DESPRE DRESAJ

acum 2 ani 4 luni #1 de Nick
DESPRE DRESAJ was created by Nickdresajieftin.ro/notiuni-pentru-stapan.html

" Pregatirea unui caine de paza trebuie facuta cu atentie deoarece lucrul in exces poate sa devieze comportamentul cainelui transformandu-l intr-un caine de atac, deci se pot declansa probleme de comportament greu de reparat. Nimeni nu isi doreste sa aiba ceva de impartit cu un caine agresiv in exces cu atat mai mult sa convietuiasca cu el.
Echilibrul cainelui nostru depinde de echilibrul nostru. Nu trebuie sa existe un conflict intre stapan si caine ceea ce inseamna ca nu trebuie sa corectam gresit cainele. O corectie aplicata gresit de mai multe ori va duce la aparitia unor probleme destul de greu de reparat in relatia stapan -caine.
CAINELE VEDE MEMBRII FAMILIEI DUMNEAVOASTRA , MEMBRII HAITEI LUI. O haita fara un conducator, fara un ALFA va fi o grupare in care va domina haosul."


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.

Acest mesaj are o imagine atașament.
Te rugăm să te conectezi sau să te înregistrezi pentru a-l vedea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 4 luni #2 de -Principesa-
Replied by -Principesa- on topic DESPRE DRESAJ
"Caine lup (Ciobanesc german)

Rasa a fost dezvoltata de capitanul Max von Stephanitz, in secolul 19, pornind de la cainii ce pazeau oile. Ciobanescul german e foarte inteligent, vigilent si puternic, asa ca nu e de mirare de ce a fost folosit in razboi pentru a transmite mesaje si de ce continua sa fie unul din cainii preferati ai politistilor.

Cainii lup au un nivel de energie ridicat si o minte care trebuie stimulata des, dar sunt unii dintre cei mai loiali si destepti patrupezi pe care ii poti introduce in familia ta."

sursa Digi Animal World

"Dresaj

Ciobănesc german în timpul unei competiții de agilitate
Dresajul unui Ciobănesc german ar trebui să înceapă de la vârsta de 7-8 săptămâni deoarece creierul lui absoarbe repede informațiile, însă poate dura câteva luni până le va înțelege complet. E bine să ai în vedere că Ciobănescul german își folosește celulele cenușii atunci când este dresat. Cea mai importantă parte a dresajului o constituie exercițiile pentru că îl stimulează mental și fizic. Folosirea comenzilor monosilabice este cel mai bun mod de a-ți învăța câinele. [2] Cîinele ciobănesc german standard de rasă curată se permite de dat la școala de dresaj începând cu vârsta de 6 luni, iar cei metiși cu spatele drept sau urechile alături se dau de la 1 an."

ro.wikipedia.org/wiki/Ciob%C4%83nesc_german

Cum sa-ti alegi catelul in functie de personalitate ta!
Va mai amintiti de Filosoful cu barba?! Cred ca lui i-ar corespunde un Caine Lup. ;)
Esti aproape convins ca am uitat de tine! Astept sa apari. :P
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 4 luni #3 de Nick
Replied by Nick on topic DESPRE DRESAJ
Lupul Singuratec! :give-heart:


جوليته
JayD.Un amestec de energii astrale și praf din stele.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: -Principesa-

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 4 luni #4 de -Principesa-
Replied by -Principesa- on topic DESPRE DRESAJ
Un lup singuratic este un lup care trăiește independent mult mai confortabil decât dacă ar fi alături de membrii unor haite.


Lupul singuratic, fie că a ales, fie că a fost forțat să aleagă acest stil de viață, pentru a putea supraviețui trebuie să devină mai isteț, mai puternic, mai agresiv și mult mai periculos decât lupul mediocru care face parte din consacrata haită.

Alegerile din viață îi aparțin în totalitate, este foarte calculat și atent la orice pas, cunoaște foarte bine orice pericol, dar nu știe deloc de frică – de atributul acestui parazit s-a descotorosit odată cu izolarea sa de ceilalți. Are mult curaj – însă știe cu precizie să-l despartă de prostie -, nu se plânge, nu lenevește și, chiar dacă privit prin ochi străini pare posac, are o forță și voință incredibilă de puternică de a merge mai departe

Drumul lui trece prin cele mai întunecate păduri și prin cele mai primejdioase văi, se cațără pe cel mai înalt munte și niciodată nu privește înapoi. Emoțiile și sentimentele sale sunt greu de citit – știe foarte bine că expunerea lor este foarte vulnerabilă și intenționat le-a tăinuit departe de orice risc.


Câteodată, un astfel de lup singuratic poate găsi un alt lup singuratic la fel de puternic și ambițios cu care să formeze o pereche și să construiască o nouă haită – una bazată pe loialitate și respect. Dar până atunci, el va fi întotdeauna un lup singuratic…

intoarcepagina.ro/ganduri/lupul-singurat...745_1093291944044665
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: Nick

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.133 secunde
Motorizat de Forum Kunena