Amy Lee


13 decembrie 1981 18:50 (GMT-8) 33°57’N 117°24’V
Riverside, SUA

Înălțime 161 cm
Zodiac european Săgetător
Zodiac chinezesc Cocoș de Metal
Zodiac aztec Apă
Zodiac arboricol Smochin
Zodiac egiptean Osiris
Zodiac floral Albăstrea
Zodiac indian Metal
Zodiac grecesc Minotaur
Temperament melancolic-flegmatic
Număr destin 8
Număr psihic 4

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Amy Lynn Hartzler (născută Lee; pe 13 decembrie 1981, Riverside, California) este o cântăreață americană, cofondatoarea și solista formației gothic rock Evanescence. Influențele ei variază de la muzica clasică (Mozart) până la artiști moderni ca Björk, Tori Amos, Danny Elfman și Plumb.

Amy Lee a fondat trupa Evanescence cu Ben Moody. Cei doi s-au întâlnit într-o tabără pentru tineret în timp ce Lee cânta melodia de la Meat Loaf "I'd Do Anything for Love (but I Won't Do That)" la pian. Într-o lună cei doi cântau acustice în librăriile și cafenelele din Arkansas, înainte să înregistreze două EP-uri, Evanescence EP (în 1998) și apoi Sound Asleep EP(în 1999). Alt cântec, “You”, a fost scris de Amy Lee, dar fără a avea intenția de a fi promovat. Zvonuri au apărut, nefondat, cum că atunci când “you” a fost scurs, ea i-a rugat pe oameni să înceteze distribuirea cântecului și a versurilor. Multe, dar nu toate, site-urile au înlăturat conținutul melodiei “You”. În 2000, Evanescence a înregistrat o versiune mai lungă a EP-ului Origin. Acest demo conține 3 cântece care au fost folosite pe albumul de debut, "Fallen" ce au fost scrise de Amy și Moody: "Whisper", "Imaginary" și "My Immortal". Dacă "Whisper" și "Imaginary" au suferit modificări înainte de a fi incluse pe "Fallen", "My Immortal" este aproape identică. O versiune mai târzie a melodiei "My immortal" a fost pusă la dispoziție pentru a fi downloadată pentru aceia care cumpăraseră o versiune oficială a albumului "Fallen" prin intermediul site-ului lor oficial, dar cerea ca un program de verificat cd’uri să fie de asemenea descărcat pentru a o verifica înainte să fie ascultată. Această versiune a melodiei "My Immortal" a fost inclusă pe o versiune mai târzie a albumului "Fallen", notabil pe edițiile braziliene și argentiniene.

La 22 octombrie 2003, chitaristul Ben Moody a părăsit formația datorită "creării diferențelor". Într-un interviu de peste cîteva luni, Amy Lee a declarat: "...am ajuns în așa punct, încât dacă nu am fi schimbat ceva, nu am fi putut realiza al doilea album". Deasemenea a zis că "În final suntem o formație adevărată, nu doar Ben și eu și alții". Chitaristul Terry Balsamo de la Cold l-a înlocuit pe Ben.

Amy Lee și-a anunțat logodna în cadrul unui interviu de la MuchMusic, pe data de 9 ianuarie, spunând ca fericitul căruia i-a spus "da" este Josh Hartzler, un psihiatru de 29 de ani, despre care ea a compus piese precum Bring Me To Life sau Good Enough. Nunta a avut loc pe data de 6 mai 2007, iar luna de miere lângă Bahamas.


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Rac
Are un temperament retras, o predispozitie pentru traditie si visare. Isi exprima si apara convingerile cu tarie. Isi foloseste mai mult imaginatia si intuitia. Este un diplomat perfect si are o abilitate fantastica de a se adapta la orice situatie obtinand ceea ce doreste. Dragoste pentru familie, tendinta de a iubi puternic si de a fi iubit.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Leu
Succesul financiar va fi atins foarte usor gratie sprijinului unor persoane influente. Tendinta de a cheltui mai mult decat castiga.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Fecioară
Desface totul in bucati, analizeaza si critica. Nu porneste niciodata nimic fara o examinare pro si contra. Este foarte atent pana la a fi maniac, nu face nimic fara o analiza la cel mai mic detaliu.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Balanță
O viata simpla, un camin modest nu sunt pentru el. Daca nu are un serviciu bine platit sau nu si-a dobandit confortul financiar printr-o casatorie din interes, probabil va fi nefericit. Ii place confortul luxuriant, iesirile, petrecerile. Accepta in anturaj doar lume rafinata, poate uneori un pic prefacuti, si cu slujbe bune.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Scorpion
Va fi orbit si imbatat de dragoste; totul se invarte in jurul dragostei lui. Pasiunile lui sunt furioase, exclusive si este de la sine inteleasa aparitia certurilor familiale. Viata sentimentala fertila.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Săgetător
Il atrag serviciile ce presupun deplasari, pe distante cat mai mari. Punct vulnerabil: circulatia sangelui.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Capricorn
Pericol de raceala, greutate, austeritate inflexibila, moralism. Relatii sporadice. Ambient inconjurator melancolic. Viata retrasa, insensibilitate si suspiciune intrinseci in casnicie, si in general in toate asocierile.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Vărsător
Mostenire neasteptata.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Pești
Ii plac crozierele pe mare. Uneori are idei stralucite care vin de nicaieri.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Berbec
Dispune de toate calitatile de lider: autoritate, energie, initiativa, carisma si bineinteles inteligenta.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Taur
Ii place sa fie inconjurat de prieteni inimosi si plini de franchete.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Gemeni
Anxietate, preocupat de iubita lui.


Soarele

Soarele în Săgetător
Da un ideal inalt si aspiratii nobile, cu dorinta de a se inalta ridicandu-i in acelasi timp si pe ceilalti. Persoana este binevoitoare si filantropica: este, din aceasta cauza, iubita de intregul sau anturaj. E adesea covarsita de onoruri, numita intr-un post de incredere sau insarcinata cu o misiune de natura delicata. Nu am putea face de altfel o alegere mai buna, caci astfel de persoane au suflete de elita. Aceasta pozitie anunta inaltarea in vreo functie religioasa, politica sau judiciara, da o inteligenta vasta, capabila de a-si da masura in cele mai mari probleme ale vietii.

Soarele în Casa VI
Dat fiind ca Soarele este distribuitorul vietii, este evident ca atunci cand este plasat in Casa a VI-a, e slabit, iar fluxul vital obstructionat, astfel incat cei care au Soarele in aceasta pozitie sunt in special predispusi la boli si inceti in recuperare. Bolile lor, din aceasta cauza, sunt frecvente, treneaza in lungime si devin adesea cronice. Daca persoana este sustinuta totusi, de superpozitii, va fi foarte capabila si nu va avea nici o dificultate sa obtina munci bine retribuite; dar va fi foarte susceptibila fata de patronii sai si ii va schimba adesea, sub pretext ca meritele sale nu sunt suficient apreciate. Daca subiectul este el insusi un patron, aceasta pozitie a Soarelui este buna si ii va aduce succesul in afaceri dar ea indica dificultati cu servitorii care vor fi tiranici. Atunci cand configuratiile horoscopului permit nativului sa se debaraseze de stransoarea bolii, Soarele in Casa a VI-a da o mare abilitate in chimie, in dietetica si face din subiect un vindecator, un infirmier sau o infirmiera capabili.

Soarele în conjuncție cu Mercur (1°56)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Soarele în careu cu Marte (7°04)
Indica rezistenta fizica slabita, accidente, operatii chirurgicale, posibila moarte violenta, fire certareata, impulsiva, pusa pe contrazicere. Conflict permanent intre dorinta si ratiune. Nativul actioneaza precipitat si negandit, este arogant, pretentios si vesnic nemultumit. Posibila viata dezordonata, scandaluri si conflicte, cariera plina de situatii extreme, succesul nefiind de durata. Posibile boli de inima, nenorociri care il pot afecta pe sot, sau pe tatal acestuia. Beneficiaza de multa energie, dar o risipeste si-si pune viata in pericol prin actiunile sale; temperament excitabil; poate fi un militar care isi sacrifica viata ca un erou, un sportiv care face totul pentru a castiga, desi in final va pierde.

Soarele în sextil cu Saturn (1°44)
Indica o fire rabdatoare. Nativul este capabil, abil, serios, acumuleaza metodic, se adapteaza la conditii dificile. Are o vitalitate si o vointa puternica, perseverenta, simt politic; este un bun organizator, cunoscand onoruri spre finalul vietii. E atras de filozofie si stiinte spirituale, de statistica si acumulare de date enciclopedice.

Soarele în conjuncție cu Neptun (2°27)
Indica o fire fermecatoare, intuitiva, muzicalitate, talent artistic, coregrafie, teatru, abilitate in a influenta publicul. Persoana are o vointa pe care o poate canaliza spre un ideal. Benefi ciaza de facultati psihice dezvoltate; posibile deziluzii in dragoste, gusturi iesite din comun, ce definesc un caracter puternic. Are un auz bine dezvoltat, ureche muzicala, tendinte spre misticism, temperament poetic, lipsa de simt practic. Va avea activitati in domenii legate de distractii si placere.

Luna

Luna în Leu
Luna in Leu lumineaza inteligenta si da un caracter puternic, increzator in sine, o natura indrazneata, temerara si un rar talent ca organizator. Este motivul pentru care persoanele care au Luna in aceasta pozitie ajung de obicei sa dirijeze persoanele din imediata lor apropiere. Sunt de o probitate absoluta, atat in materie financiara, cat si sociala; sunt nobile si generoase in raporturile lor cu ceilalti si sunt de asemenea foarte cautate.

Luna în Casa I
Atunci cand Luna rasare in Casa Intai, la nastere, si mai ales intr-o zodie cardinala sau comuna, ea da subiectului o natura foarte instabila. Acesta va incerca in mod constant sa-si schimbe situatia, anturajul, ocupatia. Rezulta o nevoie insatiabila de a vagabonda, de a fi intotdeauna gata sa plece in aventura. Luna intr-un semn fix indica mai multa stabilitate dar, chiar si atunci, subiectul va cheltui, probabil, o mare parte din timpul sau intr-o existenta ratacitoare. Persoanele cu Luna in Casa Intai sunt de obicei mai senzitive, mai ales daca Luna este intr-un semn psihic, Racul sau Pestii. Au imaginatia foarte vie si sunt foarte intuitive. Aceasta pozitie a Lunii are o putere puternica asupra sanatatii, mai ales in tema de nativitate a unei femei, aspectele pe care le primeste Luna determinand vigoarea constitutiei. Este si o indicatie de succes in ocupatii in care persoana se va gasi in contact cu publicul.

