Încet

1045 citiri

suryana


Încet, încet îmi dau seama că lumea asta e simplă. Că nu trebuie să fi perfect. Există o zbatere a fiecăruia... până la urmă pe fluture îl interesează prea puțin cât e de frumos când se pregătește să iasă din cocon. Unii poate au avut timp să-și savureze creșterea. Să aștepte momentul cel mai potrivit pentru a face orice. E un lux pe care nu toată lumea îl are.
Acum l-am primit cadou... timpul. Până mai ieri visam la o vacanță pe coastele însorite ale Greciei. Țeseam chiar, în cele mai mici amănunte, un scenariu ideal. În care ea, relaxată și fericită are o vacanță extraordinară și o dată cu asta viața ei capătă un alt sens. În care evenimentele capătă o direcție și sunt într-un deplin acord cu eroina. Dar nu pana mea este cea care scrie în cartea acestor zile.
Până la acea mișcare înțeleaptă și plină de rafinament a Universului care se apleacă să-i facă eroinei mele pe plac, mă zbat să ies din amorțeală și încetineală. Făcând în fiecare zi ceva în plus și lăsând lucrurile să curgă după firescul lor.0 comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a trimite comentarii

Jurnal

Aniversări august

Nu ești autentificat