Jupiter conjunc tNeptun in Pești

acum 4 luni 2 săptămâni - acum 4 luni 2 săptămâni #1 de MarianaF
Jupiter conjunc tNeptun in Pești was created by MarianaF
Jupiter conjunct Neptun in Pești-aspectul anului 2022,unul rar in zodie, perfect pe 12 aprilie,insă deja intrat în vigoare.
Gradul 24 Pești este punct de plecare al unui lung ciclu planetar ce va dura până în 2035, pentru că abia atunci se va forma iarăși conjuncția, doar că in Berbec .
Un tranzit de așa amploare, cu cele două astre spirituale și aflate în domiciliu,poate răscoli inconștientul colectiv, îi poate ridica pe mulți la alte frecvențe, poate da naștere la lideri sau la un curent ideologic, se poate intâmpla o minune ce va influența mase mari de oameni,ori se poate veni Judecata Divină pentru unii.
Și gradul 24 Pești este unul interesant,declanșând conștientizări subtile și impresii intangibile. Este ca și cum fiecare am putea simți că ceva urmează să vină, fără a fi capabili să știm sigur ce anume din punct de vedere cognitiv. Dar nu asta contează...contează de fapt comunitatea, colectivul,coexistența,adaptabilitatea și conviețuirea cu ceilalți. Și uneori, compromisul este singura cale către o conviețuire de succes. Iar pentru aceia care nu se adaptează, ei vor rămâne singuri printre cei mulți, vor fi implicați în intrigi sociale, înconjurați de gunoaie și mizerii, zgomot și lipsă de intimitate.
Simbolul sabian al gradului este-PE O INSULĂ MICĂ ÎNCONJURATĂ DE VASTA ÎNTINDERE A MĂRII, OAMENII TRĂIESC ÎN STRÂNSĂ INTERACȚIUNE.
NOTĂ CHEIE: Necesitatea de a accepta în mod conștient propriile limitări personale pentru a ne concentra energiile și pentru a trăi o viață centrată și împlinită.
Fiecare persoană individualizată este o mică insulă în vastul ocean al omenirii. Eul îndeplinește o funcție necesară, deoarece stabilește limite și conferă un caracter specific conștiinței. În aceste limite, o interacțiune complexă care leagă și integrează diferitele aspecte ale vieții personale poate funcționa constructiv. În timp, aceste limite ale ego-ului nu se pot extinde doar, ci pot deveni o zonă de schimb intens între interior și exterior, între individ și comunitate, între om și univers. Prima datorie a oricărui bărbat sau femeie este să fie cu adevărat ceea ce este el sau ea ca individ. Dar acest individ are o anumită dharma, adică un loc și o funcție într-un tot mai vast. Locuitorii insulei obțin subzistența din mare și, în timp, vor învăța să navigheze pe această mare și să interacționeze cu alți insulari. Toți vor ajunge în cele din urmă să-și dea seama de unitatea lor pe întregul Pământ, care include totul. Un cuvânt cheie adecvat ar fi CENTRALIZARE .
PS-Anterior, conjuncția a mai avut loc tot in Pești,in 1856...vezi finalul razboiului Crimeei! Da,e un aspect astral ce se repetă acum,inclusiv situația de la granița noastră.Și Uranus era atunci tot în Taur,ca și acum, dar fazele altor cicluri planetare importante erau altele. Așa că, deși poate că tema vremurilor de acum ar coincide cumva, cursul evenimentelor poate fi altfel decât atunci.
Dar despre această conjuncție voi mai vorbi și-n postările viitoare,așa că,urmăriți indeaproape pagina mea! Până atunci, atenție la ce vine !De asemenea, verificați-vă astrogramele natale și vedeți dacă aveți astre situate pe intervalul 22-25 grade indiferent de zodie!

Lorina Astro Skart
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick, 09anca

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 4 luni 2 săptămâni - acum 4 luni 2 săptămâni #2 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Jupiter conjunc tNeptun in Pești
Energiile combinate ale lui Marte si Saturn primavara 2022

Haideți să vă ajut puțin pe zodii și pe ascendent,cu conjuncția maleficilor deja in deplinătatea forțelor! Direcționată constructiv și asumat, conștienți de riscurile la care ne expunem prin reacții și acțiuni, putem atenua partea ei negativă sau chiar putem realiza ceva constructiv.
-Casa 1 sau zodia Berbec- e legată de aspectul fizic, puterea sănătății corpului, personalitatea de bază, expresia de sine, perspectiva mentală individuală, cum te comporți și cum te proiectezi către lumea exterioară și-n relația cu celălalt. Această conjuncție te poate face mai puternic și mai concentrat în acțiunile interpersonale numai dacă acționezi într-un mod fără compromisuri. Marte și Saturn nu sunt favorabile pentru calm în relații,adesea din vina ta căci probabil te vei exprima în moduri neplăcute. Este mai bine să depui energie într-o muncă productivă și să eviți pe acei oameni care știi deja că nu-s in acord cu tine.
-Casa a 2-a sau zodia Taur-conjuncția acționează pe sentimentul valorii de sine, aprecierii și stimei, pe bogăția tezaurului propriu, (bijuterii, pietre prețioase, salariu, aportul alimentar,iar medical,pe zona gâtului, vocii. Saturn este planeta muncii, iar Marte este a acțiunii, așa că, din punct de vedere pozitiv, obțineți un impuls punându-vă munca în acțiune pentru a obține mai mulți bani. Atenție,stresul suplimentar legat de finanțe poate duce la alegeri proaste și cheltuieli perdante!
-Casa a III-a sau zodia Gemeni-e legată de frați, comunicare, gândire,informații primite sau transmise,massmedia, școală, călătorii pe distanțe scurte, vecini, acte,documente.Această conjuncție dintre Saturn și Marte este bună pentru eforturi concentrate, inițiere de energie, proiecte intensive și comunicări puternice. Atenție la oamenii din imediata apropiere!Pot avea probleme sau îți pot aduce ție necazuri!Grijă la volan,dar și la ce semnezi!
-Casa a IV-a sau zodia Rac- reprezintă pacea interioară, părintele, locuința, mediul în care ne simțim în siguranță, pacea interioară, emoțiile. Realizarea de proiecte de casă și reparații reprezintă o bună utilizare a acestei energii. Această conjuncție nu este bună pentru treburile domestice și ar putea exista probleme pentru mamă sau relația cu ea poate avea de suferit.De asemenea,pot exista frământări interioare sau evenimente care te obligă să finalizezi ceva.
-Casa a 5-a sau zodia Leu- energiile se indreaptă spre distracții, jocuri, sport, artă, creativitate, copiii, investiții speculative, dragoste, ceea ce iubești cel mai mult,hobby,talente. malefic.Poți depune eforturi concentrate către un proiect creativ,poți transforma un hobby în afacere pe termen lung. Dar speculațiile și investițiile bazate pe noroc nu prosperă, și nici viciile nu te feresc de probleme majore, ca de altfel nici sporturile extreme.Cât despre legăturile obscure sau partenerii violenți,te bagă la belele.
-Casa a 6-a sau zodia Fecioarei- activitatea va fi intensă pe zona de obiceiuri toxice, munca de rutină, relațiile de muncă, nevoia de a te pune in slujba altuia, sănătatea, sistemul imunitar, animalele de companie.Planetele malefice pot cauza tensiuni, dar oferă și energie pentru rezolvarea acestor probleme.
Casa a 7-a sau zodia Balanței- se energizează zona partenerului, de relații cu alții,parteneri de afaceri, acorduri, dușmani, procese . Este o zonă a compromisului dacă vrei liniște.
-Casa a 8-a sau zodia Scorpionului-sector intens și totodată sensibil.El reprezintă transformarea profundă prin experiențe mari, prin ivirea de situații în care nu ai control dar trebuie să te confrunți.Tot acolo,poți câștiga sau pierde brusc.E o zonă legată și de credite ,imprumuturi ,moșteniri,partaje sau salariul soțului. Deci, aceasta este în general o energie dificilă.
-Casa a 9-a sau zodia Săgetătorului- energia se leagă de călătoriile pe distanțe lungi, legături cu străinătatea, juriști,învățământ superior, filosofia înțelepciunii, predare și sistem de credințe. Marte planeta conflictului și împreună cu Saturn planeta realității dure tind să vă facă mai puțin înclinați să respectați standardele etice și morale. Partea pozitivă este că s-ar putea să depuneți eforturi concentrate în studiile prealabile.
-Casa a 10-a sau zodia Capricornului- va fi vorba de tată,șef, carieră, recunoaștere socială și publică, faimă, statut, politică, guvernare. Ai grijă cum o să ai de-a face cu oamenii cu funcție din zona profesională sau de autoritate!În rest,dacă inaintezi în funcție,asumă-ți și responsabilitățile mari pe care le vei avea!
-Casa a 11-a sau zodia Vărsătorului- e legată de obiective pentru viitor,de prietenii, de cercul social, de grup mare de oameni, de dividende pentru cei care au afaceri,de copii înfiați sau ai partenerului,de acțiuni umanitare. Maleficii aici ar trebui să fie buni pentru a te face mai hotărât să-ți atingi obiectivele, dar ai grijă să nu devii atât de hotărât încât să-i calci pe bătătură pe cei care te pot ajuta și susține!Totodată,elimină paraziții din jur!
-Casa a XII-a sau zodia Pești- e legată de subconștient, vise, insingurare, acțiuni interlope,adulter, spitalizare, izolare și meditație,practici spirituale, dușmani necunoscuți,energii negative. Vestea bună e că se poate produce iluminarea,poți găsi job in instituții ca spitale,inchisori,unități de detectivi, poți lucra din greu la un proiect secret. Vestea proastă e că se pot ivi pierderi, medical pot fi necesare operații ori se pot reactiva boli cronice, poate veni decăderea dacă ești vinovat, se pot organiza acțiuni de trădare și compromitere. Lorina Astro Skart
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick, dora_5, 09anca

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 4 luni 1 săptămână #3 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Jupiter conjunc tNeptun in Pești
După 166 de ani, conjuncția Jupiter – Nepun în Pești! A cui e lumea în care trăim? 
Ce urmează după capătul puterilor? Mai vine ceva după sfârșit? Când nu mai poți, mai rămâne ceva de făcut? E nevoie la fiecare 13 ani de conjuncția Jupiter – Neptun ca să ne răspundem la aceste întrebări. Întâlnirea dintre cele două planete marchează în calendar un regal astrologic care nu s-a mai sărbătorit din 1856 (și se va mai întâmpla în 2188).  Iată, de 166 de ani nu s-a mai petrecut această conjuncție în semnul în care ambele astre se află în domiciliu, deci la ele acasă.Aceste cicluri de 13 ani jupiteriano-neptuniere se încheie de fiecare dată cu 2-3 ani de epuizare. O oboseală cronică se simte și acum în aer de dinainte de panemdemion încoace. Mulți au clacat, s-au scindat psihic, s-au izolat dezamăgiți de toți și de toate, iar boala a permis multor suflete să părăsească planul fizic prin moarte colectivă. În pandemie, mulți dintre cei plecați dintre noi și-au renegociat contractele cu viața la nivel de suflet, așa că li s-a permis să se întoarcă la Sursă în Infinitul din care am venit cu toții mai repede decât gândeam noi că ar fi timpul.Dar cine suntem noi să ținem socoteala lui Dumnezeu și să decidem când e timpul ca viața să continue fără trup? Uneori, atât de dărâmați suntem încât nu mai vedem într-adevăr niciun rost să mergem mai departe. Atât de crunte sunt dezamăgirile și atât de întunecați sunt oamenii încât ne întrebăm dacă mai merită să respirăm. Să depunem vreun efort. Să ne ridicăm dimineața din pat.Alianța Jupiter – Neptun vine peste noi tocmai să ne reamintească CINE SUNTEM! Și să răspundă: DA! MERITĂ!Chiar când ni se pare că totul e în zadar! Chiar când aven impresia că nimic bun nu ne mai așteaptă! Chiar când trăim o durere a sfârșitului lumii!Pentru că VIAȚA NE VREA AICI! DUMNEZEU NE VREA AICI ȘI ACUM!Așa că datoria noastră este SĂ MERGEM MAI DEPARTE!Înseamnă că mai e nevoie de noi.Jupiter și Neptun în Pești ne trezesc la realitatea lumii din care ne-am încarnat și care ne-a șters memoria la naștere. Suntem aici să ne îndeplinim MISIUNILE PERSONALE! Chiar dacă am uitat de ele și cu mintea noastră îngustă ne judecăm a fi inutili sau insuficienți.Suntem importanți cu toții prin simpla prezență! Prin simplul fapt că SUNTEM! Nu prin ce facem. Aducem valoare oriunde ne aflăm prin FELUL NOSTRU DE A FI! CINE SUNTEM dictează CEEA CE FACEM ȘI CEEA CE AVEM! Conjuncția, valabilă în faza ei maximă de la începutul lunii martie până pe 11 mai, când Jupiter trece în Berbec, ne întoarce cu fața spre FIINȚA NOASTRĂ. Iar dacă încă respirăm, ducem, mai departe FORȚA DIVINĂ A VIEȚII și NE ESTE DATĂ PUTEREA de a face fiecare pas, chiar dacă ni se pare că nu mai putem.Fiecare respirație a fiecărui om creează lumea în care trăim. O lume plină de inechitate, de nedreptate, de lipsuri, de înșelătorie, de orori. Un teatru ieftin. Un circ prost. Un spectacol cu amatori de toată jena. Când ni se pare că toate valorile s-au răsturnat, că ne degradăm ca specie, că pofta de putere corupe tot ce atinge și spală o întreagă planetă pe creier, mai avem oare vreo speranță?Încă o dată DA! Pentru că Neptun și Jupiter în conjuncție la orb perfect în Pești pe 12 aprilie 2022 aduce răspunsul la întrebarea care ține Universul în echilibru și îl îndreaptă cu fața spre Lumina. Veșnicia basmelor triumfă din nou căci, pre dulcea limbă moldovenească, Dumnezeu ne grăiește să stăm cuminți, căci „BINILI ÎNVINGE!” Iar asta fără să lupte! Binele câștigă întotdeauna tocmai pentru că el ESTE bine până la capăt. Nu trebuie SĂ FACĂ nimic anume ca să alunge răul. Trebuie doar SĂ FIE EL ÎNSUȘI! Să rămână același BINE! Câștigă cei care rămân ei înșiși, în ciuda mulțimii zombificate care amenință să-i mănânce de vii! Câștigă cei puțini care nu se lasă înghițiți de cei mulți și contaminați.Dar care era această întrebare–cheie pe care o pune acum cerul?A CUI E LUMEA în care trăim?A lacomilor? A invidioșilor? A nebunilor? A criminalilor? A lăudăroșilor? A impostorilor? A mincinoșilor? A abuzatorilor? A atotștiutorilor? A celor ce se cred Dumnezei? Energia zodiei Pești spulberă orice îndoială despre cine duce mai departe tot ce e mai bun și mai frumos, cu speranță și credință, având în pază moștenirea lui Dumnezeu pe Pământ:LUMEA ESTE A VINDECĂTORILOR, A ÎNVĂȚĂTORILOR ȘI A POVESTITORILOR!Valeriu Panoiu
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick, LauraElla

