După aproximativ 12 ore m-am trezit.
Cu o întrebare.
Întrebare :
Harta orară
15 iulie 2020, 7:19:40 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România
Oră Lună
Zi Mercur
Rotire după IX
nu-ș de e rotită după casa bună, aferentă întrebării, da uite ce-i în ea! Vertexul. Și în același grad cu Nodul Sud!
Și la rotire, nu cumva Jupi se ocupă și de Asc și de CIX, care pică în CX?!
Vertex - Simbol Sabian 269
Un baiat gras tunzand gazonul.
Ha! Ha!
"Ras,tuns și frezat" - unde am mai scris asta?!
Hm?!

Vreo părere de cunoscător...
Săgetător
Guvernator traditional: Jupiter. Sagetatorii sunt optimisti, indrazneti, curajosi si cutezatori. Sub influenta lui Jupiter nativii din aceasta zodie sunt aventurieri si iubitori de viata. Iubesc libertatea de miscare si discutiile filozofice.
Guvernator esoteric: Gaia/Terra. Sub guvernare esoterica, sagetatorii invata sa integreze notiuni abstracte ale vietii si sa isi aplice filozofia intr-un nou mod de viata ce poate deveni model pentru altii.
Guvernator ierarhic: Marte. Sub guvernarea ierarhica a lui Marte, sagetatorii invata sa isi atinga scopurile si sa isi urmeze viziunea pana la capat. Sagetatorii care ating acest prag al evolutiei vor actiona intotdeauna in conformitate cu principiile de viata pe care le emit.
Pești
Pesti
Guvernator traditional: Neptun. Pestii sunt blanzi, visatori si intuitivi, dar rupti de realitate si influentabili. Cred cu tarie in divinitate.
Guvernator esoteric: Pluton. Sub guvernarea lui Pluton pestii reusesc sa treaca peste aparente si capata gandire creativa, putere personala si capacitati parapsihice vindecatoare.
Guvernator ierarhic: Pluton. Permite nativilor din zodia pesti sa se reinventeze si sa o ia de la capat de cate ori este nevoie. Ajunsi in aceasta treapta a evolutiei, pentru pesti alchimia interioara este completa si face posibila trecerea intre vis si realitate.
Nope! La pești nu-i Jupi.

E Neptun! Cu Tridentul.