George W. Bush


6 iulie 1946 7:26 (GMT-4) 41°19’N 72°56’V
New Haven, SUA

Înălțime 182 cm
Zodiac european Rac
Zodiac chinezesc Câine de Foc
Zodiac aztec Șarpe
Zodiac arboricol Brad
Zodiac egiptean Anubis
Zodiac floral Mac
Zodiac indian Șarpe
Zodiac grecesc Sirenă
Temperament coleric
Număr destin 33 / 6
Număr psihic 6

Setări Compatibilitate

Nu poți salva harta în baza de date deoarece nu ești logat.


Harta natală


Aspectarium

Vezi detalii tabel

Biografie

George Walker Bush (n. 6 iulie 1946, statul Connecticut) a devenit cel de-al patruzeci și treilea președinte al Statelor Unite ale Americii în urma unor alegeri mult discutate, desfășurate la sfârșitul anului 2000. Pe 2 noiembrie 2004 a fost reales pentru a doua oară, învingându-l pe democratul John Kerry, printr-un scor foarte strâns. Al doilea mandat al său s-a terminat la data de 20 ianuarie 2009, odată cu depunerea jurământului de către succesorul său, Barack Obama. Tatăl său, George H. W. Bush, a fost cel de-al patruzeci și unulea președinte al țării, cu 8 ani înainte.

I. Persoana, voința, relația cu viața, reacția la mediul înconjurător

Casa I în Leu
Energic, curajos, are spirit de initiativa stiind sa conduca cu talent. Are o mare doza de orgoliu si incearca sa se impuna in fata celorlalti, pentru a fi recunoscut ca sef. Doreste sa atraga atentia pretutindeni pe unde trece. Are o vointa puternica, este corect si deasupra tertipurilor si exprima mandrie si demnitate in tot ce face. Este un bun organizator.

II. Bani, mijloace materiale, câștiguri, cheltuieli, energie

Casa II în Leu
Succesul financiar va fi atins foarte usor gratie sprijinului unor persoane influente. Tendinta de a cheltui mai mult decat castiga.

III. Gândire, comunicare, procesare și transfer al informației, studii, călătorii scurte

Casa III în Fecioară
Desface totul in bucati, analizeaza si critica. Nu porneste niciodata nimic fara o examinare pro si contra. Este foarte atent pana la a fi maniac, nu face nimic fara o analiza la cel mai mic detaliu.

IV. Casa, mediul înconjurător, condiții externe și interne, părinți

Casa IV în Balanță
O viata simpla, un camin modest nu sunt pentru el. Daca nu are un serviciu bine platit sau nu si-a dobandit confortul financiar printr-o casatorie din interes, probabil va fi nefericit. Ii place confortul luxuriant, iesirile, petrecerile. Accepta in anturaj doar lume rafinata, poate uneori un pic prefacuti, si cu slujbe bune.

V. Expresia conștiinței de sine, copii, creativitate, jocuri, dragoste

Casa V în Săgetător
Ii plac aventurile, calatoriile, jocurile de noroc, placerile riscante, pe care si le asuma in joaca. O multime de incurcaturi sentimentale (de dragoste).

VI. Sănătate, grijă pentru corp, dietă, haine, muncă de rutină și serviciu

Casa VI în Capricorn
Munceste greu, sustinut si cu rabdare. Punct vulnerabil: frigul, schimbarile de temperatura.

VII. Relații cu alți oameni, parteneri

Casa VII în Vărsător
Casatorie cam pripita. Relatia dintre sot-sotie va fi foarte prietenoasa si plina de intelegere. Amandoi vor tine la independenta si la libertatea de actiune. Daca unul i le refuza celulalt aparitia divortului este destul de probabila.

VIII. Finanțe publice, asigurări, taxe

Casa VIII în Vărsător
Mostenire neasteptata.

IX. Filosofie, religie, educație înaltă, călătorii lungi, străinătate

Casa IX în Pești
Ii plac crozierele pe mare. Uneori are idei stralucite care vin de nicaieri.

X. Statut public, reputație profesională, carieră, ambiție

Casa X în Berbec
Dispune de toate calitatile de lider: autoritate, energie, initiativa, carisma si bineinteles inteligenta.

