Venus Williams


17 iunie 1980 14:12 (GMT-7) 33°56’N 118°13’V
Lynwood, SUA

Înălțime 184 cm
Zodiac european Gemeni
Zodiac chinezesc Maimuță de Metal
Zodiac aztec Șarpe
Zodiac arboricol Smochin
Zodiac egiptean Seth
Zodiac floral Margaretă
Zodiac indian Diamant
Zodiac grecesc Satir
Temperament sanguin
Număr destin 5
Număr psihic 8

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Venus Ebony Starr Williams (n. 17 iunie 1980) este o jucătoare profesionistă de tenis din SUA, ocupanta poziției a cincea în clasamentul mondial. A fost lider al lumii în ierarhia WTA în trei rânduri. În cariera sa, a câștigat 20 de titluri de Grand Slam: 7 la simplu, 11 la dublu feminin, și două la dublu mixt. A câștigat și trei medalii olimpice, două la dublu feminin și una la simplu. Este sora mai mare a jucătoarei de tenis Serena Williams.

A jucat prima finală în US Open la 17 ani, devenind prima tenismenă din 1978 încoace care ajunge în ultimul act la turneul new-york-ez încă de la prima participare. În 1998 a intrat între cele mai bune zece jucătoare ale lumii, ulterior victoriei în turneul Lipton Championships din Miami. În anii 2000 și 2001 a câștigat patru dintre cele șase turnee de Mare Șlem la care a participat. În 2000 a înregistrat o serie de 35 de meciuri consecutive victorioase. În februarie 2002 a devenit prima oară numărul unu mondial.

În 2002 a suferit o accidentare abdominală din cauza căreia a stat departe de teren peste jumătate de an. A revenit la începutul lui 2004, dar a avut o evoluție inconstantă. Abia în 2005 a redevenit campioană a unui turneu de Grand Slam, impunându-se la Wimbledon. Din cauza unei noi accidentări, acum la încheietură, a evoluat rar în perioada imediat următoare, iar în februarie 2006 căzuse pe locul 54 în lume.

În 2007 a devenit cea mai slab clasată jucătoare învingătoare în turneul de la Wimbledon, iar în 2009 a revenit între cele mai bune trei tenismene ale lumii. Cu cele 43 de titluri câștigate la simplu în carieră, Venus Williams se află între cele mai titrate 10 jucătoare din istorie, și cea mai titrată încă în activitate.


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Balanță
Inteligenta este imaginativa si aluneca adesea spre iluzie. Are o tendinta puternica de a tinde catre altul si de a nu putea trai singur in viata, sub nici o forma. Este o fire schimbatoare, se adapteaza usor la toate schimbarile. Cand are dificultati, isi revine destul de repede si se apuca iute sa dreaga pierderile suferite. Nativul este guraliv, dualist, diplomat si un bun negociator. Poate prezenta o problema de pe doua pozitii opuse, cu argumente bine justificate. Are un inalt spirit al justitiei si corectitudinii, respect pentru lege si autoritate.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Scorpion
Succesul financiar va veni dintr-o munca in legatura cu moartea (maestru de funeralii, autopsier, constructor de monumente funerare etc) ori gratie unei mosteniri.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Săgetător
Va studia multa vreme, va fi erudit. Foarte inteligent, un spirit deschis si independent, va avea legaturi cu tari straine. Inteligenta fertila.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Capricorn
Dupa ce va munci toata viata ca sa-si atinga telurile si in final va reusi, va dori sa se retraga in pace si liniste, resorbit intr-o perfecta contemplatie, inchis in propria natura. Va gestiona banii cu mare grija. Va fi pus sa administreze proprietati.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Vărsător
Nu-i place rutina si banalul. Este romantic, plin de fantezie si imaginatie. El este prietenul pe care se poate conta.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Pești
Va lucra in comert. Punct vulnerabil: rinichii.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Berbec
Dragoste la prima vedere, casatorie pripita. Nu va dori sa-si schimbe obiceiurile, deci neintelegerile familiale sunt previzibile.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Taur
Batranete fericita, moarte naturala. Mosteniri.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Gemeni
Ii place studiul, este deschis pentru tot ce este nou, accepta si isi recunoaste erorile, evolueaza totdeauna in sens pozitiv. Ii plac calatoriile, descoperirile, sa intalneasca oameni noi.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Rac
Ii place contactul cu publicul, cu multimile. Profesie care presupune intalniri cu multa lume. Succesul profesional vine gratie simtului datoriei.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Leu
Prietenii sunt ajutati cu bunavointa, dar si putine avantaje. Capacitate de a participa la viata comunitatii, generozitate, posibile tensiuni din cauza unor interese ascunse.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Fecioară
Lucreaza intr-un laborator de cercetari.


