Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
28 septembrie 2021, 4:35:01 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Soarele în careu cu Venus (0°10)
Tranzitul stimuleaza receptivitatea, sensibilitatea si dorinta de amuzament. Este posibil ca latura placuta a vietii sa fie supraapreciata, fiind neglijate serviciul si obligatiile. Relatiile sociale, dar mai ales relatia de cuplu sunt ingreunate din cauza hipersensibilitatii. Acest tranzit este caracterizat de lipsa de economie si de autoindulgenta. Poate exista de asemenea extravaganta financiara. Nu este o perioada favorabila pentru a planui o petrecere sau pentru activitatile sociale, diferentele de gusturi si neintelegeri emotionale fiind posibile. Acest tranzit poate fi folositor celor care sunt in mod normal timizi si retrasi, deoarece ajuta la depasirea inhibitiilor sociale.

Marte în conjuncție cu Uranus (0°14)
Acest tranzit este caracterizat de dorinta de independenta si impulsivitate in actiune. Este probabil sa manifestati o mai mare initiativa in afaceri, inclusiv in cele sub forma de corporatie. Este de asemenea probabil sa creasca activitatea legata de prieteni, grupuri si organizatii. Va puteti asuma rol de conducere. Comportamentul este agresiv sau inconsistent iar prietenii si asociatii se pot instraina de Dvs. Exista o dorinta de a schimba status quo-ul care in unele cazuri pot conduce la evenimente distrugatoare neasteptate in viata Dvs. Acest tranzit coincide adesea cu moartea unui prieten sau moartea unei cunostinte. Puteti deveni activ implicat cu stimuli oculti, astrologie, economie, politica, mecanica, inginerie sau electronica.Daca conjunctia primeste aspecte stresante de la alte planete natale sau in tranzit exista pericolul de accidente, accese de furie sau posibila violenta. Aceste pericole sunt probabile in special daca sunteti implicat in arme, foc, electricitate sau automobile.

Saturn în trigon cu Uranus (1°42)
Acest tranzit este caracterizat de aplicarea practica a ideilor creative pline de inspiratie. Este o perioada favorabila pentru activitati mentale in special in domeniile stiintei si filosofiei. Se poate face un progres semnificativ in realizarea scopurilor si obiectivelor personale. Prietenii, asocierile de grup si organizationale pot juca un rol important in realizarea acestor scopuri si obiective. Focalizarea si marea trezire intuitiva care rezulta din acest tranzit va pot ajuta sa aveti o intelegere mai profunda a legilor stiintifice sau oculte universale. Este o perioada favorabila pentru studiul astrologiei, parapsihologiei si a disciplinelor similare. Pot aparea beneficii in urma prieteniei cu persoane mature, varstnice sau cele sus puse. Este o perioada favorabila pentru implicarea in grupuri si organizatii cu scopuri si activitati serioase. Va puteti asuma rolul de conducere si responsabilitatea de a administra afacerile grupurile si organizatiei. Afacerile si treburile profesionale pot beneficia prin utilizarea unor metode noi si a inventiilor tehnologice.Va dezvoltati interesul pentru reformarea sau regenerarea institutiilor politice, legale sau de afaceri existente. Este o perioada favorabila pentru implicarea in afaceri colective si pentru legaturi cu asigurari, taxe, mosteniri. Este favorabila in special pentru aceia implicati in munca de inginerie si stiintifica. Realizarile valoroase pot conduce la onoruri si avansari neasteptate. Este o perioada favorabila pentru a cauta serviciu sau pentru a face schimbari profesionale importante.


Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Morgan Freeman

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări septembrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Brigitte Bardot [2257]
Hilary Duff [2159]
Nolwenn Leroy [1985]

Mâine

Anita Ekberg [2445]
Arsenie Boca [14683]
Michelangelo Antonioni [2054]
Silvio Berlusconi [2176]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
3
5
9
16
18
22
25
28
30

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

28 septembrie 2021 1:35 (GMT)
05° 09' 10"
24° 04' 48"
25° 25' 57"
19° 34' 10"
08° 28' 36"
23° 00' 06"
07° 01' 14"
14° 11' 36"
21° 24' 46"
24° 19' 56"
03° 26' 05"
09° 40' 17"
10° 54' 17"

Quiz

Ce fel de înger ești?