Alizée


21 august 1984 9:00 (GMT+2) 41°55’N 8°44’E
Ajaccio, Franța

Înălțime 161 cm
Zodiac european Leu
Zodiac chinezesc Șobolan de Lemn
Zodiac aztec Maimuță
Zodiac arboricol Cedru
Zodiac egiptean Geb
Zodiac floral Papucul doamnei
Zodiac indian Urs
Zodiac grecesc Grifon
Temperament coleric-melancolic
Număr destin 33 / 6
Număr psihic 3

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

Alizée Jacotey (n. 21 august 1984, Ajaccio, Corsica, Franța) este o cântăreață franceză de muzică pop-rock.

Alizée este fiica unui inginer de calculatoare și a unei femei de afaceri. Are un frate mai mic, pe nume Johann.

Chiar dacă a fost portretizată în primele două albume ca având o imagine de lolita, ca fiind sexy, Alizée a reușit să-și mențină o bună imagine publică. Spune despre ea ca este o persoana timidă, rezervată, foarte curioasă și generoasă. Chiar dacă are o carieră de cântăreață, ea preferă mai mult să danseze, având cunoștințe destul de aprofundate în dans clasic, jazz, balet, tap și flamenco. Dintre sporturi ea preferă fotbalul, fiind și suporter al echipei AC Ajaccio (Corsica). Detestă culoarea verde, dar ii place, în schimb, rozul.


I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Fecioară
Are un bun spirit de observatie, fiind atent la cele mai mici detalii. Este foarte corect, chiar maniac in a respecta regulile si poate deveni birocrat. Are inclinatii practice, fiind o fire pragmatica. Este o persoana activa, vioaie, invata cu usurinta dar cand este ranita de critica poate fi cinica, rece, ranchiunoasa. Vesnic nemultumita, are darul de a se certa cu toata lumea.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Balanță
Venituri venite dintr-o casatorie avantajoasa sau dintr-o foarte utila asociere.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Scorpion
Poate fi un bun investigator pentru ca este foarte curios, ii place cercetarea si o face cu multa rabdare, ii place sa rezolve mistere. Stie cum sa-si asume riscuri daca este constient de pericole.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Săgetător
Se va casatori cu o persoana straina, sau va face in permanenta calatorii lungi sau chiar se poate stabili in strainatate.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Capricorn
Exemplul absolut al tipului "serios". Totul este calculat, cel mai mic risc este analizat, rabdarea fiind una dintre calitatile principale. Una sau doua aventuri sentimentale, casatoria, familia, toate fara sa-i puna probleme, ii daruiesc calmul cu dragoste si intelepciune.

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Vărsător
Se va dedica unei cariere sau invatamantului. Punct vulnerabil: circulatia sangelui.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Pești
Pericol de haos material si spiritual, adulter, viciu. Tendinta spre relatiile umane bazate pe simpatie si nu pe ratiune. Simt practic scazut. Dorinte vagi. Idei morbide si nostalgii romantice planeaza asupra asocierilor si casatoriei.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Berbec
Sotia (sotul) va avea tendinta sa cheltuiasca mai mult decat castiga. Mare atentie la actiunile facute in graba, caci se pot dovedi periculoase. Sofeaza prea repede.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Taur
Calatorii scurte, fara mare atractie pentru departari. Nu-si schimba principiile.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Gemeni
Are o profesie care necesita schimbari si miscare. Daca nu este asa, va schimba multe slujbe. Ii place sa se miste, sa calatoreasca, sa scrie.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Rac
Prietenii sincere si pe viata. Oricum, familia este pe primul loc.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Leu
Cateva probleme cu autoritatile sau cu cineva in exercitiul functiunii.


Soarele

Soarele în Leu
Soarele in Leu da o natura imperioasa, o mare stapanire de sine, un simt treaz al onoarei si o integritate incoruptibila. Subiectul aspira sa domine, dar i-ar repugna sa-si insuseasca cel mai mic avantaj sau sa faca altora ceva ce nu ar fi in acord cu regula de aur: Ce tie nu-ti place, altora nu face. Legaturile afective sunt profunde, durabile. Persoanele care au Soarele in Leu sunt aparatori puternici ai celor pe care ii iubesc, dar sunt la fel de ardenti in aversiunile lor. Leul este zodia care guverneaza inima. Cei care au Soarele in Leu fac ceea ce intreprind cu o concentrare de efort care aduce succesul. Sunt prieteni veritabili, iar ca dusmani sunt cei mai onorabili si mai generosi.

Soarele în Casa XI
Este un semn bun, caci sperantele, dorintele si aspiratiile subiectului se vor realiza. Aceasta pozitie ii atrage oameni care prin pozitia lor, sunt capabili sa-l ajute si inclinati sa o faca.

Soarele în trigon cu Neptun (0°21)
Indica o imaginatie puternica, inspiratie, talente artistice. Nativul se neglijeaza pe sine pentru un ideal, iubind muzica si stiintele secrete, oculte. Spirit vizionar, clarviziune, idealism, mediumnitate, atractie spre lucruri antice, spre arta si frumos.

Soarele în sextil cu Pluton (1°26)
Indica un caracter reformator, o mare mediumnitate, orientare spre progres, capacitate de a se reface dupa orice criza. Posibila implicare intr-o revolta sau revolutie; capacitati artistice creatoare foarte puternice. Nativul poate sa-si atinga telurile, oricat de greu ar fi acest lucru.

Luna

Luna în Gemeni
Luna in Gemeni confera o inteligenta agila, pasionata de literatura si stiinte, plina de resurse si capabila a se masura cu vicisitudinile vietii. Spiritul este larg, liberal, gata de a adopta ideile noi de progres de care se prinde cu aviditate. Subiectul este puternic atras de muncile literare, dar mai ales de ziaristica, care ii va permite sa treaca de la un subiect la altul cum o cere turnura sa de spirit extrem de miscatoare. Aceasta pozitie da si un gust marcat pentru calatorii si pentru orice profesie care il pune in raport cu publicul; favorizeaza deci slujbe de comisi-voiajori, agenti electorali sau alte ocupatii de acest gen.

Luna în Casa IX
Luna in Casa a IX-a, in bune aspecte, da subiectului o inteligenta clara, serioasa, cu tendinte religioase, legale sau filosofice, dupa natura aspectului. Prevesteste calatorii lungi ce aduc castiguri si placeri; uneori, notorietate. Subiectul este inclinat spre reverie, viziuni, mai ales daca Luna este in configuratie cu Neptun. Daca Luna este stresata, subiectul va fi impulsiv si irational, spre marele sau detriment. Daca intreprinde calatorii, va fi expus la a suferi multe neplaceri. Va fi de asemenea susceptibil de a-si schimba religia, intr-un mod negandit, ceea ce ii va atrage numeroase critici.

Luna în careu cu Mercur (4°07)
Indica hipersensibilitate, nehotarare, instabilitate, oscilatie, dificultati in concentrare, ingrijorare, agitatie, tendinta de a fi indiscret si plin de resentimente. Persoana poseda o imaginatie bolnavicioasa; totodata, are o constiinta morala foarte elastica, fiind tentata de intelaciune si frauda. Poate avea pareri foarte diferite de ale celorlalti, intrand in conflict cu acestia si fiind deseori criticata.

Luna în careu cu Venus (1°00)
Indica vulgaritate si senzualitate de prost-gust, lipsa de conduita morala, indolenta, neglijenta, fire cheltuitoare, capricioasa, barfitoare, provocatoare de neintelegeri si certuri cu cei din jur si cu familia. Persoana are mare nevoie de dragoste, fiind in stare sa-si daruiasca afectivitatea tuturor. Posibile tulburari digestive sau sanguine. Pierdere de reputatie, scandaluri, divort, separatie, necazuri cu sexul opus.

Luna în opoziție cu Uranus (6°01)
Indica relatii dure cu sexul opus, divort, o fire excitabila, excentrica, originala, incapatanata si susceptibila, tentata de legaturi clandestine, dar si boema, hipersensibila, neatenta, frivola, tetrala si schimbatoare, neconventionala, cicalitoare si instabila. Persoana poate suferi tulburari mentale sau paralizie partiala. Cariera plina de evenimente nedorite, cu schimbari neasteptate si bruste, pierderi prin speculatii si ghinioane de tot felul, precum si predispozitie spre accidente.

Luna în conjuncție cu Chiron (7°19)
Cercetarea sa poate fi colectiva, familiala sau legata de o femeie (mama, sotie, fiica) sau de feminitate, in general. Caminul sau, anturajul sau pot avea cate ceva particular, chiar poetic. Resimte foarte bine emotiile altuia. Este extrem de sensibil. Mama vindecatoare sau pioniera.