Soarele

Soarele în Gemeni
Aceasta zodie este o zodie mercuriana, a treia din serie. Rezulta ca aceasta pozitie da influenta combinata a Soarelui, a lui Mercur si a Casei a III-a. Favorizeaza exprimarea lui Mercur care anima corzile vocale si produce calitatea sunetului in laringele Taurului. Ii favorizeaza de asemenea pe scriitori si pe calatori. Intelectul este iluminat de Soare in Gemeni si cand persoana trebuie sa calatoreasca, castiga atat fizic cat si mental; are o dispozitie agreabila si amicala, ceea ce face sa fie in general iubita in cercul cunostintelor sale.

Soarele în Casa IX
Aceasta pozitie face intelectul stralucitor, inspira subiectului un ideal inalt si mari ambitii, il face generos, tolerant cu parerile celuilalt, nobil si binevoitor. Cu nevoia innascuta de a invata de ce-ul si cum-ul lucrurilor, intelectul se intoarce firesc spre filosofie, religie si lege. Cum excelam intotdeauna in ceea ce iubim, persoanele care au Soarele in Casa a IX-a devin oameni de Stat, jurisconsulti sau preoti excelenti. Stralucesc in orice cariera intelectuala sau stiintifica. Misiunea lor ii antreneaza adesea in tari straine.

Soarele în sextil cu Luna (0°52)
Indica echilibru, succes, casatorie fericita, viata sociala bogata in contacte, belsug, armonie, vitalitate puternica, ambitie, mult noroc.

Soarele în conjuncție cu Venus (4°03)
Indica un aspect fermecator, gust pentru arta, o inima afectuoasa, predispozitie pentru dragoste la prima vedere si casatorie timpurie, o fire blanda, amabila, cultivata. Persoana iubeste luxul, are talent pentru muzica si arta, precum si o mare atractie pentru sexul opus. Se poate realiza usor in viata, beneficiind de vointa si de o vitalitate exceptionala, precum si de noroc.

Soarele în careu cu Saturn (6°00)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Soarele în opoziție cu Neptun (5°38)
Indica atractie pentru castiguri usoare, imoralitate, deceptii sentimentale, necazuri provocate de femei, boli de factura nervoasa, tulburari oculare, stari de lesin, inclinatie spre inselatorie si minciuna, obsesii si vise stranii, fantastice. Cel in cauza poate suferi in relatiile cu strainii; deziluzii sentimentale, instabilitate psihica, rasturnari spectaculoase in profesie. Tipul de escroc sentimental, vointa dubla, fatarnicie, hiperemotivitate; alearga dupa himere. Abuzuri si excese de tot felul.

Soarele în trigon cu Pluton (7°47)
Indica un caracter reformator, o mare mediumnitate, orientare spre progres, capacitate de a se reface dupa orice criza. Posibila implicare intr-o revolta sau revolutie; capacitati artistice creatoare foarte puternice. Nativul poate sa-si atinga telurile, oricat de greu ar fi acest lucru.

Luna

Luna în Leu
Luna in Leu lumineaza inteligenta si da un caracter puternic, increzator in sine, o natura indrazneata, temerara si un rar talent ca organizator. Este motivul pentru care persoanele care au Luna in aceasta pozitie ajung de obicei sa dirijeze persoanele din imediata lor apropiere. Sunt de o probitate absoluta, atat in materie financiara, cat si sociala; sunt nobile si generoase in raporturile lor cu ceilalti si sunt de asemenea foarte cautate.

Luna în Casa XI
Luna in Casa a XI, in configuratie buna, da subiectului numerosi prieteni, mai ales printre femei; dar daca este stresata, cei care vor veni la el cu masca prieteniei o vor face in speranta de a obtine de la el un profit personal.

Luna în sextil cu Soarele (0°52)
Indica echilibru, succes, casatorie fericita, viata sociala bogata in contacte, belsug, armonie, vitalitate puternica, ambitie, mult noroc.

Luna în careu cu Uranus (5°26)
Indica relatii dure cu sexul opus, divort, o fire excitabila, excentrica, originala, incapatanata si susceptibila, tentata de legaturi clandestine, dar si boema, hipersensibila, neatenta, frivola, tetrala si schimbatoare, neconventionala, cicalitoare si instabila. Persoana poate suferi tulburari mentale sau paralizie partiala. Cariera plina de evenimente nedorite, cu schimbari neasteptate si bruste, pierderi prin speculatii si ghinioane de tot felul, precum si predispozitie spre accidente.