Luna în opoziție cu Venus (2°54)
Indica vulgaritate si senzualitate de prost-gust, lipsa de conduita morala, indolenta, neglijenta, fire cheltuitoare, capricioasa, barfitoare, provocatoare de neintelegeri si certuri cu cei din jur si cu familia. Persoana are mare nevoie de dragoste, fiind in stare sa-si daruiasca afectivitatea tuturor. Posibile tulburari digestive sau sanguine. Pierdere de reputatie, scandaluri, divort, separatie, necazuri cu sexul opus.

Luna în careu cu Jupiter (2°45)
Indica necazuri in familie din cauza femeilor, complicatii si intamplari imprevizibile in calatorii, fire cheltuitoare, posibile asocieri nechibzuite, pierderi financiare. Tendinta de a manca excesiv, nepasare, indiferenta, reputatie proasta, separarea familiei, dificultati cu legea, boli ale ficatului. Nativul are tendinta de a se supraestima, poate fi incorect, extravagant, orgolios, tentat de fraude; este posibil sa fie acuzat pe nedrept.

Luna în trigon cu Uranus (1°16)
Indica imaginatie puternica, ambitie, calitati psihice, romantism, multi prieteni, o personalitate stralucitoare si plina de energie, beneficiind de succese neasteptate. Nativul poate avea relatii cu televiziunea, cinematografia, inventii moderne. Este atras de miraculos si de necunoscut; poate obtine succesul prin metode neobisnuite; are parte de prietenii feminine.

Luna în trigon cu Lilith (6°25)
Capacitate de a transmite celorlalti puterea de a-si depasi temerile si inhibitiile, printr-o afectiune care elimina barierele de comunicare. Astfel, nativul isi intretine increderea proprie in solutiile optimiste si realizeaza ca poate iesi din orice impas prin echilibru sufletesc. Femeie senzuala. Imagine excentrica si puternica, magnetism, fantasme. Mama autoritara, dar perceputa cu luciditate. Pentru un barbat: atractie pentru femei de tip Lilith.

Mercur

Mercur în Săgetător
Mercur in Sagetator este una dintre cele mai tari pozitii ale acestei planete si, daca e bine plasata, doteaza persoana cu un spirit excesiv de nobil cu tendinta religioasa si filosofica ce dispretuieste obstacolele conventionale peste tot pe unde acestea blocheza libertatea gandirii si a cuvantului, fara a se rataci totusi pe caile contrare a ceea ce este acceptat de obicei ca regula a stiintei vietii si a bunelor moravuri. Subiectul se restrange intotdeauna in limitele legii si ale ordinii, ceea ce face ca persoanele care au Mercur in aceasta pozitie, sa fie foarte respectate de societate. Mercur in Sagetator da gustul pentru calatorii, cu scopul de a admira frumusetile naturii si de a cunoaste obiceiurile popoarelor straine. Da de asemenea, iubirea pentru animale, pentru animalele preferate. Cand Mercur este afectat, duce la dispret fata de lege, la rea credinta, la sofism, la inselatorie.

Mercur în Casa VI
Mercur in Casa a VI-a face mentalitatea subiectului prea activa pentru binele sau propriu, caci va fi foarte ambitios si, de aici, susceptibil de a se surmena in detrimentul sanatatii sale: de aceea slabiciunea sistemului sau nervos (ca urmare a surmenajului) se va manifesta probabil printr-o dezordine a functiilor sale digestive in regiunea guverata de Fecioara - a sasea zodie - adica intestinele. Nativul este ultrasensibil la conditia fizica si mentala a celor care il inconjoara si multe necazuri si neplaceri deriva din relatiile sale cu servitorii sai sau subordonatii sai, ceea ce ii afecteaza sanatatea. Ii place studiul igienei, al dieteticii si reuseste foarte bine in practicarea chimiei alimentare, mai ales daca Mercur este bine plasat. Aspectele adverse formate de Mercur si Saturn in Casa a VI-a fac din subiect un invalid cronic, cu un spirit melancolic. Aspectele lui Marte si ale lui Uranus sunt surse fecunde de suicid, datorat intretinerii de ganduri morbide asupra starii de sanatate.

Mercur în conjuncție cu Soarele (1°56)
Indica o fire artistica, bogatie si atractie spre lux, memorie buna, abilitate pentru stiintele exacte, inclinatie spre literatura,capacitati oratorice, finete si subtilitate in exprimare.

Mercur în careu cu Marte (5°07)
Indica o fire iritabila, hipercritica, vesnic nemultumita, avand tendinte spre cinism si sarcasm. Individul este egoist si capabil de duritate si exprimari violente, avand tendinta de a trage concluzii pripite, bazate pe date partiale. Este capabil sa calomnieze si sa minta pentru a-si atinge scopurile, provocand, prin acte necugetate, multe necazuri celor din jur. Are un curaj inconstient, este atras de aventura, putand ajunge foarte usor la stari de surmenaj si uzura fizica. Va suferi din cauza actiunilor sale necugetate, si uneori inutile. Poate avea necazuri cu sanatatea - posibile operatii chirurgicale, sau depresiuni mentale si disfunctionatitati psihice grave.