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 4 luni 5 zile #4 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Jupiter conjunc tNeptun in Pești
?‍♂️? Lumea s-a schimbat! 

Conjuncția dintre Jupiter și Neptun din semnul Peștilor ne setează direcția spre o lume nouă. O lume ce va tinde spre suflet, spirit, intuiție și gândire înaltă. Ca noi oamenii să ne putem integra în această lume nouă, este necesar să ne adaptăm la schimbările prin care trece Terra: schimbări climatice, sociale, medicale, război, etc.
Trăim vremuri profețite de peste 2000 de ani și uite cum încet, încet teoriile conspirației devin realitate.
Sunt oameni care spun că este bine să fim pozitivi și să nu vorbim despre război că îl vom atrage. Păi să îl contrazică cineva pe Ioan Teologul care a profețit aceste vremuri încă de acum 2000 de ani. Citiți Apocalipsa. Dacă în 2000 de ani nu am schimbat nimic din generație în generație, ce șansă credeți că avem să schimbam ceva prin gândire pozitivă intr-o lună de zile?
Războiul bate deja la poarta țării. De ce cred asta? Datorită vizitei lui Lilith prin semnul Racului care începe maine 14 aprilie și va dura cam nouă luni. În astrologie Racul înseamnă țară, iar Lilith este un demon, o ispită, o tristețe. Plus de asta România are și ascendentul pe Rac... deci surprize! 
Vă spun pe scurt ce se va întâmpla în următoarea perioadă: 
1. Teoriile conspirației se vor adeveri.
2. Războiul se va amplifica și va cuprinde o mare parte din Europa. 
3. Acest război va dura în jur de trei ani și jumătate. 
4. Cei ce încă dorm pe ei, se vor trezi.
5. România va fi invadată peste noapte de trei țări vecine, dar invadatorii vor suferii enorm, deoarece țara noastră este protejată spiritual. 
6. În România se vor întâmpla și evenimente minunate care vor schimba in bine imaginea țării noastre în lume.
7. Anii 2022 si 2023 vor aduce secetă severă în Europa.
8. Vor apărea și alte boli învăluite în mister. 
9. Vin extratereștrii ?
10. Nr. 9 nu este o glumă.                      Corneliu Ganea
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick, LauraElla

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.162 secunde
Motorizat de Forum Kunena