Pești


Nimeni nu se indragosteste ca un Peste. Literalmente, se duc la fund atunci cand sunt "prinsi". Daca tocmai ai intalnit un Peste irezistibil, probabil ca te vei simti si tu "prins". Femeile sau barbatii nascuti in aceasta zodie au ceva total ametitor. Nu va fi nevoie de cuvinte ca sa intrebi daca semnalele pe care le detectezi sunt reale sau daca imaginatia iti joaca feste.

Ca toate semnele sensibile de apa, Pestii se feresc adesea sa faca prima miscare, punandu-si la bataie sentimentele si orgoliul. Vor deveni experti in arta seductiei prin telepatie. Aparent fara nici un efort, Pestii te vor atrage in apa si inainte sa iti dai seama, vei fi cazut peste bord. Nu are rost sa incerci sa ajungi la vreo barca de salvare. Dupa ce ati stat toata noaptea treji, vorbind din inima despre lucruri pe care nu le-ai spus celui mai bun prieten, s-ar putea sa crezi ca ti-ai gasit sufletul pereche. Unul dintre cele mai placute lucruri este ca Pestii nu sunt atrasi de aspectul exterior. Ei nu sunt atrasi de acest gen de frumusete care place altor oameni. Ei se simt atrasi de atatea genuri de oameni cati pesti exista in ocean.

Prietenii, de asemenea, sunt din toate sortimentele. Pentru ei este firesc sa fie prieteni cu bogati, saraci, puternici, sociabili sau anonimi. Cei aflati la nevoie intodeauna vor avea un loc special in inima lor. Exista multi Pesti al caror pat liber este permanent ocupat de un prieten care nu are locuinta pentru o perioada. Prietenii ii iubesc foarte mult pentru bunatatea si generozitatea pe care le-o ofera in mai multe moduri. Prietenia, in conceptia Pestelui, este convingerea ca cineva va fi intodeauna langa tine. Oamenii nu sunt singurele creaturi pe care le salveaza. Toate formele de viata salbatica vin la usa din spatele casei Pestelui. Sta in firea lui sa ingrijeasca si sa incurajeze. Casa pare sa aiba un aer primitor. Cu toate acestea, exista un tip de Pesti alergic la treburile casnice. Viziunea sticlelor de bere goale, care zac sub canapea, si a muntilor de vase murdare, care se alatura biodiversitatii bucatariei barbatului celibatar, face parte dintr-un mit. Multi nativi ai acestei zodii devin nelinistiti cand se amesteca in haosul casnic.

Chiar si cel mai retras si iubitor de casa dintre ei se bucura de o doza de stralucire din cand in cand, ceea ce merita stiut, daca te intrebi unde sa il scoti la intalnire. Ca regula esentiala, prefera sa evite locurile galagioase, aglomerate. Un restaurant tip cantina, puternic luminat, cu multa discutie si actiune, ar pute fi ceva nou, dar nu cred ca va deschide apetitul Pestelui. Mai bine ramai la cina clasica a lumanarilor. Cu Pestii niciodata nu poti fi prea romantic. Le place sa stea langa apa, deci un picnic pe plaja (dupa ce ai aflat la ce ora se ridica luna deasupra marii) va plasa Pestele intr-o stare de spirit relaxata si receptiva.

Persoanele din aceasta zodie vor alege cu siguranta baletul sau teatrul, iar florile si ciocolata sunt de rigoare. Gestul va fi insa apreciat. Ii va impresiona o floare culeasa din gradina ta mai mult decat de un buchet extravagant de trandafiri. Devotati ideii de confort, Pestele va fi nerabdator sa afle unde si cum locuiesti. Minimalismul nu este stilul lui, dupa cum vei descoperi fara indoiala cand vei fi invitat la el sau ea acasa. Casa este spatiul sacru al Pestilor, unde pot gasi singuratatea si pacea mentala de care au nevoie. Par sa stie totul despre ambianta. Pestii urasc frigul si le place sa poarte prin casa haine calduroase, largi (nu pot suporta hainele stramte) si papuci confortabili.

Romantismul nu va muri atata timp cat vor exista Pestii. Aceasta nu inseamna ca toate idilele lor sunt fericite. Au de obicei o istorie a relatiilor si casatoriilor care nu au mers, de cand erau tineri, si nu intelegeau inca de ce se indragostesc de persoana nepotrivita. Dorinta de a gasi adevarata dragoste pare sa le intunece intuitia ca sa nu mai vorbim de judecata. Pot fi orbi in fata unei persoane, amplificand punctele favorabile si ignorand lipsurile. In privinta dragostei, ei pot trai cea mai fantezista poveste din lume. Cred ca ea transcende totul, depaseste diferentele de varsta, stil si origine. Ceea ce e mai frumos este ca aceste lucruri sunt posibile cu Pestii, dar numai cand adevarata dragoste nu falsifica realitatea.

Pestii sunt notorii pentru felul in care se abandoneaza total unei relatii. "Aceasta este" isi zic el sau ea, pana isi vor da seama ca barbatul sau femeia visurilor lor este doar un om, la urma urmei, si nici pe jumatate atat de atractiv precum i se paruse la inceput. Dar nu-i nimic, pentru ca noul erou sau noua eroina tocmai au aparut, si povestea cu "aceasta este" incepe din nou. Ceea ce Pestii pretuiesc in dragoste este simtul anticiparii, bucuria de a astepta cu nerabdare ziua si ora urmatoarei intalniri cu cel iubit sau cea iubita. Dragostea este drogul preferat al multor barbati si femei nascuti in aceasta zodie.

In ziua de dupa prima noapte petrecuta impreuna, acesti iubiti neptunieni nu se pot abtine sa nu dea frau liber imaginatiei, sa nu se lase purtati de valul fanteziilor referitoare la noua viata si noua dragoste. Ce fel de nunta vor avea? Unde vor locui? Cati copii vor avea? Cum ii vor numi? Pestele se afla deja in pericol de inec si are nevoie sa fie salvat, pentru ca revenirea la realitate va fi dureroasa. Neptun poate fi un sprijin minunat pentru indragostiti. El poate face ca iubirea sa fie cea mai extraordinara experienta sau ii poate umple de deziluzie. Expresia extrema a fixatiei Pestilor, referitoare la subiectul dorintei lor, este dragostea neimpartasita. Sunt multi nativi care intr-un anumit stadiu al vietii lor, cad victima dragostei neimpartasite, in care persista mai mult decat ar trebui. Dragostea neimpartasita poate fi reciproca. Insisi Pestii vor sta cu persoane cu care nu au intentia sa intre intr-o relatie. Daca te afli intr-o relatie cu un Peste si ti se pare ca lucrurile devin mai serioase decat i-ar placea, atunci el ar putea inota in josul raului fara nicio explicatie. Uraste confruntarea si ar face orice sa evite o scena de reprosuri. Si totusi atat barbatii cat si femeile nascute in aceasta zodie renunta cu greutate la vechea dragoste.

Semnul care doreste atat de mult sa se piarda in dragoste poate atinge genul de abandonare care transfera sexul intr-o experienta transcedentala. Intr-o atmosfera placuta si cu persoana corespunzatoare, Pestele este un iubit neinhibat, capabil sa insufleteasca toate fanteziile partenerului. Daca sunteti indragostit unul de celalalt, nu va mai dura mult si va veti casatori.

Pestii sunt persoane carora nu le palce sa se enerveze, dar se simt uneori furiosi. Daca pornesc pe calea indulgentei intr-o relatie si lasa sa treaca pe langa ei ocaziile in care isi pot exprima nevoile, mania lor se strange inauntru si se manifesta sub forma depresiei. Cand sunt depresivi, nu mai sunt o companie placuta. Daca partenerul lor refuza sa se implice emotional, ei vor fi si mai tristi, coborand pe o spirala. Este foarte important ca Pestele sa nu isi ignore propriile nevoi sau opinii. Trebuie sa gandeasca si sa spuna "am nevoie de cutare lucru", "vreau asa si pe dincolo". De obicei este o lectie perfectionata de timp, maturitate si experienta.

Pestii au de partea lor firea movibila. Desi le displac prea multe devieri ale rutinei lor zilnice, sunt capabili sa se schimbe atunci cand este nevoie de schimbare, motiv pentru care n-ar trebui sa minimalizezi capacitatile lor. S-ar putea ca mai tarziu sa regreti in timp ce ii vei vedea inotand in bratele altora. Daca vrei sa ii mentii vie dragostea, nu-i spune doar ca il iubesti, arata-i ca-l iubesti. Uimeste-l cu un buchet de flori la aniversarea zilei in care v-ati cunoscut. Adu-i regulat acasa ciocolata lui favorita, telefoneaza intodeauna daca intarzii. Invata cand trebuie sa-i fii un prieten care sa-l asculte si cand are nevoie de singuratate. Cei care au castigat inima unui Peste niciodata nu vor uita ziua in care s-au indragostit, ziua in care visul a devenit realitate.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole