Fecioară


Asemenea unor pietre pretioase, cei nascuti in zodia Fecioarei sunt iubiti de cei care impartasesc aceeasi convingere, conform careia prietenia tine de cinste, respect reciproc si schimb de idei. Deoarece Fecioarele sunt niste persoane atat de interesante, isi gasesc de obicei un cerc de prieteni la fel de interesanti. Pentru ca sunt oameni integri poti conta pe ajutorul lor atunci cand ai nevoie. Nativii acestei zodii isi doresc sa stie totul despre lucrurile utile, care fac viata de zi cu zi mai usoara. Fiind o veritabila fantana de informatii, Fecioara este tot timpul avida dupa cat mai multa cunoastere. Multi se gandesc sa faca ceva pentru a-si imbunatati cunostintele, sanatatea si cariera, dar Fecioara este cea care se va apuca de treaba. Nu e de mirare ca ea pare sa le aiba pe toate. De la prima intalnire, stii ca este cineva pe care te poti baza, sensibil, dar care nu este apasat de emotii irationale. Cineva bland, dar puternic, cineva deschis dar nu naiv. Prietenul tau din Fecioara nu te va face niciodata de rusine cu un comportament neadecvat.

Exista un anume fel de puritate a spiritului in nativii din zodia Fecioarei. Salbatic nu este, cu siguranta, un cuvant pe care sa-l folosesti cu o Fecioara. Cat despre indiscretie si nerusinare, acestea nu au loc in conceptele de pasiune si romantism ale ei. E in natura ei sa fie prudenta. Fecioarele sunt percepute ca fiind reci si neimpesionabile. Dar Fecioarele nu pot fi afectate, nici dezinteresate. In spatele invelisului exterior, calm, se ascunde o persoana foarte sexy, cu pasiuni care de abia asteapta sa fie dezlegate de persoana potrivita la momentul potrivit.

In general, Fecioara prefera sa se imbrace simplu, fara prea multe ornamente, fara prea mult machiaj. Ea stie ca frumusetea vine din interior. In mod ideal, Fecioarei i-ar placea la prima intalnire sa-i dea partenerului un chestionar, dar chiar si ea isi da seama ca e anormal. Sunt cateva intrebari la care Fecioara trebuie neaparat sa aiba raspunsuri. Insa este destul de inteligenta si are destul tact, incat sa extraga tot ce o intereseaza fara ca cel pe care il "inspecteaza" sa aiba impresia ca se afla in fata unui examen. Numai cei care au capacitati de medium isi dau seama de ce se intampla. Daca nu reusiti sa va ascundeti unele probleme, dosarul va fi stampilat ca "nepotrivit".

Ea nu cauta pe cineva care sa o sprijine financiar. Fecioara este un semn care isi va sprijini fericit partenerul daca crede ca acesta va munci destul de mult pentru a obtine ceva care va aduce o imbunatatire a vietii pentru amandoi. Asa ca nu trebuie sa-ti faci nici o problema daca cariera ta nu a inceput inca. Asta nu o va indeparta. Ce cauta ea este de fapt atitudinea. Chiar de la inceput, vrea certitudini care sa o asigure ca iti aduci contributia in relatie.

Cand vine vorba de prima intalnire, asigura-te ca vei veni la timp. Pentru Fecioara, punctualitatea este un lucru important si s-ar putea sa ratezi totul chiar inainte de a incepe. In ceea ce priveste lucrurile pe care le face, si locurile in care merge, interesele ei sunt variate, dar e bine sa stii ca gandeste astfel: "cu cat mai cerebral, cu atat mai bine". Galeriile si muzeele sunt o alegere buna. Cea mai buna cale de a ajunge la inima ei este mintea dar asta nu exclude activitati mai putin intelectuale.

Fecioara este o mare iubitoare de natura. Parcurile sau gradinile botanice sunt locuri in care ajungi sa cunosti mult mai bine o Fecioara. Oriunde ai merge, sarcina ta este sa-i dai sansa de a te evalua si de a ajunge la concluzia ca esti cineva pe care isi doreste sa-l cunoasca mai bine. Sunt o multime de oameni care se lasa condusi de inima si apoi regreta, dar Fecioara isi poate permite acest risc. Prin definitie, dragostea nu este o chestiune rationala, iar Fecioara se simte stanjenita atunci cand apare ideea de a fi purtata in aer de o fantezie romantica. Poate ca si din cauza ca in adancul ei este mult mai predispusa la romantism decat ar vrea sa recunoasca. Fecioara vrea sa stie inca de la inceput ca dragostea ei are o baza solida in realitate, iar realitatea inseamna gasirea unui partener care sa nu-i fie frica sa se implice intr-o relatie. Ea este cea mai idealista dintre semnele de pamant, crezand sincer in idei de genul "impreuna pentru vecie" etc. Dar este destul de dificil sa fii si idealist si realist. Cele mai multe Fecioare dau de necaz atunci cand inima se ciocneste cu mintea. Se intampla deseori ca o Fecioara sa petreaca foarte mult timp intr-o relatie cu o persoana care parea potrivita la acea data, dar mai tarziu se va dovedi nepotrivita. Cand isi intoarce puterea de analiza asupra ei isi da seama ca a cazut in capcana sociala a sacrificarii implinirii emotionale si sexuale pentru persoana "potrivita", pentru situatia "potrivita". Insa imediat ce i se va aprinde beculetul, vei fi surprins de cat de repede si cat de definitiv isi face iesirea.

Fecioara trebuie sa invete sa aiba incredere ca ce simte este la fel de valid ca si ce gandeste, si ca are dreptul sa-si asculte si inima la fel ca si capul. La suprafata pare sa suporte usor o despartire, la fel de usor ca si restul legaturii. Daca pleaca dintr-o data ar putea parea rece din partea ei, lipsita de inima si detasata, dar explicatia este ca Fecioara nu este un semn zodiacal al carei rani capatate in urma scenelor emotionale sa se vindece foarte repede. Are nevoie de protectia unei despartiri calme. Nu ia decizii necumpatate de nici un fel si face planuri dinainte, asa ca la momentul potrivit nu se pune problema sa faca vreo greseala sau sa fie de acord cu o impacare.

Fecioara va excela in a face viata in doi o viata adevarata. Are o placere deosebita in a se darui trup si suflet persoanei pe care o iubeste. Cand Fecioara este indragostita, este un adevarat geniu in crearea fericirii casnice. Trebuie sa aiba o casa linistita si fericita pentru simtul ei de lucru bine facut. Atunci cand armonia lipseste din viata ei de familie, are tendinta de a gasi tot timpul greseli celorlalti. Se poate transforma usor in pachete de nervi, care nu va lasa pe ceilalti sa se odihneasca. Partenerii Fecioarelor stiu ca nu se pot strecura la o pizza intre doua mese, fara ca ele sa nu observe si sa nu fie de acord. S-ar putea ca dezacordul sa nu fie rostit, dar cu toate astea este la fel de clar.

In general, Fecioara nu este o persoana cu care e dificil sa traiesti. Nu ii sta in fire sa vrea sa domine casnicia sau sa se joace "de-a puterea" cu partenerul. Cele mai multe Fecioare sunt devotate armoniei si fericirii. S-ar putea sa ti se para prea agitata la un moment dat, dar trebuie sa fii sigur ca si partenerul tau din Fecioara si-a fixat niste standarde inalte. Fecioara, barbat sau femeie, are o capacitate enorma pentru a obtine fericirea durabila. Cand Fecioara spune "te iubesc" sa stii ca este adevarat, iar in aceasta lume incurcata, dragostea adevarata pare sa fie ceva din ce in ce mai rar.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole