii Păzitori și semnele de avertizare trimise de Univers.
Deschide-ți inima către iubire, iertare și emoții bune. 

Această imagine este ascunsă vizitatorilor.
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a o vizualiza.


Magia suplimentară este adusă de conexiunea secretă a lui Venus și Jupiter, dansul lor pe cer este cel mai frumos cadou al Universului. 
Pe lângă deschiderea portalului Poarta Leului, simțim influența crescută a lui Venus și Jupiter. Venus este planeta iubirii, iar Jupiter este planeta abundenței, așa că dansul lor pe cer este cel mai frumos dar al Universului. Astăzi combinați materialul și spiritualul într-unul singur.
În această perioadă, deschide-ți inima către iubire, iertare și emoții bune. Lasă ca râul plăcerii absolute care începe să curgă prin viața ta să te copleșească și să te umple complet sentimentul de frumusețe.
Conectează-te cu Divinul din tine și întoarce-te la Dumnezeu.
Numai DUMNEZEU este singura cale, LUMINA ȘI ADEVĂRUL. 

Această imagine este ascunsă vizitatorilor.
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a o vizualiza.

Această imagine este ascunsă vizitatorilor.
Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a o vizualiza.


Autor: Olivera Nardeli
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, dora_5

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.118 secunde
Motorizat de Forum Kunena