Mercur

Mercur este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Mercur în Fecioară
Mercur in Fecioara este la zenitul puterii sale, caci acolo este exaltat. In consecinta, daca este bine plasat, da persoanei o inteligenta clara, logica; un spirit stiintific, elocventa si usurinta de a se exprima in mai multe limbi; o perspectiva vasta si judicioasa asupra vietii; concluziile sale sunt in general practice si la obiect, deoarece Mercurul Fecioarei, ca cel al Taurului, este prudent inainte de a sari. In rest, aceasta caracteristica a lui Mercur este aplicabila, la un anumit grad, tuturor zodiilor de pamant. Mercur afectat in Fecioara face nativul iritabil, violent, egoist, avand intotdeauna ceva de comentat. Persoanele cu Mercur in Fecioara sunt dieteticieni si chimisti excelenti; sunt de asemenea dotate cu o dexteritate putin obisnuita.

Mercur în Casa XII
Mercur in Casa a XII-a, bine plasat, da un intelect inclinat spre cercetari secrete, misterioase sau oculte. Acesta va fi mai ales cazul in care Mercur este situat intre Soare si M.C. (Mijlocul Cerului), adica daca Mercur se afla inaintea Soarelui (rasare inaintea acestui luminator), caci, in acest sens, lumina spiritului straluceste puternic si da persoanei o inteligenta clara si alerta. Este o buna pozitie si pentru investigatii politiste, cercetari stiintifice sau oculte. Chimisti de o mare abilitate au acest aspect in nativitatea lor, caci propriu acestor persoane este sa analizeze in cele mai mici detalii lucruri care ar parea nesemnificative altora. Daca Mercur este stresat in Casa a XII-a, mai ales de Saturn sau de Marte, sau daca este in combustie - inainte si dupa - Soare, exista pericolul ca intelectul sa se intunece si sa rezulte nebunia. Trebuie sa remarcam de asemenea ca factorul stresant variaza in functie de natura planetei in aspect cu Mercur; daca este Marte sau Uranus, subiectul va putea fi extrem de violent; daca este Saturn, va deveni melancolic; dar oricare caz ar fi, daca Mercur este stresat in Casa a XII-a, orice forma de limitare va restrange inteligenta, caci Casa a XII-a indica restrictia, constrangerea. Surzenia este de asemenea rezultatul acestei pozitii a lui Mercur atunci cand e grav afectat de Saturn.

Mercur în careu cu Luna (4°07)
Indica hipersensibilitate, nehotarare, instabilitate, oscilatie, dificultati in concentrare, ingrijorare, agitatie, tendinta de a fi indiscret si plin de resentimente. Persoana poseda o imaginatie bolnavicioasa; totodata, are o constiinta morala foarte elastica, fiind tentata de intelaciune si frauda. Poate avea pareri foarte diferite de ale celorlalti, intrand in conflict cu acestia si fiind deseori criticata.

Mercur în conjuncție cu Venus (5°07)
Indica mari capacitati de exprimare, abilitate in comunicare, maniere alese, o fire iubitoare de frumos, arta si placere, dar care ar trebui sa reflecteze mai mult asupra responsabilitatilor sale. Persoana este intuitiva si inspirata, putand avea talente muzicale sau in pictura; de asemenea, beneficiaza de un mare succes la sexul opus. Indica o fire vesela, armonioasa, intuitie, inclinatie spre intelectualitate, arta, muzica si pictura, in special, popularitate, sociabilitate, succes la sexul opus, posibile castiguri din scris. Persoana poarta o corespondenta sentimentala importanta, avand talent literar si iubind mult placerile si arta. Trebuie sa invete sa fie mai responsabila, in special in plan afectiv.

Mercur în sextil cu Saturn (0°31)
Indica o minte ordonata, metodica, precauta si responsabila, demna de incredere, mari calitati de administrator si coordonator. Fire muncitoare, serioasa, memorie buna, abilitate pentru operatii cu elemente abstracte, atractie spre spiritualitate si ocultism, avand o mare fidelitate si respect fata de lege si autoritati. Persoana poseda talente matematice, istorice sau filozofice, avand o mare ambitie intelectuala.

Mercur în careu cu Uranus (1°54)
Indica excentricitate, o fire neconventionala, risipindu-si energiile, inclinata spre dogma si incapatanare. Persoana are un spirit sarcastic, cinic, tendinta de a merge in contra curentului; va avea de suportat calomnii, si isi va vedea bunele intentii subminate de altii. Va cunoaste sovaieli si dezechilibru in idei, avand mari sanse de a suporta accidente sau depresii nervoase. Poate suferi mari necazuri cauzate de un frate sau sora, ceea ce ar duce la ruperea relatiilor de familie. Exprimare brutala, cu tendinte de a toca si de a enerva interlocutorul.

Mercur în careu cu Chiron (3°12)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Venus

Venus în Fecioară
Venus in Fecioara zodia Casei a VI-a, induce o empatie profunda pentru cei care sufera, iar persoanele care au acest aspect sunt excelenti infirmieri. Aceasta pozitie favorizeaza de asemenea si profesia de chimist sau dietetician. Daca persoana are salariati sau subordonati, relatiile sale cu ei vor fi intotdeauna agreabile si va fi bine servita.