Luna în trigon cu Neptun (6°31)
Indica o fire senzitiva, inspirata si imaginativa. Nativul traieste intens sentimentele si emotiile, fiind capricios si instabil, apreciind frumosul si arta. Este emotiv, inclinat spre ocultism, dar si spre stiinta; poate beneficia de popularitate si faima. Este foarte senzual si isi exprima sentimentele intr-un mod rafinat si artistic.

Luna în conjuncție cu Nodul Nord (6°05)
Indica realizari intr-un domeniu public si o promovare a valorilor feminine. Nativul trebuie sa fie receptiv, fiind capabil sa aiba succes intr-un loc in care sa tina seama de sugestiile si cererile celorlalti. Sensul sau este legat de recunoasterea necesitatilor celorlalti si de adaptarea sa emotionala la ceea ce i se cere.

Mercur

Mercur în Rac
Mercur in Rac da o inteligenta clara, o memorie buna si o minunata adaptabilitate. Persoanele care au Mercur astfel plasat sunt capabile sa indeplineasca orice lucru, sa ocupe orice slujba, adaptandu-se usor ideilor si parerilor celorlalti. Se bucura cand sunt flatati si laudati si de aceea evita cu grija tot ceea ce ar putea face sa piarda opinia buna a celorlalti.

Mercur în Casa X
Mercur in Casa a X-a, bine plasat, indica o capacitate de adaptare si sagacitate, facand apt sa pareze in orice eventualitate. Aceasta pozitie da conferentiarii, publicistii, scriitorii distinsi. Este o pozitie favorabila si succesului in ocultism. Daca Mercur este plasat intr-un semn de aer, puterea sa de expresie este mult ridicata. Se intampla adesea ca persoane avand aceasta pozitie sa aiba mai multe ocupatii; dar, in general, ele reusesc mai bine ca subordonati.

Mercur în sextil cu Marte (3°00)
Indica forta mentala, dinamism, energie, ingeniozitate, originalitate, forta de exprimare, putere de convingere, tendinta de a-si impune parerea proprie, o fire coordonata, armonioasa, care face totul cu o mare usurinta. Inteligenta practica, cu mari sanse de realizare, precum si tenacitate de a-si urmari proiectele pana la finalizare.

Mercur în sextil cu Saturn (0°10)
Indica o minte ordonata, metodica, precauta si responsabila, demna de incredere, mari calitati de administrator si coordonator. Fire muncitoare, serioasa, memorie buna, abilitate pentru operatii cu elemente abstracte, atractie spre spiritualitate si ocultism, avand o mare fidelitate si respect fata de lege si autoritati. Persoana poseda talente matematice, istorice sau filozofice, avand o mare ambitie intelectuala.

Mercur în trigon cu Uranus (1°16)
Indica spirit inventiv, stiintific, excelent in dezbateri, inteligent, inclinat spre a dramatiza, un excelent simt al culorii, al ritmului si masurii, atitudine progresista in orice domeniu. Persoana are o mare forta de convingere, talent publicitar, este foarte rapida in reactii, dar uneori se concentreaza mai greu. Are o fire vesela si glumeata.

Mercur în careu cu Pluton (1°57)
Indica o fire iritabila, distructiva, sarcastica si cinica, exploziva si violenta, tragand concluzii mult prea repede, pe baza unor date incomplete. Persoana are multe capricii, oscilatii si schimbari radicale de atitudine, suferind de un conflict permanent intre instinct si logica rationala; poate suferi pierderea unui frate. Dezacord intre dezvoltarea intelectuala si exprimarea sexuala, care ramane la nivel instinctual, primitiv.

Venus

Venus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Venus în Gemeni
Venus in Gemeni aliaza frumusetea lui Venus capacitatii de exprimare a lui Mercur, in asa fel incat, cel care are aceasta configuratie este capabil sa-si aleaga cuvintele cu o usurinta singulara si sa infuzeze un ritm, care este ca o muzica suava urechilor auditoriului. Este o pozitie care da poeti, numai sa nu se opuna, bineinteles, alte indicatii ale temei astrologice. Trebuie ca studentul sa-si aminteasca bine ca o pozitie sau un aspect izolat nu sunt suficiente pentru a determina o caracteristica predominanta, pe care o poate da tema astrologica in ansamblu. Aceasta pozitie inalta mentalul si inclina spre cariere artistice sau literare. Persoana va fi iubita de fratii sai si de surorile sale, de vecinii sai si de tot anturajul sau. Acest aspect inclina spre casatorie si, adesea, persoana se casatoreste de mai multe ori. Favorizeaza calatoriile pentru afaceri sau pentru agrement, mai ales calatoriile de scurta durata.

Venus în Casa IX
Venus in Casa a IX-a este o pozitie foarte favorabila daca astrul este bine aspectat, caci fiind astfel inaltat, exercita asupra vietii o influenta considerabila si face caracterul binevoitor, simpatic si saritor, astfel incat, prin aceste calitati, persoana castiga stima tuturor si este cautata mai ales pentru operele filantropice sau religioase caci aceasta pozitie dezvolta si latura pioasa a naturii persoanei in cauza. Acest aspect da iubirea de muzica, de arte in general, de arta dramatica, cat si de orice lucru care poate avea o influenta asupra inaltarii sufletului. De fiecare data cand persoana se va deplasa, fie pentru afaceri, fie pentru propria-i placere,Venus in Casa a IX-a va pregati drumul in fata ei in asa fel incat sa-i faca agreabila calatoria din toate punctele de vedere. Din contra, daca Venus este stresat, persoana va dori sa faca toate aceste lucruri, dar va intalni atat de multe dificultati incat ii va fi imposibil sa-si realizeze dorintele.

Venus în conjuncție cu Soarele (4°03)
Indica un aspect fermecator, gust pentru arta, o inima afectuoasa, predispozitie pentru dragoste la prima vedere si casatorie timpurie, o fire blanda, amabila, cultivata. Persoana iubeste luxul, are talent pentru muzica si arta, precum si o mare atractie pentru sexul opus. Se poate realiza usor in viata, beneficiind de vointa si de o vitalitate exceptionala, precum si de noroc.

Venus în careu cu Marte (4°48)
Indica o sexualitate puternica, lipsa de tact, imprudente financiare, indulgenta fata de sine insusi, dificultati in viata afectiva si in autoexprimare, tendinta spre adulter si legaturi clandestine, schimbari bruste de comportament si prea multa importanta acordata placerilor. Fire capricioasa, aroganta, impulsiva, neglijenta, extravaganta, capabila de a-si transforma iubirea in ura si de a deveni distructiva.

Venus în careu cu Saturn (1°57)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Venus în opoziție cu Neptun (1°35)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Venus în trigon cu Pluton (3°44)
Indica mediumnitate, ingeniozitate, perceptii subtile dezvoltate, capacitati creatoare, excelent simt al culorii si formei, capacitate de a reusi, de a sti sa-si utilizeze abilitatea si sa se concentreze cu tenacitate. Romantism, erotism puternic, tentatie de a amesteca fatalismul in sentimente. Este un aspect caracteristic marilor oameni de arta, generand succes si popularitate, precum si ingaduinta pentru manifestarile excesiv de erotice si afective.

Venus în sextil cu Nodul Nord (1°09)
Ajutor financiar, sustinere afectiva, posibile calitati estetice in aspectul fizic, constituie tot atatea avantaje prin care nativul isi poate gasi usor un loc si un sens in viata, in acord cu dorintele sale cele mai profunde.

Marte

Marte în Fecioară
Marte in Fecioara, in aspectele bune, da o fire ambitioasa, o inteligenta treaza, capabila de a prinde o idee si de a o analiza pana la capat. Fortifica calitatile mentale si le da o turnura specifica, cu simtul aplicativ al acestor capacitati, fie spre o munca stiintifica, fie spre afaceri. Persoanele cu acest aspect sunt energice, intreprinzatoare; finetea si vivacitatea inteligentei lor le asigura succesul si avansarea in meseriile aflate in raport cu bolnavii, asa ca cele de infirmieri, doctori, chimisti, igienisti, dieteticieni, etc. Daca persoanele care au Marte in Fecioara, se afla ele insele sub imperiul bolii, aceasta pozitie le va da posibilitatea de a-si reface repede forttele si le face mai putin predispuse bolilor cronice, cum se intampla adesea nativilor din Fecioara. Marte afectat in Fecioara, predispune mentalul la neliniste, la iritare si da o tendinta in a trece prin sita de nenumarate ori necazuri pur imaginare. Oricare ar fi munca sau locul in care acesti oameni lucreaza, isi critica intotdeauna camarazii sau patronii, sunt nemultumiti de tot ceea ce este legat de munca lor, au o fire putin cinstita, nu li se poate incredinta nici un post de responsabilitate. Aceasta pozitie predispune la lacomie si, in consecinta, la probleme intestinale.

