Scorpion


De la inceput trebuie spus ca o relatie cu un Scorpion nu e floare la ureche. El nu este genul de om care accepta relatiile superficiale. Nu se simte obligat sa se inteleaga bine cu nimeni si nici nu ii pasa in mod deosebit daca nu este placut de o persoana. Scorpionul este un semn caruia ii face placere propria companie. Cei mai multi nativi au unul sau doi prieteni de suflet - pe care intr-adevar ii apreciaza, pentru ca stiu cat de norocosi sunt pentru faptul ca acestia exista. Sentimentele si emotiile lui sunt foarte adanci. Un prieten Scorpion este un confident si un confesor de incredere, cineva cu care poti vorbi despre absolut orice. In ceea ce priveste increderea este inviolabila. Deci cand spui "ramane numai intre noi", poti fi sigur ca asa o sa fie. O discutie intima cu un prieten Scorpion este adesea terapia de care ai nevoie pentru a te descarca de cateva probleme. Scorpionul va fi foarte sufletist si intelegator, dar fii gata sa auzi adevarul, tot adevarul si numai adevarul. Nu este genul de persoana care te va primi cu banalitati ieftine de genul "oh, bietul de tine", sau "trebuie sa fi fost ingrozitor pentru tine". Si nici nu iti va jigni sentimentele spunand "sunt sigur ca nu au vrut", iar apoi sa te sfatuiasca sa ierti si sa uiti. De fapt, a ierta si a uita este ceva ce Scorpionul gaseste ca este greu de facut. Dar cand el spune "da, ai facut ce trebuia" te vei simti mult mai bine, stiind ca vorbeste serios.

Clipele linistite petrecute impreuna cu iubitul (sau iubita) sau cu un prieten apropiat, ii plac cel mai mult. Agreeaza foarte mult discutiile intime. La fel si sa stea afara, intr-o noapte calduroasa de vara, uitandu-se dupa stele cazatoare si indentificand constelatii. Acestea il inspira intodeauna sa deschida unul dintre subiectele lui preferate: originea cosmosului, ce se afla in spatiu, semnificatia vietii si alte lucruri de acest fel.

Nativi ambelor sexe sunt constienti de puterea sexualitatii lor. Un Scorpion singur, liber, ar putea parea rece si usor dezinteresat, dar nu lasa aceasta aparenta sa te insele. Atunci cand nu este dedicat complet uneia dintre perioadele lui de celibat ascetic, care face parte din declinul lui si exclude posibilitatea vietii sexuale, este deschis tuturor posibilitatilor. Semnalele de atragere sunt foarte subtile uneori, dar daca Scorpionul doreste sa te cunoasca mai bine, nu-ti face griji, caci vei intelege cu siguranta. O relatie cu un Scorpion este recomandabila numai celor cu sanatate puternica. Dorintele lui uneori par sa sfideze logica sau cel putin depasesc imaginatia normala. Alegerea iubirii poate fi tipator de nepotrivita, dar acest lucru nu a oprit niciodata un Scorpion. Intodeauna exista un capitol in biografia persoanelor nascute sub acest semn despre o atractie fatala, o poveste de dragoste care a fost condamnata de la inceput, dar care a fost impulsiva si tamaduitoare din punct de vedere sexual. Datorita caracterului lor putin imoral, este ceva ce barbatii Scorpion (si femeile) doresc sa faca. Dormitoarele unora dintre ei par desprinse din filme. O alta tema frecventa este atmosfera de catedrala, plina de lumanari si miros de tamaie, dar si stanca primordiala de la capatul plajei. Un lucru este sigur: nu duce lipsa de inspiratie. Cand Scorpionul se afla la marginea unei povesti de dragoste, el alege unul sau doua planuri foarte diferite de atac. Pe de o parte, e metoda simpla, directa, de apropiere: "amandoi stim ce vrem". E adeptul fractiunii de secunda, care lasa lungul sir de haine de la usa din fata pana la canapea. Dar nu-ti face griji, viteza nu exclude indemanarea tehnica. In asemenea probleme, nativii sunt intuitivi, aproape telepatici. Deci, nu vor aplica aceasta tactica decat daca sunt 99,9% siguri de succes. Sunt mai putin doritori ca alte semne sa fie sinceri, riscand durerea respingerii. Apropierea alternativa este unul dintre acele jocuri cu puterea sexuala, tipice Scorpionului. In acest scenariu, el urmeaza toate drumurile ocolite si complexe pentru a ajunge la destinatie. Scorpionul este totdeauna constient de avantajul pe care il are daca nu pune toate cartile pe masa. Cu cat doreste mai mult ca o relatie sa mearga, cu atat este mai precaut si constient de sine. Este foarte probabil ca se va tine la distanta cat de mult va putea, inainte sa isi expuna intentiile clare. Cateodata sta atat de mult, incat nu se intampla nimic niciodata. Strategia este sa faca cealalta persoana "sa fiarba la foc mic", pana ce este absolut sigur ca momentul critic a sosit si nu mai exista posibilitatea sa primeasca un refuz. Intr-un fel destul de ciudat, aceasta este dovada ca durul, enigmaticul Scorpion este intr-adevar o creatura vulnerabila in privinta inimii.

Daca ai fost destul de neatent ca sa-ti dezvalui data de nastere, ei bine, Scorpionul este deja acasa si lucreaza la noua informatie, pentru a descoperi tot ce ai mai infam de ascuns. El se afla printre primii care se grabesc sa afle daca esti la fel de serios ca el. De asemenea, este foarte posibil ca isi consulta cartile sau runele, referitor la o intalnire obisnuita, de zi cu zi, ca sa afle ce se intampla in mintea ta si unde vor conduce toate acestea. Scorpionul considera ca niciodata nu este inarmat cu prea multe informatii. Uneori foloseste sexul ca mijloc de control, si aceasta poate include si abstinenta. Controlul este foarte important pentru el in fiecare aspect al vietii, dar este mult mai important sa simta ca are controlul asupra vietii amoroase. Asta pentru ca stie din experienta cat de usor este pentru el sa piarda controlul cand se indragosteste. El stie cat de devoratoare poate fi o poveste de dragoste si cum, cand dragostea bate la usa, sunt mari sanse ca mintea lui sa zboare pe fereastra. Este extraordinar cum un semn altfel concentrat, dinamic si ambitios, isi poate pierde atat de usor concentrarea si poate uita de toate celelalte probleme ale vietii, in timp ce este in mijlocul unei povesti de dragoste. Faptul ca romantismul si rationalismul nu fac casa buna impreuna poate fi o dilema personala teribila pentru Scorpion. Vrea sa experimenteze pasiunea, desi stie ca o sa ii deranjeze ordinea vietii.

Scorpionul nu este cineva cu care sa flirtezi. Cand este indragostit, este un partener devotat, care crede sincer ca dragostea poate dura vesnic. El ia dragostea si casatoria foarte in serios si pune mare pret pe fidelitate. Oricat de puternica e dragostea lui, sunt multi cei care se lupta cu ei insisi impotriva suspiciunii si a fricii. Se va schimba oare iubita mea? Ma va parasi dragostea mea pentru altcineva? Scorpionul poate deveni atat de gelos si atat de framantat de intrebarea daca dragostea lui va dura, incat risca sa piarda totul intr-un moment de slabiciune.

Intr-o relatie de lunga durata cu un Scorpion, va veni in mod inevitabil un timp cand se va discuta problema celui care ia hotararile. El stie cum sa ajunga pe locul intai. Cand isi apara propriile interese si in acelasi timp, respecta nevoia altcuiva pentru putere personala, se afla pe drumul spre fericire. Scorpionul uraste sa fie posedat, dar este posesiv. Daca are impresia ca puterea lui personala e blocata, devine frustrat si inclinat spre eruptii violente de emotie.

Un Scorpion intr-o relatie nefericita va rezista, dar nu pana la nesfarsit. Cand ajunge la concluzia ca s-a terminat totul, atunci rar comite greseala de a se uita inapoi. Daca este respins, mai bine spus, alungat de cei iubiti, este imposibil sa ingroape securea. Totul este corect in dragoste si razboi in ceea ce priveste un Scorpion respins. Scorpionul ranit poate contempla acte de razbunare creativa, care sunt atat de ingenioase, incat victima niciodata nu ar putea suspecta originea nefericirii. Un sfat pentru fostii parteneri ai Scorpionului: incercati sa nu puneti capat relatiei intr-o nota discordanta. Incercati sa puneti surdina mandriei, sa rezolvati conflictele si daca e posibil sa ramaneti prieteni. Daca faceti acest lucru, veti avea un camarad minunat, loial, pe viata.

Scorpionul are nevoie de un partener care sa fie o persoana puternica. Cineva care nu incearca sa-l controleze, dar in acelasi timp sa nu fie un slugarnic. O doza buna de umor si imaginatie ajuta si ea.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole