Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
25 iulie 2024, 1:02:44 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Soarele în careu cu Jupiter (0°05)
Acest tranzit exalta tendintele megalomane si conduce la exacerbarea egoului. Indica teatralism si falsitate, propaganda si interese meschine in spatele unor propuneri generoase. Este nefavorabil speculatiilor sau inceperii unor proiecte de anvergura, datorita riscului de faliment. Autoindulgenta, lipsa atentiei la detaliu si lipsa economiei sunt caracteristice acestui tranzit. Atitudinile nepractice privind religia, filozofia si educatia superioara pot provoca probleme in situatiile sociale, romantice, politice, administrative si de afaceri. Generozitatea si caritatea sunt nuantate de dorinta de recunoastere si mandrie personala. Extravaganta si prostul gust sunt frecvent manifestate in arta, muzica, distractie si activitate sociala.

Neptun în trigon cu Neptun (0°06)
Acest tranzit este caracterizat de inspiratie artistica, intuitiva si creativa. Este o perioada favorabila pentru meditatie si practici spirituale constructive cat si pentru legaturi cu spitale si institutii religioase, culturale, educationale si psihiatrice. Capacitatile intuitive si de clarvedere latente pot fi aduse de acest tranzit,puand dobandi o mai mare intelegere a proceselor de evolutie in ansamblu a vietii.

Venus în sextil cu Luna (0°18)
Indica armonie la nivel emotional si sentimental. Tranzitul este favorabil in special femeilor, deoarece stimuleaza feminitatea, afectiunea si generozitatea. Farmecul personal confera o anumita popularitate, mai ales in randul persoanelor de sex opus. Perioada este favorabila finantelor si casatoriei, activitatilor sociale, artistice si romantice, care pot fi legate de camin. Este un moment prielnic pentru a ne redecora caminul, a face experimente gastronomice sau pentru a primi prieteni in casa. Relatiile cu femeile, cumparaturile (obiecte luxoase si de arta) si angajarea in activitatile sociale sunt actiunile sustinute astral. Aceasta perioada aduce in general prosperitate in afaceri, mai ales in cele legate de arta, distractii, comertul cu obiecte de valoare si proprietati imobiliare. Participarea la evenimentele artistice, muzicale sau culturale este caracteristica acestei perioade. Acesta poate fi un moment de realizari creative pentru muzicieni si artisti. In general, tranzitul trezeste sensibilitatea si impresionabilitatea fata de frumos. In concluzie, se anunta o perioada sustinuta de activitati sociale si artistice.

Soarele în careu cu Saturn (0°25)
Determina limitari in manifestarea vointei proprii si creativitate stanjenita. Responsabilitati solicitante pot duce la epuizarea rezervelor vitale, sanatatea fiind slabita. Tranzitul se anunta nefavorabil tratativelor cu autoritatile sau actiunilor cu caracter politic. In general, este un tranzit nefavorabil activitatii sociale si romantice. Poate sa apara o perioada de singuratate ca urmare a lipsei de simpatie pe care o adoptati fata de ceilalti. Tendinta de a adopta o atitudine apasatoare si rigida este de obicei rezultatul unui mecanism de aparare a egoului. Aceasta rigiditate, uneori, poate lua forma aderentei oarbe la atitudini si credinte traditionale, retrograde. Munca grea, disciplina si organizarea sunt necesare pentru a dobandi recunoasterea eforturilor creative personale. Copiii cu acest tranzit se simt adesea neiubiti sau tratati aspru de parinti. Adultii cu acest tranzit tind sa adopte o atitudine severa, neintelegatoare, fata de copii. Tranzitul marcheaza o lunga perioada de testari si incercari.

Jupiter în careu cu Marte (0°33)
Acest tranzit este caracterizat de un crescut simt al importantei personale si de o tendinta de a aproba foarte usor. Va lipseste moderatia in actiune. Este probabil sa fie prezente ambitii puternice pentru autoritate culturala si conducere insa pregatirea necorespunzatoare pentru astfel de roluri poate provoca neplaceri. Nu este o perioada favorabila pentru a incepe noi treburi privind institutiile culturale, religioase sau educationale. Subteti inclinat spre puncte de vedere religioase sau filozofice limitate, fiind supus prozelitismului prin organizatii religioase fanatice agresive. Adesea apare tentatia de a va implica in obtinerea unor profituri prin afaceri care nu sunt etice. Trebuie evitate riscurile financiare si fizice. Pot sa apara probleme legate de banii in comun, afaceri sub forma de corporatie, chestiuni privind legea, asigurari, taxe, pensie alimentara, mosteniri. Nu este o perioada favorabila pentru a se implica in procese. Trebuie avuta grija in relatiile legate de straini, de persoane din locuri indepartate sau de comert la distanta. Nerabdarea, nesabuinta, neatentia sunt de asemenea pericole in timpul acestei perioade. Puteti fi expus pericolelor in timp ce calatoreste, in timp ce viziteaza tari straine sau in timpul implicarii intr-un razboi strain.

Neptun în sextil cu Mercur (0°33)
Acest tranzit este caracterizat de o abilitate crescuta de a vizualiza idei, de comunicare telepatica, de inalta constienta intuitiva si patrundere in mintea subconstienta. Indica gandire inspirata, amplificarea receptivitatii in plan mental, capacitate de a descoperi si intelege semnificatia simbolurilor.Este o perioada favorabila pentru studiul subiectelor mistice si oculte. Puteti devenii un canal de informatie pentru o sursa spirituala. Sunt posibile scurte calatorii. Se deschid in timpul acestui tranzit posibilitati de munca sau educatie care implica spitale, biserici, aziluri sau alte institutii. Sunt favorizate exprimarea creativa si alte forme de arta in special fotografia, desenul si pictura. Puteti deveni partasul unor informatii secrete care ii pot aduce unele avantaje. Tranzitul indica o perioada sustinuta de trezire mentala intuitiva.

Mercur în careu cu Neptun (0°41)
Visarea si perturbarea subconstienta a proceselor rationale sunt caracteristice acestui tranzit. Este posibil sa fiti confuz mental,superficial, sa simtiti o izolare psihica,sa experimentati fantasme si evadarea din munca. Exista adesea tendinta de a observa anumite fapte si de a ignora altele fiind dictata de prejudecati emotionale subconstiente. Gandirea Dvs. poate deveni atat de vaga sau generala incat aplicatiile practice ale ideilor sale devin dificile sau imposibile. Confuzia, deceptia sau neintelegerea in comunicare are adesea consecinte nedorite iar divulgarea neintentionata a secretelor poate fi problematica pentru individ. Proasta utilizare a drogurilor sau medicamentelor in timpul acestui tranzit e mult mai probabil ca de obicei sa aduca dezorientare. Individul poate fi adesea deranjat de experiente psihice perturbatoare. Este o perioada nefavorabila pentru a formula contracte sau pentru a formula intelegeri. Factori ascunsi pot provoca dificultati care pot submina situatia. Tranzitul indica confuzie si probleme psihologice.

Uranus în trigon cu Pluton (0°45)
Acest tranzit este caracterizat de manifestarea vointei pentru a aduce un nivel mai inalt de constienta si de autoexprimare creativa. Puteti avea revelatii intuitive senzationale si experiente mistice care aduc schimbari importante in scopurile si obiectivele personale. Dorinti sa puneti punct vechilor conceptii si sa adoptati un mod de viata mai tulburator si cu mai mult sens. Acest tranzit stimuleaza calitatile originale, intreprinzatoare. Mai specific, el stimuleaza vointa de a produce schimbari si imbunatatiri necesare in metodele si conditiile existente. Schimbarile ireversibile se pot produce in constienta care poate conduce la o mai buna intelegere a legilor spirituale care guverneaza viata umanitatii pe pamant.Aveti o intelegere mai profunda asupra mortii si a vietii dupa moarte. Este un tranzit excelent pentru implicarea in astrologie sau in alte scopuri oculte. Se dezvolta adesea interesul pentru reforma si regenerarea institutiilor culturale, economice, politice si educationale existente cat si interesul pentru religie, filozofie, calatorie si culturi straine. Beneficiile pot sa apara prin afaceri colective, asigurari, reduceri de taxe, fonduri guvernamentale sau mosteniri.

Pluton în careu cu Saturn (1°13)
Atitudinile grele, lipsite de simpatie si austere caracterizeaza acest tranzit. Puteti fi implicat in lupte pentru putere si conspiratii economice, politice sau profesionale. De asemenea, puteti fi supus constrangerii, santajului sau amenintarilor in treburile profesionale si politice. Taxele, finantele comune, interesele colective, asigurarilor, pensia alimentara si mostenirile pot fi sursa de conflict. Va puteti lupta impotriva coruptiei si lipsei de onestitate iar reputatia si cariera poate suferi ca rezultat al acestor probleme. Orice incercare de a folosi mijloace neonorabile de a obtine avantaje personale poate conduce la prejudicii atat in cariera cat si in reputatia personala. Puteti avea probleme sexuale. Paranoia si teama de moarte sunt asociate adesea cu acest tranzit dar si reincarnarea si viata dupa moarte va poate interesa in aceeasi masura. Tranzitul determina probusirea a tot ceea ce nu este in concordanta cu legile si vointa divina.Datoriile karmice amanate sunt acum platite. Ambitiile si dorinta de putere se pot manifesta violent. Este o perioada delicata, marcata de evenimente ce provoaca schimbari radicale.

Pluton în careu cu Jupiter (1°33)
Acest tranzit este caracterizat de tactici constrangatoare in promovarea credintelor religioase, culturale, educationale si filozofice proprii. Puteti fi subiectul jocurilor de putere religioasa, morala sau educationala. Dorinta de a-i schimba pe ceilalti poate fi insotita de neglijarea dezvoltarii proprii. Exista de asemenea posibilitatea sa va schimbati radical atitudinile religioase si filozofice. Poate aparea tentatia de a folosi mijloace necinstite pentru a obtine putere si statut. Exista o nevoie de onestitate stricta si integritate in toate legaturile de afaceri. Pot sa apara conflicte si litigii cu privire la finantele comune, fondurile sub forma de corporatie, asigurari, taxe, mosteniri, pensie alimentara.Tindeti sa faceti promisiuni fara a avea o baza adecvata. Puteti afisa mandrie si aroganta si sa neglijati detalii mici dar importante. Practicile oculte dubioase sau atitudinile confuze privind moralitatea sexuala reprezinta un pericol in timpul acestui tranzit.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Robert Downey Jr.

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări iulie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Iman [2951]
Katherine Kelly Lang [2488]
Matt LeBlanc [2758]

Mâine

Carl Jung [4537]
Mick Jagger [2540]
Sandra Bullock [3926]
Stanley Kubrick [2854]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
4
6
8
9
11
14
16
18
20
23
25
27
29
31

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

24 iulie 2024 22:02 (GMT)
02° 28' 40"
19° 50' 09"
29° 11' 58"
16° 15' 54"
02° 47' 50"
13° 05' 49"
18° 54' 53"
26° 38' 29"
29° 47' 50"
00° 49' 50"
08° 49' 07"
09° 05' 11"
23° 31' 59"

Quiz

Ești vânător sau vânat?