Aceeași " încăpere ", că nu-mi vine acum în minte denumirea
La intrarea în "încăpere".
Ținând cont că ferestrele sunt la dimensiunea care sunt, se văd în poza anterioară.
Această biserică și Santa Maria di Trastevere m-au făcut să mă simt altfel în interiorul lor. Și parcă să zic că San Bartolomeu al Isola, a fost cea în care am simțit ceva mai mult decât în Santa Maria. Pe de o parte am ajuns după-amiaza, mai târziu, și foarte puțini oameni în interior.Nu cred că au fost 5 persoane.
E foarte blurată poza.I-am făcut un printscreen să nu se mai " culce ".
Cred că altfel ar fi trebuit să se vadă razele soarelui.
Lumina, nu e pe perete!
Tranzite 26 aug 2019 la 18:05, ora pozei
Vertexul în tranzit conjunct natal MC.A....și pars Fortuna cu Selena Luna Albă.
Restul, prea puțin se schimbă față de 24.
Moment
De fapt 26 a fost ultima zi. După Insula Tiberina, am mai dat o tură la Santa Maria di Trastevere.
جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Acest mesaj are o imagine atașament. Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.
La 18:07
O porțiune prinsă din zonă dintr-un alt unghi.
Nu se vede pic de lumină!
Poate puțin "abur".
E clar!
Mai înainte, în poză, a fost un șuvoi de energie de lumină. E ca și cum izvorăște din acel colț. O parte coboară și o parte urcă. Undeva în stânga sus în poză se observă.
Alte păreri?!
جوليته
Acest mesaj are o imagine atașament. Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.
Unii dintre Atlanți au plecat spre sistemul Sirius?
Ora Saturn
Zi Soare
Ca să vezi unde e Mercur guvernator de Asc și MC! La momentul întrebării.
PS
Să se vadă mai bine
Sirius 14° 22' 44"
Mercur 14° 23' 56"
Casa XI 13° 32' 24"
Comunicare către lume!
PS
Gând la 11:27 București. 21.06.'20.
Putea să-mi treacă mai devreme sau mai târziu. Da' nu se mai potrivea harta!
Am "scăpat" harta de la 11:27.....
Nu știu cum se citește harta asta... A fost război, ceva?! Ce e cu Martele în careul acela?
......
Alt!
Și dacă și io am Martele în careu cu nodurile, și Mercurul de acum, din tranzit,în opoziție cu Mercurul natal, și...
Ce-o însemna? Se leagă ceva între natală și orară?! Parcă scrie ceva,la carte, despre faptul când se găsesc aspecte de genul ăsta, la citirea orarei comparativ cu natala celui ce întreabă.
PS-n!
Luna Albă am uitat-o la Stonehenge...
Reiau!
Nu știu să interpretez. Văd doar că sunt pe pagina 13,pe tel.
جوليته