Mercur în sextil cu Saturn (3°41)
Indica o minte ordonata, metodica, precauta si responsabila, demna de incredere, mari calitati de administrator si coordonator. Fire muncitoare, serioasa, memorie buna, abilitate pentru operatii cu elemente abstracte, atractie spre spiritualitate si ocultism, avand o mare fidelitate si respect fata de lege si autoritati. Persoana poseda talente matematice, istorice sau filozofice, avand o mare ambitie intelectuala.

Mercur în conjuncție cu Neptun (0°30)
Indica o fire senzitiva, cu o puternica imaginate. Individul poate deveni subiect al autoamagirii, trecand deseori prin stari de confuzie interioara si avand nevoie de mult timp pentru odihna si refacere. Are o mare doza de inspiratie si este tentat sa exploreze domenii necunoscute sau ciudate, fiind atras de literatura de aventura, identificandu-se uneori cu marii eroi si marii descoperitori, avand atractie pentru calatorii pe apa. Este dornic sa schimbe mereu starea de lucruri existenta si sa caute ceva nou si misterios.

Mercur în sextil cu Pluton (2°19)
Indica o fire abila. Persoana este dotata cu multa diplomatie, stiind sa critice cu talent, fara a jigni sau supara, avand o exprimare fermecatoare, cu un mare spirit de observatie si analiza, percepand esenta subtila a fenomenelor si cauzele cele mai ascunse. Are o mare forta creatoare, in special in domeniul literaturii si oratoriei, favorizandu-i-se o cariera in politica.

Venus

Venus în Vărsător
Venus in Varsator indica un amestec din calitatile lui Uranus: independenta, nerabdare sub restrictie, dispret fata de conventiile sociale, dorinta de originalitate, sinceritate intransingenta inflexibila, intuitie, adaugate atributelor lui Venus, ceea ce da ca rezultat persoane care refuza sa se supuna regulilor societatii in ceea ce priveste afacerile lor de dragoste si care isi urmeaza inclinatiile inimii, fara a le pasa de ceea ce pot spune sau gandi ceilalti. Cred cu tarie in teoria sufletelor-surori, afinitatilor etc. si sunt capabile sa actioneze intr-un mod atat de neprevazut, cu o atata bruschete incat nu pot prevedea nici ele ce vor putea spune sau face la un moment dat. Dar, in acelasi timp, sunt atat de iubitoare, atat de sincere in convingerile lor, incat prietenii nu ii abandoneaza niciodata; si, oricare ar fi succesele la care pot ajunge, vor fi in general datorate eforturilor acestor prieteni care le ajuta sa-si realizeze sperantele, dorintele si aspiratiile lor.

Venus în Casa VII
Venus in Casa a VII-a este unul dintre semnele cele mai sigure de fericire conjugala. Acest aspect indica un mariaj precoce si o prosperitate crescanda dupa acest eveniment. Daca persoana vrea sa intre ca asociata intr-o afacere, prezenta lui Venus va tinde sa faca aceasta asociatie armonioasa si productiva. Este si un bun indiciu ca daca ar surveni vreun litigiu, ar gasi mijlocul de a regla afacerea la intelegere. Aceasta pozitie este favorabila actorilor, cantaretilor sau altor persoane a caror profesie ii obliga sa-si foloseasca vocea in public deoarece Venus le asigura o ascultare binevoitoare si plina de simpatie din partea auditoriului lor.

Venus în opoziție cu Luna (2°54)
Indica vulgaritate si senzualitate de prost-gust, lipsa de conduita morala, indolenta, neglijenta, fire cheltuitoare, capricioasa, barfitoare, provocatoare de neintelegeri si certuri cu cei din jur si cu familia. Persoana are mare nevoie de dragoste, fiind in stare sa-si daruiasca afectivitatea tuturor. Posibile tulburari digestive sau sanguine. Pierdere de reputatie, scandaluri, divort, separatie, necazuri cu sexul opus.

Venus în careu cu Jupiter (0°08)
Indica o fire patimasa, libertina, infidela, gust pentru lux, necazuri cu legea. Persoana poate contracta casatorii la modul necugetat, manifestand tendinta spre excese, ingamfare, grandoare; poate avea necazuri datorita impulsivitatii si maniilor sale. Complexe de superioritate, incercand sa cumpere totul pe bani. Tentat sa-si caute partener, abuzeaza de sarm, este demonstrativ si orgolios. Predispus la inselaciune si frauda.

Venus în sextil cu Uranus (1°38)
Indica popularitate, calitati artistice, atractie pentru speculatii, castiguri financiare. Nativul traieste schimbari cu efect benefic, tanjind dupa libertate si dupa aventuri romantice; are talent in literatura. Sentimentele si le manifesta rapid, uneori si in afara casatoriei. Are talent creator in cinema si teatru, fiind o fire patimasa si demonstrativa. Va avea castiguri si va beneficia de succes si popularitate. Poate avea si mari talente muzicale. Indica popularitate, inventivitate, simt artistic, noroc in speculatii financiare. Persoana traieste schimbari benefice, este dornica de libertate si aventuri romantice. Posibila iubire in afara casatoriei, talent creator in muzica si cinema, manifestari bruste ale sentimentelor. Beneficiaza de multe sanse, pe care le fructifica si cu ajutorul celor apropiati.

Venus în sextil cu Lilith (3°30)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Marte

Marte în Fecioară
Marte in Fecioara, in aspectele bune, da o fire ambitioasa, o inteligenta treaza, capabila de a prinde o idee si de a o analiza pana la capat. Fortifica calitatile mentale si le da o turnura specifica, cu simtul aplicativ al acestor capacitati, fie spre o munca stiintifica, fie spre afaceri. Persoanele cu acest aspect sunt energice, intreprinzatoare; finetea si vivacitatea inteligentei lor le asigura succesul si avansarea in meseriile aflate in raport cu bolnavii, asa ca cele de infirmieri, doctori, chimisti, igienisti, dieteticieni, etc. Daca persoanele care au Marte in Fecioara, se afla ele insele sub imperiul bolii, aceasta pozitie le va da posibilitatea de a-si reface repede forttele si le face mai putin predispuse bolilor cronice, cum se intampla adesea nativilor din Fecioara. Marte afectat in Fecioara, predispune mentalul la neliniste, la iritare si da o tendinta in a trece prin sita de nenumarate ori necazuri pur imaginare. Oricare ar fi munca sau locul in care acesti oameni lucreaza, isi critica intotdeauna camarazii sau patronii, sunt nemultumiti de tot ceea ce este legat de munca lor, au o fire putin cinstita, nu li se poate incredinta nici un post de responsabilitate. Aceasta pozitie predispune la lacomie si, in consecinta, la probleme intestinale.

Marte în Casa III
Marte in Casa a III-a, atunci cand este bine aspectat, da un spirit fin, stralucitor, alert, predispus la controversa, ingenios, inventiv, plin de resurse; multa initiativa si abilitate constructiva, o riposta rapida si dreapta. Dar atunci cand Marte este afectat in Casa a III-a, exista probabilitatea de accidente in timpul calatoriilor scurte; persoana va avea o fire certareata, irascibila, care-i va atrage neplaceri cu fratii, surorile, vecinii sai. Ea va fi foarte acerba fata de toata lumea si ca urmare, de temut si evitata pe cat posibil.

Marte în careu cu Soarele (7°04)
Indica rezistenta fizica slabita, accidente, operatii chirurgicale, posibila moarte violenta, fire certareata, impulsiva, pusa pe contrazicere. Conflict permanent intre dorinta si ratiune. Nativul actioneaza precipitat si negandit, este arogant, pretentios si vesnic nemultumit. Posibila viata dezordonata, scandaluri si conflicte, cariera plina de situatii extreme, succesul nefiind de durata. Posibile boli de inima, nenorociri care il pot afecta pe sot, sau pe tatal acestuia. Beneficiaza de multa energie, dar o risipeste si-si pune viata in pericol prin actiunile sale; temperament excitabil; poate fi un militar care isi sacrifica viata ca un erou, un sportiv care face totul pentru a castiga, desi in final va pierde.

Marte în careu cu Mercur (5°07)
Indica o fire iritabila, hipercritica, vesnic nemultumita, avand tendinte spre cinism si sarcasm. Individul este egoist si capabil de duritate si exprimari violente, avand tendinta de a trage concluzii pripite, bazate pe date partiale. Este capabil sa calomnieze si sa minta pentru a-si atinge scopurile, provocand, prin acte necugetate, multe necazuri celor din jur. Are un curaj inconstient, este atras de aventura, putand ajunge foarte usor la stari de surmenaj si uzura fizica. Va suferi din cauza actiunilor sale necugetate, si uneori inutile. Poate avea necazuri cu sanatatea - posibile operatii chirurgicale, sau depresiuni mentale si disfunctionatitati psihice grave.

Marte în careu cu Neptun (4°37)
Indica o fire evaziva, fricoasa. Cel in cauza isi canalizeaza prost energiile, suferind de complexe de inferioritate, este supus viciilor si are tendinte autodistructive. Are o imaginatie prea bogata si nerealista. Pericol de accident, ranire, scandaluri.

Jupiter

Jupiter în Scorpion
Jupiter in Scorpion da o natura ardenta, agresiva, increzatoare in ea insasi, un spirit entuziast, inventiv, plin de resurse, avand curajul de a infrunta fara a slabi toate circumstantele posibile ale vietii; capacitatea de a-si asigura succesul prin ocupatii practice. Anunta o mare familie si mijloacele de a furniza din plin necesarul. Aceasta pozitie duce spre cercetarile oculte. Dar Jupiter afectat in Scorpion, indica depravarea sexuala si gustul pentru o hrana prea grea; in consecinta, pronosticheaza pierderi de bani, probleme grave si boli.

Jupiter în Casa IV
Jupiter in Casa a IV-a, in bune aspecte, este prevestitorul celei mai reusite fericiri familiale, mai ales in ultima parte a vietii. Persoanele care au Jupiter in aceasta pozitie vor reusi mai bine in locul lor de nastere decat in orice alta parte. Vor primi un mare ajutor din partea parintilor si probabil o mostenire venind de la ei. Afacerile lor se vor sprijini pe o baza solida si se vor desfasura fara piedici, in asa fel incat la sfarsitul vietii, ele vor fi adunat o avere considerabila in raport cu situatia lor si oportunitatile oferite de anturajul lor. Zilele lor vor trece in pace si vor sfarsi in mijlocul unui cerc de prieteni in bogatie si prosperitate. Dar cand Jupiter este afectat in aceasta casa, subiectul va trebui sa-si paraseasca orasul sau natal, devreme in viata, caci acolo conditiile ii vor prejudicia succesul. Excese, cheltuieli extravagante, iubirea de fast si alte tendinte costisitoare, ii vor epuiza resursele si-l vor impinge la ruina. Intre altele, un fals orgoliu il va impiedica sa intreprinda reforma radicala genului sau de viata, chiar si atunci cand se va gasi in fata faptului care ar trebui sa-l oblige si cand isi va da seama ca singur mod de a iesi din aceasta ar fi sa-si incerce norocul in alt oras.