XI. Expresie de sine colectivă, prieteni, speranțe

Casa XI în Gemeni
Ii plac intalnirile, interminabilele discutii cu oameni culti, plini de idei.

XII. Reacții emoționale inconștiente, singurătate

Casa XII în Rac
Problemele vin doar din familie.


Soarele

Soarele în Rac
Racul este a patra zodie, este guvernat de Luna, astfel incat Soarele in Rac este un amestec de influente ale Soarelui, ale Lunii si ale Casei a IV-a. In horoscopul fundamental in care Berbecul este la Ascendent, Racul este la nadir, iar vitalitatea este in procentul sau cel mai slab; de aceea subiectul al carui Soare este in Rac este inclinat spre indolenta, chiar daca nu este deloc bolnav, e lipsit de rautate, evita certurile. In familie se arata de un caracter linistit si amical, atata vreme cat nu i se cere sa lucreze prea mult. Acesta pozitie a Soarelui face prima parte a vietii sterila, dar aduce succesul in ultimii ani. Racul este un semn psihic; de aceea, cand Soarele se gaseste in el, nativul are o tendinta spre ocultism si adesea sa faca experiente psihice.

Soarele în Casa XII
Este semnul sufletului solitar care, ca un retras, se inchide departe de lume. Aduce un pericol de conflict cu autoritatile sau incapacitatea de a se adapta conditiilor vietii de familie; in orice caz, datorita dificultatilor ce vin una dupa alta, persoana isi petrece restul vietii intr-un exil voluntar sau impus, ca o straina printre straini. Cand nu e vorba de un caz atat de extrem, prima treime a vietii este de obicei risipita in eforturi zadarnice pentru a gasi echilibrul si a alege o cariera sau o profesie. Ca si pozitia Soarelui in Casa a VI-a, aceasta indica succesul intr-o functie avand legaturi cu spitalele, cu inchisorile; in orice munca in raport cu un laborator ca si chimist; da interesul fata de ocultism si gustul pentru cercetarile ciudate.

Soarele în careu cu Luna (2°55)
Indica inconstanta, nehotarare, ghinion, insuccese, certuri si necazuri cu parintii si in societate, sentimente de frustrare, conflicte si crize emotionale, vitalitate slaba, oboseala, dispersia energiilor. Posibititatea de a-si pierde slujba in mod frecvent, dificultati in casatorie si probleme oculare.

Soarele în careu cu Jupiter (4°21)
Indica o vitalitate slaba, tulburari ale ficatului, aroganta, orgoliu, extravaganta, snobism, piedici in afirmarea sociala, caracter necinstit, dar numai daca este indicat si de alte aspecte rele. Nativul este cheltuitor, isi risipeste energiile, da dovada de indulgenta prea mare cu sine insusi, tendinta de ingrasare datorita abuzului de hrana.

Soarele în careu cu Neptun (7°50)
Indica atractie pentru castiguri usoare, imoralitate, deceptii sentimentale, necazuri provocate de femei, boli de factura nervoasa, tulburari oculare, stari de lesin, inclinatie spre inselatorie si minciuna, obsesii si vise stranii, fantastice. Cel in cauza poate suferi in relatiile cu strainii; deziluzii sentimentale, instabilitate psihica, rasturnari spectaculoase in profesie. Tipul de escroc sentimental, vointa dubla, fatarnicie, hiperemotivitate; alearga dupa himere. Abuzuri si excese de tot felul.

Soarele în careu cu Chiron (1°38)
Nativul doreste sa schimbe lumea. El va trebui sa inceapa cu el insusi. Daca refuza transformarea, circumstantele il vor forta la aceasta. Este un combatant gata sa accepte marile provocari. Altii conteaza foarte mult pe el.

Luna

Luna în Balanță
Luna in Balanta procura un mare numar de prieteni si favoarea publica caci face ca persoana sa fie amabila, simpatica, serviabila, optimista si iubitoare de placere si de societate. Aceasta pozitie procura un bun rationament si o capacitate de a judeca sanatos lucrurile. Persoanei ii vor placea artele, muzica, va avea uneori un mare talent ca artist si aspecte bune il vor ajuta.

Luna în Casa III
Luna in Casa a III-a indica gustul spre studiu, o imaginatie vie si fertila, o inclinatie spre ocupatii intelectuale, mai ales daca acestea nu cer continuitate, de exemplu reportajul si redactarea in ziare unde trebuie sa fii in alerta pentru a aduna vestile si sa ratacesti ici si colo pentru a le aduna. Acestor persoane le plac lucrurile concrete; daca Luna este intarita de aspecte bune ale lui Mercur, persoanele pot ajunge la o pozitie inalta.

Luna în careu cu Soarele (2°55)
Indica inconstanta, nehotarare, ghinion, insuccese, certuri si necazuri cu parintii si in societate, sentimente de frustrare, conflicte si crize emotionale, vitalitate slaba, oboseala, dispersia energiilor. Posibititatea de a-si pierde slujba in mod frecvent, dificultati in casatorie si probleme oculare.

Luna în conjuncție cu Jupiter (1°26)
Indica o fire omenoasa, optimism, sanatate, tendinte de ingrasare, posibilitatea de realizare in viata, atracte pentru calatorii. Perspicacitate, popularitate, magnetism personal puternic, imaginatie remarcabila.

Luna în trigon cu Uranus (2°26)
Indica imaginatie puternica, ambitie, calitati psihice, romantism, multi prieteni, o personalitate stralucitoare si plina de energie, beneficiind de succese neasteptate. Nativul poate avea relatii cu televiziunea, cinematografia, inventii moderne. Este atras de miraculos si de necunoscut; poate obtine succesul prin metode neobisnuite; are parte de prietenii feminine.

Luna în trigon cu Nodul Nord (3°52)
Ocazii favorabile de a-si exprima afectivitatea in familie, indatoriri asumate fata de parinti sau fata de patrie, respectabilitate sociala dobindita prin felul in care se achita de propriile indatoriri. Emotii echilibrate, care determina o gasire a sensului prin cautarea linistii interioare.

Luna în conjuncție cu Chiron (1°17)
Cercetarea sa poate fi colectiva, familiala sau legata de o femeie (mama, sotie, fiica) sau de feminitate, in general. Caminul sau, anturajul sau pot avea cate ceva particular, chiar poetic. Resimte foarte bine emotiile altuia. Este extrem de sensibil. Mama vindecatoare sau pioniera.

Mercur

Mercur în Leu
Mercur in Leu da un ideal nobil, aspiratii inalte; o inteligenta vie, pozitiva, perseverenta careia ii repugna sa se dedea la acte urate sau meschine si dispretuieste orice echivoc. Nativul este brusc, violent, spune franc ceea ce gandeste; dar este bun si simpatic. Persoanele care au Mercur bine aspectat in Leu au excelente capacitati de organizare si sunt lideri capabili. Iubesc copiii, sunt pasionati de placeri (divertismente). Cand Mercur este afectata in Leu, face persoana zburdalnica si inconstanta in afectiunile sale, ghinionista in jocurile de noroc, in speculatii si da o natura josnica si senzuala.

Mercur în Casa I
Mercur la Ascendent sau in Casa I, da persoanei un spirit viu si transant, in acord cu natura semnului Ascendent si aspectele pe care le primeste de la celelalte planete. Semnele de foc si semnele de aer au, sub acest raport, cea mai puternica influenta. In Berbec sau in Leu, este mai agil, decat atunci cand rasare in Sagetator; dar cele mai bune semne sunt Gemenii, Balanta si Varsatorul. Cand Mercur rasare intr-un semn de apa, cum ar fi Racul, Pestii, intelectul este somnolent, dar daca rasare in Scorpion in care este inflamat (chiar incendiat) de energia martiana a guvernatorului acestei zodii si inarmat cu acul otravitor al Scorpionului, are o influenta aproape asemanatoare cu cea a lui Marte, desi mai putin pronuntata.

Mercur în sextil cu Neptun (3°53)
Indica o mare mediumnitate, spirit vizionar, calitati psihice dezvoltate, o fire rafinata, poetica, artistica, inclinata spre mila si compasiune. Nativul este atras de muzica si este un idealist, tentat de proiecte utopice, aratandu-se atras de romantism, misticism si mister. Are o mare forta magnetica, putand sa-i captiveze pe cei din jur.

Mercur în conjuncție cu Pluton (0°44)
Indica o fire sacaitoare, excesiv de zeloasa, agitata, irascibila. Persoana poseda o mare forta in exprimare, dar tinde sa exagereze. Nu are simtul masurii si incercand sa faca prea mult, ajunge sa strice.

Venus

Venus în Leu
Venus in Leu este toata iubire, caci Leul guverneaza inima, iar cel care are aceasta pozitie va avea inima foarte tandra. Contrar ideilor acceptate de obicei, exista in Leu o trasatura cruda dar, cand acolo se afla Venus, nu exista in Zodiac o zodie mai tandra si mai iubitoare. In plus, Leul fiind o zodie fixa, Venus in aceasta pozitie da o stabilitate fara egal afectiunilor si o fidelitate infailibila pentru cei iubiti. Leul, fiind a cincea zodie, Venus in Leu asigura succesul in intreprinderile legate de divertismentul de toate felurile sau raportate la educatie. Stralucirea luii Venus amestecata cu stralucirea solara atrage favoarea celor care sunt deasupra nativului pe scara sociala.

Venus în Casa I
Venus in Casa I prevesteste o copilarie fericita. Da subiectului un caracter amabil, dispozitii sociabile si serviabile, care il vor face iubit de toti; iubirea de muzica, de arta si de divertisment. Aceasta pozitie poate fi considerata ca fericita, deoarece il face pe subiect atragator pentru toti cei cu care vine in contact, ceea ce ii asigura un succes general in viata. E buna si din punctul de vedere al sanatatii.

Venus în sextil cu Jupiter (3°21)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Venus în sextil cu Uranus (2°20)
Indica popularitate, calitati artistice, atractie pentru speculatii, castiguri financiare. Nativul traieste schimbari cu efect benefic, tanjind dupa libertate si dupa aventuri romantice; are talent in literatura. Sentimentele si le manifesta rapid, uneori si in afara casatoriei. Are talent creator in cinema si teatru, fiind o fire patimasa si demonstrativa. Va avea castiguri si va beneficia de succes si popularitate. Poate avea si mari talente muzicale. Indica popularitate, inventivitate, simt artistic, noroc in speculatii financiare. Persoana traieste schimbari benefice, este dornica de libertate si aventuri romantice. Posibila iubire in afara casatoriei, talent creator in muzica si cinema, manifestari bruste ale sentimentelor. Beneficiaza de multe sanse, pe care le fructifica si cu ajutorul celor apropiati.

Venus în sextil cu Nodul Nord (0°54)
Ajutor financiar, sustinere afectiva, posibile calitati estetice in aspectul fizic, constituie tot atatea avantaje prin care nativul isi poate gasi usor un loc si un sens in viata, in acord cu dorintele sale cele mai profunde.

Marte

Marte în Fecioară
Marte in Fecioara, in aspectele bune, da o fire ambitioasa, o inteligenta treaza, capabila de a prinde o idee si de a o analiza pana la capat. Fortifica calitatile mentale si le da o turnura specifica, cu simtul aplicativ al acestor capacitati, fie spre o munca stiintifica, fie spre afaceri. Persoanele cu acest aspect sunt energice, intreprinzatoare; finetea si vivacitatea inteligentei lor le asigura succesul si avansarea in meseriile aflate in raport cu bolnavii, asa ca cele de infirmieri, doctori, chimisti, igienisti, dieteticieni, etc. Daca persoanele care au Marte in Fecioara, se afla ele insele sub imperiul bolii, aceasta pozitie le va da posibilitatea de a-si reface repede forttele si le face mai putin predispuse bolilor cronice, cum se intampla adesea nativilor din Fecioara. Marte afectat in Fecioara, predispune mentalul la neliniste, la iritare si da o tendinta in a trece prin sita de nenumarate ori necazuri pur imaginare. Oricare ar fi munca sau locul in care acesti oameni lucreaza, isi critica intotdeauna camarazii sau patronii, sunt nemultumiti de tot ceea ce este legat de munca lor, au o fire putin cinstita, nu li se poate incredinta nici un post de responsabilitate. Aceasta pozitie predispune la lacomie si, in consecinta, la probleme intestinale.

