Rac


Cu Racul totul incepe subtil, incet dar sigur. Nu e nevoie decat de o clipire din ochi sa-ti faca inima sa o ia la fuga. Daca ochii sunt oglinda sufletului, atunci sufletul iubitor al Racului straluceste prin ei. Ochii sunt cea mai importanta trasatura a lui. Vocea este de asemenea seducatoare. Are o tonalitate patrunzatoare si placuta. Doar un semn din gene si un "Buna" imbietor, si toata apararea ta s-a dizolvat. Ceea ce te atrage initial cand intalnesti prima data un Rac sunt acele semnale de legatura emotionala pe care le emite. Raspunsul lui emotional la orice situatie intra in scena mai inainte ca orice proces rational sa inceapa. Inima vorbeste in cazul lui inaintea creierului. Daca si tu esti o persoana sensibila, o sa intuiesti sentimentele Racului, care pot fi primul pas intr-o relatie ce se va dovedi in final serioasa. Nativilor acestui semn nu le este frica de o relatie stabila. Cum sa le fie, cand de fapt asta cauta? Ei nu sunt tipul de oameni care sa se complaca intr-o retea de cuceriri sexuale. Stiu unde duc aceste experiente si cat de profund poate fi ranita o persoana care este intai sedusa si apoi parasita. Instinctul lor autoprotectiv ii avertizeaza inainte de a se expune unei rafale emotionale. Aventurile sexuale si vremurile salbatice de dragul distractiei nu sunt deloc ceea ce cauta.

Exista ceva eteric in dragostea Racului, ceva care contine in sine promisiunea unor placeri pamantesti ce vor veni. Perceptia lui senzoriala este acuta. Are de asemenea darul atingerii. Este un masor perfect, stiind cum sa descarce tensiunile acumulate. Este un senzualist prin excelenta. El iubeste apa. Un jacuzzy pe care sa pluteasca petale de trandafiri este fantezia sexuala perfecta a Racului. Daca mai adaugi la asta si un vin bun si doua maini pline de pasiune care sa-l mangaie pe spate, imaginea este perfecta.

O parte importanta din dinamica sexuala a celor nascuti sub acest semn este de a da si a primi in schimb, a atinge si a fi atins. Ei vor dovezi care sa le arate ca sunt pretuiti. Asa ca iubitii lor ar trebui sa se gandeasca la lucrurile mici, dar importante, pe care le pot oferi sau le pot face pentru ei. Abaterea din drum pentru a le oferi floarea care le place cel mai mult, un borcan din dulceata lor preferata sau pregatirea felului lor preferat de mancare iti vor pune la picioare inima lor. Nu te gandi ca seara romantica poate fi stricata de o discutie despre bani sau ca ar fi prea devreme sa-i prezinti situatia financiara. Vor cauta semnele ca partenerul lor are o atitudine corecta fata de bani. Daca se hotaraste ca te place, se indragosteste repede, daca nu instantaneu. Acesta este momentul in care impulsul emotional al autoprotectivului Rac inlocuieste orice simt al ratiunii. Nativii de ambele sexe dovedesc ca le este greu sa traga linia dintre sex si dragoste. Cum ar putea fi separate? gandeste el. Fiecare dimineata care urmeaza unei nopti petrecute cu un Rac va insemna un mic dejun servit pe indelete la pat.

Daca se indragostesc de o persoana nepotrivita, tind sa-si reprime orice teama care ar putea aparea din aceasta cauza, crezand ca o pot "imblanzi". Vor fi de ajuns cateva luni la cursurile lor de domesticire a partenerilor. In cele din urma, vor reveni la realitate si isi vor da seama ca nu orice persoana vrea sa fie "imblanzita". Dar inainte ca o relatie sortita din start esecului sa ia sfarsit, ei incearca de obicei sa o salveze de dragul a ceea ce au investit deja in ea. Idealul romantic al celor nascuti in Rac este sa gaseasca un partener cu care sa-si intemeieze un camin dupa toate regulile si sa afle caminul si familia alaturi, de partea careia sa poata lupta pentru a obtine tot ceea ce e necesar in viata. Isi doresc un partener care sa-i incalzeasca si care sa-i protejeze. Caminul este sacru pentru ei. Gasesc ca e terapeutic sa te afli intr-o casa cu toate lucrurile care iti plac. Dorinta lor de a strange este extraordinara. De ce sa ai un singur video in sufragerie cand poti sa mai ai inca unul langa patul din dormitor? Este atasat de tot ce este nou precum de ce este antic.

Racul este atent si devotat fata de toti din jurul lui si fata de toti care ii sunt dragi. Dar "ingrijitorul" zodiacului poate fi dezinteresat de starea celor care se afla in afara cercului sau. Pentru Rac, totul se reduce la "eu si ai mei" si atata timp cat el are grija de el si ai lui, altii pot sa se duca de unde au venit. Pentru Rac, caritatea incepe (si din pacate se si termina) acasa. Cand aceasta inclinatie spre nepasare fata de ceilalti iese la suprafata, oamenii pot vedea partea dura, rautacioasa a Racului, care ii poate face pe ceilalti sa se simta exclusi, nesemnificativi. Racul cald, sensibil, poate fi la fel de bine si rece, si insensibil. Toate semnele de apa sunt in stare sa fie extrem de crude, dure si pline de venin. In general, nativii acestui semn nu strang un cerc prea mare de prieteni si nici nu spun oricarui om "prieten". Cu siguranta nu au o predispozitie catre asa ceva, asa cum se intampla cu cei din Gemeni si Varsator. O data ce si-au format o legatura de prietenie si chiar una amoroasa cu cineva, nu lasa deoparte atasamentul pe care il simt fata de acea pesoana. Acea persoana continua sa traiasca undeva in coltul mintii sau al inimii lor. Chiar daca le place sa iasa cu prietenii, prefera ca numai unii oameni sa vina la ei. Este perfect pentru partenerii care vor acelasi lucru. Dar unii parteneri vor trebui sa insiste cu tarie ca spatiul sa nu le fie invadat, la fel si timpul, si interesele. Trebuie sa-si marcheze teritoriul. Altfel, se vor trezi intr-una din zile ca podul a fost ridicat si ca ei sunt prizonieri intr-un castel emotional. Toti cei care sunt aproape de un Rac vor ajunge la un moment dat sa simta posesivitatea lui si vor putea sa observe diferenta dintre imblanzire si ingrijire. Vor ajunge sa se intrebe daca sunt de fapt posedati sau iubiti, si daca aceasta e ceea ce isi doresc ei. Vor fi zile in care Racul se va vaita de dimineata pana seara cat de mult se straduieste pentru "a le tine pe toate", si cum toata lumea depinde de el. Dar adevarul e altul, ii place sa fie asa. Cand oamenii depind de el, este mult mai usor sa-i controleze sa faca asa cum vrea el. Cand oamenii au nevoie de el, e mult mai usor sa se gandeasca ca de fapt ii are la mana. Este, cu siguranta, o tendinta negativa a Racului sa considere ca oamenii care depind de el se afla de fapt sub puterea lui.

Starile lor sunt metode de dominare si de control. Ceilalti trebuie sa invete repede sa faca diferenta dintre momentul in care ei vor sa fie singuri, sau doar vor sa se inchida in castelul lor, departe de lume. E ca si cum ei se asteapta pur si simplu sa stii ca sunt suparati sau nervosi. Dar, doar daca nu sunt casatoriti cu vreun medium, va afla ca se asteapta la prea mult. O liniste mormantala si o retragere monastica nu reprezinta cel mai bun mod de a-ti exprima sentimentele. Cand nativii acestui semn nu-si exteriorizeaza mania si frustrarea, cu siguranta ca zagazurile care tin departe furia apei se vor rupe. O toana de-a lor precede un atac de gherila. Cand sentimentele lor explodeaza s-ar putea sa te afli in postura de a te confrunta cu un adevarat Rocky. De fapt, o simpla izbucnire in plans sau o manifestare isterica aduc o usurare emotionala enorma. Dar pe cat de usor e pentru ei, pe atat este de dureros pentru partener, avand efecte ingrozitoare pe termen lung pentru o relatie. Ei par sa-si priveasca propriile izbucniri de temperament ca fiind acceptabile doar pentru ca erau "suparati". Dar nu se gandesc cat de mult ii supara pe ceilalti. Ei vor ca ceilalti sa ii compatimeasca, dar cum se poate intampla aceasta, cand si sentimentele acestora au fost ranite?

Prea multe izbucniri, prea multe suparari ascunse si prea multe capcane emotionale pot ajunge sa fie un fel de picatura chinezeasca. Aceste picaturi se pot acumula de-a lungul anilor si i-ar putea lasa pe ceilalti reci. Pentru nativii acestui semn este un adevarat soc daca dupa douazeci de ani de casatorie partenerul lor pleaca. O despartire e grea pentru oricine, dar multi dintre cei nascuti in zodia Racului trec printr-un adevarat iad in momentul in care sunt nevoiti sa incheie o relatie ce a durat mult timp. Socul emotional suferit de ei in urma despartirii de partener este destul de dur, si sa-i distrugi tot ceea ce a investit intr-o relatie este prea mult. Din cauza aceasta,atunci cand se indragostesc, o fac cu speranta ca dragostea va dura pentru totdeauna. Sunt parteneri devotati care nu renunta pentru fleacuri. Ei cred ca dragostea cere timp, rabdare si un efort sustinut.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole