Bine ai venit! Acest site va fi un far călăuzitor pentru tine, cel ce vrei să pătrunzi în adâncul cauzelor, pentru că efectele le știi deja. Viața poate fi mai bună prin intermediul astrologiei. Legile universale ale existenței pe acest pământ există, depinde doar de tine să ții cont de ele sau nu. Poți continua să mergi pe drumul de până acum, sau dacă simți că ceva nu e bine, îți poți schimba drumul, pentru că ai posibilitatea de a alege. Dar în loc de teste, încercări și eșecuri pentru a găsi această cale, încearcă să asculți glasul stelelor. Totul va fi mult mai ușor în acest fel.


Aforismul zilei
Aforisme generice

Este necesar ca astrologul să ia în considerare timpul în direcțiile planetelor, dar pentru stelele fixe acest lucru nu este atât de necesar.

Hermes Trismegistus

Cartea ta zilnică

Această carte se schimbă în fiecare zi și este specifică pentru tine. Fii atent la evenimentele ce se produc astăzi și încearcă să găsești o legătură între aceste evenimente și semnificațiile cărții.O carte misterioasă
Trebuie să fii autentificat pentru a vedea această carte.Ghicitoare

Răspunde la următoarea ghicitoare. Nu poți vedea răspunsurile date de alții până ce nu scrii răspunsul tău.

În apropiere se află un mic oraș în care există două frizerii. Frizeria din partea vestică a orașului este foarte curată. Podeaua este fără pată, ferestrele sunt luminoase și curate și aerul miroase întotdeauna proaspăt. Frizerul are un zâmbet cald, pantofii îi strălucesc, părul este frumos aranjat și poartă o cămașă haioasă. Frizeria din partea estică a orașului este tocmai pe dos. Podeaua și ferestrele sunt murdare, și aerul miroase urât. Frizerul are mereu o față supărată, are pielea uleioasă, părul este scurt și neuniform și are hainele mereu pătate de mâncare. Un om sosește în oraș și vrea să se tundă. După ce aude poveștile despre cei doi frizeri, decide să se tundă la frizeria murdară din estul orașului. De ce?

Răspunsul va fi afișat mâine, între orele 9:00 și 10:00.


Trebuie să fii autentificat pentru a scrie răspunsul tău.Ultimele articole

vezi toate articoleleUltimele astrosensuri

lumea

serenata

houses of the holy

ROmania

sânge murdar


vezi toate astrosensurileUltimele date

vezi toate datele


Uneori este posibil să îl întâlnești pe Gandalf. Nu ezita să urmezi sfaturile lui înțelepte.Aici găsești articole corelate. Citește-le și pe acestea.

Te invit să revii des pe acest site, deoarece vei găsi de fiecare dată lucruri noi și interesante.

Cu drag,
Mihnea

Ajută acest site dând un like!

Login

Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Victoria Abril

Alege astrograma corectă!

Cei mai apreciați

Jurnal

Aniversări octombrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Articole

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
5
6
8
10
12
14
15
19
20
22
24
26
29

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

4 octombrie 2022 10:17 (GMT)
11° 10' 38"
29° 58' 05"
24° 33' 41"
06° 21' 58"
21° 12' 27"
02° 40' 54"
18° 52' 51"
18° 15' 46"
23° 33' 15"
26° 07' 15"
13° 50' 29"
03° 21' 21"
14° 17' 29"