Marte în Casa II
Marte in Casa a II-a, atunci cand este bine aspectat, indica o natura liberala, generoasa in materie de bani. Este indiciul unei imbogatiri rapide, al unui mare succes financiar in orice intreprindere de natura martiana, adica intelegand folosirea focului, uneltelor sau a masinilor de fier. Este si o indicatie de bani prin casatorie sau mostenire. Totusi, desi bogattia vine cu usurinta si rapid, persoana nu va economisi, caci va fi foarte generoasa, si ii vor placea confortul, placerile. Atunci cand Marte este afectat in Casa a II-a, banii vor veni la fel de repede ca si sub aspectele bune, cand face aspectari rele vor duce persoana la o extravaganta nebuna, la o indrazneata temeritate in materie de bani cu rezultatul inevitabil de mari pierderi si poate al unei saracii complete. Bunastarea poate fi obtinuta si pierduta de mai multe ori. Aceste persoane nu se descurajaza totusi niciodata, iar atunci cand se afla in fata unui dezastru financiar, se ridica imediat pentru a-si reedifica situatia pe ruinele celei vechi, in general reusesc din nou; dar cum nu pot invata niciodata sa fie mai circumspecte, mai putin extravagante, sunt mereu supuse la noi naufragii financiare.

Marte în careu cu Lilith (7°44)
Predispune la vointa slaba, o capacitate de a intra in situatii dramatice sau in relatii fatale, distructive. Poate determina reactii agresive fata de sexul masculin, incapacitatea de a exprima sau de a accepta virilitatea la nivel sexual. Nativul trebuie sa-si depaseasca propriile resentimente si rani pentru a putea dobandi, prin echilibrul sau psihic, toata energia necesara unei activitati creatoare. Agresivitate puternica, defulare prin sport, razboi. Refuz al virilitatii, mare violenta exercitata sau suportata (uneori crima), impulsivitate. Pentru o femeie: teama de barbati sau autoritarism ce inspira teama barbatilor. Operatii chirurgicale, crime pasionale, divort, femeie senzuala, uneori homosexualitate.

Jupiter

Jupiter în Balanță
Jupiter in Balanta, atunci cand este in buna configuratie, da o natura binevoitoare, simpatica si afectuoasa; constiincioasa si sociabila, avand un mare interes pentru tot ceea ce se refera la progresele omenirii in : muzica, arte, literatura, relatii sociale, etc. Astfel persoana este foarte iubita. Aceasta pozitie anunta reusita in afaceri si succes in viata publica. Dar daca Jupiter este afectat in acest semn, indulgenta acordata cerintelor de natura inferioara va aduce subiectului neplaceri, un scandal public, pierderea popularitatii si prestigiului sau.

Jupiter în Casa III
Jupiter in Casa a III-a, in bune aspecte, da o natura extrem de optimista, in asa fel incat oricare ar fi obstacolele pe care nativul ar putea sa le intalneasca in viata, va vedea intotdeauna reversul argintiu al norului si va reusi sa uite chiar si de nor. Se va bucura de avantaje exceptionale pentru educatia sa; si, mai mult chiar, va obtine din aceasta orice profit posibil. Va fi foarte iubit de fratii si surorile sale si de persoanele din anturajul sau a caror ajutor ii va fi foarte util. Aceasta pozitie indica succes prin calatorii, scrieri si publicatii. Atunci cand Jupiter este afectat in Casa a III-a, persoana va fi expusa la naufragii si la accidente in cursul calatoriilor sale, dar nu i se va intampla nimic rau, desi va scapa ca prin urechile acului. Jupiter afectat de catre Saturn, face ca persoana sa fie fara griji si indolenta; persoana va pierde atunci respectul si stima apropiatilor sai iar daca Marte este advers, acestia nu vor mai avea incredere in ea din cauza actelor sale imprudente si temerare.

Jupiter în careu cu Soarele (4°21)
Indica o vitalitate slaba, tulburari ale ficatului, aroganta, orgoliu, extravaganta, snobism, piedici in afirmarea sociala, caracter necinstit, dar numai daca este indicat si de alte aspecte rele. Nativul este cheltuitor, isi risipeste energiile, da dovada de indulgenta prea mare cu sine insusi, tendinta de ingrasare datorita abuzului de hrana.

Jupiter în conjuncție cu Luna (1°26)
Indica o fire omenoasa, optimism, sanatate, tendinte de ingrasare, posibilitatea de realizare in viata, atracte pentru calatorii. Perspicacitate, popularitate, magnetism personal puternic, imaginatie remarcabila.

Jupiter în sextil cu Venus (3°21)
Indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Saturn

Saturn în Rac
Saturn in Rac este intotdeauna slab si, in consecinta, calitatile pe care le confera se manifesta dificil in aceasta pozitie. Totusi, da o abilitate si o judecata sanatoasa in ceea ce priveste casele, terenurile, minele si, daca persoana face plasamente de genul acesta, va castiga. Cand Saturn este bine aspectat in aceasta in aceasta zodie, favorizeaza calitati de frugalitate, de economie in casa, care vor asigura linistea, pacea, bunastarea in ultima parte a vietii. Saturn stresat indica necazuri domestice: persoana va fi blocata de un partener taciturn, incruntat, care va pune intotdeauna un obstacol la ambitiile sale cele mai legitime. Pe masura ce viata va inainta, vor creste grijile, necazul, dezamagirile carora li se vor adauga o sanatate proasta, caci Saturn in Rac indica un stomac slab si gingii predispuse la endem aftos, cauza unei digestii dificile. De asemenea, doar daca persoana nu are suficienta forta si vointa pentru a-si invinge lacomia, va fi victima indigestiilor cronice. Saturn in Rac indica si o tendinta spre mila si o inclinatie pentru studiul stiintelor oculte.

Saturn în Casa XII
Saturn in Casa a XII-a predispune la o viata solitara sau o slujba care va tine persoana in afara oricarui contact cu publicul. Bine aspectat, este un indiciu de succes intr-o sarcina oficiala intr-o institutie publica: azil, spital, inchisoare, etc. Daca este stresat, arata un semn de pericol de a sta la pat ani lungi sau de a fi inchis, eventual indica un functionar intr-un post subaltern.

Uranus

Uranus în Gemeni
Uranus in Gemeni da o natura extrem de originala, intuitiva si versatila, pasionata de studiile stiintifice in general, mai ales pentru electricitate, aviatie sau alte subiecte mai putin obisnuite. Acesti oameni au spiritul larg, progresist: sunt pionieri in toate lucrurile noi si moderne. Au, printre altele, un gust pronuntat pentru ocultism si astrologie. Sunt foarte iubiti de fratii si surorile lor, de vecinii lor, cu conditia ca Uranus sa fie bine aspectat; dar daca Uranus este afectat, subiectul este excentric, plin de fantezii, ceea ce face din el un flagel, un dezechilibrat, detestat de toti, si mai ales de fratii si surorile sale, de vecinii sai. Aceasta pozitie pronosticheaza necazuri si posibilitati de accidente in calatoriile scurte.

Uranus în Casa XI
Uranus, stapanul Casei a XI-a, se afla in domiciliu in aceasta casa, mai mult decat in oricare alta; aici exercita o influenta considerabila aducand prietenii stranii si excentrice cu persoane avand un fel de a fi inventiv si original care vor fi de un ajutor de nepretuit, mai ales daca Uranus este bine aspectat. Aceasta pozitie indica de asemenea ca cu ajutorul acestor prietenii dorintele, sperantele si aspiratiile vor fi urmate de succes care se obtine cu ajutorul lor. Daca din contra Uranus este afectat in aceasta casa, prietenii vor fi capabili de a deveni tradatori sau, cel putin, de a nu se folosi de persoana decat pentru scopuri egoiste si atat cat vor putea.

Uranus în trigon cu Luna (2°26)
Indica imaginatie puternica, ambitie, calitati psihice, romantism, multi prieteni, o personalitate stralucitoare si plina de energie, beneficiind de succese neasteptate. Nativul poate avea relatii cu televiziunea, cinematografia, inventii moderne. Este atras de miraculos si de necunoscut; poate obtine succesul prin metode neobisnuite; are parte de prietenii feminine.

