Am pus câteva mere cu apă, am reușit să beau un pahar cu chiu cu vai. Merele erau puțin acrișoare, chiar puțin pădurețe, oricum nu pot să zic că a fost ceva din cale afară de delicios.
Ce ar fi trebuit să fac, poate:
Ceva experiențe, sfaturi?
Just go down the rabbit hole.
Acest mesaj are o imagine atașament. Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick
Ca reteta de iarna ar fi lapte de susan cu banana si cu stafide sau smochine sau curmale, Se adauga eventual putina miere la sfarsit
Pentru sucuri simple evitam in mod hotarat fructa sau leguma cu putina apa. Nu poti sa-l bei.
Pentru morcov de ex eu fac putin suc la centrifuga apoi pun suc si morcov in blender. La fel pt mar. E cu totul altceva ,iese o bautura densa si buna.
In functie de ce vrei de la viata o poti bea ca atare sau dizolvi in ea pudra de orz verde sau spirulina....etc
Ar fi apoi vestita reteta medicament - sfecla rosie,morcov,mar.
Cam asta e experienta mea in materie de blender ,dar recunosc ca nimic nu intrece stilul crazy fantasy in care pui in blender cam ce gasesti prin frigider si vezi ce iese.