Will.i.am


15 martie 1975 1:16 (GMT-7) 34°03’N 118°15’V
Los Angeles, SUA

Înălțime 177 cm
Zodiac european Pești
Zodiac chinezesc Iepure de Lemn
Zodiac aztec Șopârlă
Zodiac arboricol Tei
Zodiac egiptean Isis
Zodiac floral Mac
Zodiac indian Yoghin
Zodiac grecesc Harpie
Temperament sanguin-flegmatic
Număr destin 22 / 4
Număr psihic 6

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

William James Adams jr. (n. 15 martie 1975), cunoscut sub numele de scenă Will.i.am, este liderul formației Black Eyed Peas. Este compozitor, cântăreț și actor. În 2007 a lansat albumul Songs About Girls.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Săgetător
Este foarte corect, idealist si influentabil. Nativul poseda aproape intodeauna un puternic scrupul. Are o dubla fire: idealista si animalica in acelasi timp. Una ii va imbia catre lucruri sublime, si alta catre instinctul brutal.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Capricorn
Obtinerea succesului in viata profesionala va presupune un drum lung si laborios. Continuand sa-si vada perseverent de munca va obtine in final recunoasterea universala a succesului.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Vărsător
Este totdeauna in fruntea progresului. Ii place orice este nou, original si ingenios. Ii place viata plina de schimbari si intalniri.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Pești
Este foarte influentat de starile celor din jurul lui. O educatie dura il poate marca pe viata. Cand este copil trebuie sa i se acorde protectie, incredere.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Berbec
Manifesta foarte multa initiativa. Actioneaza in forta, cu vigoare, pentru a-si atinge telurile. Se manifesta la fel si in viata sentimentala.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Taur
Are incredere deplina in munca. Stie sa pastreze un secret si este de o onestitate ireprosabila. Punct vulnerabil: gatul.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Gemeni
Se casatoreste de tanar si mai tarziu divorteaza. Al doilea mariaj va contine mai putina pasiune si mai multa prietenie. Frica de a ramane singur la batranete.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Rac
Mici mosteniri.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Leu
Este tolerant, accepta diferentele de opinii si le respecta. Este onest si loial.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Fecioară
Orice munca medicala, paramedicala sau sociala ii este recomandata.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Balanță
Isi cauta prietenii printre cei bine plasati social.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Scorpion
Lucreaza in politie, ii place sa investigheze viata privata a altor persoane.


Soarele

Soarele în Pești
Aceasta pozitie da o natura prietena cu retragerea si favorizeaza ocupatiile la adapost de privirile publicului, in inchisori, spitale, institutiile de caritate etc. Daca persoana va merita ura cuiva, va fi disculpata, desi i s-ar putea murdari reputatia. Cei care au Soarele in Pesti au o puternica tendinta spre psihism, mediumnitate si ocultism in general.

Soarele în Casa III
Favorizeaza calatoriile si-l face pe individ stralucitor si observator, curios sa stie de ce-ul si cum-ul lucrurilor; aceasta pozitie da o turnura stiintifica spiritului, este favorabila scriitorilor, prevesteste atentia si favoarea publicului.

Soarele în conjuncție cu Jupiter (5°03)
Indica vitalitate, sanatate, sansa, belsug, onoruri, functie importanta, un caracter integru. Persoana lucreaza bine in echipa, are abilitate executiva, beneficiaza de protectie si este o fire vesela care iubeste placerile si distractiile.

Luna

Luna în Berbec
Luna in Berbec da subiectului un spirit independent al carui scop este de a-si croi un drum in viata cu orice pret; se supara rapid pe cei care se amesteca in afacerile sale; e ambitios si agresiv, ii lipseste prevederea ceea ce il va face sa suporte multe esecuri. Totusi, aceasta pozitie da un curaj hotarat si dificil de invins. Cand o astfel de persoana a fost infranta pe o latura, incearca imediat o alta aventura; persistenta sa o puna in valoare si ii asigura un succes final, doar daca Luna nu este afectata. In acest caz este predispusa sa alerge de la o ocupatie la alta fara a-si da timp sa incerce serios sa reuseasca intr-una sau in alta.

Luna în Casa IV
Luna in Casa a IV-a, daca este bine aspectata arata conditii fericite in casatorie si viata familiala, mai ales spre sfarsitul vietii; dar daca Luna este rau aspectata, prevesteste contrariul. Aceasta pozitie da si o tendinta spre experiente psihice, mai ales daca Luna ocupa zodia sa proprie, Racul, sau Pestii, alt semn de apa. Ea indica si numeroase schimbari de resedinta, care vor fi fericite sau nefericite, in functie de celelalte aspecte ale Lunii.

Luna în conjuncție cu Venus (4°24)
Indica un temperament senzual, bland, afectuos si placut, inclinatie spre lux si spre a-si ingriji aspectul exterior, caruia ii dedica mult timp. Posibilitati de succes si castig financiar, desi profesia va fi modesta. Casnicie fericita, inclinatie spre rafinament, popularitate si prietenii feminine, relatii cu femei frumoase, artiste si celebre.

Luna în conjuncție cu Chiron (2°09)
Cercetarea sa poate fi colectiva, familiala sau legata de o femeie (mama, sotie, fiica) sau de feminitate, in general. Caminul sau, anturajul sau pot avea cate ceva particular, chiar poetic. Resimte foarte bine emotiile altuia. Este extrem de sensibil. Mama vindecatoare sau pioniera.

Mercur

Mercur în Vărsător
Mercur in Varsator da calitati uraniene de originalitate si o iubire neimblanzita a libertatii spiritului. Persoanele avand Mercur in aceasta pozitie, sunt capabile de a repudia toate conventiile mondene, si de a trai in acord cu conceptiile lor ideale cele mai inalte. Nu se preocupa sa urmeze moda si se imbraca dupa gustul lor. Devin partizanele ideilor sociale cu o mie de ani inaintea stadiului actual de dezvoltare. De exemplu, teoria sufletelor-surori si afinitatilor care, in zilele noastre, cauzeaza atatea tulburari - datorate faptului ca avansarea spirituala a inovatorilor sai nu a ajuns inca in punctul de a face abstractie de sex si de a trai adevarata viata de iubire uraniana, care este pe de-a-ntregul spirituala. Ceea ce precede se aplica mai ales la Mercur in configuratie cu Uranus si persoanele descrise aici sunt produsul extrem al lui Mercur in Varsator. Toti cei care au aceasta configuratie sunt foarte intelectuali; au un ideal inalt, aspiratii nobile, iubind stiintele umaniste, dar si matematica. Sunt in general atrasi de stiintele oculte, mai ales de astrologie, caci au un talent veritabil in a descifra o tema astrologica. Sunt binevoitori, sociabili, le place sa se inconjoare de prieteni si atrag un numar mare de intelectuali in cercul lor de cunostinte. Daca Mercur este afectat, face ca persoana sa fie neloiala, gata de a-si nedreptati prietenii, sa-i critice sau chiar sa-i barfeasca.

Mercur în Casa III
Mercur in Casa a III-a, bine dispus, are o influenta minunata asupra calitatilor mentale ale nativului. Ii da un intelect ponderat si optimist, inclinatie spre studiu si spre muncile de cercetare si o mare facilitate de elocutie. Ii asigura succesul in calatorii scurte si aduce relatii armonioase cu fratii si surorile. Cand Mercur este stresat in Casa a III-a, nativul este predispus la griji, la pesimism; va avea neplaceri cu fratii si surorile sale si va suferi dezamagiri in timpul scurtelor calatorii care le va face.

Venus

Venus în Berbec
Venus in Berbec da ardoare inclinatiilor afective ale lui Venus unindu-le cu focurile lui Marte, guvernatorul Berbecului, si face persoana foarte ardenta in exprimarea afectiunii sale. Aceasta dispozitie face ca persoana sa fie foarte cautata, mai ales de sexul opus, si sa rezulte o casatorie precipitata; dar acest fel de dragoste nu este, nu poate fi durabil. Eventual, focul pasiunii arde iubirea, in asa fel incat casatoriile incheiate sub aceste auspicii sunt o sursa permanenta de nefericiri conjugale. Aceasta pozitie tinde de asemenea sa-l faca pe nativ impulsiv si irational, de fiecare data cand se face apel la intelegerea sa; de aceea, ajuta adesea cauzele rele. Incita de asemenea persoana la cheltuieli extravagante.

Venus în Casa IV
Venus in Casa a IV-a indica fericite conditii familiale, mai ales in ultima parte a vietii; anunta o mostenire si, daca subiectul poseda imobile, acestea ii vor aduce mari beneficii si satisfactii.