Marte în Casa XII
Marte in Casa a XII-a, atunci cand este in bun aspect, poate aduce subiectului beneficiul tuturor lucrurilor semnificate de catre aceasta casa: spitale, inchisori, institutii de binefacere, fie ca e gardian, fie ca e chirurg; ca administrator al unei proprietati sau ca agent al politiei secrete. Cu Marte afectat in Casa a XII-a, persoana va fi predispusa la a suferi necazuri, neplaceri si vicisitudii toata viata. Va fi expusa dusmaniilor anturajului sau, va putea fi inchisa in inchisoare sau intr-un azil de alienati. Daca Racul sau Pestii se gasesc pe cuspida Casei a XII-a, Marte va conduce la betie sau la risipire. Daca Scorpionul se afla pe cuspida, vitalitatea va fi distrusa de abuzul de placeri senzuale sau de onanism. In amandoua cazurile, Marte afectat in Casa XII-a da un declasat, doar daca alte configuratii in horoscop nu rascumpara aceasta pozitie.

Marte în sextil cu Mercur (3°00)
Indica forta mentala, dinamism, energie, ingeniozitate, originalitate, forta de exprimare, putere de convingere, tendinta de a-si impune parerea proprie, o fire coordonata, armonioasa, care face totul cu o mare usurinta. Inteligenta practica, cu mari sanse de realizare, precum si tenacitate de a-si urmari proiectele pana la finalizare.

Marte în careu cu Venus (4°48)
Indica o sexualitate puternica, lipsa de tact, imprudente financiare, indulgenta fata de sine insusi, dificultati in viata afectiva si in autoexprimare, tendinta spre adulter si legaturi clandestine, schimbari bruste de comportament si prea multa importanta acordata placerilor. Fire capricioasa, aroganta, impulsiva, neglijenta, extravaganta, capabila de a-si transforma iubirea in ura si de a deveni distructiva.

Marte în conjuncție cu Saturn (2°50)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Marte în careu cu Neptun (3°12)
Indica o fire evaziva, fricoasa. Cel in cauza isi canalizeaza prost energiile, suferind de complexe de inferioritate, este supus viciilor si are tendinte autodistructive. Are o imaginatie prea bogata si nerealista. Pericol de accident, ranire, scandaluri.

Marte în trigon cu Chiron (1°34)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Jupiter

Jupiter în Fecioară
Jupiter in Fecioara da o natura prudenta, analitica si practica avand capacitatea, aproape de neinvins de a sti sa discearna realitatea de aparenta, adevarul de eroare si sa ajunga la fapte. Aceste persoane nu vor putea, e adevarat, sa descopere secretele prin metode clandestine ca Saturn in Capricorn, care da detectivul ideal, ci daca un judecator are Jupiter in Fecioara, nimeni nu va fi destul de abil in a-i ascunde adevarul. Un Jupiter, bine aspectat in acest semn, este o marca de succes in ceea ce priveste servitorii care-i vor fi loiali si fideli, intotdeauna gata sa execute ordinele stapanilor lor: prevesteste de asemenea prosperitatea in afaceri sau in profesie. Dar Jupiter afectat in Fecioara face ca persoana sa fie cinica, critica, neincrezatoare fata de toti si, din aceasta, expusa la pierderi prin angajatii si servitorii sai: anunta insuccesul in afaceri si o mare dificultate de a pastra un loc; in orice caz conditia sa va fi una din cele inferioare.

Jupiter în Casa XI
Jupiter bine aspectat in Casa a XI-a anunta prieteni bogati si influenti pe care nativul va putea sa conteze pentru a-l ajuta sa-si realizeze sperantele, dorintele si ambitiile sale. Aceasta pozitie da de asemenea un caracter sociabil si iubirea de placeri. In nativitatea unui barbat, inseamna ca mariajul va fi fecund si ca copiii sai il vor onora si ajuta; totusi, inainte de a emite o parere in acest sens, e bine sa examinam nativitatea femeii pentru a vedea daca ea merge in acest sens, altfel pronosticurile trebuie sa fie modificate. Atunci cand Jupiter este afectat in Casa a XI-a, persoana va intalni prieteni buni si sinceri in dorinta lor de a o ajuta, dar vor fi incapabili sa o faca sau isi va atrage prieteni care vor veni spre ea cu un scop egoist. In ambele cazuri, putin ajutata de catre prienteni, va trebui sa se bazeze pe propriile sale resurse pentru a-si atinge scopul.

Saturn

Saturn în Fecioară
Saturn in Fecioara da un spirit studios, profund, stiintific, inclinat spre studiul problemelor celor mai profunde ale vietii. Indica o abilitate innascuta in a-i conduce pe ceilalti. Da ordine, economie, frugalitate; dar daca Saturn este afectat in aceasta zodie, spiritul se concentreaza asupra bolii, iar subiectul devine un ipohondru inveterat. Acesti oameni sunt cei mai buni clienti ai vanzatorilor de remedii brevetate pentru boli mai intotdeauna imaginare. Aceasta pozitie, totusi, face ca nativul sa fie susceptibil de boli intestinale.

Saturn în Casa XII
Saturn in Casa a XII-a predispune la o viata solitara sau o slujba care va tine persoana in afara oricarui contact cu publicul. Bine aspectat, este un indiciu de succes intr-o sarcina oficiala intr-o institutie publica: azil, spital, inchisoare, etc. Daca este stresat, arata un semn de pericol de a sta la pat ani lungi sau de a fi inchis, eventual indica un functionar intr-un post subaltern.

Saturn în careu cu Soarele (6°00)
Indica egoism, pesimism, tendinta de autocompatimire. Persoana este mereu criticata, are caracter contradictoriu, poseda simt politic dar este lipsita de vointa si de simtul oportunitatii. Sanatate slaba, posibile probleme cardiace, dusmani printre oamenii politici. Fire necinstita, lasitate; intriga si cafomnie la adresa dusmanilor sai, certuri si scandaluri, cu pierderea reputatiei, destramarea familiei.

Saturn în sextil cu Mercur (0°10)
Indica o minte ordonata, metodica, precauta si responsabila, demna de incredere, mari calitati de administrator si coordonator. Fire muncitoare, serioasa, memorie buna, abilitate pentru operatii cu elemente abstracte, atractie spre spiritualitate si ocultism, avand o mare fidelitate si respect fata de lege si autoritati. Persoana poseda talente matematice, istorice sau filozofice, avand o mare ambitie intelectuala.

Saturn în careu cu Venus (1°57)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Saturn în conjuncție cu Marte (2°50)
Indica o tendinta de imbatranire prematura, fire razbunatoare, siretenie, cruzime, libertinaj, extravaganta, limbaj sarcastic, cinism, obraznicie, risc de accident, nenoroc, vaduvie, posibile necazuri cu legea, inchisoare; fire nemiloasa, sadica, tafnoasa, suspicioasa; dificultati in concentrare. Cel in cauza este neincrezator, rautacios, avand multe conflicte cu ceilalti datorita firii sale impulsive si dure.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Scorpion
Uranus in Scorpion, bine aspectat, da persoanei o vointa puternica si hotarata, capabila sa invinga orice obstacol si sa indeplineasca ceea ce a intreprins cu o perseverenta, o incapatanare si o hotarare de nestramutat; o inteligenta fina, subtila, circumspecta, capabila de a prinde cele mai mici detalii si de a se concentra profund asupra oricarei probleme care apare. Indica o abilitate mecanica iesita din comun, o iubire pentru stiinta oculta, cat si pentru stiinta fizica. Uranus afectat in Scorpion indica accidente, asasasinat sau moarte brusca prin explozie, electrocutare, aeroplane, etc. Da o tendinta spre bolile organelor genitale, datorita abuzului de functia creatoare, prin perversiune sau onanism.

Uranus în Casa II
Uranus in Casa a II-a care guverneaza averea indica o stare de avut instabila; multe suisuri si coborasuri in viata, si chiar daca persoana este favorizata de alte aspecte bune care o pun sa se gandeasca pe drept si la alte subiecte, se intampla ca din punctul de vedere al banilor sa fie incapabila sa se apere impotriva pierderilor bruste, neprevazute sau a castigurilor. Pentru ea nu exista plasament sigur, solid deoarece conditii dintre cele mai neprevazute pot surveni care sa o faca sa castige sume neasteptate sau sa suporte pierderi importante cu o asa de mare repeziciune, incat nu va avea nici un mijloc de aparare; este deci imposibil sa dam o parere in materie de bani unor astfel de persoane, caci si un plasament la fel de solid ca proverbiala stanca din Gibraltar ar putea fi scuturat de un cutremur de pamant.