Venus în Casa XII
Venus in Casa a XII-a, bine aspectata, arata ca persoana va beneficia de avantajele inerente acestei case: slujbe in inchisori, in spitale, in institutiile caritabile, lucru intr-un laborator sau chiar o ocupatie retrasa, fara legatura cu publicul. Aceasta pozitie favorizeaza de asemenea studiul si practicarea stiintelor oculte si indica o tendinta spre o iubire secreta, clandestina care se va derula fara piedici, daca Venus este bine plasata. Dar daca Venus este slabita datorita zodiei in care se afla sau stresata in Casa a XII-a, va cauza neplaceri din gelozie, divort, scandal, sau chiar nasteri dificile din cauza unei proaste perceptii a sexului ca organ al placerilor si simturilor, situatie des intalnita cand Venus este situat in Scorpion, zodie care guverneaza organele genitale, sau Taurul care produce acelasi efect prin actiune reflexa, adica depravarea sexuala.

Venus în careu cu Luna (1°00)
Indica vulgaritate si senzualitate de prost-gust, lipsa de conduita morala, indolenta, neglijenta, fire cheltuitoare, capricioasa, barfitoare, provocatoare de neintelegeri si certuri cu cei din jur si cu familia. Persoana are mare nevoie de dragoste, fiind in stare sa-si daruiasca afectivitatea tuturor. Posibile tulburari digestive sau sanguine. Pierdere de reputatie, scandaluri, divort, separatie, necazuri cu sexul opus.

Venus în conjuncție cu Mercur (5°07)
Indica mari capacitati de exprimare, abilitate in comunicare, maniere alese, o fire iubitoare de frumos, arta si placere, dar care ar trebui sa reflecteze mai mult asupra responsabilitatilor sale. Persoana este intuitiva si inspirata, putand avea talente muzicale sau in pictura; de asemenea, beneficiaza de un mare succes la sexul opus. Indica o fire vesela, armonioasa, intuitie, inclinatie spre intelectualitate, arta, muzica si pictura, in special, popularitate, sociabilitate, succes la sexul opus, posibile castiguri din scris. Persoana poarta o corespondenta sentimentala importanta, avand talent literar si iubind mult placerile si arta. Trebuie sa invete sa fie mai responsabila, in special in plan afectiv.

Venus în careu cu Uranus (7°02)
Indica o fire influentabila, sensibila la farmecele sexului opus; posibile neplaceri si pierderi datorate speculatiilor, necazuri in dragoste, posibil divort, inconstanta in sentimente. Persoana are reactii explozive in starile dificile, are dificultati emotionale, fiind inclinata spre refulare si frustrari. Poate avea succes in profesie si dezastru in viata intima. Indica asocieri neobisnuite, relatii afective neobisnuite, idealism, hipersensibilitate. Cel in cauza este influentabil, fascinat de sexul opus, are probleme emotionale, precum si pierderi neasteptate datorate speculatiilor. Posibilitate de divort, necazuri cauzate de prieteni, inconstanta afectiva. Succes in moda, excentricitate. Posibile despartiri neasteptate, rupturi de logodna. Tendinta spre refulare si vicii.

Marte

Marte în Săgetător
Marte in Sagetator, bine aspectat, da placerea argumentatiei si cea a discutiilor pe subiecte de natura serioasa cum ar fi legea, filosofia, religia. Va face ca persoana sa fie candida si deschisa in toate realatiile sale, plina de entuziasm, de ambitie, doritoare sa iasa in avantaj in mediul sau, desi putin inclinata a se ralia la concepte care nu se acorda cu ideile sale de probitate si de dreptate. Aceste persoane fac pe interesantele, vorbareti ideali, mai ales in ultima parte a vietii lor, caci, placandu-le sa calatoreasca, si fiind observatori fini, au un bagaj de subiecte instructive si atragatoare pe care sunt intotdeauna dispuse sa le impartaseasca auditoriului lor. Le plac de asemenea si sporturile, in care exceleaza de altfel, si exercitiile in aer liber. Marte bine aspectat in Sagetator, este o pozitie ideala pentru un om al legii, caci ascute si anima facultatile mentale si oratorii. Marte afectat in Sagetator, da o limba ascutita si un caracter certaret cu o trasatura de necinste; de aceea gasim ca astfel de persoane sunt in general detestate in mediul lor, dar mai ales in cercurile sociale unde par intotdeauna a fi in opozitie cu ideile si opiniile celorlalti si par a adopta o atitudine de dispret suprem fata de cei care nu sunt de parerea lor. Aceste persoane sunt predispuse la a avea accidente in calatorie si numeroase fracturi.

Marte în Casa III
Marte in Casa a III-a, atunci cand este bine aspectat, da un spirit fin, stralucitor, alert, predispus la controversa, ingenios, inventiv, plin de resurse; multa initiativa si abilitate constructiva, o riposta rapida si dreapta. Dar atunci cand Marte este afectat in Casa a III-a, exista probabilitatea de accidente in timpul calatoriilor scurte; persoana va avea o fire certareata, irascibila, care-i va atrage neplaceri cu fratii, surorile, vecinii sai. Ea va fi foarte acerba fata de toata lumea si ca urmare, de temut si evitata pe cat posibil.

Marte în conjuncție cu Uranus (7°40)
Indica neintelegeri si certuri in familie, posibile necazuri cu sanatatea sau cu legea. Persoana are o vointa puternica, este neastamparata, excitabila, originala si imprevizibila, o bomba plina de energie, gata oricand sa explodeze. Este hipersensibila, nervoasa, incapatanata, avand nevoie de libertate; dispune si de actiune, avand metode de lucru originale si dinamice.

Marte în opoziție cu Nodul Nord (0°37)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Marte în trigon cu Lilith (0°29)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Marte în opoziție cu Chiron (6°22)
Individul va trebui sa invete sa se adapteze noilor metode; sa- si schimbe maniera de actiune, sa invete discriminarea. Este plin de resurse si talente. Inovator. Daca va refuza schimbarile, se va confrunta cu accidente sau probleme de sanatate.

Jupiter

Jupiter este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Jupiter în Capricorn
Jupiter in Capricorn da o natura ambitioasa, independenta, stapana pe ea insasi; anxioasa in a se ridica la o pozitie care sa-i confere autoritate asupra celorlalti. Aceasta pozitie da talentul de a comanda bine si cu intelepciune, o natura ingrijita, economa; oroare de risipa; ingeniozitate, ceva talent ca mecanic. Persoanele care au aceasta pozitie sunt demne de incredere, sincere, cinstite in tot ceea ce fac, si isi tin cu scrupulozitate promisiunile, de aceea se ridica in general la stima, la popularitate, la onoruri. Scopul acestor persoane, cum am spus mai sus, este de a obtine o pozitie independenta in conducerea vreunei afaceri; dar daca nu reusesc, si daca trebuie sa lucreze pentru altii, va fi preferabil pentru ele sa ia o slujba in guvern. Datorita increderii oarbe pe care aceste persoane o inspira prin caracterul lor integru, franchetea si fidelitatea lor, sunt adesea chemate sa asculte (sa primeasca, sa tina) secretele oamenilor care simt nevoia sa-si impartaseasca grijile unei persoane pe a carei discretie si sfat sincer si dezinteresat pot conta. Jupiter, afectat in Capricorn, da avarul ce va tezauriza tot ceea ce va putea sa apuce, refuzandu-si strictul necesar. Va fi, in consecinta, dispretuit de toata lumea.

Jupiter în Casa IV
Jupiter in Casa a IV-a, in bune aspecte, este prevestitorul celei mai reusite fericiri familiale, mai ales in ultima parte a vietii. Persoanele care au Jupiter in aceasta pozitie vor reusi mai bine in locul lor de nastere decat in orice alta parte. Vor primi un mare ajutor din partea parintilor si probabil o mostenire venind de la ei. Afacerile lor se vor sprijini pe o baza solida si se vor desfasura fara piedici, in asa fel incat la sfarsitul vietii, ele vor fi adunat o avere considerabila in raport cu situatia lor si oportunitatile oferite de anturajul lor. Zilele lor vor trece in pace si vor sfarsi in mijlocul unui cerc de prieteni in bogatie si prosperitate. Dar cand Jupiter este afectat in aceasta casa, subiectul va trebui sa-si paraseasca orasul sau natal, devreme in viata, caci acolo conditiile ii vor prejudicia succesul. Excese, cheltuieli extravagante, iubirea de fast si alte tendinte costisitoare, ii vor epuiza resursele si-l vor impinge la ruina. Intre altele, un fals orgoliu il va impiedica sa intreprinda reforma radicala genului sau de viata, chiar si atunci cand se va gasi in fata faptului care ar trebui sa-l oblige si cand isi va da seama ca singur mod de a iesi din aceasta ar fi sa-si incerce norocul in alt oras.

