Luna Roz

acum 3 ani 3 luni #19 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Luna Roz
LunarCrescent

Câteva cuvinte despre Luna Plină în Săgetător

Această Lună Plină (17 iunie, ora 11:36 am) ne aduce darul propriului adevăr. Ne va ajuta să ne extindem și să ne exprimăm adevărul în concordanță cu sinele nostru înalt și ne dorim să mergem mai departe fără să ne mai uităm în spate.

Ne deschidem din ce în ce mai mult pentru a lăsa emoțiile la suprafață. Le acceptăm, le simțim și le integrăm. Luna plină în Săgetător vine ca o binecuvântare spirituală, iar noi o simțim din plin și o acceptăm bucuroși.

Multe aspecte se formează acum care ne dau un impuls pentru a ne vindeca, pentru a lăsa totul să curgă. Începem să vrem să nu mai deținem controlul și să avem încredere că vom vedea oportunitățile care vin spre noi. Poate e cazul sa nu mai vrem să știm totul.

Luna este aliniata cu Centrul Galactic, acest lucru însemnând ca va canaliza energia Sursei. Fenomenul acesta ne va da un impuls evolutiv enorm și datorită acestui lucru vom avea o legătură directă cu sufletul nostru și vom putea contacta și alte "lumi". Vom trăi pe alte meleaguri care ne vor ajuta la vindecare.

Marte e pe aceeași linie cu Mercur și cu Nodul Nord. Un aspect ce ne grabește pasul către misiunea comună. Aparent fiecare își găsește propria voce, propria exprimare si modul autentic de a crea pentru a lucra la scopul comun măreț. Ne vom dori să nu mai fim competitivi și vom vrea să formăm relații cu ceilalți bazate pe adevăr. Ne găsim mediul și spațiul 'sacru' unde ne putem exprima și putem fi noi înșine. Vom putea învăța pe alții și vom învăța și noi la rândul nostru de la alții.

Ne găsim identitatea și pornim într-o incursiune adâncă spre noi. Vom explora ceea ce înseamnăm noi dându-ne seama că nu știm mare lucru, dar vom fi ok cu asta pentru că dăm drumul controlului și mergând cu propriul val. Energia feminină va fi abundentă, lucru de care avem nevoie.

Marte în opoziție cu Pluto va lua tot ce este nerezolvat și traumatic și îl va da afara cu plânsete și urlete. Cu bătăi din picior si rostogolit pe jos. Dar asa e când aceste planete ne sar în 'ajutor'. Vom fi impulsivi și nervoși și le vom zice pe nume.

În momentul în care suntem pe calea vindecarii, misiunea noastră începe să se contureze pentru că acum suntem pe calea explorării sinelui. Nimic nu ne va mai trage de pe drumul acesta odată cu Luna Plină în Săgetător. Emoții vor fi și vor fi la greu, dar vor exista ca o necesitate pentru a da afară multe programe fără rost.

Neptun își va schimba și el direcția și ne va sfătui, la rândul lui, să avem încredere.

Va fi o explorare filosofică în care incertitudinile vor fi benefice. O pauză de credințe lumești va fi necesară pentru a lăsa loc universului să își facă treaba.

Luna Plină este un prilej bun pentru a ne curăța spațiul nostru intim sau altarul. Practic gonim toste energiile vechi pentru a face loc celor noi, iar acum de această Lună Plină magică avem niște energii diferite pe care am vrea să le integrăm în spațiul nostru și în viața de zi cu zi. Spor la treabă!

O lună frumoasă!
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick, dora_5

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 3 luni #20 de Nick
Replied by Nick on topic Luna Roz
Mesaj dublat... Putere la pătrat! A influenței Lunii pline :)

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: MarianaF

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 3 luni #21 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Luna Roz
Luna Plină în Săgetător – 17 iunie 2019 – ora 11:30 – Alo, Centrul Galactic??? Suntem pe recepție!!!
Luna Plină în Săgetator este o Luna de Foc într-un sezon solar, care are loc la câteva zile înainte de cea mai lungă zi a anului în care Soarele ne va lumina la capacitatea lui maxima. Și să nu uităm că acest moment astral este ultima Lună Plină înainte de sezonul activ al eclipselor din familia Rac-Capricorn!

Orice Luna Plină ne poate conduce către îndeplinire intențiilor, dorințelor, proiectelor ale căror semințe au fost însămânțate acum șase luni la Luna Nouă în Săgetator din 7 decembrie 2018 și conștientizarea acelor momente de înțelegere, iluminare, testare, învățare a unor experiențe noi care ne-au acompaniat și ne-au ajutat să mai facem un pas către devenire si traire conștientă. Atunci lunația a fost acompaniată într-o frumoasă conjuncție cosmică de Jupiter în Săgetator, care de abia își începuse drumul lui către iluminare spirituală și libertatea convingerilor.

De data aceasta nu este vorba de o Luna Plină obișnuită…Este Luna Plină conjunctă cu Centrul Galactic și este “THE MOMENT”…acel moment magic în care se activează focul Spiritului care ne deschide ferestrele către Sufletul nostru!

Centrul Galactic se află în centrul Galaxiei noastre (Calea Lactee), la o distanță de peste 26.000 ani lumină iar din punct de vedere astrologic este situat la gradul 27 Săgetător și se mișcă cu un grad în fiecare 72 de ani. Unii astrologi consider acest punct al doilea punct important, un fel de Soare al Soarelui nostru din harta noastră natală și acționează ca un transmițător al Conștiinței Divine, așa numita voce a Divinității.


Fiind în Săgetător, prin acest punct galactic avem o infuzie de energie cosmică care ne conectează cu libertatea de expresie, adevărul din noi și maestrul interior.

Ascendentul acestei lunații este în zodia Fecioară ceea ce ne aduce cu “picioarele pe Pământ” și ne îndeamnă să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut în căutarea cunoaşterii, adaptându-ne la toate nevoile urgente impuse de cerinţele din prezent. Totodată, avem acum șansa, prin ajustări făcute temeinic și responsabil (Ascendentul în Fecioară în inconjuncție cu Chiron în Berbec) să ajungem la adevăratul Eu, vindecând din tipare vechi pe care le purtăm cu noi, fie din această viață fie din alte vieți!

Și pentru ca totul să fie la nivel de provocare cosmică, avem si un careu in T (aspect tensionat care cere efort pentru a fi rezolvat) format din

– Lună în Săgetator careu Neptun în Pești

– Soare în Gemeni careu Neptun în Pești

– Soare în Gemeni opoziție Luna în Săgetător conjunct Jupiter în Săgetător


Jupiter în Săgetător este de data asta în mișcare retrogradă ceea ce ne relevă o tendință generală de reevaluare, regândire, redimensionare a ceea ce simțim noi prin explorarea vieții și a experimentării de noi aventuri pe de o parte și dorința de a aborda diferite domenii de interes deorece suntem curioși și dorim altceva, pe de alta parte.

Este prezentă aici o lupta de idei între structurare și destructurare, între destructurare și structurare, între vise și credință, între adevăr și amăgire. În ce domeniu de viață nu sunt “Adevărat”? În ce domeniu de viață mă amăgesc și nu am credință că fac totul așa cum este bine pentru mine?

Zodiile cele mai influențate vor fi cele de pe crucea mutabilă (Săgetător, Gemeni, Fecioară și Pești), în special persoanele care au intre gradele 23-28, Luna, Soarele, planete, unghiuri (Ascendent, Descendent, Mijlocul Cerului, Fundul Cerului), noduri lunare sau puncte virtuale și asteroizi.

Luna Plină în Săgetător ne facilitează un profund proces de introspecție pentru a ne activa sensul vieții noastre prin reevaluarea convingerilor și credințelor pe care ne-am bazat până acum și implementarea altora, care să ne conducă cu ușurință și claritate pe calea evoluției personale.

Happy Full Moon!

lumistarlight.com/luna-plina-in-sagetato...pSMTyW6s6YXQ-NBW5Q74
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 3 luni - acum 3 ani 3 luni #22 de misa23
Replied by misa23 on topic Luna Roz
Luna ieri....Sa vedem azi daca va fi senin...

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, MarianaF

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 11 luni - acum 1 an 11 luni #23 de gallardo
Replied by gallardo on topic Luna Roz
LUNA PLINA ALBASTRA
IN TAUR SI ZODIILE -31 OCTOMBRIE 2020


O luna plina reprezinta un moment de culminare, un moment in care vedem ceea ce am plantat in timpul lunii noi. Iar aceasta Luna Plina albastra se refera la semintele plantate odata cu Luna Noua in Taur din mai 2020. Cand nu suntem in ton cu cosmosul, nu suntem in ton nici cu chemarea sufletului nostru. Adesea, ne dorim lucruri care nu fac parte din calea noastra, si, in mod normal, ele nu se realizeaza. Aceasta Luna Plina vine cu daruri pentru cei care au plantat semintele necesare evolutiei lor si in acelasi timp va arata si ceea ce a fost plantat necorespunzator. Energia Taurului ne incurajeaza sa ne aliniem cu adevaratele noastre valori, sa ne concentram intentiile pe ceea ce conteaza pentru noi, sa facem alegeri corecte, sa eliberam ceea ce nu ne mai serveste.

Luna Plina in Taur este semnificativa pentru cei nascuti in jurul datei de 30 aprilie, 31 iulie, 31octombrie, 31 ianuarie(Taur, Leu, Scorpion si Varsator) dar si pentru cei care au planete in jurul gradului 9 Taur, Leu, Scorpion si Varsator

Simbolul Sabian al gradului 9 Taur, gradul energizat de Luna Plina in Taur este:” Un pom de Craciun incarcat cu daruri si lumanari aprinse”. Este fabulos acest simbol care accentueaza protectia divina, ne spune clar ca vom primi un cadou benefic destinului nostru. Pomul de Craciun este un simbol al Sfintei Treimi, este Pomul lui Dumnezeu, este pomul vietii, arborele fertilizator. Pomul de Craciun simbolizeaza nasterea si nemurirea, este pomul vietii ca un simbol al lui Christos iar lumanarile aprinse il reprezinta pe Christos insusi ca fiind Lumina Lumii. In prezenta acestei lumini sfinte, fiecare cadou agatat in pomul vietii are pe el un nume iar acuma vedem acest lucru. Este un simbol sabian ce promite un dar iar lumina divina ne conduce catre acest dar.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

Citiți aici :
adriana-astro.com/luna-plina-albastra-in...e-31-octombrie-2020/

Interpretarea personală la
Evenimente astro :
www.mihneafiran.ro/index.php?option=com_...le&id=381&Itemid=973

Celestial being
Sometimes you gotta fly before you can walk
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, dora_5

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 11 luni #24 de Nick
Replied by Nick on topic Luna Roz
"Luna Plina vine cu daruri pentru cei care au plantat semintele necesare evolutiei lor..."

:oops:

Și io, cum de am visat punguța cu daruri fără să citesc articolul?!?!

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.123 secunde
Motorizat de Forum Kunena