Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
18 mai 2024, 7:01:23 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Pluton în careu cu Saturn (0°00)
Atitudinile grele, lipsite de simpatie si austere caracterizeaza acest tranzit. Puteti fi implicat in lupte pentru putere si conspiratii economice, politice sau profesionale. De asemenea, puteti fi supus constrangerii, santajului sau amenintarilor in treburile profesionale si politice. Taxele, finantele comune, interesele colective, asigurarilor, pensia alimentara si mostenirile pot fi sursa de conflict. Va puteti lupta impotriva coruptiei si lipsei de onestitate iar reputatia si cariera poate suferi ca rezultat al acestor probleme. Orice incercare de a folosi mijloace neonorabile de a obtine avantaje personale poate conduce la prejudicii atat in cariera cat si in reputatia personala. Puteti avea probleme sexuale. Paranoia si teama de moarte sunt asociate adesea cu acest tranzit dar si reincarnarea si viata dupa moarte va poate interesa in aceeasi masura. Tranzitul determina probusirea a tot ceea ce nu este in concordanta cu legile si vointa divina.Datoriile karmice amanate sunt acum platite. Ambitiile si dorinta de putere se pot manifesta violent. Este o perioada delicata, marcata de evenimente ce provoaca schimbari radicale.

Neptun în sextil cu Mercur (0°08)
Acest tranzit este caracterizat de o abilitate crescuta de a vizualiza idei, de comunicare telepatica, de inalta constienta intuitiva si patrundere in mintea subconstienta. Indica gandire inspirata, amplificarea receptivitatii in plan mental, capacitate de a descoperi si intelege semnificatia simbolurilor.Este o perioada favorabila pentru studiul subiectelor mistice si oculte. Puteti devenii un canal de informatie pentru o sursa spirituala. Sunt posibile scurte calatorii. Se deschid in timpul acestui tranzit posibilitati de munca sau educatie care implica spitale, biserici, aziluri sau alte institutii. Sunt favorizate exprimarea creativa si alte forme de arta in special fotografia, desenul si pictura. Puteti deveni partasul unor informatii secrete care ii pot aduce unele avantaje. Tranzitul indica o perioada sustinuta de trezire mentala intuitiva.

Soarele în trigon cu Pluton (0°19)
Acest tranzit este caracterizat de cresterea vointei, ingeniozitate si eforturi de autodezvoltare spirituala, mentala si fizica. Va puteti asuma rolul de conducator in afaceri si in chestiuni profesionale. Este o perioada favorabila pentru a incepe actiuni colective sau pentru cercetare stiintifica, tehnologie avansata si studii oculte. Capacitatile de clarvedere pot fi stimulate in timpul acestui tranzit. Este favorizat studiul metafizicii sau practicile spirituale. Adesea beneficiati prin asigurari, mosteniri, fonduri guvernamentale, reduceri de taxe, donatii sau bani in comun. Ingeniozitatea se manifesta prin refacerea sau dezvoltarea resurselor si conditiilor existente si prin gasirea de noi intrebuintari pentru obiectele invechite.

Pluton în careu cu Jupiter (0°19)
Acest tranzit este caracterizat de tactici constrangatoare in promovarea credintelor religioase, culturale, educationale si filozofice proprii. Puteti fi subiectul jocurilor de putere religioasa, morala sau educationala. Dorinta de a-i schimba pe ceilalti poate fi insotita de neglijarea dezvoltarii proprii. Exista de asemenea posibilitatea sa va schimbati radical atitudinile religioase si filozofice. Poate aparea tentatia de a folosi mijloace necinstite pentru a obtine putere si statut. Exista o nevoie de onestitate stricta si integritate in toate legaturile de afaceri. Pot sa apara conflicte si litigii cu privire la finantele comune, fondurile sub forma de corporatie, asigurari, taxe, mosteniri, pensie alimentara.Tindeti sa faceti promisiuni fara a avea o baza adecvata. Puteti afisa mandrie si aroganta si sa neglijati detalii mici dar importante. Practicile oculte dubioase sau atitudinile confuze privind moralitatea sexuala reprezinta un pericol in timpul acestui tranzit.

Neptun în trigon cu Neptun (0°30)
Acest tranzit este caracterizat de inspiratie artistica, intuitiva si creativa. Este o perioada favorabila pentru meditatie si practici spirituale constructive cat si pentru legaturi cu spitale si institutii religioase, culturale, educationale si psihiatrice. Capacitatile intuitive si de clarvedere latente pot fi aduse de acest tranzit,puand dobandi o mai mare intelegere a proceselor de evolutie in ansamblu a vietii.

Luna în conjuncție cu Pluton (0°31)
Confera senzitivitate si receptivitate deosebita. Mostenirile, asigurarile, plata anumitor datorii sunt la ordinea zilei. Femeile tind sa joace un rol important, adesea decisiv in afacerile sau finantele persoanei. Se manifesta o dorinta puternica de a transforma sau imbunatati conditiile familiale. Aceste schimbari, in general, implica o interactiune emotionala intensa cu femeile sau membrii familiei. Tranzitul poate fi folosit constructiv pentru realizarea proiectelor inovatoare, care vizeaza imbunatatirea conditiilor de trai, sau schimbarea locuintei. Tendintele dominatoare sunt caracteristice acestui tranzit, la fel si despartirea de o persoana apropiata, prin moartea sau separarea de aceasta. Fortele politice, economice, culturale sau sociale pot actiona pe scara larga, adesea sub forma de razboaie sau catastrofe naturale, zdruncinand structura familiei. Aceasta perioada nu favorizeaza relatiile publice sau contactul cu marile mase de oameni.

Jupiter în trigon cu Pluton (0°46)
Acest tranzit este caracterizat de interes pentru regenerare spirituala si autodezvoltare. Simtiti nevoia de a gasi un sens existentei, o dorinta de spiritualitate si de reinnoire afectiva.Puteti beneficia de o ghidare constructiva din partea unor maestrii spirituali. Acest tranzit aduce adesea o intelegere sporita a legilor spirituale si experiente intuitive directe a realitatilor spirituale. Unii indivizi isi dezvolta interesul pentru viata dupa moarte, karma si reincarnare. Este o perioada favorabila pentru practici metafizice sau oculte constructive cum ar fi meditatia, astrologia sau filozofia spirituala. Exista adesea un interes pentru reforme sociale, religioase, educationale si culturale, dorinta de a-i ajuta pe ceilalti. Este o perioada favorabila pentru a elimina conceptele, credintele si atitudinile demodate. Va exista o crestere a vointei de a pune in practica idealurile filozofice si religioase. Aceasta poate fi o perioada de inspiratie pentru profesori, artisti si pentru cei implicati in activitati de afaceri inovatoare. Puteti primi o ghidare intuitiva in treburile de afaceri. Calatoriile legate de afaceri sub forma de corporatie si de cereri educationale, stiintifice si spirituale apar adesea in aceasta perioada. Se pot ivi beneficii importante prin finante in comun, afaceri sub forma de corporatie, mosteniri, reduceri de taxe, intelegeri sau fonduri de afaceri sau guvernamentale. Este de asemenea propice imbunatatirilor locuintei si regenerarii situatiilor de familie.

