Citatul zilei

acum 3 ani 6 luni #385 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Citatul zilei
Elizabeth Peru
11 ore ·
THE INCOMING 11 POWER DAYS OF MARCH...Gorgeous ones, there's a reason why our energy and physical bodies have been undergoing a complete inner and outer overhaul since March began. We're building to what will transpire over the next 11 days - and it's HUGE.

In my latest Tip-off Energy Forecast, I detail what's coming up for us. Including Equinox, The final Super Full Moon of 2019, Elaborate Planetary geometries, including The Cosmic Kite Trapezium and Cosmic Rectangle. I liken it it to having an intense session within the great pyramid of Egypt. If you've ever wanted to travel to Egypt, well, next week the pyramid comes to you! Soul activations take off ?

elizabethperu.com/the-tip-off
Receive my daily energy guidance (7-days in advance) with The Tip-Off Global Energy Forecast. SIGN-IN or SUBSCRIBE for instant access, plus bonuses
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 6 luni - acum 3 ani 6 luni #386 de Nick
Replied by Nick on topic Citatul zilei
Zilele astea am auzit o femeie spunând " se duc pe capete ".
M-a surprins....
Realitatea realității :(

J.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: MarianaF

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 6 luni #387 de -Principesa-
Replied by -Principesa- on topic Citatul zilei
"Fie ca sufletul meu să zâmbească prin inima mea, și inima mea să surâdă prin ochii mei, astfel încât să împrăștii zâmbete bogate în inimi triste."

Paramahansa Yogananda


Buna seara!?
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, MarianaF

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 6 luni #388 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Citatul zilei
Cei care suntem treji spiritual vom incepe sa vedem lucruri extraordinare care intra in viata noastra in luna mai - ceea ce va aduce confirmarea perfecta a Lucrarii pe care am realizat-o pana acum. Totul se aliniaza vibrational si se vor produce mari schimbari - energetic vorbind -, pe mai multe niveluri.
Acum, insa, este timpul sa ne relaxam si sa urmarim ce se intampla; ideea este ca nu e cazul sa ne stresam/agitam.
Schimbari incredibile se vor intampla pe parcursul urmatorilor 2 ani.
Schimbarea va incepe sa se produca la mijlocul lunii mai. Cei care sunt adormiti spiritual nu vor observa nimic, dar cei care sunteti treji veti vedea ca totul se aranjeaza, piesa cu piesa.
Ramaneti intr-o stare relaxata si jucausa. Ceea ce este menit sa fie va fi. (Rosie Neal)
Traducere: Mihaela Dan
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 6 luni #389 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Citatul zilei
Daniel Găucan
3 ore ·
www.disclosurenews.it/…/schumann-resonance-today-u…/

Variatii record in ultimele 16 ore:
- ieri 16-martie, orele 14:30-15:30 varfuri la 130Hz (personal le-am resimtit in somn cu energii dense, m-am trezit ca batut si ametit - din somnul de pranz)
- tot 16-martie, orele 19:15 salt la 105Hz
Per ansamblu 16-martie e cea mai agitata zi de pana acum:
"From 14:30 to 15:30 above 120 Hz – Peak 130 Hz
From 15:30 to 16:00 above 70 Hz
From 16:00 to 17:30 above 55 Hz
From 17:30 to 20:00 above 75 Hz – Peak 105 Hz
From 20:00 to 21:00 above 52 Hz
From 21:00 to 01:00 above 26 Hz – Peak 50 Hz"

- azi 17-martie, orele 01:30 resp . 3:15 salturi la 90Hz, apoi RECORD 144Hz la 04:00, repetat la 05:00 dimineata! Urmate de 120Hz la orele 6:00 si 7:00! (personal m-am trezit dintr-un vis greu = cu un urs malefic ;-), la ora 4:00)
- acum suntem la alt varf de 100Hz!

Link direct la graficul actualizat la minut - sosrff.tsu.ru/new/sra.jpg
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 6 luni #390 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Citatul zilei
"Pentru a ajunge pe orice Planetă, trebuie să aveţi la dispoziţie un Portal sau o Cale de acces. Portalurile deschid Culoarele Temporale şi servesc drept Spaţiu al Tranzitului inter-dimensional.

Şi pe Pământ există multe astfel de Portaluri, prin care Zeilor Creatori, din orice specie ar fi fost aceştia, li s-a permis accesul pe Pământ.
Unul dintre portalurile imense, a cărui supremaţie este disputată în chiar aceste vremuri, este cel al ORIENTULUI MIJLOCIU. Acesta este un PORTAL GIGANTIC – cu Raza de peste 1.500 de Km. !

Dacă stăm să ne gândim, câte dintre marile tulburări religioase şi sociale nu au apărut chiar în acea zonă geografică ? Aceasta explică turbulenţele din Orientul Mijlociu.

Tot de acesta se folosesc şi ŞOPÂRLELE.

Într-o oarecare măsură, ei pot fi consideraţi ca deţinători ai acestui Portal. S-au folosit de zona înconjurătoare pentru a-şi crea baze subterane în peşteri, de unde controlează operaţiunile.

Vechile civilizaţii mesopotamiene, localizate între Tigru şi Eufrat, erau originare dintr-o colonie spaţială cu un oarecare grad de civilizaţie.

KUWAIT-ul se află în mijlocul acestui teritoriu (adică, este epicentrul acestui uriaş portal).

În interiorul acestui Portal se practică manipularea omului în beneficiul altora.”
Legat de apelativul de „ŞOPÂRLE”, acesta este numele dat de către Grupul Pleiadian pentru Zeii Geneticieni care, acum vreo 300.000 de ani, ar fi preluat controlul Proiectului uman de pe această Planetă, amestecând materialul genetic şi blocând celelalte perechi spiralate din ADN, pentru a aduce Proiectul HOMO SAPIENS sub propriul lor control, în care umanoizii aveau acces doar la programele de bază, de supravieţuire fizică.

Concret, Pleiadienii se referă, cel mai probabil, la DRACONIENI, maeştrii geneticieni – şi care, se pare, chiar au formă şi aspect de Şopârle uriaşe, de 2-4 metri – şi abia apoi la Reptilieni, servitorii acestora.

Referitor la „colonia spaţială cu un oarecare grad de civilizaţie” din care ar proveni vechile civilizaţii mesopotamiene, probabil că Pleiadienii se referă (aspect întărit şi de către Fondatori, prin Sal Rachele, în lucrarea sa „Istoria reală a Pământului”) la Planetoidul NIBIRU şi la stră-vechea civilizaţie Sumeriană construită de către aceştia, care i-a dat pe celebrii deja ANNUNAKI, Zeii care au colonizat Zona Mesopotamiană, adică exact cea situată între Tigru şi Eufrat, unde se regăseşte, în prezent, IRAK, în primul rând (cu BAGDAD, adică fostul Babilon) dar şi SIRIA, cu DAMASC - la fel, ca una dintre cele mai vechi capitale ale lumii (alături de Bagdad).
Foarte interesant de observat este şi faptul cum Kuwait-ul este statul care a fost pretext pentru declanşarea intervenţiei americane, în urma „Invaziei Irakului în Kuwait”, timp de 8 luni, în anul 1990 – căci niciodată irakienii nu s-au împăcat cu existenţa acestui stat, creat de britanici, considerându-l, de drept, ca făcând parte din teritoriul lor. Oare întâmplător britanicii au conspirat la crearea acestui stat în Zona ce reprezintă epicentrul acestui uriaş Portal, iar în 1990 Saddam şi-a „pus în cap” comunitatea internaţională, invadând Kuwait-ul ? – doar aşa, pentru încă alte câteva dune de nisip ?...
O Sursă CIA, cu acces la Baza din Antarctica, între timp, are o explicaţie mult mai ezoterică pentru izbucnirea isterică a Cabalei împotriva Rusiei (N.MY. : Vedeţi ultimele acuze dramatice privind „otrăvirea fostului dublu spion rus”, SKRIPAL, cu o nebunie globală, deja declanşată).
Potrivit acestuia, Preşedintele Vladimir Putin a închis trei „PORŢI STELARE” care au fost localizate în SIRIA.
„Putin veghează Porţile Stelare de acolo, şi aceasta este ceea ce dărâmă cu adevărat Cabala. El nu-i va lăsa să scape de Ziua Judecăţii”
PLEIADELE şi Rasele Aliate au susţinut permanent populaţia Pământului în lupta lor împotriva opresiunii Chimera / Draconieni / Reptilieni.
Popoarele Slave, în special RUŞII, au fost, de obicei, destul de deschise la îndrumarea şi suportul oferit de Pleiadieni.
ruşii ar fi urmaşii Nordicilor Pleiadieni, aşezaţi în Nordul Peninsulei Scandinave şi în Centrul şi Nordul Siberiei. Astfel, cu aprox. 50% ADN pleiadian, deci predominant – restul fiind orionian şi siriusian, este evident că aceştia răspund cel mai bine la frecvenţele pleiadiene...)
Rusia Kieveană, sub comanda militară a lui Sviatoslav I al Kievului, a distrus statul Khazar în jurul anului 965.
Acesta a fost momentul de început al lungii animozităţi dintre Khazari şi Ruşi.
De atunci, Khazarii au rămas fără teritoriul lor de origine, pierzând şi controlul asupra PORTALULUI CAUCAZIAN.
Acum, Pleiadienii şi rasele aliate îl sprijină pe Putin în misiunea acestuia de a curăţa Siria de mercenarii Statului Islamic.
Aceste fiinţe ale Statului Islamic aparţin, de fapt, Castei Războinice Reptiliene care a ajuns pe Planetă cu mii de ani în urmă, prin Portalul Caucazian, şi care au continuat să se reîncarneze în corpuri umane.
Mulţi Ostatici PLEIADIENI au fost salvaţi din Siria, în ultimul timp, de către trupele speciale ruse „SPETSNAZ”, crezându-se că aceşti agenţi au venit doar pentru salvarea prizonierilor umani de război din închisorile din Siria.
Personalul de top din serviciul de informaţii rus, GRU, este conştient de elementul extra-terestru prezent în situaţia din Siria.
Chimera doreşte să reia controlul asupra Portalului Caucazian, şi acesta este motivul ascuns pentru implicarea Forţelor Cecene în situaţia din Siria.
Situaţia din SIRIA reprezintă Punctul de Cotitură GEO-POLITICĂ pentru ELIBERAREA PLANETARĂ.”
Zona Vortexului Zeiţei Hassuna-Samarra (în SIRIA şi, cel mai probabil, în curând şi în Irak) este în prezent terenul de joc pentru Războiul de proximitate dintre Alianţa Estică şi Cabala (Occidentală).
Cu ani în urmă, Chimera a blocat mai mulţi Ostatici PLEIADIENI în corp fizic, în închisori de pe cuprinsul Siriei şi a Afganistanului.
Acei ostatici au fost capturaţi de către Forţele Chimera, în timpul invaziei din anul 1996 din întregul Sistem Solar, iar mai târziu au fost transferaţi pe Pământ.
Aceştia sunt de importanţă strategică pentru Chimera, deoarece îi pot folosi ca un mecanism de blocare a înaintării Flotei Pleiadiene spre Pământ, în cazul în care aceasta ar dori ca să ajute la Eliberarea Planetei.
Aceşti ostatici reprezintă adevăratul motiv ascuns din spatele prezenţei armatei americane negative în Siria şi Afganistan.
Adevăratul motiv ocult al conflictului din Siria este dat de Bătălia pentru VORTEXUL SIRIAN al ZEIŢEI, care este unul dintre cele mai importante Puncte-Cheie de energie ale REŢELEI ENERGETICE PLANETARE.
Oricine controlează acel punct energetic este foarte aproape de a controla majoritatea liniilor energetice („ley-lines”) ale Sistemului energetic de la Suprafaţa Planetei, iar oricine controlează acest Sistem al Liniilor Energetice are acces direct la Conştiinţa Globală a Omenirii.
Acesta este motivul real pentru care Iezuiţii au proiectat crearea Daesh (Statul Islamic).
Acest VORTEX energetic (al ZEIŢEI) din SIRIA este, de fapt, o PENTAGRAMĂ.
În mâinile Forţelor Luminii, această Pentagramă este un instrument benefic care poate trans-forma întregul Orient Mijlociu, acesta fiind un imens emiţător de energie feminină pozitivă.
În mâinile întunericului, această Pentagramă poate crea multă suferinţă, aşa cum oamenii din Siria au experimentat în ultimii câţiva ani...
Toate cele 5 puncte ale pentagramei siriene sunt Oraşe-cheie din SIRIA care au avut o legătură directă cu Energia ZEIŢEI, în bogata lor istorie."
Sursa: Lavia Way

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.251 secunde
Motorizat de Forum Kunena