Jupiter în careu cu Luna (2°45)
Indica necazuri in familie din cauza femeilor, complicatii si intamplari imprevizibile in calatorii, fire cheltuitoare, posibile asocieri nechibzuite, pierderi financiare. Tendinta de a manca excesiv, nepasare, indiferenta, reputatie proasta, separarea familiei, dificultati cu legea, boli ale ficatului. Nativul are tendinta de a se supraestima, poate fi incorect, extravagant, orgolios, tentat de fraude; este posibil sa fie acuzat pe nedrept.

Jupiter în careu cu Venus (0°08)
Indica o fire patimasa, libertina, infidela, gust pentru lux, necazuri cu legea. Persoana poate contracta casatorii la modul necugetat, manifestand tendinta spre excese, ingamfare, grandoare; poate avea necazuri datorita impulsivitatii si maniilor sale. Complexe de superioritate, incercand sa cumpere totul pe bani. Tentat sa-si caute partener, abuzeaza de sarm, este demonstrativ si orgolios. Predispus la inselaciune si frauda.

Saturn

Saturn în Balanță
Saturn in Balanta este exaltat si foarte puternic, iar aspectele sale, in consecinta, exalta toate calitatile lui Saturn, ceea ce-i asigura persoanei stima si aprecierea publicului. Partenerul va fi cast si la fel de pur ca aurul; aceasta pozitie da, intre altele, o buna sanatate si asigura o viata lunga. Atunci cand Saturn este stresat in acest semn, partenerul va fi infidel sau va fi luat printr-o moarte prematura. Daca persoana trebuie sa faca apel la lege, este expusa sa piarda si sa devina obiectul defavorii generale; va fi de asemenea predispusa la boli ale cailor urinare.

Saturn în Casa IV
Saturn in Casa a IV-a, bine aspectat, prevesteste avere ca urmare a unei mosteniri si un succes crescand in plasarile de bani sau ajutor, administrarea inteleapta si prudenta de case, pamanturi, proprietati agricole sau miniere. Saturn stresat in Casa a IV-a semnifica moartea prematura a tatalui sau a mamei, discordie si necaz in familie, pierderi de proprietati si necazurile care rezulta din aceasta. Aceasta pozitie, ca este in aspecte bune sau rele, face din subiect un singuratic, mai ales in ultimii ani ai vietii.

Saturn în sextil cu Soarele (1°44)
Indica o fire rabdatoare. Nativul este capabil, abil, serios, acumuleaza metodic, se adapteaza la conditii dificile. Are o vitalitate si o vointa puternica, perseverenta, simt politic; este un bun organizator, cunoscand onoruri spre finalul vietii. E atras de filozofie si stiinte spirituale, de statistica si acumulare de date enciclopedice.

Saturn în sextil cu Mercur (3°41)
Indica o minte ordonata, metodica, precauta si responsabila, demna de incredere, mari calitati de administrator si coordonator. Fire muncitoare, serioasa, memorie buna, abilitate pentru operatii cu elemente abstracte, atractie spre spiritualitate si ocultism, avand o mare fidelitate si respect fata de lege si autoritati. Persoana poseda talente matematice, istorice sau filozofice, avand o mare ambitie intelectuala.

Uranus

Uranus în Săgetător
Uranus in Sagetator indica o capacitate intuitiva foarte dezvoltata, cu tendinta spre visare, viziuni, si o imaginatie foarte vie. Aceasta pozitie da o puternica inclinatie spre o credinta heterodoxa si spre practica artelor oculte. Atunci cand planeta este bine aspectata, aceasta pozitie da capacitatea de a intelege problemele zilei in ceea ce priveste religia si educatia, cu dorinta filantropica de a lucra la dezvoltarea si la avansarea omenirii; gustul pentru calatorii pentru cunostintele care se obtin si succesul asigurat prin aspectele favorabile ale nativitatii progresate. Atunci cand Uranus este afectat, da o mentalitate instabila si excentrica, mai ales in ceea ce priveste legea si religia, spiritul de revolta impotriva conditiilor sociale, sursa de neplaceri cu autoritatile, o dorinta de a impune lumii vederile personale, in ciuda protestelor si cu orice pret, de unde discreditarea si defavorizarea.

Uranus în Casa V
Casa a V-a guverneaza educatia, publicatiile, placerile, cautarea in casatorie, nasterile. Vagabondul Uranus in aceasta casa va da mai intai idei putin acceptate in ceea ce priveste sexul, va duce la o uniune clandestina, contrara legilor tarii. O femeie care are aceasta pozitie in nativitatea sa se gaseste foarte expusa seductiei, desi nu face constient nici un avans compromitator. Aceasta pozitie daca este nefavorabila, face ca nasterea sa fie foarte dificila, iar daca copilul se naste sanatos, exista pericolul de a-l pierde printr-un accident brusc sau o boala extraordinara. Daca alte influente sunt favorizante, in nativitate dau o tendinta spre literatura, subiectul va fi dispus sa imbratiseze o cauza precum socialismul, anarhismul sau alte miscari de aceeasi factura. Daca Uranus este afectat de Saturn, Marte sau Neptun, operele persoanei sau ale editurii care le va publica vor incita probabil la varsari de sange, la conspiratii, la tradari ducand la certuri cu justitia. Daca, pe de alta parte, Uranus este bine aspectat intr-o nativitate indicand tendinte literare, ideile sustinute, in virtutea acestei influente uraniene, vor fi probabil atat de utopice, atat de idealiste si atat de altruiste incat se vor afla dincolo de intelegerea epocii contemporane. Natura iubitoare a nativului va fi de un caracter atat de ideatic, atat de inalt incat putine persoane, daca exista, vor fi capabile sa-i raspunda. O persoana avand Uranus bine aspectat in Casa a V-a nu va vrea sa joace jocuri de noroc, iar daca cel care are un Uranus afectat se va lasa tentat de joc, va suferi mari pierderi in ciuda oricarei prudente ce o va fi luand. In ceea ce priveste fuga dupa placeri, vedem ca aceste persoane sunt atrase de lucrurile noi si stranii. Spre exemplu, unele dintre ele se gandesc cu placere la momentul in care ar fi posibil sa concureze la concursul de aeroplane sau intr-o cursa la fel de temerara cum ar fi cea de masini.

Uranus în trigon cu Luna (1°16)
Indica imaginatie puternica, ambitie, calitati psihice, romantism, multi prieteni, o personalitate stralucitoare si plina de energie, beneficiind de succese neasteptate. Nativul poate avea relatii cu televiziunea, cinematografia, inventii moderne. Este atras de miraculos si de necunoscut; poate obtine succesul prin metode neobisnuite; are parte de prietenii feminine.

Uranus în sextil cu Venus (1°38)
Indica popularitate, calitati artistice, atractie pentru speculatii, castiguri financiare. Nativul traieste schimbari cu efect benefic, tanjind dupa libertate si dupa aventuri romantice; are talent in literatura. Sentimentele si le manifesta rapid, uneori si in afara casatoriei. Are talent creator in cinema si teatru, fiind o fire patimasa si demonstrativa. Va avea castiguri si va beneficia de succes si popularitate. Poate avea si mari talente muzicale. Indica popularitate, inventivitate, simt artistic, noroc in speculatii financiare. Persoana traieste schimbari benefice, este dornica de libertate si aventuri romantice. Posibila iubire in afara casatoriei, talent creator in muzica si cinema, manifestari bruste ale sentimentelor. Beneficiaza de multe sanse, pe care le fructifica si cu ajutorul celor apropiati.

Neptun

Neptun în Săgetător
Neptun in Sagetator, bine aspectat accentueaza tendintele de aspiratie, de devotiune, de religiozitate indicate de nativitate. Da nastere viselor, viziunilor, manifestarilor oculte. Inseamna placerea calatoriilor si bucuria pe care o obtine din acestea. Atunci cand Neptun este afectat in Sagetator, subiectul este predispus la temeri, presentimente, vise de pericol si viziuni de disperare care sunt in mentalul sau si fac viata mizerabila. Uneori, aceste persoane au o mare dorinta a de calatori, dorinta pe care nu o pot satisface, sau, daca reusesc sa faca aceste calatorii, nu au decat neplaceri si accidente.

Neptun în Casa VI
Neptun in Casa a VI-a, bine aspectat, denota capacitati psihice latente care vor putea fi dezvoltate avantajos din punct de vedere spiritual; in timp ce Neptun afectat predispune la prostitutia capacitatilor spirituale prin mediumitate, etc., subiectul putand deveni astfel prada spiritelor-control si sa fie expus la mari pericole obsesionale. Aceasta pozitie prevesteste neplaceri si pierderi datorita angajatilor, boli cronice aducand diformitati, in general, aceste tendinte sunt mai accentuate de o fire senzuala si imprastiata.

Neptun în conjuncție cu Soarele (2°27)
Indica o fire fermecatoare, intuitiva, muzicalitate, talent artistic, coregrafie, teatru, abilitate in a influenta publicul. Persoana are o vointa pe care o poate canaliza spre un ideal. Benefi ciaza de facultati psihice dezvoltate; posibile deziluzii in dragoste, gusturi iesite din comun, ce definesc un caracter puternic. Are un auz bine dezvoltat, ureche muzicala, tendinte spre misticism, temperament poetic, lipsa de simt practic. Va avea activitati in domenii legate de distractii si placere.

Neptun în conjuncție cu Mercur (0°30)
Indica o fire senzitiva, cu o puternica imaginate. Individul poate deveni subiect al autoamagirii, trecand deseori prin stari de confuzie interioara si avand nevoie de mult timp pentru odihna si refacere. Are o mare doza de inspiratie si este tentat sa exploreze domenii necunoscute sau ciudate, fiind atras de literatura de aventura, identificandu-se uneori cu marii eroi si marii descoperitori, avand atractie pentru calatorii pe apa. Este dornic sa schimbe mereu starea de lucruri existenta si sa caute ceva nou si misterios.

Neptun în careu cu Marte (4°37)
Indica o fire evaziva, fricoasa. Cel in cauza isi canalizeaza prost energiile, suferind de complexe de inferioritate, este supus viciilor si are tendinte autodistructive. Are o imaginatie prea bogata si nerealista. Pericol de accident, ranire, scandaluri.