Venus în conjuncție cu Luna (4°24)
Indica un temperament senzual, bland, afectuos si placut, inclinatie spre lux si spre a-si ingriji aspectul exterior, caruia ii dedica mult timp. Posibilitati de succes si castig financiar, desi profesia va fi modesta. Casnicie fericita, inclinatie spre rafinament, popularitate si prietenii feminine, relatii cu femei frumoase, artiste si celebre.

Venus în conjuncție cu Chiron (2°14)
Conectarea nativului este legata de nevoia de a atrage, de a seduce, de talentul artistic si de constiinta estetica. Are farmec. Iubirile reprezinta o parte importanta a cercetarii sale, ca si cautarea frumusetii si a armoniei. Este foarte sensibil la nevoile altuia. Isi ofera iubirea, fara sa ceara nimic in schimb si aceasta il face vulnerabil. Este idealist in dragoste.

Marte

Marte în Vărsător
Marte in Varsator, atunci cand este bine aspectat, anunta o persoana spirituala si intuitiva, ingenioasa si originala, intreprinzatoare si ambitioasa, muncitoare neobosita pentru a-si asigura succesul in cariera aleasa, astfel ea va castiga prietenia persoanelor care vor fi gata sa o ajute sa-si realizeze sperantele si dorintele. Acesti oameni sunt foarte abili si in mecanica si in lucrurile care au legatura cu electricitatea; reusesc si ca administratori sau angajati intr-o asociatie filantropica sau o societate de utilitate publica. Marte afectat in Varsator, face ca persoana sa fie prea independenta, pompoasa si predispusa sa urasca orice autoritate, directa in discursul si comportamentul sau fata de ceilalti si ranchiunoasa in cel mai inalt grad, daca nu o tratam cu respectul si consideratia care i se par datorate. Aceste persoane foarte dificile de caracter se cearta adesea cu anturajul lor. Vor avea tendinta sa suporte pierderi prin joc si speculatii. Un Marte afectat in Varsator predispune la tulburari vizuale pentru ca Varsatorul guverneaza eterurile. Prin actiunea reflexa in semnul opus, Leul, poate cauza palpitatii cardiace.

Marte în Casa II
Marte in Casa a II-a, atunci cand este bine aspectat, indica o natura liberala, generoasa in materie de bani. Este indiciul unei imbogatiri rapide, al unui mare succes financiar in orice intreprindere de natura martiana, adica intelegand folosirea focului, uneltelor sau a masinilor de fier. Este si o indicatie de bani prin casatorie sau mostenire. Totusi, desi bogattia vine cu usurinta si rapid, persoana nu va economisi, caci va fi foarte generoasa, si ii vor placea confortul, placerile. Atunci cand Marte este afectat in Casa a II-a, banii vor veni la fel de repede ca si sub aspectele bune, cand face aspectari rele vor duce persoana la o extravaganta nebuna, la o indrazneata temeritate in materie de bani cu rezultatul inevitabil de mari pierderi si poate al unei saracii complete. Bunastarea poate fi obtinuta si pierduta de mai multe ori. Aceste persoane nu se descurajaza totusi niciodata, iar atunci cand se afla in fata unui dezastru financiar, se ridica imediat pentru a-si reedifica situatia pe ruinele celei vechi, in general reusesc din nou; dar cum nu pot invata niciodata sa fie mai circumspecte, mai putin extravagante, sunt mereu supuse la noi naufragii financiare.

Marte în careu cu Uranus (7°16)
Indica incapacitatea de a-si stapani instinctele, lipsa de autocontrol, o fire iritabila, extravaganta, fanatica; intoleranta, imprudenta, munca in salturi, viata instabila. Nativul isi canalizeaza foarte rau energiile, fiind ineficient si risipitor, sau chiar distrugator. Este lipsit de tact, hipersensibil, avand un comportament imprevizibil si irational.

Marte în sextil cu Neptun (2°39)
Indica popularitate, entuziasm, abilitate executive. Nativul este inspirat, vizionar, avand mult farmec personal, magnetism puternic. Este generos, spontan, usor impulsiv, aflat mereu in continua miscare. Are un deosebit simt al culorii, este foarte senzitiv si inclinat spre sexualitate; calitati artistice dezvoltate, romantism, posibilitate de a se afirma pe plan intelectual.

Marte în trigon cu Pluton (0°51)
Indica o fire ambitioasa, capabila de mari realizari; incredere in sine, punere in valoare a energiilor fizice si mentale intr-un mod armonios, magnetism, capacitati subtile si sansa de a dezvolta cunoasterea in domeniul spiritual.

