Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.



Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
22 octombrie 2024, 5:53:39 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Soarele în careu cu Mercur (0°02)
Tranzitul influenteaza negativ concentrarea si ingreuneaza comunicarea cu mediul inconjurator. Determina nervozitate si neliniste motorie. Exista pericolul de a fi gresit inteles sau de a intelege ceva gresit. Discutiile sunt mult mai greoaie. Hotararile legate de investitii mari este bine sa fie amanate. Extravaganta sau prostul gust in imbracaminte si in igiena personala dau nastere adesea comentariilor sau dezaprobarii.

Luna în trigon cu Jupiter (0°03)
Acest tranzit este caracterizat de blandete, respect si cooperare in relatiile familiale si de o viziune emotionala optimista. Exista o reala posibilitate de a dezvolta conditiile familiale de viata si prosperitatea financiara. Aceasta perioada este favorabila calatoriilor familiale de vacanta si primirea unor oaspeti. Aveti tendinta de a asimila valori educationale, culturale si religioase in viata de familie. Se largeste sfera timpului acordat ingrijirii copiilor sau extinderea cercului familial. Totodata tranzitul favorizeaza actiuni de natura caritabila, religioasa, culturala, educationala cat si cat si vizitarea rudelor in spitale sau institutii. In acest timp se pot crea legaturi cu personalitati culturale sau femei. Afacerile legate de hrana, agricultura, produse si servicii domestice, publicatii, proprietati imobiliare ,treburi financiare ale institutiilor religioase, culturale si educationale sunt favorizate de acest tranzit.

Pluton în sextil cu Neptun (0°13)
Acest tranzit este caracterizat de regenerarea mintii subconstiente si a motivatiilor ei. De asemenea se pot ivi oportunitati, atat pentru dezvoltarea cat si pentru studiul capacitatilor intuitive si de clarvedere. Este o perioada excelenta pentru scopuri stiintifice, oculte, meditative sau filozofice. Puteti beneficia intr-un fel de stiinta, arta sau tehnologie avansata. Se poate dobandi intelegerea profunda a principiilor stiintifice si oculte cat si interesul pentru fenomene paranormale, parapsihologie si vieti trecute. Pot aparea patrunderi in modalitatile de utilizare a materialelor si informatiilor vechi sau nefolositoare. Poate exista interes pentru schimburi de idei si discutii iluminatoare cu prietenii.

Luna în sextil cu Saturn (0°15)
Orienteaza atentia catre treburile domestice si organizarea afacerilor familiale. Intuitia insotita de discenamant ajuta la organizarea activitatilor profesionale si domestice. Emotional, sunteti mai rezervat si controlat, inclinand catre munca serioasa si studiu aprofundat. Se stabilesc prietenii cu oameni varstnici sau maturi spiritual. Femeile mai in varsta, mai ales mama Dvs.va pot sfatui sau ajuta financiar. Acest tranzit nu produce efecte dramatice, ajuta in schimb la dezvoltarea unei atitudini mai constiente, mai precaute si conservatoare. Este un moment propice pentru a ne pune ordine in afaceri, pentru a ne organiza activitatile zilnice cat mai bine astfel incat acestea sa aiba finalitate.

Neptun în opoziție cu Pluton (0°18)
Acest tranzit este caracterizat de un potential pentru cresterea constientei spirituale intuitive. El nu apare la generatia actuala, exceptandu-i pe aceia care au o varsta avansata. Rutinele vietii normale pot fi intrerupte de revolutii politice economice si sociale pe scara larga cat si de catastrofe naturale. Se pot ivi mistere si intrigi privind relatiile care sunt importante pentru individ. Puteti fi confruntat cu experiente si probleme psihice dificile, bazate pe stimularea memoriilor subconstiente dureroase. Puteti fi manipulat mental. Pot aparea probleme cu privire la banii colectivi, taxe, asigurari si bunuri mostenite.

Mercur în trigon cu Marte (0°25)
Acest tranzit este caracterizat de energie inteligent dirijata, hotarare si capacitate de a planifica actiuni efective. Sunteti capabili sa va coordonati gandurile si actiunile fizice. Sunteti intreprinzatori si eficienti in munca. Manifestati initiativa in studiu, scris si cercetare sau in domeniile comunicatiilor, strategiilor de afaceri, stiintei sau ingineriei. Este o perioada excelenta pentru a dobandi indemanare manuala in folosirea uneltelor, pentru a formula si semna intelegeri contractuale. Este un tranzit favorabil discutiilor politice, dezbaterilor si planificarii strategiei militare. Sunt favorizate activitatile politiei si armatei. E probabil ca sanatatea Dvs sa sporeasca prin exercitii si programe de armonizare fizica (fitness). Marcheaza o perioada de initiativa mentala sustinuta si creativitate.

Pluton în conjuncție cu Mercur (0°25)
In timpul acestui tranzit, puteti patrunde in profunzimea stiintelor sau a domeniului ocult, puteti lua decizii irevocabile sau puteti initia discutii si cercetari secrete legate de bani in comun, corporatii financiare, asigurari, taxe, pensii alimentare sau mosteniri. Este o perioada favorabila pentru studierea subiectelor stiintifice avansate, parapsihologiei si fenomenelor paranormale. In unele cazuri sunt stimulate capacitatile intuitive, clarvazatoare si telepatice si uneori apare comunicarea cu spirite.Tranzitul confera intensitate transformatoare gandurilor pozitive. Este o perioada de lipsa a compromisului in aderenta la idei si puncte de vedere personale. Este un timp favorabil pentru imbunatatirea sanatatii si dietei personale, a metodologiei in munca. Puteti primi informatii critice despre frati, surori, vecini, prieteni sau colegi. Daca conjunctia lui Mercur in tranzit cu Pluto natal are aspecte stresante din partea altor planete natale sau in tranzit, puteti fi supus unei dominarii mentale sau sa fiti constrans din partea altora.

Saturn în conjuncție cu Marte (0°39)
Acest tranzit este caracterizat de munca fizica grea, impulsuri de actiune frustrate si de reprimarea maniei si a sentimentelor. Acest tranzit va face sa fiti mult mai precaut.Este de obicei o perioada de munca grea si responsabilitate care necesita actiune organizata. Tranzitul folosit corespunzator, va ajuta sa indepliniti munca si responsabilitatile intr-un mod deliberat, eficient, organizat. Datorita acestei organizari si discipline actiunile produc rezultate practice concrete. Unii indivizi sunt atat de nestapaniti in ambitiile lor incat sunt desconsiderati de ceilalti. Se poate dezvolta o atitudine greoaie, neintelegatoare. Se pot ivi conflicte sau neplaceri cu angajatii, autoritatile sau agentiile guvernamentale. In cazuri extreme puteti fi chiar arestat. Va puteti implica in afaceri sub forma de corporatie, industrie grea, constructie de masini, afaceri legale, militare sau in administratia guvernamentala.

Uranus în trigon cu Pluton (1°07)
Acest tranzit este caracterizat de manifestarea vointei pentru a aduce un nivel mai inalt de constienta si de autoexprimare creativa. Puteti avea revelatii intuitive senzationale si experiente mistice care aduc schimbari importante in scopurile si obiectivele personale. Dorinti sa puneti punct vechilor conceptii si sa adoptati un mod de viata mai tulburator si cu mai mult sens. Acest tranzit stimuleaza calitatile originale, intreprinzatoare. Mai specific, el stimuleaza vointa de a produce schimbari si imbunatatiri necesare in metodele si conditiile existente. Schimbarile ireversibile se pot produce in constienta care poate conduce la o mai buna intelegere a legilor spirituale care guverneaza viata umanitatii pe pamant.Aveti o intelegere mai profunda asupra mortii si a vietii dupa moarte. Este un tranzit excelent pentru implicarea in astrologie sau in alte scopuri oculte. Se dezvolta adesea interesul pentru reforma si regenerarea institutiilor culturale, economice, politice si educationale existente cat si interesul pentru religie, filozofie, calatorie si culturi straine. Beneficiile pot sa apara prin afaceri colective, asigurari, reduceri de taxe, fonduri guvernamentale sau mosteniri.




Căutare VIP

Ce zodie este?

Renée Zellweger

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări octombrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Catherine Deneuve [2995]
Cella Serghi [3298]
Christopher Lloyd [3514]
Franz Liszt [3013]
Ion Coja [6402]

Mâine

Dana Nălbaru [4497]
Ryan Reynolds [3082]
Sarah Bernhardt [2860]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
3
5
6
8
11
13
15
19
21
25
26
28
30
31

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

22 octombrie 2024 2:53 (GMT)
29° 11' 50"
02° 18' 43"
12° 57' 57"
05° 12' 19"
24° 57' 31"
21° 03' 45"
13° 12' 20"
26° 16' 21"
27° 42' 26"
29° 39' 58"
06° 25' 44"
05° 50' 49"
20° 52' 30"

Quiz

Cât de bine știi să săruți?