Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și Horațiu Mălăele.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


Horațiu Mălăele
1 august 1952 22:00 (GMT+2) 45°03’N 23°17’E
Târgu Jiu, România
Compatibilitate 22.5 %

27 puncte
Aspect
Punctaj
Conjuncție
36
Sextil
32
Careu
-45
Trigon
29
Inconjuncție
-17
Opoziție
-8
Total
27

S-au luat în calcul 43 aspecte.


Plan romantic
4
Plan mental
4
Plan fizic
0

Este mai bine să se evite orice tip de relație și mai ales căsătoria. Relația nu va avea o evoluție favorabilă și durabilă (cazul regăsirilor karmice negative). Înțelegerea între Albă ca Zăpada și Horațiu Mălăele este dificilă, chiar dacă unele puncte dau iluzia contrariului. Trebuie aprofundat studiul relațional, pentru a se înțelege ceea ce nu merge și de ce.


Leu - Capricorn

Numai ce este mai bun se potrivește nativilor în Leu și Capricorn, ceea ce înseamnă că acești doi căutători ai stabilității și-ar putea imagina că au găsit ce e mai bun în celălalt, și numai împreună vor fi fericiți. Au mai multe de oferit unul altuia decât li se pare la prima vedere. Din punct de vedere social, se potrivesc bine: amândoi caută aprobare, respect și dovada succesului material. Din punct de vedere sexual de asemenea pot forma o pereche incitantă și pasională. Leul îi oferă Capricornului posibilitatea de a-și elibera dorințele ascunse, devenind astfel mai spontan în problemele vieții, în timp ce Capricornul îi va da Leului sfaturi inteligente, privind posibilitatea câștigării unui avantaj și senzația de siguranță. Pentru că nativul din Capricorn este în esență un introvertit, iar Leul extrovertit, vor exista momente când primul va părea mult prea controlat și dominat de partenerul care i se va părea stânjenitor de teatral și superficial. Dacă fiecare apreciază cât de multe are celălalt de oferit, atunci vor fi puține lucruri pe care să nu le poata câștiga împreună. Nimic nu va sta în calea dragostei și admirației reciproce.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Horațiu Mălăele

Foarte senzual, ai un temperament agresiv si o personalitate puternica. Nu-ti plac relatiile siropoase, iar daca se lasa cu cateva conflicte cu atat mai bine. Tu trebuie sa-ti intrebuintezi spiritul de lupta de care dispui in permanenta. Nici o dificultate nu te sperie, fie ca provine din interiorul, fie din exteriorul relatiei. Esti foarte pasional, te manii usor si devii, in anumite contexte, deosebit de gelos. Sexualitatea ta poate produce partenerei experiente extrem de profunde, pe care nu le va uita toata viata.

Esti atras de femeia care e dramatica, iese in evidenta din multime si e demonstrativa in afectiunea fata de tine.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Antonio Banderas

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări octombrie

Nu ești autentificat

Planete acum

28 octombrie 2021 15:19 (GMT)
05° 25' 08"
03° 10' 04"
17° 41' 44"
22° 21' 05"
28° 41' 10"
22° 30' 38"
07° 08' 11"
13° 05' 12"
20° 42' 53"
24° 25' 56"
02° 00' 21"
16° 58' 46"
09° 34' 19"

Quiz

Alegeri dificile