Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și Jared Leto.



Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


Jared Leto
26 decembrie 1971 12:36 (GMT-6) 32°31’N 93°44’V
Bossier City, SUA




Compatibilitate 7.5 %

9 puncte




Aspect
Punctaj
Conjuncție
54
Sextil
24
Careu
-78
Trigon
21
Inconjuncție
-4
Opoziție
-8
Total
9

S-au luat în calcul 42 aspecte.


Plan romantic
-2
Plan mental
-3
Plan fizic
-3

Este mai bine să se evite orice tip de relație și mai ales căsătoria. Relația nu va avea o evoluție favorabilă și durabilă (cazul regăsirilor karmice negative). Înțelegerea între Albă ca Zăpada și Jared Leto este dificilă, chiar dacă unele puncte dau iluzia contrariului. Trebuie aprofundat studiul relațional, pentru a se înțelege ceea ce nu merge și de ce.


Capricorn - Capricorn

De la început el știe ce vrea, ea știe ce vrea și bineînțeles, amândoi vor același lucru. Ce bine că acești doi nativi ambițiosi, foarte realiști (și foarte sexy) s-au întâlnit unul cu celălalt. Lucrul pe care Capricornul îl apreciază cel mai mult într-o relație este respectul și pentru că este o combinație între persoane aparținând aceluiași semn, vor exista din plin respect și considerație (precum și spirit practic) pentru a fi fericiți amândoi. Scopurile vieții lor sunt într-un acord perfect. Amândoi își doresc să dobândească siguranța cât mai curând posibil, deci vor munci din greu ca să pună bani la bancă și să se mute într-o casă proprie. Există riscul ca munca să le consume viețile. Capricornii care nu își rezervă timpul pentru distracție ar putea deveni mult prea serioși și plictisitori. Dar având atât de multe lucruri în comun, acest cuplu are o mare șansă să găsească fericirea durabilă. Cu siguranță, acești doi realiști nu se vor înșela niciodată reciproc atunci când își vor spune ce așteaptă de la viață - și de la dragoste. Este o relație care în timp nu poate decât să meargă din ce în ce mai bine.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Jared Leto

Franchetea, dinamismul si rapiditatea reactiilor sentimental-erotice sunt principalele trasaturi ale tale. Tu nu poti esua, orice refuz ti se pare frustrant si daca-ti place foarte mult o femeie vei face totul pentru a o seduce. Jocul tau este frontal, uneori lipsit de tact si consta in a-ti fixa un obiectiv al dragostei tale pentru a-l cuceri apoi dintr-o data. Iti place feminitatea in trasaturile sale esentiale si nu vei dispretui nici trucurile acesteia, vechi de cand lumea, de atragere in mreje a unui barbat. Esti pe deplin increzator in fortele tale si rareori iti pui problema infrangerii. Ai o sexualitate debordanta, in valuri si nu foarte constanta.

Esti atras de femeia neobisnuita si independenta. Nu te deranjeaza nici daca e excentrica in vre-un fel. Ea ar trebui sa-si pretuiasca libertatea, desi ai vrea ca ea sa-ti fie loiala doar tie.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Buster Keaton

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Planete acum

16 aprilie 2024 8:31 (GMT)
26° 50' 41"
03° 07' 55"
19° 19' 16"
13° 49' 01"
18° 56' 47"
20° 44' 50"
15° 15' 00"
21° 34' 15"
28° 27' 24"
02° 02' 25"
15° 33' 44"
15° 50' 28"
19° 51' 13"

Quiz

De ce ești singur?