Alan Turing


23 iunie 1912 2:15 (GMT) 51°31’N 0°08’V
Londra, Anglia

Înălțime -
Zodiac european Rac
Zodiac chinezesc Șobolan de Apă
Zodiac aztec Jaguar
Zodiac arboricol Măr
Zodiac egiptean Hapi
Zodiac floral Iris
Zodiac indian Vier
Zodiac grecesc Satir
Temperament coleric
Număr destin 6
Număr psihic 5

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Alan Mathison Turing (n. 23 iunie 1912, Londra, Regatul Unit – d. 7 iunie 1954, Wilmslow, Cheshire, Regatul Unit) a fost un informatician, matematician, logician, criptanalist, filosof și maratonist britanic. A fost o personalitate deosebit de influentă în dezvoltarea informaticii, aducând o formalizare a conceptelor de „algoritm” și „computație⁠” cu mașina Turing, care poate fi considerată un model de calculator generic. Turing este considerat a fi părintele informaticii și inteligenței artificiale teoretice.

În timpul celui de al Doilea Război Mondial, Turing a lucrat pentru Government Code and Cypher School (GC&CS)⁠(en) la Bletchley Park, centrul de criptanaliză al Regatului Unit. O vreme, a condus Hut 8⁠, secțiunea responsabilă de criptanaliza mesajelor codificate ale Marinei Germane. A pus la punct mai multe tehnici de spargere a cifrurilor germane, între care îmbunătățiri aduse metodei polonezei interbelice bombe⁠, o mașină electromecanică ce putea găsi setări ale mașinii Enigma. Rolul-cheie jucat de Turing în spargerea mesajelor codificate interceptate le-a permis Aliaților să-i învingă pe naziști în mai multe lupte cruciale, inclusiv în Bătălia Atlanticului; se estimează că activitatea echipei de la Bletchley Park a scurtat războiul în Europa cu doi până la patru ani.

După război, a lucrat la National Physical Laboratory⁠, unde a proiectat ACE⁠, unul dintre primele proiecte de calculator cu program stocat. În 1948, Turing a mers să lucreze cu Max Newman⁠ la Laboratorul de Computing de la Universitatea din Manchester⁠, unde a contribuit la dezvoltarea calculatoarelor Manchester⁠ și a devenit interesat de biologia matematică⁠. A scris un articol despre bazele chimice ale morfogenezei⁠ și a anticipat descoperirea reacțiilor chimice oscilatoare⁠ cum ar fi reacția Belousov-Jabotinski⁠, observată pentru prima oară în anii 1960.

În 1952, Turing a fost judecat pentru homosexualitate, pe când acest comportament sexual era încă criminalizat în Regatul Unit. A acceptat un tratament cu injecții de estrogen (castrare chimică⁠) drept alternativă la închisoare. Turing a murit în 1954, cu 16 zile înainte de a împlini 42 de ani, în urma otrăvirii cu cianură. O anchetă a determinat drept cauză a morții sinuciderea; mama sa și alții cred că a fost un accident. În 2009, în urma unei campanii desfășurate pe Internet⁠, primul ministru britanic Gordon Brown a prezentat scuze publice în numele guvernului britanic pentru „modul îngrozitor în care a fost tratat”. Regina Elisabeta a II-a l-a grațiat postum în 2013.


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Gemeni
Este foarte sociabil, comunicativ, adaptabil, abil, inclinat spre teorie si abstract. Vrea sa stie totul, dar ii lipseste perseverenta de a termina cercetarea. Se fereste sa ofenseze pe cineva, chiar daca este provocat. Nu trebuie subestimat deoarece este destul de abil in a folosi metode inteligente pentru a-si atinge scopurile.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Gemeni
Succesul financiar va fi atins gratie activitatilor variate, schimband des activitatea sau locul de munca.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Rac
Singurele calatorii pe care va dori sa le faca vor fi vizitarea familiei si prietenilor. Familia si persoana iubita sunt foarte importanti pentru el, acestia pot conta totdeauna pe el cand vor avea dificultati sau necazuri.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Leu
Conduce viata familiei ca pe o afacere, riguros si autoritar. Este atras spre organizatii.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Leu
Poate sa iubeasca doar o persoana onesta, cinstita si inteligenta. Ii place sa-si admire partenerul. O dragoste sincera, stabila si fidela. Educatie rafinata.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Balanță
Mai presus de orice ii plac conditiile bune de lucru, atmosfera placuta. Punct vulnerabil: rinichii.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Săgetător
Casatorie in strainatate, casatorie cu un strain sau casatorie cu un strain in strainatate.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Săgetător
Moartea va surveni intr-o tara straina sau intr-o calatorie mai lunga. Cu toate aceastea va fi o moarte linistita dupa o viata lunga, cand corpul este prea istovit pentru a continua. Moarte usoara.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Capricorn
Respecta religia in care s-a nascut, statornic in credinta. Ii place justitia si loialitatea.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Vărsător
Succes la invatat. Ii plac intalnirile cu ceilalti, pentru a vorbi si a explica.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Vărsător
Ii place sa reconstruiasca lumea impreuna cu prietenii sai. Aceste discutii pot dura toata noaptea si cu aceasta lume nou creata, se va retrage la culcare.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Berbec
Poate avea initiative fara sa consulte pe nimeni.


Soarele

Soarele în Rac
Racul este a patra zodie, este guvernat de Luna, astfel incat Soarele in Rac este un amestec de influente ale Soarelui, ale Lunii si ale Casei a IV-a. In horoscopul fundamental in care Berbecul este la Ascendent, Racul este la nadir, iar vitalitatea este in procentul sau cel mai slab; de aceea subiectul al carui Soare este in Rac este inclinat spre indolenta, chiar daca nu este deloc bolnav, e lipsit de rautate, evita certurile. In familie se arata de un caracter linistit si amical, atata vreme cat nu i se cere sa lucreze prea mult. Acesta pozitie a Soarelui face prima parte a vietii sterila, dar aduce succesul in ultimii ani. Racul este un semn psihic; de aceea, cand Soarele se gaseste in el, nativul are o tendinta spre ocultism si adesea sa faca experiente psihice.

Soarele în Casa II
El pronosticheaza ca nativul va obtine favoruri pe langa persoane capabile sa-l ajute sa-si mareasca prosperitatea si isi va asigura cu ajutorul lor o existenta confortabila. In acelasi timp aceasta pozitie da si o tendinta spre risipire dupa cum zice si preceptul: ceea ce se castiga fara truda se cheltuie fara grija. Doar daca acest instinct nu se indreapta va aduce dificultati financiare, caci nu atat ceea ce castigam conteaza, ci ceea ce cheltuim. Vom fi saraci daca avem un venit de doua milioane si cheltuim tot doua.

Soarele în conjuncție cu Mercur (6°46)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Soarele în opoziție cu Lilith (7°02)
Predispune la dificultati in relatiile cu tatal si in problemele afective, datorita tendintei de a nu acorda prea multa atentie initiativei celorlalti si de a se manifesta prea rigid si interiorizat. Trebuie sa invete sa-si puna in valoare calitatile si sa-si invinga complexele fata de cei care dau dovada de mai multa initiativa sau de o capacitate de actiune mai mare. Are nevoie de maturitate emotionala, de sinceritate fata de de sine si de eliminarea sentimentelor negative, pentru a-si gasi echilibrul sufletesc. Tensiune puternica, angoasa, gelozie, aflarea unor secrete, reputatie amenintata, respingerea imaginii tatalui si a oricarei autoritati, tata autoritar, inaccesibil. Pentru o femeie: probleme cu barbatii, uneori moartea tatalui sau a sotului.

Luna

Luna în Balanță
Luna in Balanta procura un mare numar de prieteni si favoarea publica caci face ca persoana sa fie amabila, simpatica, serviabila, optimista si iubitoare de placere si de societate. Aceasta pozitie procura un bun rationament si o capacitate de a judeca sanatos lucrurile. Persoanei ii vor placea artele, muzica, va avea uneori un mare talent ca artist si aspecte bune il vor ajuta.

Luna în Casa VI
Luna in Casa a VI-a este o pozitie putin favorabila, mai ales in nativitatea unei femei. Orice persoana care va avea Luna in aceasta pozitie va reusi mai bine intr-o slujba subalterna, decat intr-o afacere pentru sine, caci astfel isi va pastra cu greu servitorii sau angajatii.

