Respectă-ți promisiunile

acum 2 ani 8 luni #1 de Mihnea
Respectă-ți promisiunile was created by Mihnea
Cel mai frumos mesaj de aici mi se pare acesta:

Respectă-ți promisiunile făcute față de tine.Copii dragi, lumea de astăzi se mișcă repede. Lumea s-a schimbat, nu mai e ca pe vremuri (ca pe vremurile mele ha ha). Începe de curând să știi ce vrei și mergi spre acele lucruri. Nu ai timp de pierdut.

Începe de azi, sau și mai bine, de acum!

Just go down the rabbit hole.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, LauraElla, AlexSeche

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 8 luni #2 de AlexSeche
Replied by AlexSeche on topic Respectă-ți promisiunile
Sincer sa fiu , mi se par exagerate aceste video motivationale. Imi plac , ii respect , le multumesc pentru tips and tricks , dar le spun ca nu este chiar asa.

Erau ei constienti de aceste lucruri,pe care le enumara in video, la 18-20 ani? ? ( ma referer si la Arnold aici) .Eu zic ca nu , le au facut pentru ca asa i a indrumat viata,subliminat, subconstient mai stiu eu cum.Poate la un momendat cand aveau suficienti bani isi permiteau sa incerce ceva, sa faca ceva ce chiar si-au dorit,sau au visat.

De exemplu eu m-am apucat de fotbal la 10 ani si de fitness la 14 ani . Nu a fost o alegere , mai mult pot spune ca am urmat cursul firesc al vietii si sportul m a ales pe mine.
Crezi ca am vrut sa incep munca la 6 anisori? sa stau sa vand cu mama si tata la o taraba , sa merg prin en-grosuri sa imping la carucioare,nu pot sa zic ca mi a displacut, dar a fost o decizie pe care nu am luat o eu. Am urmat cursul firesc al vietii sa zic asa .
Uite m am tot chinuit sa incerc sa fac altceva si nu pot sa reusesc, de ce ? pentru ca drumul meu este tot in aceasta zona a comertului.

Poate sunt prea critic in aceasta seara :lol: , nu le contest meritele si reusitele , au tot respectul meu dar mie cel putin imi da de gandit.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Mihnea, gallardo, Nick, -Principesa-

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 8 luni #3 de Mihnea
Replied by Mihnea on topic Respectă-ți promisiunile
Mă gândeam și eu ieri la același lucru. Nu zic nu oamenii au muncit. Și-au rupt spatele la aparate, au stat ore trăgând de fiare. Dar câți nu fac asta? Și nu ajung toți Arnold. Nici măcar 10% Arnold.
Deci sigur mai trebuie ceva în afară de muncă. Poate șansă, noroc, buona fortuna. Zeița zeițelor, ce-ți dă o mână de ajutor.

Dar asta n-are importanță. Fără efort sigur nu ajungi nicăieri. Cu efort poate ajungi. Este bine să asculți de cei ce au reușit și care te-nvață unde au greșit sau ce ar face la fel sau ce nu ar mai face la fel. Ajungi mai repede la destinație.

De fapt toate aceste lucruri le știm, intuitiv. Dar le aplicăm?

Și aici nu mă refer la alții. Eu mai am mult de lucru în privința asta. Teoria e bună, dar încă nu pun totul în practică. Lenea-i mare, uneori.

Just go down the rabbit hole.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: AlexSeche

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.121 secunde
Motorizat de Forum Kunena