Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și Patrick Dempsey.



Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


Patrick Dempsey
13 ianuarie 1966 12:00 (GMT-5) 44°06’N 70°13’V
Ora nașterii este necunoscută. Harta este calculată pentru ora 12:00.
Lewiston, SUA




Compatibilitate 67.5 %

81 puncte


Atracție romantică!

Atracție mentală!



Aspect
Punctaj
Conjuncție
45
Sextil
30
Careu
-24
Trigon
37
Inconjuncție
2
Opoziție
-9
Total
81

S-au luat în calcul 35 aspecte.


Plan romantic
14
Plan mental
14
Plan fizic
8

Înțelegerea dintre Albă ca Zăpada și Patrick Dempsey este bună în ansamblu. Chiar dacă mai apar unele probleme particulare există suficiente puncte forte pentru a face față situatiei. Ea nu reprezintă idealul, dar poate fi durabilă și evolutivă. Se pot găsi și suflete surori în această categorie.


Rezultatul nu este concludent, deoarece între cele două hărți există doar 35 aspecte, iar numărul minim pentru o analiză corectă este 40.


Capricorn - Capricorn

De la început el știe ce vrea, ea știe ce vrea și bineînțeles, amândoi vor același lucru. Ce bine că acești doi nativi ambițiosi, foarte realiști (și foarte sexy) s-au întâlnit unul cu celălalt. Lucrul pe care Capricornul îl apreciază cel mai mult într-o relație este respectul și pentru că este o combinație între persoane aparținând aceluiași semn, vor exista din plin respect și considerație (precum și spirit practic) pentru a fi fericiți amândoi. Scopurile vieții lor sunt într-un acord perfect. Amândoi își doresc să dobândească siguranța cât mai curând posibil, deci vor munci din greu ca să pună bani la bancă și să se mute într-o casă proprie. Există riscul ca munca să le consume viețile. Capricornii care nu își rezervă timpul pentru distracție ar putea deveni mult prea serioși și plictisitori. Dar având atât de multe lucruri în comun, acest cuplu are o mare șansă să găsească fericirea durabilă. Cu siguranță, acești doi realiști nu se vor înșela niciodată reciproc atunci când își vor spune ce așteaptă de la viață - și de la dragoste. Este o relație care în timp nu poate decât să meargă din ce în ce mai bine.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Patrick Dempsey

Iubirea ta se manifesta asa cum doresti tu, adica fara a te impiedica de diversele prejudecati ce pot apare in acest domeniu. Orice tipar impus ti se pare o forma absurda de control a vietii tale si de restrangere a sentimentului de libertate. Partenera ta trebuie sa fie inteligenta si spirituala, aceasta a doua calitate primand in raport cu frumusetea fizica. Ea nu trebuie sa se dezvaluie dintr-o data, ci sa-ti lase impresia unui minunat tinut neexplorat (ca poseda asadar un bogat univers interior) impresie care te stimuleaza in mod deosebit. Nu te atasezi in general prea strans, desi esti sincer, sensibil si generos.

Esti atras de femeia neobisnuita si independenta. Nu te deranjeaza nici daca e excentrica in vre-un fel. Ea ar trebui sa-si pretuiasca libertatea, desi ai vrea ca ea sa-ti fie loiala doar tie.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

André Malraux

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Planete acum

18 aprilie 2024 22:33 (GMT)
29° 22' 17"
04° 08' 03"
17° 45' 49"
17° 00' 21"
20° 57' 01"
21° 20' 07"
15° 30' 34"
21° 42' 41"
28° 32' 40"
02° 03' 31"
15° 36' 01"
16° 47' 44"
20° 00' 18"

Quiz

Cum se numește personajul din film?