Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
20 octombrie 2021, 13:42:03 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Mercur în careu cu Soarele (0°09)
Tranzitul influenteaza negativ concentrarea si ingreuneaza comunicarea cu mediul inconjurator. Determina nervozitate si neliniste motorie. Exista pericolul de a fi gresit inteles sau de a intelege ceva gresit. Discutiile sunt mult mai greoaie. Hotararile legate de investitii mari este bine sa fie amanate. Extravaganta sau prostul gust in imbracaminte si in igiena personala dau nastere adesea comentariilor sau dezaprobarii.

Uranus în sextil cu Marte (0°52)
Acest tranzit este caracterizat de activitate creativa originala si de dorinta de independenta. Manifestati potentialitati si initiativa in activitatile de afaceri si in realizarea scopurilor si obiectivelor sale. Se pot initia actiuni efective cu prieteni, grupuri si organizatii. Este o perioada favorabila legaturilor cu finante comune, afaceri sub forma de corporatie, taxe, mosteniri cat si pentru cei implicati in stiinta, electronica, inginerie si in domenii tehnologice. Tranzitul este prielnic studiului astrologic si ocult.

Venus în careu cu Marte (1°23)
Acest tranzit este caracterizat de probleme in relatiile romantice si sexuale. Printre pericolele acestui tranzit sunt exagerarile sexuale si lipsa de consideratie fata de starile si sentimentele celorlalti. Se pot ivi frecvent atat dificultati sociale cat si financiare. Finantele in comun, taxele, pensia alimentara si mostenirile sunt adesea sursa unor dificultati. Trebuie sa evitati extravaganta financiara, in special cand se refera la obiecte luxoase si la placeri. Gusturile artistice si muzicale sunt adesea lipsite de rafinament in timpul acestei perioade.

Mercur în conjuncție cu Uranus (1°41)
Ideile originale, patrunderile intuitive bruste si comunicarea cu oameni neobisnuiti, interesanti sunt specifice acestui tranzit. Va puteti canaliza interesul intelectual in domenii stiintifice sau culte cum ar fi: electronica, fizica, astrologia, reincarnarea, viata dupa moartea si psihologia putand chiar experimenta un interes crescut pentru folosirea inventiilor tehnologice moderne pentru accelerarea muncii si pentru dezvoltarea metodologiilor de munca. Acest tranzit stimuleaza de asemenea ideile originale despre afaceri si despre treburi in comun. Pot aparea decizii subite sau discutii referitoare la afacerile in comun, asigurari, taxe, mosteniri, pensie alimentara sau finante comune. Munca va fi mult mai interesanta si mai stimulata intelectual. Manifestati o libertate in gandire. Prin prietenii Dvs, grupuri, asociatii si prin munca, studiu, cercetare sau activitati stiintifice pot aparea discutii neasteptate si tulburatoare sau scurte calatorii. Inspiratia intelectuala originala asociata acestui tranzit este favorabila in special pentru scriitori, cititori, profesori, inventatori, reporteri, comentatori si cercetatori stiintifici. Este un tranzit excelent pentru aceia din mass media.Trezeste si dinamizeaza comunicarea telepatica. Oricum, daca conjunctia primeste aspecte stresante, ideile individului pot fi lipsite aplicabilitate si de bun simt. Tranzitul indica o perioada sustinuta de patrundere intuitiva, intelectuala, creatoare.

Saturn în trigon cu Uranus (1°46)
Acest tranzit este caracterizat de aplicarea practica a ideilor creative pline de inspiratie. Este o perioada favorabila pentru activitati mentale in special in domeniile stiintei si filosofiei. Se poate face un progres semnificativ in realizarea scopurilor si obiectivelor personale. Prietenii, asocierile de grup si organizationale pot juca un rol important in realizarea acestor scopuri si obiective. Focalizarea si marea trezire intuitiva care rezulta din acest tranzit va pot ajuta sa aveti o intelegere mai profunda a legilor stiintifice sau oculte universale. Este o perioada favorabila pentru studiul astrologiei, parapsihologiei si a disciplinelor similare. Pot aparea beneficii in urma prieteniei cu persoane mature, varstnice sau cele sus puse. Este o perioada favorabila pentru implicarea in grupuri si organizatii cu scopuri si activitati serioase. Va puteti asuma rolul de conducere si responsabilitatea de a administra afacerile grupurile si organizatiei. Afacerile si treburile profesionale pot beneficia prin utilizarea unor metode noi si a inventiilor tehnologice.Va dezvoltati interesul pentru reformarea sau regenerarea institutiilor politice, legale sau de afaceri existente. Este o perioada favorabila pentru implicarea in afaceri colective si pentru legaturi cu asigurari, taxe, mosteniri. Este favorabila in special pentru aceia implicati in munca de inginerie si stiintifica. Realizarile valoroase pot conduce la onoruri si avansari neasteptate. Este o perioada favorabila pentru a cauta serviciu sau pentru a face schimbari profesionale importante.

Soarele în careu cu Mercur (1°59)
Tranzitul influenteaza negativ concentrarea si ingreuneaza comunicarea cu mediul inconjurator. Determina nervozitate si neliniste motorie. Exista pericolul de a fi gresit inteles sau de a intelege ceva gresit. Discutiile sunt mult mai greoaie. Hotararile legate de investitii mari este bine sa fie amanate. Extravaganta sau prostul gust in imbracaminte si in igiena personala dau nastere adesea comentariilor sau dezaprobarii.


Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Leonard Cohen

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări octombrie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Cristofor Columb [2203]
Dannii Minogue [2375]
Viggo Mortensen [2611]

Mâine

Alfred Nobel [2806]
Amber Rose [2653]
Costel Busuioc [2381]
Kim Kardashian [2009]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
4
5
9
15
17
22
24
25
27
29
30

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

20 octombrie 2021 10:42 (GMT)
27° 15' 33"
25° 16' 08"
10° 25' 24"
13° 56' 02"
23° 13' 09"
22° 20' 15"
06° 57' 07"
13° 24' 53"
20° 52' 21"
24° 21' 38"
02° 01' 13"
10° 00' 43"
09° 54' 31"

Quiz

De ce ești singur?