Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
27 noiembrie 2022, 14:48:16 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Mercur în sextil cu Luna (0°12)
Favorizeaza luarea deciziilor si manifestarea bunului simt in relatiile cu ceilalti. Indica cooperare buna intre constient si subconstient. Va puteti adapta rapid gandirii constructive si sugestiilor pozitive. Sunt favorizate comunicarea verbala sau in scris si calatoriile scurte. Activitatea intelectuala poate fi legata de camin. Persoanele cu acest tranzit tind sa fie mult mai practice si rationale, lucru confirmat de raspunsul automat la stimulii exteriori. Perioada este favorabila pentru a ne ingriji de imbracaminte, igiena si dieta, precum si de celelalte treburi domestice. Tranzitul favorizeaza afacerile si comenzile prin corespondenta, mai ales cele legate de necesitatile si gusturile femeilor. Este o perioada buna pentru reclama si relatiile publice. Ideile practice vizeaza imbunatatirea afacerilor si eficacitatea muncii.

Jupiter în sextil cu Mercur (0°25)
Acest tranzit este caracterizat de gandire pozitiva, optimism intelectual, curiozitate despre filozofie, religie si educatie inalta. Este un tranzit favorabil atat pentru calatorii, scurte sau lungi, cat si pentru discutii cu cei din locuri indepartate. Individul manifesta o mare curiozitate privind culturile, religiile, istoriile, limbile si traditiile straine. Este un timp favorabil de a da admitere la colegiu sau universitate sau de a propune publicarea unui manuscris. Acest tranzit este favorabil scriitorilor, profesorilor, cititorilor celor angajati in scopuri literare si celor implicati in mass media. Munca tinde sa se desfasoare armonios in timpul acestui tranzit.Perioada este excelenta pentru scriitori si profesori. E posibil sa existe o implicare in studii culturale, religioase, filozofice sau educationale, in grupuri sau organizatii fiind excelenta perioada pentru comunicari pe teme religioase sau filozofice. Pot sa apara intuitii profetice a tendintelor si dezvoltarilor viitoare. Este o perioada favorabila formularii si semnarii contractelor si intelegerilor, a comenzilor prin posta, afacerilor navale si de asemenea cautarii unor diagnostice si tratamente medicale adecvate. Acest tranzit indica o perioada importanta de expansiune intelectuala, religioasa si culturala.

Pluton în trigon cu Pluton (0°41)
Acest tranzit este caracterizat de intelepciune, patrundere si intelegere a scopului spiritual, al evolutiei. Deoarece acest tranzit apare tarziu in viata el marcheaza o perioada in timpul careia individul dobandeste o profunda intelegere a vietii si a mortii.

Jupiter în trigon cu Neptun (1°04)
Acest tranzit este caracterizat de inspiratie religioasa, spirituala si intuitiva. Poate sa apara sentimente de contact mistic cu Infinitul. Este un tranzit favorabil pentru meditatie si cautare spirituala interioara, mai ales cand acestea au loc in casa. Puteti beneficia de un invatator spiritual, de un pelerinaj religios sau de alta calatorie lunga. Aveti capacitatea de a patrunde in mintea subconstienta pentru o cunoastere si inspiratie reala. Manifestati o mai mare intelegere, generozitate si empatie fata de ceilalti. Este o perioada propice legaturilor cu spitale, universitati, retragerilor religioase si institutiilor educationale si culturale. Exista un interes pentru dezvoltarea culturala si educationala. Imaginatia creativa a oamenilor angajati in activitati artistice este stimulata adesea,fiind mult mai sensibil fata de frumos. In timpul acestui tranzit culegeti roadele actiunilor bune trecute.

Jupiter în opoziție cu Pluton (1°25)
Acest tranzit este caracterizat de promovarea tiranica a tendintelor educationale, filozofice, religioase si culturale. Puteti fi atat agresorul cat si victima. Experimentarea oculta, neinteleapta sau periculoasa cum ar fi incercarile de ai domina sau controla pe ceilalti pot avea consecinte nedorite in aceasta perioada. Trebuie sa evitati incercarile de a-i schimba pe ceilalti ci sa va orientati catre dezvoltarea personala. Constrangerile in numele religiei pot provoca o rupere a relatiilor in aceasta perioada. Apar adesea separatii si rupturi in relatiile de familie. Exista o tendinta de a dezvolta proiecte grandioase, nerealiste. Trebuie sa va paziti impotriva deceptiei si fraudei in treburile financiare. Se pot ivi conflicte si dificultati cu privire la banii in comun, taxe, asigurari, mosteniri sau pensie alimentara. Procesele sau alte dificultati legale constituie un pericol. Nu este o perioada favorabila pentru relatii cu spitale, universitati sau alte institutii culturale.

Venus în careu cu Marte (1°36)
Acest tranzit este caracterizat de probleme in relatiile romantice si sexuale. Printre pericolele acestui tranzit sunt exagerarile sexuale si lipsa de consideratie fata de starile si sentimentele celorlalti. Se pot ivi frecvent atat dificultati sociale cat si financiare. Finantele in comun, taxele, pensia alimentara si mostenirile sunt adesea sursa unor dificultati. Trebuie sa evitati extravaganta financiara, in special cand se refera la obiecte luxoase si la placeri. Gusturile artistice si muzicale sunt adesea lipsite de rafinament in timpul acestei perioade.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Bertrand Cantat

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări noiembrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Bruce Lee [3005]
Iulia Timoșenko [2614]
Jimi Hendrix [2283]

Mâine

Albania [3383]
Anna Nicole Smith [2950]
Corneliu Vadim Tudor [4872]
Michel Berger [2505]
William Blake [3274]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
4
6
9
11
13
14
18
20
21
23
25
27
29

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

27 noiembrie 2022 12:48 (GMT)
05° 14' 43"
24° 18' 48"
15° 45' 05"
14° 09' 11"
20° 09' 07"
28° 49' 14"
19° 38' 27"
16° 10' 28"
22° 39' 24"
26° 42' 05"
13° 14' 25"
29° 56' 11"
12° 14' 16"

Quiz

Cât de rău ești?