Luna în sextil cu Marte (1°13)
Indica spirit polemic, combativitate, sansa, noroc neasteptat, mare rezistenta la boli, curaj, ambitie, spirit intreprinzator, incredere in sine, realizare in domenii pragmatice care necesita indrazneala si tupeu, tendinta de a actiona in mijlocul unui anturaj, generozitate, fire hotarata.

Luna în careu cu Neptun (6°04)
Indica o imaginatie dezorganizata, imoralitate, necinste, destramarea caminului, abandon si fuga de raspundere, contractare asociatii paguboase, tendinta de autoamagire si de evadare din realitate. Deceptii sentimentale, dezechilibre psihice, pericol de accidente si intamplari ciudate, inexplicabile. Pericol de scandal, pierderea reputatiei, boli incurabile, tulburari in finalul vietii.

Luna în opoziție cu Nodul Nord (2°13)
Emotivitate fragila, consolidata prin incercari in familie. Risc de deceptii in cariera publica, din lipsa de incredere in sine si din faptul ca depinde prea mult de acordul celor din familie. Trebuie sa-si construiasca echilibrul emotional fara sa astepte confirmari din afara.

Mercur

Mercur în Rac
Mercur in Rac da o inteligenta clara, o memorie buna si o minunata adaptabilitate. Persoanele care au Mercur astfel plasat sunt capabile sa indeplineasca orice lucru, sa ocupe orice slujba, adaptandu-se usor ideilor si parerilor celorlalti. Se bucura cand sunt flatati si laudati si de aceea evita cu grija tot ceea ce ar putea face sa piarda opinia buna a celorlalti.

Mercur în Casa II
Mercur in Casa a II-a anunta castiguri provenind din ocupatii mercuriene, mai ales daca persoana este platita de altcineva, caci aceasta ii va pune in evidenta capacitatile sale guvernate de Mercur ca agent, mesager, cleric, scriitor etc.

Mercur în conjuncție cu Soarele (6°46)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Mercur în opoziție cu Lilith (0°15)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Mercur în trigon cu Chiron (3°06)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Venus

Venus în Gemeni
Venus in Gemeni aliaza frumusetea lui Venus capacitatii de exprimare a lui Mercur, in asa fel incat, cel care are aceasta configuratie este capabil sa-si aleaga cuvintele cu o usurinta singulara si sa infuzeze un ritm, care este ca o muzica suava urechilor auditoriului. Este o pozitie care da poeti, numai sa nu se opuna, bineinteles, alte indicatii ale temei astrologice. Trebuie ca studentul sa-si aminteasca bine ca o pozitie sau un aspect izolat nu sunt suficiente pentru a determina o caracteristica predominanta, pe care o poate da tema astrologica in ansamblu. Aceasta pozitie inalta mentalul si inclina spre cariere artistice sau literare. Persoana va fi iubita de fratii sai si de surorile sale, de vecinii sai si de tot anturajul sau. Acest aspect inclina spre casatorie si, adesea, persoana se casatoreste de mai multe ori. Favorizeaza calatoriile pentru afaceri sau pentru agrement, mai ales calatoriile de scurta durata.

Venus în Casa II
Venus in Casa a II-a este o indicatie de succes financiar. Oamenii care o au pe Venus in aceasta Casa sunt in general indragiti de prietenii lor, care ii ajuta sa obtina pozitii lucrative. Totusi Venus in Casa a II-a are o tendinta in a face persoana risipitoare, generoasa, ceea ce o face sa cheltuiasca mai mult decat castiga. Banul este in general cheltuit nebuneste pe toalete, pe podoabe, pe bijuterii pentru ea, daca e o femeie, pentru o iubire, daca e un barbat. Adesea aceasta configuratie duce la excese care submineaza sanatatea. Venus in Casa a II-a prevesteste si succesul si norocul in comertul cu lucruri guvernate de Venus, ca stofele, bijuteriile, muzica etc.

Venus în conjuncție cu Pluton (0°54)
Indica multe legaturi sentimentale, o fire hipersenzitiva, foarte usor de ranit, posesivitate si gelozie, tendinte spre fanatism. Forta creatoare mare, care poate canaliza energia subtila in creatie artistica. Rafinament erotic, tendinta de a trece de la o mare iubire la o alta mare iubire, avere obtinuta prin arta. Genul pretentios si perfectionist, care, cautand ceva mai bun, pierde si ceea ce are.

