Lauren Bacall


16 septembrie 1924 2:00 (GMT-4) 40°43’N 74°00’V
New York City, SUA

Înălțime 174 cm
Zodiac european Fecioară
Zodiac chinezesc Șobolan de Lemn
Zodiac aztec Vânt
Zodiac arboricol Tei
Zodiac egiptean Mut
Zodiac floral Orhidee
Zodiac indian Rândunică
Zodiac grecesc Himeră
Temperament echilibrat
Număr destin 5
Număr psihic 7

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Lauren Bacall (născută Betty Joan Perske; n. 16 septembrie 1924, New York City — d. 12 august 2014) a fost o actriță și fotomodel american. Părinții ei erau evrei imigranți, ale căror familii proveneau din Polonia, Franța, România și Germania. A fost căsătorită cu actorul Humphrey Bogart până la moartea prematură a acestuia. A decedat la 12 august 2014, în urma unui accident cerebral.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Rac
Are un temperament retras, o predispozitie pentru traditie si visare. Isi exprima si apara convingerile cu tarie. Isi foloseste mai mult imaginatia si intuitia. Este un diplomat perfect si are o abilitate fantastica de a se adapta la orice situatie obtinand ceea ce doreste. Dragoste pentru familie, tendinta de a iubi puternic si de a fi iubit.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Leu
Succesul financiar va fi atins foarte usor gratie sprijinului unor persoane influente. Tendinta de a cheltui mai mult decat castiga.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Fecioară
Desface totul in bucati, analizeaza si critica. Nu porneste niciodata nimic fara o examinare pro si contra. Este foarte atent pana la a fi maniac, nu face nimic fara o analiza la cel mai mic detaliu.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Balanță
O viata simpla, un camin modest nu sunt pentru el. Daca nu are un serviciu bine platit sau nu si-a dobandit confortul financiar printr-o casatorie din interes, probabil va fi nefericit. Ii place confortul luxuriant, iesirile, petrecerile. Accepta in anturaj doar lume rafinata, poate uneori un pic prefacuti, si cu slujbe bune.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Scorpion
Va fi orbit si imbatat de dragoste; totul se invarte in jurul dragostei lui. Pasiunile lui sunt furioase, exclusive si este de la sine inteleasa aparitia certurilor familiale. Viata sentimentala fertila.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Săgetător
Il atrag serviciile ce presupun deplasari, pe distante cat mai mari. Punct vulnerabil: circulatia sangelui.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Capricorn
Pericol de raceala, greutate, austeritate inflexibila, moralism. Relatii sporadice. Ambient inconjurator melancolic. Viata retrasa, insensibilitate si suspiciune intrinseci in casnicie, si in general in toate asocierile.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Vărsător
Mostenire neasteptata.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Pești
Ii plac crozierele pe mare. Uneori are idei stralucite care vin de nicaieri.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Berbec
Dispune de toate calitatile de lider: autoritate, energie, initiativa, carisma si bineinteles inteligenta.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Taur
Ii place sa fie inconjurat de prieteni inimosi si plini de franchete.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Gemeni
Anxietate, preocupat de iubita lui.


Soarele

Soarele în Fecioară
Este o combinatie intre influentele Soarelui, ale lui Mercur si ale Casei a VI-a. Ea il indica pe intermediarul fericit intre producator si consumator. Subtil, extrem de cunoscator si rapid in a vedea ce ii va fi mai avantajos pentru avansarea propriilor afaceri, are o dispozitie placuta, sociabila, amicala pentru toti cei de la care spera sa obtina profit, dar autoritar fata de inferiorii si egalii sai; bun vorbitor, fara a fi neaparat inselator. E interesat doar de propria sa persoana. Soarele in Fecioara da chimistii, infirmierii, infirmierele si doctorii de calitate pe care nu trebuie sa-i confundam cu cei ce cred in medicamente... mai ales in mare cantitate.

Soarele în Casa III
Favorizeaza calatoriile si-l face pe individ stralucitor si observator, curios sa stie de ce-ul si cum-ul lucrurilor; aceasta pozitie da o turnura stiintifica spiritului, este favorabila scriitorilor, prevesteste atentia si favoarea publicului.

