Citatul zilei

acum 3 ani 6 luni #355 de -Principesa-
Replied by -Principesa- on topic Citatul zilei
Când mă gândesc la tine... simt în adâncul sufletului şi făpturii mele o beţie de nedescris pentru că îţi aparţin, şi o nevoie irezistibilă de a-ţi dărui şi mai mult din mine... Atunci când iubeşti nu există nimic mai frumos decât să dai, să dai mereu, tot, tot, viaţa, gândurile, trupul, tot ce ai, să simţi că dai şi să fii gata să rişti totul pentru a da şi mai mult. :pink:

- Guy de Maupassant -
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, Cris Tara

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 6 luni #356 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Citatul zilei

gallardo a scris: MarianaF a scris :
"Eu cred ca noi vom descoperi pe Iisus in interiorul nostru dar va reveni sa faca o turma si un pastor ce nu a reusit biserica."
Or fi....cei 144.000 :angel:

Apocalipsa 14:1:
Și m-am uitat și iată Mielul stătea pe muntele Sion și cu El o sută patruzeci și patru de mii, care aveau numele Lui și numele Tatălui Lui, scris pe frunțile lor.

PS
Referitor la :
"A venit Timpul si acum este !
Pregatiti-va !
România mare !"

Poate aceste cuvinte se referă la unirea în România a celor 2 biserici, catolică și ortodoxă ?
(separate de la Marea schismă din anul 1054)
Mai ales k urmează vizita Papei Francisc în România
între 31 mai - 2 iunie a.c.

Poate aici se vor pune bazele Marii Uniri...."Totodata trebuie spus ca atunci cand el va veni, va intra atat in trupul care ii este destinat cat si in fiecare din noi.
A: Imi poti explica?
D: In momentul in care va fi prezent fizic pe Terra, energia lui va patrunde in fiecare din noi, facandu-ne compatibili cu el. Este ca si cum cineva ne-ar da un surplus de informatie, energie si iluminare, pentru a fi apti sa ne aliniem noilor coordonate ale planetei. Suflul lui va intra in noi si noi vom fi altfel, mai buni, mai evoluati, mai intelepti.
Ne vom da seama ca suntem cu adevarat frati si vom manifesta acest lucru. Cam asta este tot."


INUAKI_Reptilianul_din_Mine
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 6 luni #357 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Citatul zilei
Eu informatia de a ma proteja inconjurand camera cu o sarma de cupru, sau macar patul, sau cu un disc am primit-o cu mult timp in urma. A fost mai comod discul si totusi ceva lipsea. De cateva zile port o bratara de cupru.

"A: Si unde se afla aceste obeliscuri? Sunt in interiorul Panantului?
D: Nu sunt in afara. Le vede toata lumea. Se afla in Anglia, in America, in Egipt, in
Franta, sunt peste tot. Sunt sapte la numar.
A: Si nu putem face nimic pentru a bloca transmisia lor?
D: Noi nu le putem bloca. Putem insa sa ne protejam.
A: Cum?
D: Cel mai bun protector este cuprul.
A: Si cum sa-l folosim?
D: Putem purta in permanenta o bratara din cupru. Trebuie avut grija ca ea sa fie rotunda sau ovala. In nici un caz patrata.
A: Dar ce are patratul?
D: Nu este conform cu campul energetic al omului. La noi toate sunt cumva rotunde. Gandeste-te daca faci o sectiune a trunchiului, a mainii, a capului, a degetelor, a ceakrelor... toate sunt pe rotund. Este simbolul infinitului. Mama are un inel patrat, pe care il poana uneori langa verigheta. Mereu o ia durerea de cap. I-am spus de ce, dar nu ma crede. Eu vad cum ii afecteaza ceakrele. Le vad clar cum incep sa se micsoreze, sa isi schimbe viteza de
rotatie...
A: Si este suficient sa purtam ceva din cupru?
D: Da. Ajuta foarte mult. Ideal ar fi sa putem face o protectie camerei in care dormim.
A: Cum?
D: Sa inconjuram camera cu o sarma de cupru, sau macar patul. Capetele insa trebuie sa fie unite. In acest vom fi aparati. Nimic nu poate penetra acest camp, mai ales daca in momentul in care facern legatura dintre capete, lansam in Matrice ideea de protectie. Cuprul este sfant.
A: De ce?
D: Pentru ca el genereaza un camp de forta foarte asemanator energetic cu vibratia iubirii.
A: Poate ca de aici provine asocierea dintre cupru si planeta Venus.
D: Cuprul influenfeaza benefic cresterea plantelor, are actiune terapeutica asupra plamanilor si in viitor se va descoperi ca influenfeaza pozitiv ADN-ul uman. Purtarea acestui metal face ca intregul corp sa intre intr-un proces de rezonanta, proces ce are ca scop deschiderea ceakrei iubirii. Odata cu deschiderea acestei chakre organismul isi poate declansa sistemul de autoaparare impotriva oricaror agresiuni energetice.
A: De ce?
D: Pentru ca sufletul ajuns in acest punct are acelasi puls cu cel al Matricei. El vibreaza la unison cu aceasta si de aceea beneficiaza de sprijinul si protectia ei. Asta inseamna ca omul se afia pe calea Adevarului si a ascensiunii, iar acest acces nu ii mai poate fi blocal si in nici un caz nu mai poate fi intors din drum. Trebuie sa infelegi ca motivul pentru care ne aflam aici este sa ajutam Terra, sa contribuim la ascensiunea ei, la schimbarea ei, iar ea la randul
ei ne va rasplati facandu-ne locuitorii ei in noua lume. Va fi magnific. Va fi altceva. De aceea trebuie sa injelegem ca noi o putem ajuta gandind pozitiv, dorindu-ne ca aceasta veche oranduiala sa ia sfarsit, spre a intra intr-o noua era. Nu trebuie sa ne mai lasam influentati de alti, de explicatiile lor, de fricile lor. Trebuie sa ne ascultam inima. Daca noi simtim ca vrem ca ceva sa se schimbe, atunci trebuie sa ne dorim aceasta schimbare cu toata fiinta, cu tot sufletul. In fiecare clipa trebuie sa ne gandim la libertate, la schimbare, la iubire.Trebuie sa ne cream mental o lume ideala si sa traim in ea, sa o hranim cu sperantele si dorintele noastre pentru ca ea sa devina realitate. Acum este momentul in care trebuie sa intelegem ca nimeni nu are dreptul sa ne fure viata, soarta, sa hotarasca pentru noi. De aceea va rog sa fiti alaturi de noi cei ce am venit spre a va aduce aceste informatii. Va rog ajutati-ne sa va putea ajuta.
A: O sa incercam. Nu stiu daca vom reusi.
D: Trebuie doar sa vreti. Nu este greu. Este necesara doar lansarea ideii de schimbare catre Matrice. Ea va prelua aceasta forma-gand-energie, o va amplifica si o va face manifesta. Asta este tot. Restul va veni de la sine.
A: Promit sa o fac.
D: Si sa nu uitam de intalnirile noastre mentale din fiecare duminica.
A: La 22.30. "

INUAKI_Reptilianul_din_Mine
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 6 luni #358 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Citatul zilei
Mihnea :ms: :heart:

AlexSeche au fost actualizate "Evenimente astro".
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 6 luni - acum 3 ani 6 luni #359 de -Principesa-
Replied by -Principesa- on topic Citatul zilei
Femeia, o adevarata comoara!

Nu te îndrăgosti...
Nu te îndrăgosti de o femeie care citeşte, de o femeie care simte prea mult, de o femeie care scrie...
Nu te îndrăgosti de o femeie cultă, plină de vrajă, pasională, nebună.
Nu te îndrăgosti de o femeie care gândeşte, care ştie ea ce ştie şi, mai mult, ştie să zboare; o femeie sigură de ea însăşi.
Nu te îndrăgosti de o femeie care râde sau plânge când face dragoste, care ştie să-şi preschimbe trupul în spirit; şi, cu atât mai puţin, de una care să iubească poezia (ele sunt cele mai periculoase), sau care să stea o jumătate de oră contemplând o pictură şi care să nu ştie să trăiască fără muzică.
Nu te îndrăgosti de o femeie însufleţită, lucidă şi ireverenţioasă.
Să nu-ţi doreşti să te îndrăgosteşti de o asemenea femeie. Pentru că, atunci când te îndrăgosteşti de o femeie ca ea, fie că rămâne cu tine sau nu, fie că te iubeşte sau nu, de la ea, de lângă o asemenea femeie, nu te mai întorci... NICIODATĂ.
:flower:

- Martha Rivera -
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick, Cris Tara

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 6 luni #360 de MarianaF
Replied by MarianaF on topic Citatul zilei
Noi trecem printr-un proces de Ascensiune care nu s-a mai intamplat niciodata pe Pamant. In aceasta perioada, integram cantitati extrem de mari de Lumina, care provoaca schimbari radicale la nivelul corpului nostru fizic si il solicita cum nu s-a mai intamplat niciodata pana acum.
Noi trecem dintr-o Dimensiune in alta, iar pana acum, acest lucru se intampla numai prin moartea corpului fizic; de data aceasta, facem tranzitia pastrandu-ne corpul fizic, ceea ce este cu adevarat un miracol.
Este ca si cum am face reparatii la structura de rezistenta si apoi modernizari de amploare la un imobil, in timp ce continuam sa locuim in el. Asadar, daca simti ca ai luat-o razna din punct de vedere emotional/ fizic, inseamna ca esti in plin proces de Ascensiune. Daca ai impresia ca ai innebunit, inseamna ca esti in plin proces de Ascensiune. Daca viata ta este complet data peste cap, inseamna ca esti in plin proces de Ascensiune. Daca simti ca esti blocat, ca esti deconectat de la toti si de la toate, ca esti singur, ca esti nefericit, ca nu mai stii cine esti, inseamna ca esti in plin proces de Ascensiune. (Lorie Ladd)
Traducere: Dan Mihaela
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: gallardo, Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.124 secunde
Motorizat de Forum Kunena