Mercur în opoziție cu Jupiter (0°47)
Acest tranzit este caracterizat de excese de optimism, incoerenta verbala, neatentie, scopuri si promisiuni nerealiste. Ideile in munca si comunicatii pot fi atat de generale incat sa nu poata fi aplicate practic. Ca si in tranzitele stresante ale lui Mercur cu Neptun natal poate exista o tendinta de reverie si visare cu ochii deschisi. Neintelegerile intelectuale se pot ivi din credinte educationale, religioase sau culturale si se pot manifesta in relatiile cu institutii religioase, educationale sau culturale. Calatoriile de lunga distanta, discutiile sau relatiile cu straini sau oameni din locuri indepartate pot conduce la dezamagire. Ipocrizia este prezenta uneori in discutiile cu frati, surori, prieteni, vecini sau asociati. Puteti avea unele probleme de sanatate datorita unei diete necorespunzatoare. Tranzitul indica exagerari in generalizarile intelectuale precum si necesitatea realismului pentru a evita erorile in judecata.

Jupiter în trigon cu Mercur (1°04)
Acest tranzit este caracterizat de o viziune mentala expansiva optimista. Datorita acestui optimism, se produce o relaxare generala si in consecinta sanatatea este imbunatatila datorita relaxarii sistemului nervos si endocrin. Este o perioada excelenta pentru studiu, scris, predare, lectura, legaturi cu mass media, admiterea la universitate, calatorii lungi sau scurte legate de filozofie, religie si educatie inalta. Sunt favorizate negotul si comertul pe scara larga deoarece sunt legate de straini, tari straine sau culturi straine. Oportunitatile de serviciu sau promovarile pot aparea ca rezultat al eforturilor trecute ale Dvs. care garantau o astfel de expansiune.Este o perioada favorabila relatiilor publice culturale reclamei si eforturilor promotionale. Se dezvolta comunicarea in familie si relatiile domestice. Va puteti bucura de participarea la grupuri si organizatii culturale, educationale si religioase. Exista un echilibru intre atentia la detalii practice si o viziune comprehensiva a lucrurilor, folosirea etica a informatiilor este o preocupare speciala pentru Dvs Tranzitul indica o perioada sustinuta de crestere intelectuala si optimism intelectual.

Mercur în conjuncție cu Saturn (1°07)
Apare o dorinta si o mai mare disciplina in dezvoltarea eficientei muncii lor, a obiceiurilor de studiu, a metodologiei stiintifice, a unei diete sanatoase, a igienei personale si a treburilor profesionale si de afaceri.Gandirea este mult mai profunda desi exprimarea este mai greoaie. In aceasta perioada sunteti neobisnuit de precisi, calculati, stiintifici, organizati si sistematici. E posibil sa se iveasca discutii si decizii importante privind treburile profesionale. Puteti fi supusi unor sarcini grele de munca si responsabilitatilor serioase care le pot ingreuna mintea si slabi vitalitatea. Se pot ivi responsabilitati serioase din partea unor prieteni, grupuri sau organizatii ori in legatura cu telurile de perspectiva a individului. Daca nu sunteti pregatit pentru acest tranzit pentru a raspunde constructiv acestui tranzit puteti deveni ingrijorati, deprimati mental, tematori si pot sa dezvolte in consecinta o atitudine mentala negativa care inchide temporar usa fericirii, cresterii si dezvoltarii. E posibil sa aiba loc discutii serioase cu persoane varstnice, cu oameni cu statut inalt si cu frati, surori, vecini si colegi de munca. Acest tranzit coincide adesea cu semnarea unor contracte si cu formularea unor serioase intelegeri profesionale sau de afaceri. Va puteti implica in redactarea unor acte raporturi si hartii importante referitoare la afaceri sau legaturi profesionale. Acesta este un tranzit favorabil matematicienilor, inginerilor, oamenilor de stiinta, desenatorilor, cercetatorilor si specialistilor in eficienta muncii. Daca aceasta conjunctie primeste aspecte stresante, munca excesiva sau supararea pot duce la boala sau la somaj. In perioada tranzitului este dobandita disciplina in munca si in studiu.

Soarele în trigon cu Mercur (1°31)
Acest tranzit este caracterizat de exprimare intelectuala creativa si de activitate intelectuala febrila. Ideile personale sunt comunicate clar si cu incredere. Perioada este propice comunicarii romantice si discutiei inteligente cu fratii, surorile, vecinii sau colegii. Oportunitatile sociale si romantice se pot ivi din aceste discutii si activitati. Sunt favorizate calatoriile de placere iar jocurile de abilitate mentala, cum ar fi sahul, pot fi o sursa de placere. Poate fi abordata o dieta si o igiena personala corespunzatoare. Tranzitul favorizeaza educatia si dezvoltarea intelectuala a copiilor, fiind propice pentru a formula intelegeri si a semna contracte.

Jupiter în opoziție cu Neptun (1°44)
Acest tranzit este caracterizat de idealism religios impractic si de posibila implicare in culturi mistice. E probabil sa fiti lipsit de simt practic in aplicarea idealurilor religioase si spirituale. Acest tranzit este caracterizat de reverie, visare, idealuri iluzorii, fariseism, asteptari nerealiste si simpatie gresita. Acestea sunt adesea mijloace de fuga psihologica cum ar fi bautura, drogurile, calatoriile si scopurile educationale nepractice si nesemnificative. Viata spirituala este in impas. Sunteti supus unor religii gresit orientate si devotiunii mistice. Puteti fi atras in acestea ca mijloc de a dobandi statut sau importanta sau ca mijloc de a evita responsabilitatile practice ale vietii. In general exista o abordare nepractica a aplicarii credintelor religioase si spirituale. Puteti declansa un program de autodistrugere prin expansiune neinteleapta si prin modalitati dubioase de imbogatire rapida. Experientele psihice bizare apar adesea in timpul acestui tranzit. Imaginatia necontrolata poate conduce la ratacirea individului.

Mercur în trigon cu Venus (1°48)
Acest tranzit este caracterizat de gratie in vorbire, imbunatatirea infatisarii personale, discutii sociale armonioase si o mai mare luciditate a comunicarii privind nevoile si sentimentele celorlalti. Este un tranzit excelent pentru discutii si corespondenta care necesita tact si diplomatie. Este favorabil afacerilor legate de imbracaminte, hrana, restaurante arta, muzica, distractie, sanatate, produse cosmetice si obiecte luxoase. Veti sti sa va bucurati de arta, muzica, teatru si de alte activitati culturale, artistice. Pot fi facute calatorii atat scurte cat si lungi pentru munca, placere sau din motivatii sociale. In timpul acestei perioade calatoria imbina adesea munca si placerea. Oportunitatile sociale si romantice se ivesc prin munca, frati, surori, vecini si prieteni.

Neptun în opoziție cu Pluton (1°59)
Acest tranzit este caracterizat de un potential pentru cresterea constientei spirituale intuitive. El nu apare la generatia actuala, exceptandu-i pe aceia care au o varsta avansata. Rutinele vietii normale pot fi intrerupte de revolutii politice economice si sociale pe scara larga cat si de catastrofe naturale. Se pot ivi mistere si intrigi privind relatiile care sunt importante pentru individ. Puteti fi confruntat cu experiente si probleme psihice dificile, bazate pe stimularea memoriilor subconstiente dureroase. Puteti fi manipulat mental. Pot aparea probleme cu privire la banii colectivi, taxe, asigurari si bunuri mostenite.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Dynamo

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări mai

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Bernadette Chirac [3250]
Ioan Paul II Papa [2584]
Yannick Noah [3440]

Mâine

Andrea Pirlo [3079]
Malcolm X [3183]
Mustafa Kemal Atatürk [2810]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
4
6
10
12
14
17
19
20
22
25
27
29
31

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

18 mai 2024 4:01 (GMT)
27° 42' 55"
26° 52' 17"
03° 10' 36"
23° 00' 26"
13° 25' 28"
28° 09' 42"
17° 57' 48"
23° 22' 52"
29° 23' 19"
02° 02' 55"
14° 55' 27"
22° 12' 27"
21° 36' 58"

Quiz

Cât de deștept ești?