Soarele în opoziție cu Uranus (3°41)
Indica obstacole si certuri, posibile pagube provocate de calamitati, sau prin asocieri nefericite, risc de divort si casatorie cu probleme, relatii violente cu cei din jur. Persoana este incapatanata, lipsita de tact, excentrica, impulsiva si excesiv de independenta. Poate suferi de tulburari cardiace, fluctuatii ale concentratiei de calciu si fosfor in sange, ceea ce duce la tulburari nervoase si alte boli ciudate.

Soarele în careu cu Lilith (5°42)
Predispune la dificultati in relatiile cu tatal si in problemele afective, datorita tendintei de a nu acorda prea multa atentie initiativei celorlalti si de a se manifesta prea rigid si interiorizat. Trebuie sa invete sa-si puna in valoare calitatile si sa-si invinga complexele fata de cei care dau dovada de mai multa initiativa sau de o capacitate de actiune mai mare. Are nevoie de maturitate emotionala, de sinceritate fata de de sine si de eliminarea sentimentelor negative, pentru a-si gasi echilibrul sufletesc. Tensiune puternica, angoasa, gelozie, aflarea unor secrete, reputatie amenintata, respingerea imaginii tatalui si a oricarei autoritati, tata autoritar, inaccesibil. Pentru o femeie: probleme cu barbatii, uneori moartea tatalui sau a sotului.

Luna

Luna în Berbec
Luna in Berbec da subiectului un spirit independent al carui scop este de a-si croi un drum in viata cu orice pret; se supara rapid pe cei care se amesteca in afacerile sale; e ambitios si agresiv, ii lipseste prevederea ceea ce il va face sa suporte multe esecuri. Totusi, aceasta pozitie da un curaj hotarat si dificil de invins. Cand o astfel de persoana a fost infranta pe o latura, incearca imediat o alta aventura; persistenta sa o puna in valoare si ii asigura un succes final, doar daca Luna nu este afectata. In acest caz este predispusa sa alerge de la o ocupatie la alta fara a-si da timp sa incerce serios sa reuseasca intr-una sau in alta.

Luna în Casa X
Luna in Casa a X-a este un semn de noroc, de popularitate si de prosperitate cand este intr-o configuratie buna. Vesteste favoruri din partea femeilor si achizitionarea de bogatii. Aceasta pozitie da un spirit profund, diplomatic, avid de a sti. Cand Luna este stresata, persoana este predispusa sa intalneasca ostilitate din partea publicului si sa suporte rasturnari nefericite ale sortii. Se intampla chiar sa fie amestecata intr-un scandal public.

Luna în sextil cu Marte (3°02)
Indica spirit polemic, combativitate, sansa, noroc neasteptat, mare rezistenta la boli, curaj, ambitie, spirit intreprinzator, incredere in sine, realizare in domenii pragmatice care necesita indrazneala si tupeu, tendinta de a actiona in mijlocul unui anturaj, generozitate, fire hotarata.

Luna în trigon cu Neptun (7°17)
Indica o fire senzitiva, inspirata si imaginativa. Nativul traieste intens sentimentele si emotiile, fiind capricios si instabil, apreciind frumosul si arta. Este emotiv, inclinat spre ocultism, dar si spre stiinta; poate beneficia de popularitate si faima. Este foarte senzual si isi exprima sentimentele intr-un mod rafinat si artistic.

Luna în trigon cu Nodul Nord (5°57)
Ocazii favorabile de a-si exprima afectivitatea in familie, indatoriri asumate fata de parinti sau fata de patrie, respectabilitate sociala dobindita prin felul in care se achita de propriile indatoriri. Emotii echilibrate, care determina o gasire a sensului prin cautarea linistii interioare.

Luna în sextil cu Lilith (0°10)
Capacitate de a transmite celorlalti puterea de a-si depasi temerile si inhibitiile, printr-o afectiune care elimina barierele de comunicare. Astfel, nativul isi intretine increderea proprie in solutiile optimiste si realizeaza ca poate iesi din orice impas prin echilibru sufletesc. Femeie senzuala. Imagine excentrica si puternica, magnetism, fantasme. Mama autoritara, dar perceputa cu luciditate. Pentru un barbat: atractie pentru femei de tip Lilith.

Luna în conjuncție cu Chiron (4°57)
Cercetarea sa poate fi colectiva, familiala sau legata de o femeie (mama, sotie, fiica) sau de feminitate, in general. Caminul sau, anturajul sau pot avea cate ceva particular, chiar poetic. Resimte foarte bine emotiile altuia. Este extrem de sensibil. Mama vindecatoare sau pioniera.

Mercur

Mercur este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Mercur în Fecioară
Mercur in Fecioara este la zenitul puterii sale, caci acolo este exaltat. In consecinta, daca este bine plasat, da persoanei o inteligenta clara, logica; un spirit stiintific, elocventa si usurinta de a se exprima in mai multe limbi; o perspectiva vasta si judicioasa asupra vietii; concluziile sale sunt in general practice si la obiect, deoarece Mercurul Fecioarei, ca cel al Taurului, este prudent inainte de a sari. In rest, aceasta caracteristica a lui Mercur este aplicabila, la un anumit grad, tuturor zodiilor de pamant. Mercur afectat in Fecioara face nativul iritabil, violent, egoist, avand intotdeauna ceva de comentat. Persoanele cu Mercur in Fecioara sunt dieteticieni si chimisti excelenti; sunt de asemenea dotate cu o dexteritate putin obisnuita.

Mercur în Casa III
Mercur in Casa a III-a, bine dispus, are o influenta minunata asupra calitatilor mentale ale nativului. Ii da un intelect ponderat si optimist, inclinatie spre studiu si spre muncile de cercetare si o mare facilitate de elocutie. Ii asigura succesul in calatorii scurte si aduce relatii armonioase cu fratii si surorile. Cand Mercur este stresat in Casa a III-a, nativul este predispus la griji, la pesimism; va avea neplaceri cu fratii si surorile sale si va suferi dezamagiri in timpul scurtelor calatorii care le va face.

Mercur în careu cu Jupiter (1°53)
Indica posibile tulburari digestive, posibil diabet sau boli ale pancreasului. Nativul este intolerant, isi provoaca multe necazuri prin comportament contradictoriu, calomnie si minciuna. Manifesta intoleranta, incapatanare, neclaritate in gandire, avand o fire indiscreta, sovaielnica, tinzand mereu sa exagereze, si neavand rabdare, fapt care genereaza multe schimbari neasteptate in viata sa.

Mercur în opoziție cu Uranus (5°04)
Indica excentricitate, o fire neconventionala, risipindu-si energiile, inclinata spre dogma si incapatanare. Persoana are un spirit sarcastic, cinic, tendinta de a merge in contra curentului; va avea de suportat calomnii, si isi va vedea bunele intentii subminate de altii. Va cunoaste sovaieli si dezechilibru in idei, avand mari sanse de a suporta accidente sau depresii nervoase. Poate suferi mari necazuri cauzate de un frate sau sora, ceea ce ar duce la ruperea relatiilor de familie. Exprimare brutala, cu tendinte de a toca si de a enerva interlocutorul.

Mercur în sextil cu Pluton (0°54)
Indica o fire abila. Persoana este dotata cu multa diplomatie, stiind sa critice cu talent, fara a jigni sau supara, avand o exprimare fermecatoare, cu un mare spirit de observatie si analiza, percepand esenta subtila a fenomenelor si cauzele cele mai ascunse. Are o mare forta creatoare, in special in domeniul literaturii si oratoriei, favorizandu-i-se o cariera in politica.

Venus

Venus în Leu
Venus in Leu este toata iubire, caci Leul guverneaza inima, iar cel care are aceasta pozitie va avea inima foarte tandra. Contrar ideilor acceptate de obicei, exista in Leu o trasatura cruda dar, cand acolo se afla Venus, nu exista in Zodiac o zodie mai tandra si mai iubitoare. In plus, Leul fiind o zodie fixa, Venus in aceasta pozitie da o stabilitate fara egal afectiunilor si o fidelitate infailibila pentru cei iubiti. Leul, fiind a cincea zodie, Venus in Leu asigura succesul in intreprinderile legate de divertismentul de toate felurile sau raportate la educatie. Stralucirea luii Venus amestecata cu stralucirea solara atrage favoarea celor care sunt deasupra nativului pe scara sociala.

Venus în Casa I
Venus in Casa I prevesteste o copilarie fericita. Da subiectului un caracter amabil, dispozitii sociabile si serviabile, care il vor face iubit de toti; iubirea de muzica, de arta si de divertisment. Aceasta pozitie poate fi considerata ca fericita, deoarece il face pe subiect atragator pentru toti cei cu care vine in contact, ceea ce ii asigura un succes general in viata. E buna si din punctul de vedere al sanatatii.

Venus în trigon cu Jupiter (5°11)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Venus în careu cu Saturn (6°59)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Marte

Marte este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Marte în Vărsător
Marte in Varsator, atunci cand este bine aspectat, anunta o persoana spirituala si intuitiva, ingenioasa si originala, intreprinzatoare si ambitioasa, muncitoare neobosita pentru a-si asigura succesul in cariera aleasa, astfel ea va castiga prietenia persoanelor care vor fi gata sa o ajute sa-si realizeze sperantele si dorintele. Acesti oameni sunt foarte abili si in mecanica si in lucrurile care au legatura cu electricitatea; reusesc si ca administratori sau angajati intr-o asociatie filantropica sau o societate de utilitate publica. Marte afectat in Varsator, face ca persoana sa fie prea independenta, pompoasa si predispusa sa urasca orice autoritate, directa in discursul si comportamentul sau fata de ceilalti si ranchiunoasa in cel mai inalt grad, daca nu o tratam cu respectul si consideratia care i se par datorate. Aceste persoane foarte dificile de caracter se cearta adesea cu anturajul lor. Vor avea tendinta sa suporte pierderi prin joc si speculatii. Un Marte afectat in Varsator predispune la tulburari vizuale pentru ca Varsatorul guverneaza eterurile. Prin actiunea reflexa in semnul opus, Leul, poate cauza palpitatii cardiace.

Marte în Casa VIII
Marte in Casa a VIII-a, bine aspectat, aduce avantaje financiare prin casatorie sau prin mostenire. In afaceri, aceasta pozitie este de asemenea buna si indica castiguri prin asociatii, procese castigate sau alte afaceri indicate de Casa a VIII-a. Atunci cand Marte este afectat in Casa a VIII-a, bogatia este periclitata dupa casatorie din cauza cheltuielilor excesive ale sotului. Asociatiile, procesele ar trebui evitate, nativul va pierde sigur. Cei care il au pe Marte in aceasta pozitie, nu ar trebui sa amane realizarea testamentului, caci moartea ii va surprinde brusc si pe neasteptate.

Marte în sextil cu Luna (3°02)
Indica spirit polemic, combativitate, sansa, noroc neasteptat, mare rezistenta la boli, curaj, ambitie, spirit intreprinzator, incredere in sine, realizare in domenii pragmatice care necesita indrazneala si tupeu, tendinta de a actiona in mijlocul unui anturaj, generozitate, fire hotarata.

Marte în opoziție cu Neptun (4°15)
Indica o fire evaziva, fricoasa. Cel in cauza isi canalizeaza prost energiile, suferind de complexe de inferioritate, este supus viciilor si are tendinte autodistructive. Are o imaginatie prea bogata si nerealista. Pericol de accident, ranire, scandaluri.

Marte în opoziție cu Nodul Nord (2°54)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Marte în trigon cu Lilith (3°12)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Marte în sextil cu Chiron (1°55)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Jupiter

Jupiter în Săgetător
Jupiter in Sagetator, daca este bine aspectat, anunta bogatie si succes; un spirit larg, filosofic, filantropic; da respect fata de lege si religie; astfel, persoanele avand aceasta configuratie se ridica la functii inalte fie in Biserica, fie in Stat, fie in intreprinderi comerciale, fie in institutiile stiintifice sau filosofice. Jupiter afectat in Sagetator face ca persoana sa fie imprastiata, indragostita de un fast vulgar (galagios, inselator, fals), extravaganta si gata sa-si incerce norocul la orice joc; cauzeaza pierderea situatiei sociale, neplaceri cu legea si dificultati financiare. Spiritul, daca este inclinat spre religie, este ingust, sectar.

Jupiter în Casa V
Jupiter in Casa a V-a, in configuratie buna, va creste numarul copiilor care vor fi pentru parintii lor o sursa de incantare si profit; asigura popularitatea, buni prieteni care vor fi de mare ajutor nativului. Aceasta pozitie, da un caracter sociabil si iubirea de divertismente, o mare inteligenta. Pronosticheaza castiguri prin speculatia succeselor in educatie, publicatii si ziaristica. Nativul va fi un profesor excelent si va avea o maniera convingatoare de a prezenta lucrurile. Jupiter afectat in Casa a V-a, mai ales in Sagetator, da pasiunea jocului, gustul de sporturi, aversiunea fata de munca. Indica neplaceri cu copiii.

Jupiter în careu cu Mercur (1°53)
Indica posibile tulburari digestive, posibil diabet sau boli ale pancreasului. Nativul este intolerant, isi provoaca multe necazuri prin comportament contradictoriu, calomnie si minciuna. Manifesta intoleranta, incapatanare, neclaritate in gandire, avand o fire indiscreta, sovaielnica, tinzand mereu sa exagereze, si neavand rabdare, fapt care genereaza multe schimbari neasteptate in viata sa.

Jupiter în trigon cu Venus (5°11)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Saturn

Saturn în Scorpion
Saturn in Scorpion, cand este bine amplasat, da o capacitate extraordinara pentru mecanica,o mare ingeniozitate in cazurile cele mai dificile, un curaj de nestavilit si o rabdare perseverenta gratie careia sunt rezolvate problemele cele mai dificile. In consecinta, astfel de persoane devin ingineri foarte experti si pionieri de mare valoare; ei imbina focul lui Marte cu prudenta - cu prevederea lui Saturn - ceea ce ii face invincibili. Isi maresc averea prin mosteniri, prin cumpatarea lor, prin spiritul lor de economie. In plus, resursele lor pecuniare cresc dupa casatorie. O buna sanatate si o viata lunga sunt si ele indicatii ale acestui aspect. Dar daca Saturn este stresat in aceasta zodie, partenerul va fi sarac, taciturn, egoist, exigent, preocupat si susceptibil de boala. Constipatia si hemoroizii sunt cauzele fundamentale care afecteaza in acest caz nervii si organismul intreg.

Saturn în Casa IV
Saturn in Casa a IV-a, bine aspectat, prevesteste avere ca urmare a unei mosteniri si un succes crescand in plasarile de bani sau ajutor, administrarea inteleapta si prudenta de case, pamanturi, proprietati agricole sau miniere. Saturn stresat in Casa a IV-a semnifica moartea prematura a tatalui sau a mamei, discordie si necaz in familie, pierderi de proprietati si necazurile care rezulta din aceasta. Aceasta pozitie, ca este in aspecte bune sau rele, face din subiect un singuratic, mai ales in ultimii ani ai vietii.

Saturn în careu cu Venus (6°59)
Indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Telurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter.

Uranus

Uranus este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Uranus în Pești
Uranus in Pesti, bine aspectat, indica un gust pronuntat pentru artele oculte si facilitatea de a face mari progrese pe aceasta cale. Indica de asemenea prieteni si asociatii care vor favoriza aceste studii. Aceasta planeta prost aspectata provoaca mediumitatea, obsesia si chiar dementa, daca este favorizata tendinta de a coresponda cu spiritele. Aceasta pozitie face ca subiectul sa fie indolent si susceptibil de a trai nefericiri neprevazute, scandal sau sinucidere, chiar daca norocul ii surade, chiar daca cerul este fara nori, va fi bantuit de teama unui pericol din umbra.

Uranus în Casa IX
Uranus in Casa a IX-a da un spirit progresist, independent, un mod de a vedea lucrurile original si inventiv, mergand uneori pana la geniu, intuitia fiind foarte dezvoltata; aceste persoane se complac in a visa la constructii capabile sa transforme lumea. Ar fi posibil cu timpul, cu conditia, bineinteles, ca Uranus sa fie bine aspectat. Totusi, ele sunt considerate ca fiind dezechilibrate, caci ideile lor sunt atat de utopice si atat de inaintea stadiului nostru actual de evolutie incat persoanele cu o inteligenta comuna nu pot sa le priceapa. Daca Uranus este afectat in Casa a IX-a, mai ales de catre Marte, aceste persoane devin niste anarhiste salbatice care nu vor da inapoi nici chiar in fata varsarii de sange, pentru a atinge ceea ce ele cred a fi idealul: sunt fanatice, in orice cauza pe care o imbratiseaza. Aceasta pozitie a lui Uranus indica de asemenea neplaceri in calatorie, mai ales pe mare, precum si pericole de accidente comune. De regula, aspectarea ii da pe pionieri si pe exploratori.

Uranus în opoziție cu Soarele (3°41)
Indica obstacole si certuri, posibile pagube provocate de calamitati, sau prin asocieri nefericite, risc de divort si casatorie cu probleme, relatii violente cu cei din jur. Persoana este incapatanata, lipsita de tact, excentrica, impulsiva si excesiv de independenta. Poate suferi de tulburari cardiace, fluctuatii ale concentratiei de calciu si fosfor in sange, ceea ce duce la tulburari nervoase si alte boli ciudate.

Uranus în opoziție cu Mercur (5°04)
Indica excentricitate, o fire neconventionala, risipindu-si energiile, inclinata spre dogma si incapatanare. Persoana are un spirit sarcastic, cinic, tendinta de a merge in contra curentului; va avea de suportat calomnii, si isi va vedea bunele intentii subminate de altii. Va cunoaste sovaieli si dezechilibru in idei, avand mari sanse de a suporta accidente sau depresii nervoase. Poate suferi mari necazuri cauzate de un frate sau sora, ceea ce ar duce la ruperea relatiilor de familie. Exprimare brutala, cu tendinte de a toca si de a enerva interlocutorul.

Neptun

Neptun în Leu
Neptun in Leu, bine aspectat, da un caracter generos, simpatic, cordial, o natura sociabila, gustul pentru placeri (distractii) si pentru studiile artistice. Aceste persoane reusesc in cariera educativa unde prezinta un mare talent pentru ca au o intelegere intima a naturii celorlalti, dar si capacitatea de a le inocula stiinta pe care o poseda. Sunt fericite in problemele lor amoroase. Neptun afectat in Leu da o natura suprasenzuala si din acest fapt, o face susceptibila de a trai deceptii in iubire. Aceste persoane sunt guvernate mult mai mult prin impulsuri decat prin ratiune; le lipseste energia pentru a face fata circumstantelor; sunt lase, capricioase, inconstante, nu se poate conta pe ele; sunt, in general, detestate.

Neptun în Casa II
Neptun in Casa a II-a, bine aspectat asigura castiguri in toate lucrurile in care apa sau ocupatiile mistice si oculte, joaca un rol principal, cat si in materiile mistice si oculte. Dar daca Neptun este afectat, bugetul persoanei este mereu intr-o stare haotica, nesigura.

Neptun în trigon cu Luna (7°17)
Indica o fire senzitiva, inspirata si imaginativa. Nativul traieste intens sentimentele si emotiile, fiind capricios si instabil, apreciind frumosul si arta. Este emotiv, inclinat spre ocultism, dar si spre stiinta; poate beneficia de popularitate si faima. Este foarte senzual si isi exprima sentimentele intr-un mod rafinat si artistic.

Neptun în opoziție cu Marte (4°15)
Indica o fire evaziva, fricoasa. Cel in cauza isi canalizeaza prost energiile, suferind de complexe de inferioritate, este supus viciilor si are tendinte autodistructive. Are o imaginatie prea bogata si nerealista. Pericol de accident, ranire, scandaluri.

Pluton

Pluton în Rac
Aici a fost Pluton intre 1914 si 1939. Pozitia stimuleaza transformarile profundeprin crize emotionale si prin reconsiderarea traditiilor sau prin proliferareaaspectelor nationaliste. A corespuns cu primul razboi mondial, cind multe statenationale au aparut in Europa dupa dezmembrarea Imperiului Austro-Ungar, iar in Rusias-a schimbat complet sistemul, si apoi a continuat cu dezvoltarea miscarilornationaliste si dictatoriale in Germania, Italia, Spania. Indica devotament familial, atentie deosebita pentru satisfacerea partenerului, atractie deosebita pentru ocultism, intuitie, vigoare sexuala deosebita, forta creatoare, artistica, cultivarea ceremonialului, tenacitate extrema, revalorificarea traditiilor, interes si abilitate pentru magie.

Pluton în Casa XII
Indica hipersenzitivitate, o fire sensibila, capabila de trairi emotionale intense. Cel in cauza poate fi acuzat de gelozie, se considera un neinteles si este mereu gata sa riposteze la cel mai mic afront. Este atras de ocultism, de domenii secrete (spionaj), cercetari in domeniul psihic; posibile boli ciudate, cronice, tangenta cu spitalele.

Pluton în sextil cu Mercur (0°54)
Indica o fire abila. Persoana este dotata cu multa diplomatie, stiind sa critice cu talent, fara a jigni sau supara, avand o exprimare fermecatoare, cu un mare spirit de observatie si analiza, percepand esenta subtila a fenomenelor si cauzele cele mai ascunse. Are o mare forta creatoare, in special in domeniul literaturii si oratoriei, favorizandu-i-se o cariera in politica.

Nodul Nord

Nodul Nord în Leu
Nativul in viata anterioara a trait inconjurat de oameni care probabil il ajutau pentru rezolvarea problemelor sale. Nu a avut curaj de a rezolva ceva de unul singur si se simtea in siguranta numai sub protectia prietenilor. In aceasta viata misiunea lui este de a-si dezvolta creativitatea si aceasta numai prin forte proprii.

Nodul Nord în Casa II
In trecut nativul a fost posesiv, gelos, si-a utilizat gresit forta sexuala creandu-si probleme relationale. In aceasta viata va pastra o latura materialista din precedentele vieti. Trebuie sa invete sa obtina si sa-si administreze corect finantele realizate prin munca proprie sau prin exploatarea talentelor native pe care le are.

Nodul Nord în trigon cu Luna (5°57)
Ocazii favorabile de a-si exprima afectivitatea in familie, indatoriri asumate fata de parinti sau fata de patrie, respectabilitate sociala dobindita prin felul in care se achita de propriile indatoriri. Emotii echilibrate, care determina o gasire a sensului prin cautarea linistii interioare.

Nodul Nord în opoziție cu Marte (2°54)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Lilith

Lilith în Gemeni
Relatia este trecuta prin filtrul mintii si al gandirii, trairea afectiva fiind neglijata. Dragostea este manifestata in mod declarativ.

Lilith în Casa XII
Nativul are o viata erotica duplicitara, ascunsa. Exista tendinta de izolare, datorita educatiei rigide primite.

Lilith în careu cu Soarele (5°42)
Predispune la dificultati in relatiile cu tatal si in problemele afective, datorita tendintei de a nu acorda prea multa atentie initiativei celorlalti si de a se manifesta prea rigid si interiorizat. Trebuie sa invete sa-si puna in valoare calitatile si sa-si invinga complexele fata de cei care dau dovada de mai multa initiativa sau de o capacitate de actiune mai mare. Are nevoie de maturitate emotionala, de sinceritate fata de de sine si de eliminarea sentimentelor negative, pentru a-si gasi echilibrul sufletesc. Tensiune puternica, angoasa, gelozie, aflarea unor secrete, reputatie amenintata, respingerea imaginii tatalui si a oricarei autoritati, tata autoritar, inaccesibil. Pentru o femeie: probleme cu barbatii, uneori moartea tatalui sau a sotului.

Lilith în sextil cu Luna (0°10)
Capacitate de a transmite celorlalti puterea de a-si depasi temerile si inhibitiile, printr-o afectiune care elimina barierele de comunicare. Astfel, nativul isi intretine increderea proprie in solutiile optimiste si realizeaza ca poate iesi din orice impas prin echilibru sufletesc. Femeie senzuala. Imagine excentrica si puternica, magnetism, fantasme. Mama autoritara, dar perceputa cu luciditate. Pentru un barbat: atractie pentru femei de tip Lilith.

Lilith în trigon cu Marte (3°12)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Chiron

Chiron în Berbec
Nativul isi cauta adevarata sa identitate. El doreste sa realizeze un potential personal. Doreste sa se autodepaseasca. Va trebui sa-si controleze agresivitatea si excesiva sa autoritate.

Chiron în Casa X
Individul este foarte original, activ si dur cu sine insusi. In cariera sa, el utilizeaza metode originale si de avangarda. Isi alege teluri foarte dificile. Reusita poate motiva cercetarea asidua si rabdatoare.

Chiron în conjuncție cu Luna (4°57)
Cercetarea sa poate fi colectiva, familiala sau legata de o femeie (mama, sotie, fiica) sau de feminitate, in general. Caminul sau, anturajul sau pot avea cate ceva particular, chiar poetic. Resimte foarte bine emotiile altuia. Este extrem de sensibil. Mama vindecatoare sau pioniera.

Chiron în sextil cu Marte (1°55)
Individul este un specialist in utilizarea energiei martiene. Poate fi un atlet, un politician sau un om de decizie. El poate dirija si conduce pe altii pe o noua cale. Stie sa deschida portile.

Junon

Junon în Balanță
Nativul va cauta un sot artist, inteligent, sociabil care sa-i aduca un echilibru. Doreste armonie in casatorie.

Junon în Casa IV
Partenerul aduce o mare stabilitate emotionala.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Al Pacino [4033]
Ella Fitzgerald [2752]
George Pădure [3094]
Guglielmo Marconi [2800]
Renée Zellweger [3048]

Mâine

Channing Tatum [3017]
Jet Li [2956]
Rudolf Hess [2727]

Articole

Quiz

Ce element este majoritar în sufletul tău?