Aici poți vedea compatibilitatea dintre tine și Mark Knopfler.



Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România


Mark Knopfler
12 august 1949 21:50 (GMT+1) 55°52’N 4°16’V
Glasgow, Anglia




Compatibilitate -4.2 %

-5 puncte




Aspect
Punctaj
Conjuncție
31
Sextil
16
Careu
-47
Trigon
44
Inconjuncție
-12
Opoziție
-37
Total
-5

S-au luat în calcul 50 aspecte.


Plan romantic
0
Plan mental
10
Plan fizic
-3

Este mai bine să se evite orice tip de relație și mai ales căsătoria. Relația nu va avea o evoluție favorabilă și durabilă (cazul regăsirilor karmice negative). Înțelegerea între Albă ca Zăpada și Mark Knopfler este dificilă, chiar dacă unele puncte dau iluzia contrariului. Trebuie aprofundat studiul relațional, pentru a se înțelege ceea ce nu merge și de ce.


Leu - Capricorn

Numai ce este mai bun se potrivește nativilor în Leu și Capricorn, ceea ce înseamnă că acești doi căutători ai stabilității și-ar putea imagina că au găsit ce e mai bun în celălalt, și numai împreună vor fi fericiți. Au mai multe de oferit unul altuia decât li se pare la prima vedere. Din punct de vedere social, se potrivesc bine: amândoi caută aprobare, respect și dovada succesului material. Din punct de vedere sexual de asemenea pot forma o pereche incitantă și pasională. Leul îi oferă Capricornului posibilitatea de a-și elibera dorințele ascunse, devenind astfel mai spontan în problemele vieții, în timp ce Capricornul îi va da Leului sfaturi inteligente, privind posibilitatea câștigării unui avantaj și senzația de siguranță. Pentru că nativul din Capricorn este în esență un introvertit, iar Leul extrovertit, vor exista momente când primul va părea mult prea controlat și dominat de partenerul care i se va părea stânjenitor de teatral și superficial. Dacă fiecare apreciază cât de multe are celălalt de oferit, atunci vor fi puține lucruri pe care să nu le poata câștiga împreună. Nimic nu va sta în calea dragostei și admirației reciproce.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Mark Knopfler

Timiditatea ta, provenita din felul tau interiorizat de a fi, te tine cand in expectativa si retras, cand intr-o serie de actiuni nervoase, pasionale si demolatoare. Cucerirea femeii nu este niciodata in linie dreapta la tine (ca la Berbec, de exemplu), ci intotdeauna in zig-zag, cu retrageri, adeseori contradictorii. Ai o sensibilitate aparte si esti foarte susceptibil fata de ceilalti. Daca te simti in siguranta,intr-un ambient placut si avand deplina intelegere din partea femeii iubite, devii total dezinhibat si (iti) poti oferi mari impliniri la nivelul dragostei fizice.

Iti place o femeie realista si care raspunde la nevoile tale fara sa faca nazuri.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Fergie

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Planete acum

18 aprilie 2024 2:07 (GMT)
28° 32' 23"
24° 02' 01"
18° 14' 01"
15° 57' 20"
20° 17' 25"
21° 08' 28"
15° 25' 29"
21° 39' 53"
28° 30' 57"
02° 03' 11"
15° 34' 59"
16° 12' 50"
19° 57' 19"

Quiz

Care e jobul tău ideal?