Saturn

Saturn în Scorpion
Saturn in Scorpion, cand este bine amplasat, da o capacitate extraordinara pentru mecanica,o mare ingeniozitate in cazurile cele mai dificile, un curaj de nestavilit si o rabdare perseverenta gratie careia sunt rezolvate problemele cele mai dificile. In consecinta, astfel de persoane devin ingineri foarte experti si pionieri de mare valoare; ei imbina focul lui Marte cu prudenta - cu prevederea lui Saturn - ceea ce ii face invincibili. Isi maresc averea prin mosteniri, prin cumpatarea lor, prin spiritul lor de economie. In plus, resursele lor pecuniare cresc dupa casatorie. O buna sanatate si o viata lunga sunt si ele indicatii ale acestui aspect. Dar daca Saturn este stresat in aceasta zodie, partenerul va fi sarac, taciturn, egoist, exigent, preocupat si susceptibil de boala. Constipatia si hemoroizii sunt cauzele fundamentale care afecteaza in acest caz nervii si organismul intreg.

Saturn în Casa II
Saturn in Casa a II-a, cand e bine aspectat, mai ales in semnul sau de exaltare, Balanta, da bogatie prin mostenire si capacitatea de a o mari printr-o economie inteleapta si plasamente prudente. Unii dintre cei mai opulenti financiari ai lumii au Saturn in aceasta pozitie. De la strabunii lor, indicati de Saturn, au fondurile necesare pentru a incepe, iar de la stralucirea saturniana in aceasta casa au aptitudinea in afaceri, metodele lor cu bataie lunga care ii fac capabili nu numai de a-si conserva patrimoniul, ca atatia altii ale caror bogatii le vin prin Saturn, ci si de a inmulti bunurile mostenite. Din contra, daca Saturn este slab sau stresat, viata intreaga se va derula in saracie.

Saturn în sextil cu Mercur (0°31)
Indica o minte ordonata, metodica, precauta si responsabila, demna de incredere, mari calitati de administrator si coordonator. Fire muncitoare, serioasa, memorie buna, abilitate pentru operatii cu elemente abstracte, atractie spre spiritualitate si ocultism, avand o mare fidelitate si respect fata de lege si autoritati. Persoana poseda talente matematice, istorice sau filozofice, avand o mare ambitie intelectuala.

Uranus

Uranus în Săgetător
Uranus in Sagetator indica o capacitate intuitiva foarte dezvoltata, cu tendinta spre visare, viziuni, si o imaginatie foarte vie. Aceasta pozitie da o puternica inclinatie spre o credinta heterodoxa si spre practica artelor oculte. Atunci cand planeta este bine aspectata, aceasta pozitie da capacitatea de a intelege problemele zilei in ceea ce priveste religia si educatia, cu dorinta filantropica de a lucra la dezvoltarea si la avansarea omenirii; gustul pentru calatorii pentru cunostintele care se obtin si succesul asigurat prin aspectele favorabile ale nativitatii progresate. Atunci cand Uranus este afectat, da o mentalitate instabila si excentrica, mai ales in ceea ce priveste legea si religia, spiritul de revolta impotriva conditiilor sociale, sursa de neplaceri cu autoritatile, o dorinta de a impune lumii vederile personale, in ciuda protestelor si cu orice pret, de unde discreditarea si defavorizarea.

Uranus în Casa III
Uranus in Casa III-a, care guverneaza fratii si surorile, vecinii, educatia si capacitatile intelectuale si mentale intareste aptitudinile intuitive ale persoanei si da o anumita predispozitie pentru ceea ce numim in mod obisnuit capacitati psihice. Uranus guverneaza eterul; de aceea aceasta pozitie faciliteaza dezvoltarea spirituala, mai ales daca Uranus este in configuratie buna cu Soarele, Luna, Venus sau Mercur. Uranus afectat in Casa a III-a indica certuri cu vecinii, cu fratii si surorile si, probabil, ruptura legaturilor familiale; prevesteste de asemenea ca educatia va fi incetinita de comportamentul egoist si instabil al persoanei, ca intelectul va fi mai mult sau mai putin ezitant, la fel de variabil ca o girueta (morisca); predispune la accidente a caror natura variaza in functie de aspectul planetei afectate, mai ales in cursul calatoriilor scurte. E bine sa adaugam ca aceste persoane sunt predispuse la aventuri, la evenimente stranii care nu li se intampla de obicei celorlalti.

Uranus în opoziție cu Luna (6°01)
Indica relatii dure cu sexul opus, divort, o fire excitabila, excentrica, originala, incapatanata si susceptibila, tentata de legaturi clandestine, dar si boema, hipersensibila, neatenta, frivola, tetrala si schimbatoare, neconventionala, cicalitoare si instabila. Persoana poate suferi tulburari mentale sau paralizie partiala. Cariera plina de evenimente nedorite, cu schimbari neasteptate si bruste, pierderi prin speculatii si ghinioane de tot felul, precum si predispozitie spre accidente.

