Bivol


Bivolul are o fire calma, linistita si rezervata. El reprezinta opusul tipului de om expansiv, fiind, dimpotriva, tacut si placandu-i singuratatea mai mult decat o companie zgomotoasa. Foarte muncitor si tenace, isi va urmari cu incapatanare interesele, fara a leza insa pe ceilalti. El da dovada de multa responsabilitate si de onestitate, iar prietenilor si familiei sale le este foarte devotat. In drumul sau prin viata va fi fericit daca va avea o familie bine inchegata si va reusi sa se puna la adapost de orice surprize financiare. Bivolul nu risca niciodata nimic, fiind imaginea personificata a stabilitatii. Acesta este motivul pentru care e vazut ca un om de baza la locul sau de munca. El inspira, prin comportamentul sau ferm, onest si echilibrat, foarte mult respect si chiar admiratie. Reprezinta pe deplin genul omului care "tace si face", putand vorbi insa foarte convingator celorlalti, atunci cand e cazul. Pare cea mai potrivita persoana in tot ce-si asuma si intreprinde, inspirand incredere totala celor din jur. Conceptiile sale sunt clasic conservatoare si nu se poate spune ca face risipa de imaginatie. Aceasta nu inseamna insa ca nu are si nu e deschis ideilor noi si novatoare.

In variantele sale negative, Bivolul este peste masura de rigid, dificil, dezorganizat si autoritar. Trebuie spus de asemenea ca tuturor nativilor acestui semn le lipseste complet tactul, nefiind deci recomandabil sa urmeze o cariera diplomatica, sau o profesie care sa implice relatii cu publicul.

Bivolul se sprijina in tot ce intreprinde doar pe fortele proprii si nu cere ajutorul nimanui, niciodata. De aceea nici nu prea stie sa-l primeasca, atunci cand ii este oferit voluntar de catre cineva; in mintea sa, in caz ca-l accepta (cu greu), va apare intotdeauna gandul cum ar putea sa-l rasplateasca mai bine (adica mai substantial) pe binevoitor.

Si cum e un om de cuvant pe care te poti baza, atunci cand promite ceva, o va face exact in maniera in care si-a propus. Are accese de furie foarte rare, dar devastatoare, deoarece se simte pus in situatii nedrepte si fara nici o iesire. In general insa e foarte linistit si suporta multe din partea celorlalti. E un conducator foarte bun si de asemenea un exceptional executant. Are o memorie excelenta si un sange rece cu totul remarcabil.

In dragoste e un traditionalist ce nu agreeaza flirturile si cauta doar legaturi stabile. Este foarte fidel persoanei iubite si familiei, iar caminul sau arata intotdeauna foarte ordonat si curat, desi poate nu prea luxos.


Vezi mai detaliat, în funcție de element.

Bivol de Foc
Bivol de Pământ
Bivol de Metal
Bivol de Apă
Bivol de Lemn

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole