NOAPTEA NEAGRA A Sufletului CEVA ENERGETIC SE INTIMPLA CHIAR ACUM

acum 1 an 10 luni #1 de MarianaF
Articol preluat cu trans.Gogle de la site IN5D.

NOAPTEA NEAGRA A Sufletului
CEVA ENERGETIC SE INTIMPLA CHIAR ACUM >
de Gregg Prescott,
Fondator MS , Webmaster și Editor, In5D.com
Mulți oameni pot simți ceva diferit în aer, dar nu prea pot pune degetul pe ceea ce este. Mulți dintre noi simțim că trăim în vremuri extraordinare, cu toate acestea nu suntem siguri de ceea ce urmează să se desfășoare. Ceea ce putem spune din istoria trecută este că, atunci când simțim așa, o ușă urmează să se deschidă.
PUNCT DE CONȘTIINȚĂ GLOBALĂ
Deci, cum poate fi măsurat acest sentiment?
Conștiința globală (uneori numită „conștiința de câmp”) este noțiunea că atunci când grupurile de oameni își concentrează mintea pe același lucru, ele influențează „lumea în general” ( Radin 1997: cap. 10 ).
Roger Nelson conduce Proiectul de conștiință globală, care este o organizație care colectează date din întreaga lume în efortul său de a demonstra că conștiința globală există. Nelson a publicat un studiu numit „Wishing for Good Weather”, apărut în The Journal for Scientific Exploration (1997, Vol. 11, nr. 1). Următorul este un extras din rezumat:
Reuniunile și activitățile de început la Universitatea Princeton, care implică mii de absolvenți, absolvenți, familie și altele, se desfășoară în aer liber, iar de cele mai multe ori se remarcă faptul că sunt aproape întotdeauna binecuvântate de vremea bună. O comparație a precipitațiilor înregistrate în Princeton față de comunitățile din apropiere arată că în Princeton este mai puțină ploaie, mai rar, în acele zile cu activități majore în aer liber.
Rezultatele cercetărilor lui Nelson au sugerat că intenția concentrată din Princeton a menținut ploaia departe.
O fațetă uimitoare a acestei cercetări a descoperit că gândurile noastre pot fi cândva precognitive . De exemplu, rezultatele testelor au fost amplificate dramatic înainte de 11 septembrie 2001, ca și cum multe persoane știau că ceva mare era pe cale să se întâmple, dar nu ar putea în mod special să pună degetul pe ceea ce urma să se întâmple.
NOAPTEA ÎNTUNECATĂ A SUFLETULUI
Mulți oameni fie trec prin „ Noaptea întunecată a sufletului ”, fie au trecut recent prin ea. Noaptea întunecată a sufletului este un proces de curățare în care tot ceea ce poate merge prost, se pare că nu merge bine.
Când experimentați noaptea întunecată a sufletului, sunteți în punctul cel mai jos din viața voastră, dar, așa cum toată lumea care a trecut prin asta poate atesta, o ușă uimitoare este pe cale să se deschidă.
În timp ce mulți dintre noi am trecut deja prin noaptea întunecată a sufletului , ca colectiv, suntem încă acolo. În timp ce ne reflectăm subiectiv, știm că depășirea noastră personală a nopții întunecate a sufletului este, în esență, o reflectare precognitivă a ceea ce urmează să se întâmple pentru noi la nivel global.
CE SIMȚIM ACUM?
Similar cu conștiința globală precognitivă anterioară anului 911, aici ne aflăm acum, dar de data aceasta, evenimentul va fi pozitiv în conformitate cu Legea universală a armoniei.
Următorul este un extras din articol, Legea universală a armoniei :
Universul funcționează întotdeauna într-un echilibru perfect. Alinindu-te la energia pozitivă, vei primi la rândul tău energie pozitivă. Când vă aliniați cu energie negativă, creați un efect de ondulare lipsit de armonie.
Această lege înlocuiește chiar legea fundamentală a Karmei, căci armonia este potențialul suprem al echilibrului.
Scopul Karmei este obținerea armoniei.
Dacă arunci o stâncă într-un iaz, deranjezi armonia iazului, ești cauza, efectul este splash-ul și ondulările care se revarsă înapoi și până la restabilirea armoniei.
În mod similar, acțiunile tale lipsite de armonie curg în Univers și se întorc asupra ta, viață după timpul vieții, până când în cele din urmă propria ta armonie este restabilită.
În timp ce se simte că suntem supraîncărcați cu multe lucruri negative, precum otrăvirea aerului, a apei și a alimentației noastre, Legea universală a armoniei va crea un echilibru cu ceva uimitor în viitorul nostru apropiat.
CÂND NE PUTEM AȘTEPTA SĂ SE ÎNTÂMPLE ASTA?
Modificări majore se produc deja din cauza intrării în Pluton a Capricornului în 2008 . Pluton rămâne în Capricorn până în 2023, astfel încât această ușă se poate deschide în orice moment, între ACUM și 2023.
Înrudit : 10 semne Elita globală pierde controlul
Pentru cei care sunt sceptici de astrologie există o zicală: „Cei care nu învață din istorie sunt sortiți să o repete.” Ultima dată când Pluto a fost în Capricorn a fost în timpul Revoluțiilor franceze și americane din anii 1700. Nu întâmplător, multe țări traversează acum revoluții.
De asemenea, când Pluto a intrat în Capricorn în 2008, am observat prăbușirea a 100 de bănci, cu excepția băncilor „prea mari pentru a da greș”, care sunt expuse acum.
Inrudite : Evenimentul, sinuciderile Bankster și revenirea Anunnaki
Pluton va dărâma tot ceea ce nu este în interesul umanității, inclusiv guvernul, banii și religia. Guvernele se prăbușesc, dolarul este aproape mort și vedem corupția Bisericii Romano-Catolice, ceea ce va duce la dispariția ei.
Biserica romano - catolică are suficienți bani pentru hrană, haine și adăpost pentru toată lumea de pe această planetă , astfel trebuie să ne întrebăm: „ De ce există foame și lipsa de adăpost?“
La dizolvarea Bisericii Romano-Catolice, valoarea lor netă va fi distribuită fiecărei persoane de pe această planetă, creând abundență instantanee pentru toată lumea.
UN WILDCARD COSMIC?
Am scris un articol intitulat „ Dincolo de imaginație: The Cosmic Wildcard ” care prezintă o serie de scenarii care ne-ar putea schimba realitatea în clipirea literală a unui ochi! Aceste posibilități includ ridicarea rezonanței Schumann, a panglicii galactice, a centurii fotonice, a unei ondule galactice, a razelor cosmice și a balonului galactic. Am auzit și despre Wave X de la Simon Atkins. O altă posibilitate este wildcard-ul necunoscut care ne prinde pe toți prin surprindere!
PACEA, PROSPERITATEA ȘI ABUNDENȚA SE AFLĂ ÎN SPATELE UȘII ÎNCHISE!
Victor Hugo a spus odată: „Nici o armată nu poate opri o idee a cărei perioadă a venit.” Nici o armată nu poate opri ceea ce ne va aduce Pluton în Capricorn, ceea ce este, în final, pace, prosperitate și abundență pentru toată lumea fără tiranie și opresiune.
Ori de câte ori ajunge „Cosmic Wildcard”, acesta va schimba și umanitatea într-un mod care va face ca nivelul nostru actual de viață să pară ca epoca de piatră!
📷
Ceva energic se întâmplă DREPT ACUM pentru cei care sunt atenți la vibrațiile actuale de pe această planetă. „Când” facem oficial schimbarea este doar o chestiune de „timp”.
Vă rugăm „Îmi place” și împărtășiți!
Trimitându-vă tuturor IUBIRE infinită și lumină!
Gregg
Click aici pentru mai multe articole de Gregg Prescott!
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 10 luni #2 de Nick


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 10 luni - acum 1 an 10 luni #3 de gallardo
Americanii numesc data de 11 septembrie 2001 așa,
nine eleven(911), 9/11 adică,
ei pun întâi luna și pe urmă ziua.
Așa cum anului 2020 ei îi spun :
twenty twenty.


A mai fost o discuție pe fostul forum despre
numărul de urgență 911, remember ?
K nu ar fi o coincidență și poate ei ar fi atras astfel acel 9/11....

PS
În contextul de mai sus textul se referă la :
"Similar cu conștiința globală precognitivă
anterioară anului (fatidic)911..."

Sometimes you gotta run before you can walk
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, MarianaF

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 an 10 luni #4 de Nick
Aha!
Nu-mi amintesc despre discuția cu "911"...:oops:
Dacă mi-aș fi amintit nu aș fi întrebat.
M-am gândit la 911 ca fiind numărul de urgență la americani.De asemenea știam de 9/11.Da' de! Pentru siguranța înțelegerii textului am întrebat.

:flower:


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.127 secunde
Motorizat de Forum Kunena