Pluton

Pluton în Balanță
Aici s-a aflat Pluton intre 1973 si 1985. Pozitia stimuleaza reformularea relatiilorsociale si o atitudine mai deschisa fata de potentialul artistic al societatii. Este perioada in care a luat amploare show-business-ul iar artele cu impact in masa, precum muzica si filmul, au avut un cuvint greu de spus in formarea opiniei publice. Indica o cariera politica, tendinte reformatoare in aceasta directie, existand posibilitatea de a fi atras de pacte militare, asociatii paramilitare; cariera artistica puternica, talent in desen, sculptura, pictura, ce poate aduce popularitate si succes. Posibilitate de a avea mai multe casatorii; viata este privita ca un jOc, ca o aventura; tendinta de a rezolva totul prin mijloacele artei.

Pluton în Casa IV
Indica puternice legaturi ereditare, tendinte dictatoriale, trecand prin transformari bruste si radicale in sfera domestica, persoana trebuind sa invete sa coopereze cu membrii familiei. Nativul are tendinta de a fi stapan la el in casa, uneori depasind limitele si putand deveni despotic sau cicalitor fata de ceilalti. El trebuie sa invete sa coopereze cu cei din familie sau din mediul sau de viata, sa devina mai tolerant si sa nu impuna altora mai mult decat pot face. Poate fi un reformator al vietii din propriul camin, dar trebuie sa dea dovada de tact si de o putere de convingere care sa nu fie persuasiva. Poate trai drame legate de familie, sau evenimente care transforma profund viata familiei sale, ajutandu-l sa se regaseasca si sa-si asume responsabilitati fata de altii.

Pluton în sextil cu Mercur (2°19)
Indica o fire abila. Persoana este dotata cu multa diplomatie, stiind sa critice cu talent, fara a jigni sau supara, avand o exprimare fermecatoare, cu un mare spirit de observatie si analiza, percepand esenta subtila a fenomenelor si cauzele cele mai ascunse. Are o mare forta creatoare, in special in domeniul literaturii si oratoriei, favorizandu-i-se o cariera in politica.

Nodul Nord

Nodul Nord în Rac
Nativul si-a tinut sub control impulsurile si instinctele personale. A trait doar pt a atinge un statut social dar nu a facut nimic pentru familie sau viata sa afectiva. In aceasta viata ii va fi greu sa acorde prioritate aspectelor afective. Este posibil sa fie nevoit sa faca un sacrificiu sau sa renunte la ceva in favoarea familiei.

Nodul Nord în Casa I
In trecut nativul s-a sprijinit prea mult pe altii. Acum trebuie sa invete sa actioneze cu incredere de sine, sa-si corecteze spiritul justitiar spre corectarea propriilor actiuni, sa-si afirme punctul de vedere, sa-si dezvolte spiritiul de initiativa si independenta.

Lilith

Lilith în Săgetător
Sentimentele sunt blocate si anihilate, nefiind lasate sa se exprime liber. Exista probleme afective, ascunse sub o masca a multumirii afisate.

Lilith în Casa V
Nativul poate manifesta egoism in relatia cu partenerul, neinteresandu-l dorintele acestuia. Poate avea un instinct erotic excesiv si gusturi neobisnuite in materie de dragoste.

Lilith în trigon cu Luna (6°25)
Capacitate de a transmite celorlalti puterea de a-si depasi temerile si inhibitiile, printr-o afectiune care elimina barierele de comunicare. Astfel, nativul isi intretine increderea proprie in solutiile optimiste si realizeaza ca poate iesi din orice impas prin echilibru sufletesc. Femeie senzuala. Imagine excentrica si puternica, magnetism, fantasme. Mama autoritara, dar perceputa cu luciditate. Pentru un barbat: atractie pentru femei de tip Lilith.

Lilith în sextil cu Venus (3°30)
Sansa de a-si clarifica sentimentele in urma unor deceptii amoroase, caci nu scapa de ceea ce se teme, si propria lipsa de incredere in celalalt ajunge sa se concretizeze in confruntari dramatice dar pline de invataminte. Cautare a iubirii absolute, a pasiunii ideale, mare senzualitate. Adulter, deceptii amoroase, puternic magnetism. Sublimare a sexualitatii.

Chiron

Chiron în Taur
Nativul va avea nevoie de siguranta materiala. El poseda un simt unic al valorilor. Va trebui sa stie ce vrea si sa actioneze in consecinta.

Chiron în Casa XI
Individul poate fi in fruntea unui grup pe care-l poate ghida spre o noua era. Lectia sa insa consta in a invata si in a sti sa-si aleaga prietenii si sa ajute oamenii sa-si exprime talentele. Poate fi un vizionar, un creator, un idealist, chiar un revolutionar.

Junon

Junon în Săgetător
Nativul va cauta un sot optimist, de viata, evoluat spiritual si cu care sa impartaseasca o cercetare, studiu sau sa faca calatorii.

Junon în Casa V
Nativul este atras de calitatile creative si ambitiile partenerului sau. Are nevoie sa-l admire si sa impartaseasca cu el o latura creativa.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Barbra Streisand [3023]
Kelly Clarkson [2659]
Shirley MacLaine [3149]

Mâine

Al Pacino [4016]
Ella Fitzgerald [2736]
George Pădure [3076]
Guglielmo Marconi [2785]
Renée Zellweger [3033]

Articole

Quiz

Cât de bine îl cunoști pe Harry Potter?