Uranus în sextil cu Venus (2°20)
Indica popularitate, calitati artistice, atractie pentru speculatii, castiguri financiare. Nativul traieste schimbari cu efect benefic, tanjind dupa libertate si dupa aventuri romantice; are talent in literatura. Sentimentele si le manifesta rapid, uneori si in afara casatoriei. Are talent creator in cinema si teatru, fiind o fire patimasa si demonstrativa. Va avea castiguri si va beneficia de succes si popularitate. Poate avea si mari talente muzicale. Indica popularitate, inventivitate, simt artistic, noroc in speculatii financiare. Persoana traieste schimbari benefice, este dornica de libertate si aventuri romantice. Posibila iubire in afara casatoriei, talent creator in muzica si cinema, manifestari bruste ale sentimentelor. Beneficiaza de multe sanse, pe care le fructifica si cu ajutorul celor apropiati.

Neptun

Neptun în Balanță
Neptun in Balanta, bine aspectat, da un temperament muzical, poetic, artistic si indica o uniune de o natura inalt spirituala care va asigura fericirea persoanei. Neptun afectat in Balanta anunta o tendinta spre relatii clandestine, ilegale, neregulate, fie din partea persoanei in cauza, fie din cea a partenerului, in functie de natura aspectelor lui Neptun. Subiectul va fi slab de caracter, superemotiv, ceea ce va aduce, pe drept cuvant, animozitatea anturajului sau apropiat.

Neptun în Casa III
Neptun in Casa a III-a, bine aspectat, dezvolta considerabil capacitatile mentale si da o mare capacitate literara si oratorie de inalta inspiratie. Dar daca Neptun este afectat in Casa a III-a, mentalitatea este inferioara; subiectul este viclean, ipocrit, uneori imbecil, idiot cu gusturi fanteziste (ciudate, bizare) si cu simturile pervertite. Neptun in Casa a III-a anunta calatorii frecvente, mai ales pe apa, dar pentru a sti daca sunt norocoase sau nu, trebuie consultate aspectele.

Neptun în careu cu Soarele (7°50)
Indica atractie pentru castiguri usoare, imoralitate, deceptii sentimentale, necazuri provocate de femei, boli de factura nervoasa, tulburari oculare, stari de lesin, inclinatie spre inselatorie si minciuna, obsesii si vise stranii, fantastice. Cel in cauza poate suferi in relatiile cu strainii; deziluzii sentimentale, instabilitate psihica, rasturnari spectaculoase in profesie. Tipul de escroc sentimental, vointa dubla, fatarnicie, hiperemotivitate; alearga dupa himere. Abuzuri si excese de tot felul.

Neptun în sextil cu Mercur (3°53)
Indica o mare mediumnitate, spirit vizionar, calitati psihice dezvoltate, o fire rafinata, poetica, artistica, inclinata spre mila si compasiune. Nativul este atras de muzica si este un idealist, tentat de proiecte utopice, aratandu-se atras de romantism, misticism si mister. Are o mare forta magnetica, putand sa-i captiveze pe cei din jur.

Pluton

Pluton în Leu
Aici a fost Pluton intre 1939 si 1958. Pozitia stimuleaza conflictele de orgoliu sitendintele de impunere a autoritatii pe baza unei superioritati mai mult sau maiputin reale, prin cultivarea vointei de a invinge in orice conditii. Perioada corespundemarii confruntari din Al Doilea Razboi Mondial si apoi inceputului Razboiului Rece. Indica legaturi sentimentale cu final trist, lipsa copiilor sau posibilitatea de a-i pierde in copilarie, mare incredere in sine, mare simt al proprietatii asupra ideilor si sferelor de influenta, tendinta de a se simti ca un rege, respect pentru guvern si autoritate.

Pluton în Casa I
Indica o personalitate puternica, inteligenta, autoritara, conservatoare, sceptica, traind o viata intensa cu multe experiente, unele foarte dure, avand crize si transformari radicale in viata personala. Nativul trebuie sa invete sa fie mai tolerant si mai constructiv, deoarece este foarte critic si genereaza distrugere in jurul sau.

Pluton în conjuncție cu Mercur (0°44)
Indica o fire sacaitoare, excesiv de zeloasa, agitata, irascibila. Persoana poseda o mare forta in exprimare, dar tinde sa exagereze. Nu are simtul masurii si incercand sa faca prea mult, ajunge sa strice.

Nodul Nord

Nodul Nord în Gemeni
Dorinta de libertate si independenta isi are originea in viata anterioara cand a trait independent, fara a tine seama de parerile celorlalti. A beneficiat de vaste cunostinte filozofice si spirituale. In aceasta viata va avea dificultati in comunicare. Va trebui sa nu mai considere ca el este singurul detinator al adevarului.

Nodul Nord în Casa XI
In viata anterioara nativul a trait numeroase istorii de dragoste doar pentru a-si satisface egoul. A fost orgolios si tiranic cu altul. In aceasta viata trebuie sa invete valorile prieteniei. Sa renunte la mandria egoista si sa accepte viata asa cum este.

Nodul Nord în trigon cu Luna (3°52)
Ocazii favorabile de a-si exprima afectivitatea in familie, indatoriri asumate fata de parinti sau fata de patrie, respectabilitate sociala dobindita prin felul in care se achita de propriile indatoriri. Emotii echilibrate, care determina o gasire a sensului prin cautarea linistii interioare.

Nodul Nord în sextil cu Venus (0°54)
Ajutor financiar, sustinere afectiva, posibile calitati estetice in aspectul fizic, constituie tot atatea avantaje prin care nativul isi poate gasi usor un loc si un sens in viata, in acord cu dorintele sale cele mai profunde.

Lilith

Lilith în Săgetător
Sentimentele sunt blocate si anihilate, nefiind lasate sa se exprime liber. Exista probleme afective, ascunse sub o masca a multumirii afisate.

Lilith în Casa V
Nativul poate manifesta egoism in relatia cu partenerul, neinteresandu-l dorintele acestuia. Poate avea un instinct erotic excesiv si gusturi neobisnuite in materie de dragoste.

Lilith în careu cu Marte (7°44)
Predispune la vointa slaba, o capacitate de a intra in situatii dramatice sau in relatii fatale, distructive. Poate determina reactii agresive fata de sexul masculin, incapacitatea de a exprima sau de a accepta virilitatea la nivel sexual. Nativul trebuie sa-si depaseasca propriile resentimente si rani pentru a putea dobandi, prin echilibrul sau psihic, toata energia necesara unei activitati creatoare. Agresivitate puternica, defulare prin sport, razboi. Refuz al virilitatii, mare violenta exercitata sau suportata (uneori crima), impulsivitate. Pentru o femeie: teama de barbati sau autoritarism ce inspira teama barbatilor. Operatii chirurgicale, crime pasionale, divort, femeie senzuala, uneori homosexualitate.

Chiron

Chiron în Balanță
Nativul cauta colaborarea, armonizarea si echilibrarea elementelor inconjuratoare pe care le intalneste, nu suporta injustitia. Lectia principala este de a defini si folosi elementele corecte de judecata. Relatiile capata un rol importante in studiile si cercetarile lui.

Chiron în Casa III
Nativul va cauta libertatea absoluta. El este inlantuit de propriile instincte. Tipul evoluat are umor, dar la tipul mai putin evoluat acest umor este nesanatos. Cauta sa acumuleze carti, cunostinte, informatii. Cauta, de asemenea, o legatura frateasca cu un guru.

Chiron în careu cu Soarele (1°38)
Nativul doreste sa schimbe lumea. El va trebui sa inceapa cu el insusi. Daca refuza transformarea, circumstantele il vor forta la aceasta. Este un combatant gata sa accepte marile provocari. Altii conteaza foarte mult pe el.

Chiron în conjuncție cu Luna (1°17)
Cercetarea sa poate fi colectiva, familiala sau legata de o femeie (mama, sotie, fiica) sau de feminitate, in general. Caminul sau, anturajul sau pot avea cate ceva particular, chiar poetic. Resimte foarte bine emotiile altuia. Este extrem de sensibil. Mama vindecatoare sau pioniera.

Junon

Junon în Balanță
Nativul va cauta un sot artist, inteligent, sociabil care sa-i aduca un echilibru. Doreste armonie in casatorie.

Junon în Casa III
Nativul este atras de cunostintele intelectuale ale partenerului.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2754]
James Franco [2746]
Kate Hudson [2595]

Mâine

Adolf Hitler [8413]
Carmen Electra [3016]
Carol I Rege al României [3774]
Miranda Kerr [2930]

Articole

Quiz

De ce ești singur?