Marte

Marte în Leu
Marte in Leu, bine aspectat, da o fire muncitoare, cinstita, intreprinzatoare si independenta, sentimentul onoarei si al responsabilitatii, ceea ce duce repede la ocuparea unui post de incredere in afacerile publice sau private. Aceste persoane sunt entuziaste si energice, atat in munca, cat si in distractie; le plac in general sporturile si momentele agreabile; au o admiratie foarte ardenta pentru sexul opus si curteaza obiectul inflacararii lor cu o intensitatea care aboleste dificultatile, ia totul si ajunge la o consumare rapida. Aceste persoane nu se ascund niciodata dupa deget pentru a a spune ceea ce gandesc si o fac intr-un mod brutal, care este adesea extrem de jenant. Argumentele lor sunt puternice si transante pentru sau impotriva a ceea ce spun, sau contesta, de unde rezulta vii opozitii din partea interlocutorilor lor cu opinii diferite. Acesti oameni sunt foarte aventurosi si se lauda cu riscurile la care s-au expus fie in placeri , fie in afaceri. Marte afectat in Leu, da un temperament de foc, foarte violent, predispus febrei, bolilor inflamatorii, palpitatiilor inimii, crizelor biliare, halucinatiilor. Exista riscul legaturilor ilegale, neplaceri in timpul logodnei, pierderi de copii, pierderi financiare prin speculatii. Un Marte afectat in Leu da aceeasi indrazneala ca atunci cand este bine aspectat, dar pericolul de accidente este mai mare, deoarece persoana care are planeta afectata aici, este cutezatoare si irationala.

Marte în Casa IV
Marte in Casa a IV-a, atunci cand este bine aspectat, da o constitutie viguroasa, care se va mentine chiar si la o varsta avansata. Sunt bune mai ales functiile digestive; sanatatea si vigoarea sunt de asemenea robuste. Acest aspect face persoana foarte agresiva in eforturile sale de a-si umple sacul si de a tezauriza in vederea batranetii si a zilelor negre. Exista posibilitatea de mostenire din partea parintilor. Este o pozitie foarte favorabila mai ales daca Marte este in Berbec, Leu sau Capricorn; dar daca Marte este slab, ca in Rac sau in Pesti, si afectat de un careu sau de o opozitie, tulburari digestive sau o viata imprastiata vor distruge vitalitatea, iar persoana va deveni din ce in ce mai certareata si dezagreabila. Exista pericolul de accident prin incendiere in casa; febra si boli inflamatorii de asemenea. Persoanele cu Marte in Casa a IV-a ar trebui sa-si paraseasca locul de nasstere pe cat de repede posibil si sa incerce astfel sa inlature pericolele.

Marte în sextil cu Luna (1°13)
Indica spirit polemic, combativitate, sansa, noroc neasteptat, mare rezistenta la boli, curaj, ambitie, spirit intreprinzator, incredere in sine, realizare in domenii pragmatice care necesita indrazneala si tupeu, tendinta de a actiona in mijlocul unui anturaj, generozitate, fire hotarata.

Marte în trigon cu Jupiter (7°26)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Marte în trigon cu Nodul Nord (3°27)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Jupiter

Jupiter este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Jupiter în Săgetător
Jupiter in Sagetator, daca este bine aspectat, anunta bogatie si succes; un spirit larg, filosofic, filantropic; da respect fata de lege si religie; astfel, persoanele avand aceasta configuratie se ridica la functii inalte fie in Biserica, fie in Stat, fie in intreprinderi comerciale, fie in institutiile stiintifice sau filosofice. Jupiter afectat in Sagetator face ca persoana sa fie imprastiata, indragostita de un fast vulgar (galagios, inselator, fals), extravaganta si gata sa-si incerce norocul la orice joc; cauzeaza pierderea situatiei sociale, neplaceri cu legea si dificultati financiare. Spiritul, daca este inclinat spre religie, este ingust, sectar.

Jupiter în Casa VII
Jupiter in Casa a VII-a da un partener simpatic, cu o inima nobila si generoasa care ii va aduce persoanei favoruri, avere si prestigiu social. Este o pozitie ideala pentru casatorie cat si pentru asociatii in afaceri, deoarece nativul poate fi sugur ca asociatul sau va fi sincer, onest, demn de incredere si ca va contribui prin cooperarea sa intr-o mare masura la succesul comun. Pentru un avocat, indica succesul in jurisprudenta si abilitatea de a reconcilia adversarii. Dar daca Jupiter este slab sau afectat, persoana va pierde toate procesele sale sau va suferi de o incredere prost plasata in asociatul sau; casatoria sa va fi amanata sau rupta, sau - daca s-a consumat deja - indolenta si egoismul partenerului vor tulbura uniunea.

Jupiter în trigon cu Marte (7°26)
Indica incredere in capacitatile proprii, faima, glorie, atractie pentru functii inalte in armata sau in administratie, caracter aventuros, dornic de amuzament si de placeri, iubind parada si gesturile demonstrative; protectie si ajutor in momente de criza. Curaj, generozitate, spirit justitiar, neacceptand constrangerile, ambitios, gelos, combativ si norocos. Persoana beneficiaza de o imensa energie fizica si subtila, poate avea abilitati creatoare sau poate fi un bun terapeut prin bioenergie, daca aceasta este indicata si de alte aspecte.

Saturn

Saturn în Taur
Saturn in Taur, bine aspectat, da persoanei o vorbire lenta (totusi ceea ce ea de spus are greutate si merita sa fie ascultata); o fire linistita, inceata in luarea deciziilor, dar incapatanata in a mentine o decizie o data ce a luat-o; o discretie care face fata oricarei incercari. Saturn afectat in Taur, mai ales de catre Mercur, cauzeaza intotdeauna un defect de vorbire; da un caracter violent, mai ales daca Marte este si ea o planeta rau aspectata. Aceasta pozitie aduce dificultati in materie de bani.

Saturn în Casa XII
Saturn in Casa a XII-a predispune la o viata solitara sau o slujba care va tine persoana in afara oricarui contact cu publicul. Bine aspectat, este un indiciu de succes intr-o sarcina oficiala intr-o institutie publica: azil, spital, inchisoare, etc. Daca este stresat, arata un semn de pericol de a sta la pat ani lungi sau de a fi inchis, eventual indica un functionar intr-un post subaltern.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Vărsător
Uranus in Varsator, atunci cand este bine aspectat, este una dintre cele mai bune pozitii care exista caci planeta guvernatoare a acestui semn este, din acest fapt, in armonie cu toate vibratiile sale. Aceasta pozitie fortifica deci intuitia si originalitatea si indreapta eforturile umane intr-un sens umanitar de devotiune, de altruism, de dorinta sincera de a-i ajuta pe cei ce sufera. Persoanele care au Uranus in aceasta pozitie isi fac multi prieteni si isi realizeaza in general sperantele, dorintele si ambitiile, pentru ca firea lor este atat de impersonala, incat doresc binele omenirii mai degraba, decat un castig personal. Au de asemenea mari aptitudini pentru mecanica, originalitate si un spirit inventiv. Cu Uranus afectat in Varsator, desi ambitiile sunt puternice, si uneori la fel de bune si la fel de pure ca si cu un Uranus bine aspectat, subiectul va avea un caracter atat de schimbator incat ii va fi imposibil sa le realizeze si nu-i vor aduce decat neplaceri prin prieteni sau asa-zis prieteni, care nu se vor folosi de el decat pentru scopuri egoiste.

Uranus în Casa X
Uranus in Casa a X-a indica un caracter original si excentric, dispretuind tot ceea ce este conventional, urmandu-si propriile idei, fara grija de ce cred sau spun ceilalti; acesti oameni sunt adesea considerati ca oaia neagra a familiei si tinuti la distanta; nu par a considera aceasta ostracizare ca pe un necaz, caci sunt gata sa sacrifice totul, chiar si viata, pentru o libertate absoluta. Aceste caracteristici aduc de asemenea discreditarea si opozitia opiniei publice. Viata este plina de schimbari bruste, in bine sau in rau, in functie de celelalte aspecte planetare dominante. Daca Uranus este foarte afectat, aceste persoane nu vor ajunge la nimic si nu vor avea niciodata nimic decat necazuri, griji, dezamagiri si esecuri. Cu Uranus bine aspectat, geniul se va revela si va fi cunoscut, cel putin intr-o anumita masura, cel mai adesea in lucrari cu orientari progresiste.