Uranus în careu cu Luna (5°26)
Indica relatii dure cu sexul opus, divort, o fire excitabila, excentrica, originala, incapatanata si susceptibila, tentata de legaturi clandestine, dar si boema, hipersensibila, neatenta, frivola, tetrala si schimbatoare, neconventionala, cicalitoare si instabila. Persoana poate suferi tulburari mentale sau paralizie partiala. Cariera plina de evenimente nedorite, cu schimbari neasteptate si bruste, pierderi prin speculatii si ghinioane de tot felul, precum si predispozitie spre accidente.

Uranus în trigon cu Mercur (1°16)
Indica spirit inventiv, stiintific, excelent in dezbateri, inteligent, inclinat spre a dramatiza, un excelent simt al culorii, al ritmului si masurii, atitudine progresista in orice domeniu. Persoana are o mare forta de convingere, talent publicitar, este foarte rapida in reactii, dar uneori se concentreaza mai greu. Are o fire vesela si glumeata.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Săgetător
Neptun in Sagetator, bine aspectat accentueaza tendintele de aspiratie, de devotiune, de religiozitate indicate de nativitate. Da nastere viselor, viziunilor, manifestarilor oculte. Inseamna placerea calatoriilor si bucuria pe care o obtine din acestea. Atunci cand Neptun este afectat in Sagetator, subiectul este predispus la temeri, presentimente, vise de pericol si viziuni de disperare care sunt in mentalul sau si fac viata mizerabila. Uneori, aceste persoane au o mare dorinta a de calatori, dorinta pe care nu o pot satisface, sau, daca reusesc sa faca aceste calatorii, nu au decat neplaceri si accidente.

Neptun în Casa III
Neptun in Casa a III-a, bine aspectat, dezvolta considerabil capacitatile mentale si da o mare capacitate literara si oratorie de inalta inspiratie. Dar daca Neptun este afectat in Casa a III-a, mentalitatea este inferioara; subiectul este viclean, ipocrit, uneori imbecil, idiot cu gusturi fanteziste (ciudate, bizare) si cu simturile pervertite. Neptun in Casa a III-a anunta calatorii frecvente, mai ales pe apa, dar pentru a sti daca sunt norocoase sau nu, trebuie consultate aspectele.

Neptun în opoziție cu Soarele (5°38)
Indica atractie pentru castiguri usoare, imoralitate, deceptii sentimentale, necazuri provocate de femei, boli de factura nervoasa, tulburari oculare, stari de lesin, inclinatie spre inselatorie si minciuna, obsesii si vise stranii, fantastice. Cel in cauza poate suferi in relatiile cu strainii; deziluzii sentimentale, instabilitate psihica, rasturnari spectaculoase in profesie. Tipul de escroc sentimental, vointa dubla, fatarnicie, hiperemotivitate; alearga dupa himere. Abuzuri si excese de tot felul.

Neptun în trigon cu Luna (6°31)
Indica o fire senzitiva, inspirata si imaginativa. Nativul traieste intens sentimentele si emotiile, fiind capricios si instabil, apreciind frumosul si arta. Este emotiv, inclinat spre ocultism, dar si spre stiinta; poate beneficia de popularitate si faima. Este foarte senzual si isi exprima sentimentele intr-un mod rafinat si artistic.

Neptun în opoziție cu Venus (1°35)
Indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cadat in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-l pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Neptun în careu cu Marte (3°12)
Indica o fire evaziva, fricoasa. Cel in cauza isi canalizeaza prost energiile, suferind de complexe de inferioritate, este supus viciilor si are tendinte autodistructive. Are o imaginatie prea bogata si nerealista. Pericol de accident, ranire, scandaluri.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Balanță
Aici s-a aflat Pluton intre 1973 si 1985. Pozitia stimuleaza reformularea relatiilorsociale si o atitudine mai deschisa fata de potentialul artistic al societatii. Este perioada in care a luat amploare show-business-ul iar artele cu impact in masa, precum muzica si filmul, au avut un cuvint greu de spus in formarea opiniei publice. Indica o cariera politica, tendinte reformatoare in aceasta directie, existand posibilitatea de a fi atras de pacte militare, asociatii paramilitare; cariera artistica puternica, talent in desen, sculptura, pictura, ce poate aduce popularitate si succes. Posibilitate de a avea mai multe casatorii; viata este privita ca un jOc, ca o aventura; tendinta de a rezolva totul prin mijloacele artei.

Pluton în Casa I
Indica o personalitate puternica, inteligenta, autoritara, conservatoare, sceptica, traind o viata intensa cu multe experiente, unele foarte dure, avand crize si transformari radicale in viata personala. Nativul trebuie sa invete sa fie mai tolerant si mai constructiv, deoarece este foarte critic si genereaza distrugere in jurul sau.

Pluton în trigon cu Soarele (7°47)
Indica un caracter reformator, o mare mediumnitate, orientare spre progres, capacitate de a se reface dupa orice criza. Posibila implicare intr-o revolta sau revolutie; capacitati artistice creatoare foarte puternice. Nativul poate sa-si atinga telurile, oricat de greu ar fi acest lucru.

Pluton în careu cu Mercur (1°57)
Indica o fire iritabila, distructiva, sarcastica si cinica, exploziva si violenta, tragand concluzii mult prea repede, pe baza unor date incomplete. Persoana are multe capricii, oscilatii si schimbari radicale de atitudine, suferind de un conflict permanent intre instinct si logica rationala; poate suferi pierderea unui frate. Dezacord intre dezvoltarea intelectuala si exprimarea sexuala, care ramane la nivel instinctual, primitiv.

Pluton în trigon cu Venus (3°44)
Indica mediumnitate, ingeniozitate, perceptii subtile dezvoltate, capacitati creatoare, excelent simt al culorii si formei, capacitate de a reusi, de a sti sa-si utilizeze abilitatea si sa se concentreze cu tenacitate. Romantism, erotism puternic, tentatie de a amesteca fatalismul in sentimente. Este un aspect caracteristic marilor oameni de arta, generand succes si popularitate, precum si ingaduinta pentru manifestarile excesiv de erotice si afective.

Nodul Nord

Nodul Nord în Leu
Nativul in viata anterioara a trait inconjurat de oameni care probabil il ajutau pentru rezolvarea problemelor sale. Nu a avut curaj de a rezolva ceva de unul singur si se simtea in siguranta numai sub protectia prietenilor. In aceasta viata misiunea lui este de a-si dezvolta creativitatea si aceasta numai prin forte proprii.

Nodul Nord în Casa XI
In viata anterioara nativul a trait numeroase istorii de dragoste doar pentru a-si satisface egoul. A fost orgolios si tiranic cu altul. In aceasta viata trebuie sa invete valorile prieteniei. Sa renunte la mandria egoista si sa accepte viata asa cum este.

Nodul Nord în conjuncție cu Luna (6°05)
Indica realizari intr-un domeniu public si o promovare a valorilor feminine. Nativul trebuie sa fie receptiv, fiind capabil sa aiba succes intr-un loc in care sa tina seama de sugestiile si cererile celorlalti. Sensul sau este legat de recunoasterea necesitatilor celorlalti si de adaptarea sa emotionala la ceea ce i se cere.

Nodul Nord în sextil cu Venus (1°09)
Ajutor financiar, sustinere afectiva, posibile calitati estetice in aspectul fizic, constituie tot atatea avantaje prin care nativul isi poate gasi usor un loc si un sens in viata, in acord cu dorintele sale cele mai profunde.

Lilith

Lilith în Balanță
Este amplificata sfera sentimentala si manifestarile poetice ale nativului, care simte o mare nevoie de a seduce.

Lilith în Casa XII
Nativul are o viata erotica duplicitara, ascunsa. Exista tendinta de izolare, datorita educatiei rigide primite.

Chiron

Chiron în Taur
Nativul va avea nevoie de siguranta materiala. El poseda un simt unic al valorilor. Va trebui sa stie ce vrea si sa actioneze in consecinta.

Chiron în Casa VIII
Individul va trebui sa invete sa-si stapaneasca instinctele de agresivitate si sexualitate excesiva. Dispune de o mare energie pe care trebuie sa o canalizeze in folosul lui. Este un cercetator rece si disciplinat.

Chiron în trigon cu Marte (1°34)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Junon

Junon în Leu
Nativul cauta un partener stralucitor, creator, artist si generos. Concepe casatoria ca pe un fel de flirt si aventura.

Junon în Casa XI
Nativul este atras de un partener care este mai ales prietenul lui si care are o fire foarte independenta.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Barbra Streisand [3013]
Kelly Clarkson [2656]
Shirley MacLaine [3142]

Mâine

Al Pacino [4011]
Ella Fitzgerald [2732]
George Pădure [3071]
Guglielmo Marconi [2779]
Renée Zellweger [3027]

Articole

Quiz

Ce fel de înger ești?