Aforismul este o propoziție scurtă, ce exprimă un adevăr astrologic bazat pe experiență. Adevărul este relativ, totuși există un sâmbure de adevăr în aceste aforisme, de care este bine să se țină seama.



89. Marte în Casa X aduce scandal și dezonoare către nativ, în multe lucruri, chiar dacă merită aceasta sau nu.

90. Semnele Cardinale ce posedă Unghiurile dintr-o nativitate, fac ca nativul (având orice condiție sau capacitate) să fie cel mai eminent și faimos din generația sa, și după mulți ani va fi admirat pentru acțiunile sale.

91. Cu toate planetele dintr-o nativitate retrograde și sub Pământ, chiar dacă nativul provine dintr-o naștere ilustră, totuși este sub o faimă și noroc decăzut.

92. Dacă în nativitatea unui rege sau a altei persoane mai puțin faimoasă, Saturn este în opoziție cu MC, deși nașterea este altminteri norocoasă, totuși sfârșitul nativului va fi nefericit și crud.

93. Saturn în Casa X a unei nativități, distruge onoarea și faima nativului, și nu o lasă niciodată să fie măreață. Dacă Jupiter este acolo, el o va menține cu dificultate, dar în final va fi un adevărat dezastru.

94. Mercur în Cazimi Solis, și în propria demnitate, face nativul nu numai un orator faimos, dar și un cancelar excelent, și va fi admirat pentru inteligența sa, fiind mult stimat.

95. Stelele fixe eminente deasupra Unghiurilor într-o nativitate, aduce nativului onoare și faimă eminentă.

96. Soarele în Ascendent, face mari lăudăroși și persoane foarte mândre. Marte aici, face mincinoși notorii și inventatori de povești, și mari născocitori ai necazurilor, oameni turbulenți și cu mintea rea.





Bibliografie:
Hermes Trismegistus - Centiloquium
John Gadbury - Collectio Geniturarum (1661)
John Partridge - Mikropanastron (1679)

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole

Quiz

Ce fel de înger ești?