Metoda de calcul folosită aici pentru a evalua compatibilitatea dintre două persoane este extrem de complexă. Se iau in calcul aspectele ce se formează între cele două hărți, la nivelul planetelor personale, relația acestora cu Ascendentul, cu guvernatorii axelor principale, cu Nodurile Lunare etc. Aspectele favorabile dau un punctaj pozitiv (diferit în funcție de planete, semnele în care cad planetele etc) iar cele stresante dau un punctaj negativ. Punctajul total este o măsură a "înțelegerii" dintre cele două persoane.



Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Piticot
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Compatibilitate 97.5 %

117 puncte


Atracție romantică!



Aspect
Punctaj
Conjuncție
97
Sextil
48
Careu
-48
Trigon
16
Inconjuncție
4
Opoziție
0
Total
117

S-au luat în calcul 48 aspecte.


Plan romantic 16
Plan mental 1
Plan fizic 9

Înțelegerea dintre Albă ca Zăpada și Piticot este excepțională și există șansa unei întâlniri a două suflete surori. Relația este foarte pozitivă, evolutivă și durabilă. Există o mare complementaritate între Albă ca Zăpada și Piticot.


Capricorn - Capricorn

De la început el știe ce vrea, ea știe ce vrea și bineînțeles, amândoi vor același lucru. Ce bine că acești doi nativi ambițiosi, foarte realiști (și foarte sexy) s-au întâlnit unul cu celălalt. Lucrul pe care Capricornul îl apreciază cel mai mult într-o relație este respectul și pentru că este o combinație între persoane aparținând aceluiași semn, vor exista din plin respect și considerație (precum și spirit practic) pentru a fi fericiți amândoi. Scopurile vieții lor sunt într-un acord perfect. Amândoi își doresc să dobândească siguranța cât mai curând posibil, deci vor munci din greu ca să pună bani la bancă și să se mute într-o casă proprie. Există riscul ca munca să le consume viețile. Capricornii care nu își rezervă timpul pentru distracție ar putea deveni mult prea serioși și plictisitori. Dar având atât de multe lucruri în comun, acest cuplu are o mare șansă să găsească fericirea durabilă. Cu siguranță, acești doi realiști nu se vor înșela niciodată reciproc atunci când își vor spune ce așteaptă de la viață - și de la dragoste. Este o relație care în timp nu poate decât să meargă din ce în ce mai bine.


Albă ca Zăpada

Pentru tine succesul social-profesional al tau (sau al partenerului) conteaza foarte mult si acest lucru poate primejdui stabilitatea unei relatii, stabilitate la care de altfel tii foarte mult. Nimic nu e joc frivol in dragoste, totul e serios si trebuie facut temeinic. Sobrietatea ta poate impune o anume distanta fata de reprezentantii sexului opus. Iti disimuleazi foarte bine sentimentele si iti pastrezi aproape mereu autocontrolul. Barbatului ce te-a cucerit ii esti fidela si il vei ajuta sa se ridice la standardul tau de realizare (profesionala), daca el nu e deja acolo - acest lucru fiind foarte important pentru tine.

Ai nevoie sa fii dominata intr-o maniera blanda.


Piticot

Delicat si romantic, posezi o arta a seductiei ce se caracterizeaza printr-o insinuare abia perceptibila in inima si gandurile iubitei. Mangaietor si refuzandu-i foarte rar indeplinirea dorintelor, ai o sexualitate care se manifesta adesea independent de datele fizice si psihice ale partenerei. Atunci cand nu-ti mai convine ceva (de pilda, cand esti tinut prea din scurt si sufocat cu dovezi de dragoste) te retragi din relatie la fel de insesizabil precum ai intrat.

Esti atras de femeia care are respect fata de sine, care a obtinut o importanta pozitie sociala, sau care actioneaza cel putin cu competenta in propria ei sfera de activitate. In public ea trebuie sa apara senina, dar in intimitate ea trebuie sa fie capabila sa afiseze pasiune si intimitate.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Ronaldo

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Planete acum

16 aprilie 2024 22:53 (GMT)
27° 25' 49"
10° 25' 07"
18° 55' 39"
14° 33' 20"
19° 24' 38"
20° 52' 59"
15° 18' 38"
21° 36' 12"
28° 28' 38"
02° 02' 41"
15° 34' 00"
15° 47' 37"
19° 53' 19"

Quiz

La ce vârstă vei găsi adevărata dragoste?