Numărul Destinului 4


Numarul 4 nu este un numar bun pentru destin. Daca el s-ar asocia numarului psihic 4, ar fi posibil ca nativul sa incerce sa gaseasca un compromis cu dificultatile crescande, cu schimbarile fundamentale sau bruste din existenta sa. Dar cand omul are pe 4 numai ca numar de destin, schimbarile precipitate ii distrug cele mai maiestre planuri si viata devine epuizanta si dezgustatoare. Chiar si atunci cand se bucura de tot confortul si luxul in viata, aceste persoane simt permanent ca le lipseste ceva. Vor avea intotdeauna posibilitati de avansare, dar firea lor indoielnica ii face suspiciosi si pierd aceste sanse. Impovarati de responsabilitati grele si de sarcini multiple, nu au alta posibilitate decat sa le suporte mai departe.

Ei au suficienta vigoare si forta, dar munca lor nu este recompensata. Nu numai ca nu capata aprecierea meritata, dar trebuie sa faca fata si unor opozitii si critici. Din acest motiv devin suspiciosi si exagerat de atenti. Se izoleaza si se simt tristi si singuri.

Rahu le aduce insatisfactii. Oamenii cu destinul 4 nu se simt niciodata multumiti cu munca lor si incearca mereu sa gaseasca alte servicii mai bune. Isi schimba frecvent meseria, ajungand un fel de piatra care se rostogoleste. Din cauza influentei lui Rahu, sunt per¬manent deranjati de dusmani secreti ori nevazuti care nu le suporta firea neconventionala, vederile pozitive, criticismul confuz si faptul ca nu respecta obiceiurile si normele existente. Miscarea retrograda a lui Rahu ii face agitati si nerabdatori. Nu pot suporta amanarile in munca lor, in schimb aceasta cunoaste intotdeauna amanari (Rahu, ca si Saturn, creeaza obstacole si amanari). Pana si norocul se tot lasa asteptat.

Viata de familie nu este placuta. O distrug egoismul, indoielile si natura lor secretoasa. Nu pot lua repede hotarari. La batranete, memoria le slabeste.

Daca oamenii cu numar de destin 4 sunt nascuti intr-o zi de sambata, iar numarul lor psihic este 4 sau 8, toate caracteristicile de mai sus devin si mai proeminente. Au mai multe surse de castig, dar acesta este repede cheltuit. Daca nu se preocupa atent de extravaganta cu care cheltuiesc, la batranete vor munci din greu pentru a se putea pensiona, intr-un tarziu.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2754]
James Franco [2746]
Kate Hudson [2595]

Mâine

Adolf Hitler [8413]
Carmen Electra [3016]
Carol I Rege al României [3774]
Miranda Kerr [2930]

Articole

Quiz

Ești drăguță sau fierbinte?