Numărul de fotografii ce le poți pune în capsula timpului a crescut de la 3 la 6. Această opțiune nu mai este accesibilă decât Membrilor siteului. Fotografiile din capsulele timpului trimise până acum de userii obișnuți se vor păstra.
Totuși.... Este ceva legat de spațiu - timp la evenimentul- postare de mai sus. De aceea am și pus poza 2.
Deci,eram pe net, cu gândul de a creea o poză.
Aleg corabia și vortexul. Le combin.
După care intru pe site. Cam nimic nou. Dar mă atrage topicul.. Cu toate că-l mai văzusem...intru pe el...apoi zic...ia să văd cum stau lucrurile... Și-mi apare 01:01:01!!!!
Atunci fac legătura cu poza creată.
Ok! Ceva observații de la voi?!
جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Acum de-abia am văzut că-i o corabie în vortex. E trasă în jos, se scufundă sau se ridică? Fac analogia cu apa din cadă când scot dopul și de-asta probabil mi se pare că o ia în jos.
Nu, eu unul n-am goluri de timp. Am în schimb plinuri, că de-abia găsesc timp la câte am de făcut.
Just go down the rabbit hole.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick
Păi... Iese din vortex! Fiind corabie, normal că se mai lasă în jos,se ridică.. Sub acțiunea diferitelor forțe!
Hmmm.....Am observat că am avut " goluri de timp " și înainte de culcare și chiar în timpul somnului, în vis! Nu-mi pot explica cum se întâmplă! Mai ales cum de mi-am dat seama în vis! ( ori m-am trezit?! și am observat?! Nu știu) Dar știu sigur că s-a întâmplat! De câteva ori în ultimul timp.
جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.