La momentul când scriu,Marte și Venus mână-n mână au trecut pragul semnului Vărsător,schimbând tiparul energetic de la terestru la aer, așa cum vă spuneam în analizele trecute. Privirea ni s-a indreptat de altfel incă de aseară spre avioanele cu traseu Rusia-SUA. Mai mult, la discuția purtată de președintele Ukrainei cu reprezentanții americani, a fost solicitată ca suport, tehnologie militara aeriană....„Închideți spațiul aerian sau dați-ne avioane!”,a cerut Zelensky Camerei și Senatului SUA.
Așadar, în următoarele săptămâni se modifică strategii, se intensifică blocajele libertății de exprimare pe rețelele sociale mai ales, se mută parte din acțiuni în zonă aeriană, se vor petrece chestii neprevăzute, se inăspresc pedepsele, se răspunde cu hotărâri care să blocheze libertatea de mișcare a unora,etc...Astfel,complexitatea și presiunea vremurilor continuă,dar cu metode concrete modificate în funcție de evoluția și răspunsul altora....Cam nimeni nu are forță să rezolve ceva individual și egoist, iar dacă se dorește a traversa acceptabil perioada, orice decizie a forurilor implicate trebuie bine cumpănită și să aibă ca scop un bine colectiv,un bine al grupurilor, nu unul personal.
Studiind harta momentului de trecere a planetei Martei in Vărsător, am remarcat incă ceva interesant...ingressul Lunii în Taur....Și ioi!,mintea m-a dus la bani, resurse,alimente....Vor fi așadar subiecte în dezbatere...pentru că ceea ce era palpabil material va fi zgâlțâit și trebuie să se caute metode de adaptare la moment. Poate că e cazul Rusiei care, blocată bancar ,se orientează se pare spre virtual pentru a-și continua măcar parte din afaceri...poate că e cazul Ucrainei care primește donații din diferite colțuri ale lumii sub formă virtuală....poate că sistemele vechi și puterile tradiționale vor căuta să îngrădească acest fenomen....Și lupta pe toate domeniile continuă...iar consecintele ei se răsfrâng și colectiv,dar și individual.
PS-fiind des întrebată de oameni în ultima perioadă despre opinia mea asupra banilor, răspund și aici ce cred...
Da,pe astfel de timpuri nu strică numerarul în buzunarele voastre , nu strică să vă faceți inventarul bunurilor, nu strică să opriți cheltuielile neimportante,nu strică ceva rezerve de produse(inclusiv daca aveti afaceri in domeniu agro-alimentar!)....
Da, astralul imi indica faptul ca vechile sisteme financiare mondiale sunt in schimbare radicala, cu prăbușire a ceea ce cunoaștem, și inclin să cred că exact conflictul militar cu toate sancțiunile aferente ce rezultă din el e sunetul de avertizare ...Nodul Sud karmic intrat exact pe semnul cu directă legătură financiară arată cu degetul imaginar mari intorsături de situații acolo. Totul se va petrece pe un fond deja slăbit, pe o inflație enorm crescută, pe o tiparniță obosită de cât a emis hârtii fără valoare....Până în vara lui 2023 provocările sectorului monetar clasic vor fi enorme și multe se vor transforma...
PS-mi-am adus aminte de niște analize pe care le-am făcut in scris pe blog în 2017 și 2018...Pentru a n-oară, astrologia imi demonstreaza cat de bine functioneaza si avertizeaza...Pacat ca cei mai multi nu iau in seama pe aceia care au capacitatea cu adevărat să-i descifreze mesajele!
devorbacuastrele.blogspot.com/.../moneda-uraniana...
devorbacuastrele.blogspot.com/.../tic-tac-2018...
Lorina Astro Skat