Neptun

Neptun în Rac
Neptun in Rac, bine aspectat, da o natura simpatica, intuitiva, iubitoare, gata sa inteleaga necazurile si bucuriile celorlalti si sa le simta cu ei si pentru ei. Rezulta ca aceste persoane sunt in general foarte iubite, atat in familia lor cat si in cercul lor de relatii apropiate. Aceasta pozitie le pune in contact cu fortele cele mai subtile ale naturii; le face capabile sa cultive capacitati spirituale ca psihometria, le da un fel de intuitie prin care pot intra cand vor, in relatie cu oameni si lucruri, pentru binele altora. Sunt capabile de a se dezvolta spiritual pe diferite laturi si se pot inalta la mari inaltimi prin devotamentul de care sunt animate. Neptun afectat in Rac, predispune la un fel de lasa-ma sa te las care creeaza o atmosfera dezastruoasa in casa, poate mai mult prin insinuare decat printr-o acuzatie directa. Aceasta pozitie da de asemenea gusturi si apetituri bizare care vor aduce mari tulburari in organele digestiv, cat si o inclinatie puternica pentru alcool si droguri.

Neptun în Casa III
Neptun in Casa a III-a, bine aspectat, dezvolta considerabil capacitatile mentale si da o mare capacitate literara si oratorie de inalta inspiratie. Dar daca Neptun este afectat in Casa a III-a, mentalitatea este inferioara; subiectul este viclean, ipocrit, uneori imbecil, idiot cu gusturi fanteziste (ciudate, bizare) si cu simturile pervertite. Neptun in Casa a III-a anunta calatorii frecvente, mai ales pe apa, dar pentru a sti daca sunt norocoase sau nu, trebuie consultate aspectele.

Neptun în careu cu Luna (6°04)
Indica o imaginatie dezorganizata, imoralitate, necinste, destramarea caminului, abandon si fuga de raspundere, contractare asociatii paguboase, tendinta de autoamagire si de evadare din realitate. Deceptii sentimentale, dezechilibre psihice, pericol de accidente si intamplari ciudate, inexplicabile. Pericol de scandal, pierderea reputatiei, boli incurabile, tulburari in finalul vietii.

Pluton

Pluton în Gemeni
Aici a fost Pluton intre 1882 si 1914. Pozitia amplifica procesele de circulatiea informatiei, stimulind transformarea radicala a mijloacelor de transport sitelecomunicatie. Este o perioada in care multe teorii intelectuale moderne au prins viata. Indica energie spirituala, inventivitate, aventurism, instabilitate, ingamfare, snobism, vocatie multipla, capacitate de a rationa foarte exact, talentul de a observa slabiciunile celorlalti. Posibila depresie nervoasa, moartea unei rude; comunicare radicala, o exprimare colorata.

Pluton în Casa II
Indica venituri obtinute din surse ciudate, capacitati nebanuite. Cel in cauza este supus unor teribile fluctuatii financiare, fiind inclinat spre risipa si spre a obtine bani prin metode incorecte. Trebuie sa invete sa fie econom si sa respecte proprietatea altuia.

Pluton în conjuncție cu Venus (0°54)
Indica multe legaturi sentimentale, o fire hipersenzitiva, foarte usor de ranit, posesivitate si gelozie, tendinte spre fanatism. Forta creatoare mare, care poate canaliza energia subtila in creatie artistica. Rafinament erotic, tendinta de a trece de la o mare iubire la o alta mare iubire, avere obtinuta prin arta. Genul pretentios si perfectionist, care, cautand ceva mai bun, pierde si ceea ce are.

Nodul Nord

Nodul Nord în Berbec
In viata anterioara a fost un om comod, problemele personale le atribuia altora si cand se afla in situatii dificile era incapabil sa ia decizii. A facut multe compromisuri, isi dorea armonie si nu era capabil sa spuna NU. In aceasta viata trebuie sa-si dezvolte vointa si constientul. Misiunea lui este sa actioneze independent si sa-si realizeze ideile personale.

