Despre virusuri

acum 1 lună 1 săptămână - acum 1 lună 1 săptămână #61 de Nick
Replied by Nick on topic Despre virusuri
Articol scris la 13 noiembrie 2018

Un experiment de vaccin pe soldații americani a provocat „gripa spaniolă”?Experimentul cu vaccinul bacterian din 1918-1919 ar fi ucis 50-100 de milioane de oameni


„Gripa spaniolă” a ucis aproximativ 50-100 de milioane de oameni în timpul unei pandemii 1918-1919. Ce se întâmplă dacă povestea care ni s-a spus despre această pandemie nu este adevărată?Dacă, în schimb, infecția ucigașă nu ar fi fost nici gripa, nici spaniola la origine?Documentele recent analizate dezvăluie că „gripa spaniolă” ar fi putut fi un experiment de vaccin militar care a dat prost.Privind înapoi la 100 de ani de la sfârșitul Primului Război Mondial, trebuie să aprofundăm pentru a rezolva acest mister.rezumat
  • Motivul pentru care tehnologia modernă nu a fost capabilă să identifice tulpina de gripă ucigașă din această pandemie este că gripa nu a fost ucigașul.
  • Mai mulți soldați au murit în timpul Primului Război Mondial din cauza bolilor decât din cauza gloanțelor.
  • Pandemia nu a fost gripă. Se estimează că 95% (sau mai mult) dintre decese au fost cauzate de pneumonie bacteriană, nu de gripă/un virus.
  • Pandemia nu a fost spaniolă. Primele cazuri de pneumonie bacteriană din 1918 datează de la o bază militară din Fort Riley, Kansas.
  • În perioada 21 ianuarie – 4 iunie 1918, un vaccin experimental antimeningită bacteriană cultivat la cai de Institutul Rockefeller pentru Cercetări Medicale din New York a fost injectat în soldații de la Fort Riley.
  • În restul anului 1918, pe măsură ce acei soldați – adesea trăind și călătorind în condiții sanitare precare – au fost trimiși în Europa pentru a lupta, au răspândit bacterii la fiecare oprire între Kansas și tranșeele din prima linie din Franța.
  • Un studiu descrie soldații „cu infecții active (care)  aerosolizau bacteriile  care le-au colonizat nasul și gâtul, în timp ce alții – deseori, în aceleași „spații de respirație” – erau profund sensibili la invazia și răspândirea rapidă prin plămâni de către ei. sau bacteriile colonizatoare ale altora.” (1)
  • „Gripa spaniolă” a atacat oamenii sănătoși în floare. Pneumonia bacteriană atacă oamenii în plină experiență. Gripa atacă tinerii, bătrânii și imunodeprimați.
  • La sfârșitul primului război mondial, la 11 noiembrie 1918, soldații s-au întors în țările lor de origine și în avanposturile coloniale, răspândind pneumonia bacteriană ucigașă în întreaga lume.
  • În timpul Primului Război Mondial, Institutul Rockefeller a trimis și serul antimeningococic în Anglia, Franța, Belgia, Italia și alte țări, contribuind la răspândirea epidemiei în întreaga lume.
În timpul pandemiei din 1918-1919, așa-numita „gripă spaniolă” a ucis 50-100 de milioane de oameni, inclusiv mulți soldați.Mulți oameni nu realizează că boala a ucis mult mai mulți soldați din toate părțile decât mitralierele sau gazul muștar sau orice altceva asociat în mod obișnuit cu Primul Război Mondial.Am o legătură personală cu gripa spaniolă. Printre cei uciși de boală în 1918-19 se numără membrii ambelor familii ale părinților mei.continuarea 

vaccineimpact.com/2018/did-military-expe...amed-as-spanish-flu/


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: LauraElla

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.154 secunde
Motorizat de Forum Kunena