Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
30 iulie 2021, 23:50:14 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Venus în trigon cu Soarele (0°00)
Acest tranzit este caracterizat de exprimare artistica si de activitate romantica si sociala. Confera o viziune fericita si optimista asupra vietii. Crestere farmecul si atractia personala, fiind prielnic planificarii evenimentelor sociale. Fiinta manifesta respect pentru nevoile celorlalti, bunatate si intelegere fata de copii si fata de nevoile lor emotionale. Acest tranzit poate aduce oportunitati romantice si maritale. Perioada se anunta prielnica pentru toate tipurile de expresie artistica creativa, pentru proiecte implicand muzica si distractia si pentru a cumpara obiecte de arta sau obiecte luxoase. Este de asemenea o perioada propice pentru a cauta favoruri sociale sau financiare, cat si pentru relatiile de afaceri si cele legale.

Jupiter în careu cu Neptun (0°09)
Acest tranzit este caracterizat de reverie, visare, idealuri iluzorii,fariseism, asteptari nerealiste si simpatie gresita. Acestea sunt adesea mijloace de fuga psihologica cum ar fi bautura, drogurile, calatoriile si scopurile educationale nepractice si nesemnificative. Viata spirituala este in impas. Sunteti supus unor religii gresit orientate si devotiunii mistice. Puteti fi atras in acestea ca mijloc de a dobandi statut sau importanta sau ca mijloc de a evita responsabilitatile practice ale vietii. In general exista o abordare nepractica a aplicarii credintelor religioase si spirituale. Puteti declansa un program de autodistrugere prin expansiune neinteleapta si prin modalitati dubioase de imbogatire rapida.

Soarele în sextil cu Uranus (0°49)
Tranzitul confera creativitate ingenioasa, capacitate de a sesiza modalitati originale de punere a vointei proprii in slujba unor adevaruri impersonale, posibilitatea depasirii unor limitari individuale, vointa ferma, revolutionara. Este favorabil cercetarilor pasionante si inventiilor. Poate fi dezvoltat interesul pentru stiinta, inginerie, electronica, astrologie sau subiecte oculte. Este o perioada prielnica pentru a le insufla copiilor concepte stiintifice si metafizice. Tind sa apara oportunitati neobisnuite si stimulante pentru activitati sociale, formandu-se adesea noi prietenii sau asocieri de grup. Oportunitatile romantice se pot ivi prin prietenii, prin grupuri si organizatii. Sunt favorizate afacerile colective fiind si investitiile speculative legate de inventii. Tranzitul marcheaza o perioada importanta in fructificarea potentialului creativ original.

Marte în trigon cu Saturn (1°25)
Acest tranzit este caracterizat de utilizarea eficienta a energiei, ambitie marita si de o determinare practica pentru a reusi. Este o perioada favorabila pentru realizari practice prin disciplina si munca sustinuta. Manifestati initiativa, buna organizare in afaceri si pe plan profesional. Acest tranzit favorizeaza eforturile manageriale si administrative. Treburile industriale,ale politiei sau cele militare pot fi indeplinite eficient. Este de asemenea un tranzit favorabil pentru aceia din profesiuni de inginer, constructor, arhitect sau mestesugar si pentru munca ce implica unelte, masini si precizie manuala. Realizarile practice pot apare prin asocierea cu prieteni, grupuri si organizatii. Este o perioada favorabila relatiilor cu autoritatile si cu agentiile guvernamentale.

Saturn în trigon cu Uranus (1°38)
Acest tranzit este caracterizat de aplicarea practica a ideilor creative pline de inspiratie. Este o perioada favorabila pentru activitati mentale in special in domeniile stiintei si filosofiei. Se poate face un progres semnificativ in realizarea scopurilor si obiectivelor personale. Prietenii, asocierile de grup si organizationale pot juca un rol important in realizarea acestor scopuri si obiective. Focalizarea si marea trezire intuitiva care rezulta din acest tranzit va pot ajuta sa aveti o intelegere mai profunda a legilor stiintifice sau oculte universale. Este o perioada favorabila pentru studiul astrologiei, parapsihologiei si a disciplinelor similare. Pot aparea beneficii in urma prieteniei cu persoane mature, varstnice sau cele sus puse. Este o perioada favorabila pentru implicarea in grupuri si organizatii cu scopuri si activitati serioase. Va puteti asuma rolul de conducere si responsabilitatea de a administra afacerile grupurile si organizatiei. Afacerile si treburile profesionale pot beneficia prin utilizarea unor metode noi si a inventiilor tehnologice.Va dezvoltati interesul pentru reformarea sau regenerarea institutiilor politice, legale sau de afaceri existente. Este o perioada favorabila pentru implicarea in afaceri colective si pentru legaturi cu asigurari, taxe, mosteniri. Este favorabila in special pentru aceia implicati in munca de inginerie si stiintifica. Realizarile valoroase pot conduce la onoruri si avansari neasteptate. Este o perioada favorabila pentru a cauta serviciu sau pentru a face schimbari profesionale importante.

Luna în conjuncție cu Saturn (1°42)
Dificultatile financiare si depresia caracterizeaza acest tranzit. Primele sunt cauzate adesea de probleme in afaceri sau cheltuieli familiale. Responsabilitatile multiple tind sa epuizeze vitalitatea, si pe acest fond de devitalizare pot sa apara multiple boli. Aceasta poate conduce la o viziune emotionala negativa. Este important de retinut faptul ca aceasta stare nu dureaza pentru totdeauna. Persoana poate simti sau manifesta raceala, lipsa de simpatie pentru membrii familiei, adesea datorita atitudinii emotionale negative care o caracterizeaza, sau incapacitatii de a-si asuma responsabilitatea pentru un membru incapabil sau varstnic al familiei. In general, acest tranzit tinde sa stimuleze amintirile neplacute bazate pe conditionarile copilariei. Perioada este nefavorabila pentru relatiile cu femeile sau pentru activitatile publice, pentru demararea noilor actiuni. Sarcinile obisnuite trebuie realizate eficient si practic. Responsabilitatile domestice pot interfera cu progresele in cariera si problemele profesionale. Oricum, acest tranzit poate indica si succes prin munca sustinuta si disciplina. Legaturile vechi (in special cu femeile) pot fi reinnoite in timpul acestui tranzit. Problemele de sanatate in aceasta perioada tind sa fie legate de retentia apoasa si digestia lenesa. In timpul tranzitului saturnian este posibil ca persoana sa treaca printr-o incordare emotionala de lunga durata. Este important sa se mentina o atitudine constructiva si sa se consacre timp pentru odihna pentru a evita pierderea vitalitatii asociata cu depresia emotionala.

Venus în opoziție cu Marte (1°57)
Acest tranzit este caracterizat de gelozie si reactii emotionale extreme in relatiile intime. Relatiile romantice din aceasta perioada e probabil sa fie motivate mai mult pe necesitati sexuale decat de implinirea comuna a scopurilor in viata. Incompatibilitatea sexuala, agresivitatea sexuala pot cauza probleme. Individul tinde sa nu fie constient de nevoile si sentimentele celorlalti si aceasta poate conduce la resentimente emotionale si contradictii. Exista o tendinta de a fi egoist si o probabilitate de a intra in relatie cu persoane egoiste pe plan romantic, marital, sexual si financiar. Extravaganta financiara poate avea un efect negativ asupra acestor relatii. Se pot ivi conflicte cu privire la banii in comun. Acest tranzit nu e favorabil afacerilor importante.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Chris Norman

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări iulie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Arnold Schwarzenegger [2473]
Jean Reno [2448]
Kate Bush [1904]
Lisa Kudrow [1853]

Mâine

J. K. Rowling [2038]
Louis de Funès [1954]
Wesley Snipes [2308]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
3
5
7
8
14
15
19
21
25
27

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

30 iulie 2021 20:50 (GMT)
07° 53' 46"
00° 21' 09"
05° 56' 24"
10° 35' 39"
00° 38' 07"
29° 44' 34"
10° 21' 44"
14° 37' 29"
22° 52' 52"
25° 15' 09"
08° 53' 17"
01° 43' 39"
12° 49' 54"

Quiz

Cât de bine îl cunoști pe Harry Potter?