Jupiter

Jupiter în Pești
Jupiter in Pesti da o fire caritabila, simpatica si ospitaliera, placandu-i sa-i ajute pe paria societatii. Aceste persoane sunt adevarati ingeri de compasiune, ocupandu-se cu solicitudine de toate suferintele corpului, ale sufletului si ale spiritului. Bolnavii si prizonierii ii cunosc bine. Fiind dotati cu o mare sensibilitate si predispusi influentelor lumii invizibile, au adesea manifestari psihice si devin adepti ai ocultismului. Le place muzica, artele, literatura, si daca Jupiter este in buna configuratie cu Venus in Pesti, indica o mare abilitate de executare. Jupiter afectat in Pesti da un spirit nehotarat, o natura apatica, lasa, se complac in viciu si in depravarea cea mai rusinoasa; ei sunt parazitii societatii.

Jupiter în Casa IV
Jupiter in Casa a IV-a, in bune aspecte, este prevestitorul celei mai reusite fericiri familiale, mai ales in ultima parte a vietii. Persoanele care au Jupiter in aceasta pozitie vor reusi mai bine in locul lor de nastere decat in orice alta parte. Vor primi un mare ajutor din partea parintilor si probabil o mostenire venind de la ei. Afacerile lor se vor sprijini pe o baza solida si se vor desfasura fara piedici, in asa fel incat la sfarsitul vietii, ele vor fi adunat o avere considerabila in raport cu situatia lor si oportunitatile oferite de anturajul lor. Zilele lor vor trece in pace si vor sfarsi in mijlocul unui cerc de prieteni in bogatie si prosperitate. Dar cand Jupiter este afectat in aceasta casa, subiectul va trebui sa-si paraseasca orasul sau natal, devreme in viata, caci acolo conditiile ii vor prejudicia succesul. Excese, cheltuieli extravagante, iubirea de fast si alte tendinte costisitoare, ii vor epuiza resursele si-l vor impinge la ruina. Intre altele, un fals orgoliu il va impiedica sa intreprinda reforma radicala genului sau de viata, chiar si atunci cand se va gasi in fata faptului care ar trebui sa-l oblige si cand isi va da seama ca singur mod de a iesi din aceasta ar fi sa-si incerce norocul in alt oras.

Jupiter în conjuncție cu Soarele (5°03)
Indica vitalitate, sanatate, sansa, belsug, onoruri, functie importanta, un caracter integru. Persoana lucreaza bine in echipa, are abilitate executiva, beneficiaza de protectie si este o fire vesela care iubeste placerile si distractiile.

Saturn

Saturn în Rac
Saturn in Rac este intotdeauna slab si, in consecinta, calitatile pe care le confera se manifesta dificil in aceasta pozitie. Totusi, da o abilitate si o judecata sanatoasa in ceea ce priveste casele, terenurile, minele si, daca persoana face plasamente de genul acesta, va castiga. Cand Saturn este bine aspectat in aceasta in aceasta zodie, favorizeaza calitati de frugalitate, de economie in casa, care vor asigura linistea, pacea, bunastarea in ultima parte a vietii. Saturn stresat indica necazuri domestice: persoana va fi blocata de un partener taciturn, incruntat, care va pune intotdeauna un obstacol la ambitiile sale cele mai legitime. Pe masura ce viata va inainta, vor creste grijile, necazul, dezamagirile carora li se vor adauga o sanatate proasta, caci Saturn in Rac indica un stomac slab si gingii predispuse la endem aftos, cauza unei digestii dificile. De asemenea, doar daca persoana nu are suficienta forta si vointa pentru a-si invinge lacomia, va fi victima indigestiilor cronice. Saturn in Rac indica si o tendinta spre mila si o inclinatie pentru studiul stiintelor oculte.

Saturn în Casa VII
Saturn in Casa a VII-a, atunci cand e bine amplasat, denota un partener dotat cu virtuti saturniene: castitate, discretie, tact, prudenta, economie, care vor fi de un mare ajutor nativului pentru a-i asigura succesul, atat din punct de vedere social, cat si in materie de finante: este deci o pozitie favorabila bogatiei. Saturn in Casa a VII-a afectat, nu indica obligatoriu si intotdeauna moartea prematura a partenerului. Daca este stresat, mai degraba indica un partener cu o dispozitie sumbra, cu un caracter taciturn, gata intotdeauna la a contraria sau la a contrazice si ale carui Nu fa asta revin pe buze in fiecare clipa. Este si o prevestire de neplaceri si pierderi ca urmare a litigiilor. Persoanele cu acest aspect in tema lor astrologica nu ar trebui sa recurga niciodata la lege, nici sa intre in asociatie, caci vor fi intotdeauna expuse la a fi inselate.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Scorpion
Uranus in Scorpion, bine aspectat, da persoanei o vointa puternica si hotarata, capabila sa invinga orice obstacol si sa indeplineasca ceea ce a intreprins cu o perseverenta, o incapatanare si o hotarare de nestramutat; o inteligenta fina, subtila, circumspecta, capabila de a prinde cele mai mici detalii si de a se concentra profund asupra oricarei probleme care apare. Indica o abilitate mecanica iesita din comun, o iubire pentru stiinta oculta, cat si pentru stiinta fizica. Uranus afectat in Scorpion indica accidente, asasasinat sau moarte brusca prin explozie, electrocutare, aeroplane, etc. Da o tendinta spre bolile organelor genitale, datorita abuzului de functia creatoare, prin perversiune sau onanism.

Uranus în Casa XI
Uranus, stapanul Casei a XI-a, se afla in domiciliu in aceasta casa, mai mult decat in oricare alta; aici exercita o influenta considerabila aducand prietenii stranii si excentrice cu persoane avand un fel de a fi inventiv si original care vor fi de un ajutor de nepretuit, mai ales daca Uranus este bine aspectat. Aceasta pozitie indica de asemenea ca cu ajutorul acestor prietenii dorintele, sperantele si aspiratiile vor fi urmate de succes care se obtine cu ajutorul lor. Daca din contra Uranus este afectat in aceasta casa, prietenii vor fi capabili de a deveni tradatori sau, cel putin, de a nu se folosi de persoana decat pentru scopuri egoiste si atat cat vor putea.

Uranus în careu cu Marte (7°16)
Indica incapacitatea de a-si stapani instinctele, lipsa de autocontrol, o fire iritabila, extravaganta, fanatica; intoleranta, imprudenta, munca in salturi, viata instabila. Nativul isi canalizeaza foarte rau energiile, fiind ineficient si risipitor, sau chiar distrugator. Este lipsit de tact, hipersensibil, avand un comportament imprevizibil si irational.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Săgetător
Neptun in Sagetator, bine aspectat accentueaza tendintele de aspiratie, de devotiune, de religiozitate indicate de nativitate. Da nastere viselor, viziunilor, manifestarilor oculte. Inseamna placerea calatoriilor si bucuria pe care o obtine din acestea. Atunci cand Neptun este afectat in Sagetator, subiectul este predispus la temeri, presentimente, vise de pericol si viziuni de disperare care sunt in mentalul sau si fac viata mizerabila. Uneori, aceste persoane au o mare dorinta a de calatori, dorinta pe care nu o pot satisface, sau, daca reusesc sa faca aceste calatorii, nu au decat neplaceri si accidente.

Neptun în Casa XII
Neptun in Casa a XII-a, in configuratie buna, asigura succesul in muncile de cercetare stiintifica sau oculta, munci indeplinite in secret. Indica o unire de suflete, secreta, onorabila, de un mare avantaj celor doi prieteni din care unul este adesea in lumea spiritelor; legatura, in acest caz, este mult mai stransa decat ar putea fi intre prieteni locuind in planul fizic. Neptun afectat in Casa a XII-a indica posibilitatea de a face inchisoare sau de a fi internat intr-un spital sau un azil ca urmare a manipularilor unor dusmani secreti dar puternici; prevesteste de asemenea boala cronica, alienare mentala sau dementa datorate practicilor corupte.

Neptun în sextil cu Marte (2°39)
Indica popularitate, entuziasm, abilitate executive. Nativul este inspirat, vizionar, avand mult farmec personal, magnetism puternic. Este generos, spontan, usor impulsiv, aflat mereu in continua miscare. Are un deosebit simt al culorii, este foarte senzitiv si inclinat spre sexualitate; calitati artistice dezvoltate, romantism, posibilitate de a se afirma pe plan intelectual.

Pluton

Pluton este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Pluton în Balanță
Aici s-a aflat Pluton intre 1973 si 1985. Pozitia stimuleaza reformularea relatiilorsociale si o atitudine mai deschisa fata de potentialul artistic al societatii. Este perioada in care a luat amploare show-business-ul iar artele cu impact in masa, precum muzica si filmul, au avut un cuvint greu de spus in formarea opiniei publice. Indica o cariera politica, tendinte reformatoare in aceasta directie, existand posibilitatea de a fi atras de pacte militare, asociatii paramilitare; cariera artistica puternica, talent in desen, sculptura, pictura, ce poate aduce popularitate si succes. Posibilitate de a avea mai multe casatorii; viata este privita ca un jOc, ca o aventura; tendinta de a rezolva totul prin mijloacele artei.

Pluton în Casa X
Indica fire independenta, autoritara. Persoana sufera de complexul puterii, schimba multe ocupatii, este inclinata spre metode dictatoriale si duritate, poate avea numeroase scandaluri; posibila pierdere a reputatiei. Posibila pozitie de conducere in a doua parte a vietii.

Pluton în trigon cu Marte (0°51)
Indica o fire ambitioasa, capabila de mari realizari; incredere in sine, punere in valoare a energiilor fizice si mentale intr-un mod armonios, magnetism, capacitati subtile si sansa de a dezvolta cunoasterea in domeniul spiritual.

Nodul Nord

Nodul Nord în Săgetător
In viata anterioara nativul si-a dezvoltat o mare capacitate intelectuala. In aceasta viata repeta aceeasi greseala si acest lucru il impiedica sa-si realizeze misiunea. Trebuie sa invete sa se impuna si sa nu mai depinda de altii. Solutia o poate gasi numai pe cale afectiva, sentimentala si prin renuntarea la mintea prea cerebrala. In a doua parte a vietii poate descoperi credinta.

Nodul Nord în Casa XII
In viata anterioara nativul a fost extrem de egoist si critic. I-au lipsit indulgenta, isi dorea sa fie in siguranta, sa stapaneasca totul. In aceasta viata trebuie sa se integreze in societate, sa invete sa-si indrepte atentia asupra lucrurilor deosebite si sa nu-si piarda vremea cu satisfactii meschine. Sa invete sa aprecieze tot ceea ce vede fara sa se mai intrebe de ce si cum.

Lilith

Lilith în Pești
Nativul este inclinat catre o viata duplicitara, secreta, avand tendinta de a se sacrifica in relatia sa.

Lilith în Casa III
Sentimentele sunt privite la modul estetic si teoretic. Nativul gandeste mult partea relationala, este demonstrativ si nu se poate pune baza pe declaratiile lui de dragoste.

Chiron

Chiron în Berbec
Nativul isi cauta adevarata sa identitate. El doreste sa realizeze un potential personal. Doreste sa se autodepaseasca. Va trebui sa-si controleze agresivitatea si excesiva sa autoritate.

Chiron în Casa IV
Nativul are sentimentul ca apartine omenirii in totalitatea sa. El isi influenteaza anturajul. Are simtul eternitatii si respectul traditiilor. Individul trebuie sa capete constiinta trecerii timpului precum si calitatile de parinte.

Chiron în conjuncție cu Luna (2°09)
Cercetarea sa poate fi colectiva, familiala sau legata de o femeie (mama, sotie, fiica) sau de feminitate, in general. Caminul sau, anturajul sau pot avea cate ceva particular, chiar poetic. Resimte foarte bine emotiile altuia. Este extrem de sensibil. Mama vindecatoare sau pioniera.

Chiron în conjuncție cu Venus (2°14)
Conectarea nativului este legata de nevoia de a atrage, de a seduce, de talentul artistic si de constiinta estetica. Are farmec. Iubirile reprezinta o parte importanta a cercetarii sale, ca si cautarea frumusetii si a armoniei. Este foarte sensibil la nevoile altuia. Isi ofera iubirea, fara sa ceara nimic in schimb si aceasta il face vulnerabil. Este idealist in dragoste.

Junon

Junon în Taur
Nativul va cauta un sot stabil, solid, cu picioarele pe pamant, materialist, serios si practic. Nativul are nevoie de siguranta materiala in casatorie. Sotul este posibil sa fie posesiv si gelos. Este foarte senzual.

Junon în Casa V
Nativul este atras de calitatile creative si ambitiile partenerului sau. Are nevoie sa-l admire si sa impartaseasca cu el o latura creativa.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2756]
James Franco [2750]
Kate Hudson [2598]

Mâine

Adolf Hitler [8417]
Carmen Electra [3019]
Carol I Rege al României [3777]
Miranda Kerr [2935]

Articole

Quiz

Ești vânător sau vânat?