Nodul Nord în Casa XII
In viata anterioara nativul a fost extrem de egoist si critic. I-au lipsit indulgenta, isi dorea sa fie in siguranta, sa stapaneasca totul. In aceasta viata trebuie sa se integreze in societate, sa invete sa-si indrepte atentia asupra lucrurilor deosebite si sa nu-si piarda vremea cu satisfactii meschine. Sa invete sa aprecieze tot ceea ce vede fara sa se mai intrebe de ce si cum.

Nodul Nord în opoziție cu Luna (2°13)
Emotivitate fragila, consolidata prin incercari in familie. Risc de deceptii in cariera publica, din lipsa de incredere in sine si din faptul ca depinde prea mult de acordul celor din familie. Trebuie sa-si construiasca echilibrul emotional fara sa astepte confirmari din afara.

Nodul Nord în trigon cu Marte (3°27)
Sansa de a-si valorifica aptitudinile practice si calitatile fizice in domeniul cel mai potrivit, capacitate de a-si controla si dirija energiile si mediu favorabil pentru a si-o dezvolta. Trebuie sa stie sa pretuiasca si sa valorifice conditiile de care dispune si calitatile pe care le are.

Lilith

Lilith în Capricorn
Nativul se teme de erotism. Instinctele si sentimentele sunt reprimate.

Lilith în Casa VIII
Sexualitatea este manifestata excesiv, existand porniri sadice. Nativul are tendinta de a-i manipula pe cei din jurul sau, in special pe partener.

Lilith în opoziție cu Soarele (7°02)
Predispune la dificultati in relatiile cu tatal si in problemele afective, datorita tendintei de a nu acorda prea multa atentie initiativei celorlalti si de a se manifesta prea rigid si interiorizat. Trebuie sa invete sa-si puna in valoare calitatile si sa-si invinga complexele fata de cei care dau dovada de mai multa initiativa sau de o capacitate de actiune mai mare. Are nevoie de maturitate emotionala, de sinceritate fata de de sine si de eliminarea sentimentelor negative, pentru a-si gasi echilibrul sufletesc. Tensiune puternica, angoasa, gelozie, aflarea unor secrete, reputatie amenintata, respingerea imaginii tatalui si a oricarei autoritati, tata autoritar, inaccesibil. Pentru o femeie: probleme cu barbatii, uneori moartea tatalui sau a sotului.

Lilith în opoziție cu Mercur (0°15)
Gandire ciudata si uneori perversa, cerebralitate excesiva, nelinistitoare, sensibilitate nesanatoasa, insotita de refuzul de a-i intelege pe cei din jur si de a comunica. Nativul trebuie sa aiba curajul de a-si recunoaste inhibitiile sau complexele, caci adesea refuza sa le acorde atentie, ceea ce face sa se mentina un blocaj la nivel intelectual sau sexual.

Chiron

Chiron în Pești
Nativul va lucra la crearea unei lumi globale, holistice, de era noua. Este optimist si intuitiv. Simte acut nevoia de a-si exprima iubirea, compasiunea. Cauta adevarul, este imaginativ, romantic si visator. Lectia sa consta in surmontarea iluziilor. Viata poate sa-i devina o cruciada mistica.

Chiron în Casa XI
Individul poate fi in fruntea unui grup pe care-l poate ghida spre o noua era. Lectia sa insa consta in a invata si in a sti sa-si aleaga prietenii si sa ajute oamenii sa-si exprime talentele. Poate fi un vizionar, un creator, un idealist, chiar un revolutionar.

Chiron în trigon cu Mercur (3°06)
Individul are o abilitate crescuta pentru comunicare si invatare. Totusi poate avea sentimentul ca a realizat o comunicare deosebita, cand nu a facut acest lucru. Si invers, poate crede ca a esuat in comunicare tocmai cand a spus lucrurile corecte.

Junon

Junon în Săgetător
Nativul va cauta un sot optimist, de viata, evoluat spiritual si cu care sa impartaseasca o cercetare, studiu sau sa faca calatorii.

Junon în Casa VII
Nativul este atras de un partener artist, inteligent si care sa stie sa-l indrume in viata sociala.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Barbra Streisand [3039]
Kelly Clarkson [2669]
Shirley MacLaine [3159]

Mâine

Al Pacino [4029]
Ella Fitzgerald [2745]
George Pădure [3089]
Guglielmo Marconi [2795]
Renée Zellweger [3043]

Articole

Quiz

Cât de rău ești?