Uranus în careu cu Mercur (1°54)
Indica excentricitate, o fire neconventionala, risipindu-si energiile, inclinata spre dogma si incapatanare. Persoana are un spirit sarcastic, cinic, tendinta de a merge in contra curentului; va avea de suportat calomnii, si isi va vedea bunele intentii subminate de altii. Va cunoaste sovaieli si dezechilibru in idei, avand mari sanse de a suporta accidente sau depresii nervoase. Poate suferi mari necazuri cauzate de un frate sau sora, ceea ce ar duce la ruperea relatiilor de familie. Exprimare brutala, cu tendinte de a toca si de a enerva interlocutorul.

Uranus în careu cu Venus (7°02)
Indica o fire influentabila, sensibila la farmecele sexului opus; posibile neplaceri si pierderi datorate speculatiilor, necazuri in dragoste, posibil divort, inconstanta in sentimente. Persoana are reactii explozive in starile dificile, are dificultati emotionale, fiind inclinata spre refulare si frustrari. Poate avea succes in profesie si dezastru in viata intima. Indica asocieri neobisnuite, relatii afective neobisnuite, idealism, hipersensibilitate. Cel in cauza este influentabil, fascinat de sexul opus, are probleme emotionale, precum si pierderi neasteptate datorate speculatiilor. Posibilitate de divort, necazuri cauzate de prieteni, inconstanta afectiva. Succes in moda, excentricitate. Posibile despartiri neasteptate, rupturi de logodna. Tendinta spre refulare si vicii.

Uranus în conjuncție cu Marte (7°40)
Indica neintelegeri si certuri in familie, posibile necazuri cu sanatatea sau cu legea. Persoana are o vointa puternica, este neastamparata, excitabila, originala si imprevizibila, o bomba plina de energie, gata oricand sa explodeze. Este hipersensibila, nervoasa, incapatanata, avand nevoie de libertate; dispune si de actiune, avand metode de lucru originale si dinamice.

Neptun

Neptun este retrograd. Citește mai multe despre acest lucru dând clic aici.

Neptun în Săgetător
Neptun in Sagetator, bine aspectat accentueaza tendintele de aspiratie, de devotiune, de religiozitate indicate de nativitate. Da nastere viselor, viziunilor, manifestarilor oculte. Inseamna placerea calatoriilor si bucuria pe care o obtine din acestea. Atunci cand Neptun este afectat in Sagetator, subiectul este predispus la temeri, presentimente, vise de pericol si viziuni de disperare care sunt in mentalul sau si fac viata mizerabila. Uneori, aceste persoane au o mare dorinta a de calatori, dorinta pe care nu o pot satisface, sau, daca reusesc sa faca aceste calatorii, nu au decat neplaceri si accidente.

Neptun în Casa IV
Neptun in Casa a IV-a, bine aspectat, semnifica o atmosfera spirituala in casa si conditii speciale pentru dezvoltarea spirituala, gratie asociatiilor, relatiilor care se vor forma acolo. Neptun afectat anunta fraude, deceptii, nenorociri, situatii stranii, numeroase schimbari de resedinta; saracie extrema spre sfarsitul vietii, chiar internarea intr-o institutie de caritate.

Neptun în trigon cu Soarele (0°21)
Indica o imaginatie puternica, inspiratie, talente artistice. Nativul se neglijeaza pe sine pentru un ideal, iubind muzica si stiintele secrete, oculte. Spirit vizionar, clarviziune, idealism, mediumnitate, atractie spre lucruri antice, spre arta si frumos.

Pluton

Pluton în Balanță
Aici s-a aflat Pluton intre 1973 si 1985. Pozitia stimuleaza reformularea relatiilorsociale si o atitudine mai deschisa fata de potentialul artistic al societatii. Este perioada in care a luat amploare show-business-ul iar artele cu impact in masa, precum muzica si filmul, au avut un cuvint greu de spus in formarea opiniei publice. Indica o cariera politica, tendinte reformatoare in aceasta directie, existand posibilitatea de a fi atras de pacte militare, asociatii paramilitare; cariera artistica puternica, talent in desen, sculptura, pictura, ce poate aduce popularitate si succes. Posibilitate de a avea mai multe casatorii; viata este privita ca un jOc, ca o aventura; tendinta de a rezolva totul prin mijloacele artei.

Pluton în Casa II
Indica venituri obtinute din surse ciudate, capacitati nebanuite. Cel in cauza este supus unor teribile fluctuatii financiare, fiind inclinat spre risipa si spre a obtine bani prin metode incorecte. Trebuie sa invete sa fie econom si sa respecte proprietatea altuia.

Pluton în sextil cu Soarele (1°26)
Indica un caracter reformator, o mare mediumnitate, orientare spre progres, capacitate de a se reface dupa orice criza. Posibila implicare intr-o revolta sau revolutie; capacitati artistice creatoare foarte puternice. Nativul poate sa-si atinga telurile, oricat de greu ar fi acest lucru.

Nodul Nord

Nodul Nord în Gemeni
Dorinta de libertate si independenta isi are originea in viata anterioara cand a trait independent, fara a tine seama de parerile celorlalti. A beneficiat de vaste cunostinte filozofice si spirituale. In aceasta viata va avea dificultati in comunicare. Va trebui sa nu mai considere ca el este singurul detinator al adevarului.

Nodul Nord în Casa IX
In viata anterioara nativul a trait superficial. In aceasta viata va trebui sa abandoneze informatiile superficiale si anturajul superficial in favoarea unor idealuri, sa-si perfectioneze echilibrul psihic in special prin studiul informatiei spirituale.

Nodul Nord în opoziție cu Marte (0°37)
Dificultati in utilizarea propriei energii, care solicita construirea unei motivatii mai puternice si mai bine argumentate, ca si o actiune sustinuta in sensul activarii acestei motivatii. Trebuie gasit un echilibru in utilizarea energiei proprii in diferite sectoare de activitate, depasindu-si propriile frustrari sexuale sau tendinte spre agresivitate.

Lilith

Lilith în Berbec
Personalitatea este puternic marcata de sexualitate, nativul avand nevoie sa-si exteriorizeze sentimentele si instinctele erotice. Nativul cauta mereu ceva nou si interesant intr-o relatie, existand pericolul de a se plictisi.

Lilith în Casa VII
Casatoria este nefericita, nativul avand probleme sentimentale. Partenerul va cauza multe probleme, putand apare si probleme cu legea.

Lilith în trigon cu Marte (0°29)
Beneficiaza de sansa de a-si recunoaste agresivitatea si de a si-o depasi printr-o intelegere a propriilor tendinte intr-un sens constructiv. Succes in viata sexuala, dar cu experiente din care are de invatat autocontrolul si corecta canalizare a energiilor. Capabil sa-si stapineasca pornirile instinctive. Pentru un barbat implica virilitate, cautarea unei expresii violente, agresivitate (sport, razboi), instincte puternice. Pentru o femeie: provocatoare, virila, autoritara. Uneori homosexualitate.

Chiron

Chiron în Gemeni
Cercetarea spirituala poate fi legata de schimbul informatiilor (comunicarea sub diverse forme) si a bunurilor.

Chiron în Casa IX
Tot ceea ce este ascuns, misterios, necunoscut, strain il atrage. Nativul este persuasiv, iscoditor, senzitiv filozof si vizionar. El depaseste toate provocarile. Calatoreste la niveluri subtile prin vis, imaginatie creatoare, calatorie in astral dar si in planul fizic.

Chiron în conjuncție cu Luna (7°19)
Cercetarea sa poate fi colectiva, familiala sau legata de o femeie (mama, sotie, fiica) sau de feminitate, in general. Caminul sau, anturajul sau pot avea cate ceva particular, chiar poetic. Resimte foarte bine emotiile altuia. Este extrem de sensibil. Mama vindecatoare sau pioniera.

Chiron în careu cu Mercur (3°12)
Nativul este un inovator si un ganditor original care exprima la un nivel inalt ceea ce altii gandesc la un nivel inferior. Provocator, foarte curios, el adora discursurile oratorice.

Chiron în opoziție cu Marte (6°22)
Individul va trebui sa invete sa se adapteze noilor metode; sa- si schimbe maniera de actiune, sa invete discriminarea. Este plin de resurse si talente. Inovator. Daca va refuza schimbarile, se va confrunta cu accidente sau probleme de sanatate.

Junon

Junon în Leu
Nativul cauta un partener stralucitor, creator, artist si generos. Concepe casatoria ca pe un fel de flirt si aventura.

Junon în Casa XI
Nativul este atras de un partener care este mai ales prietenul lui si care are o fire foarte independenta.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2750]
James Franco [2739]
Kate Hudson [2588]

Mâine

Adolf Hitler [8398]
Carmen Electra [3008]
Carol I Rege al României [3764]
Miranda Kerr [2922]

Articole

Quiz

Cât de bine știi să săruți?