Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
28 mai 2022, 20:21:25 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Mercur în trigon cu Pluton (0°13)
Acest tranzit este caracterizat de perceptii ascutite de clarvedere si de patrunderi profunde in stiinta si ocultism. Stimularea clarviziunii sau a facultatilor intuitive aduse de acest tranzit pot sa aduca intelegeri ale legilor fundamentale si proceselor naturii. Extinderea acestei intelegeri deprinde de premisele din horoscopul natal. Va puteti dezvolta interesul intelectual in studii stiintifice, economie, sexualitate, parapsihologie si misterele ascunse de orice tip. Este o perioada favorabila pentru a planifica afacerile, politica, finantele, strategia militara si pentru a rezolva chestiunile legate de bani in comun, activitati de afaceri, asigurari, taxe, pensie alimentara, pentru a formula si semna contracte si intelegeri importante. Apelati la regimuri de sanatate, dieta, igiena personala, imbracaminte. Adesea se iveste interesul de a dezvolta metodele de utilizare si reciclare a produselor consumate.

Pluton în conjuncție cu Mercur (0°50)
In timpul acestui tranzit, puteti patrunde in profunzimea stiintelor sau a domeniului ocult, puteti lua decizii irevocabile sau puteti initia discutii si cercetari secrete legate de bani in comun, corporatii financiare, asigurari, taxe, pensii alimentare sau mosteniri. Este o perioada favorabila pentru studierea subiectelor stiintifice avansate, parapsihologiei si fenomenelor paranormale. In unele cazuri sunt stimulate capacitatile intuitive, clarvazatoare si telepatice si uneori apare comunicarea cu spirite.Tranzitul confera intensitate transformatoare gandurilor pozitive. Este o perioada de lipsa a compromisului in aderenta la idei si puncte de vedere personale. Este un timp favorabil pentru imbunatatirea sanatatii si dietei personale, a metodologiei in munca. Puteti primi informatii critice despre frati, surori, vecini, prieteni sau colegi. Daca conjunctia lui Mercur in tranzit cu Pluto natal are aspecte stresante din partea altor planete natale sau in tranzit, puteti fi supus unei dominarii mentale sau sa fiti constrans din partea altora.

Pluton în trigon cu Pluton (1°00)
Acest tranzit este caracterizat de intelepciune, patrundere si intelegere a scopului spiritual, al evolutiei. Deoarece acest tranzit apare tarziu in viata el marcheaza o perioada in timpul careia individul dobandeste o profunda intelegere a vietii si a mortii.

Soarele în trigon cu Uranus (1°19)
Tranzitul confera creativitate ingenioasa, capacitate de a sesiza modalitati originale de punere a vointei proprii in slujba unor adevaruri impersonale, posibilitatea depasirii unor limitari individuale, vointa ferma, revolutionara. Este favorabil cercetarilor pasionante si inventiilor. Poate fi dezvoltat interesul pentru stiinta, inginerie, electronica, astrologie sau subiecte oculte. Este o perioada prielnica pentru a le insufla copiilor concepte stiintifice si metafizice. Tind sa apara oportunitati neobisnuite si stimulante pentru activitati sociale, formandu-se adesea noi prietenii sau asocieri de grup. Oportunitatile romantice se pot ivi prin prietenii, prin grupuri si organizatii. Sunt favorizate afacerile colective fiind si investitiile speculative legate de inventii. Tranzitul marcheaza o perioada importanta in fructificarea potentialului creativ original.

Jupiter în careu cu Venus (1°45)
Acest tranzit este caracterizat de autoindulgenta, lene, simpatie gresita si tristete sentimentala in special in chestiuni religioase sau culturale. Efectele sale sunt asemanatoare cu cele ale lui Venus tranzit in cuadratura cu Venus natal. Sunteti lipsit de gratie si aveti tendinta de a face gesturi nesincere de prietenie pentru a evita neplacerile. Acestui tranzit ii sunt asociate frecvent amanarea si extravaganta financiara. Sunteti dominat de fantezii nefolositoare si sunteti lipsit moderatie in scopul satisfacerii placerilor ce le ofera o viata luxoasa. Dificultatile financiare si sociale tind sa se iveasca in relatiile cu spitale, biserici, universitati si alte institutii culturale. Pot sa apara probleme si din relatiile cu strainii sau cu oamenii din locuri indepartate. Vacantele, calatoriile de placere, spitalizarile sau sederile in institutii se pot dovedi mult mai costisitoare decat s-a anticipat. Exagerarile in activitati sociale pot abate atentia individului de la responsabilitati mai importante. In pofida tuturor acestor dificultati, acest tranzit nu produce probleme serioase.

Venus în conjuncție cu Saturn (1°53)
Acest tranzit este caracterizat de o viziune emotionala rezervata,de implicatii sociale, romantice sau de afaceri cu persoane mai mature sau varstnice. Majoritatea fiintelor isi dezvolta un comportament formal, precaut, rezervat. Creste totodata dorinta de securitate emotionala si financiara incepandu-se colaborari de afaceri sau profesionale. Aceasta perioada coincide adesea cu intalniri critice in relatiile romantice: acestea sau se racesc sau sunt cimentate intr-o intelegere mutuala permanenta. Vechi relatii romantice, de afaceri sau de cuplu pot fi reinnoite in timpul acestui tranzit. Va puteti asuma responsabilitati practice privind problemele emotionale ale celorlalti. Singuratatea sau lipsa oportunitatilor romantice poate fi o problema. Cei care au treburi artistice vor descoperi ca se li dezvolta simtul proportiei (structurii). Oricum, responsabilitatile serioase pe plan financiar, de afaceri sau profesional pot interfera cu realizarile artistice, sociale sau romantice. Activitatile de afaceri, sau cele profesionale sunt adesea legate de arta, muzica, distractie sau obiecte luxoase. Greutatile financiare si limitarile apar adesea desi ele pot fi un stimul constructiv. Daca conjunctia primeste aspecte stresante de la alte planete in tranzit, rezultatul poate fi singuratatea si deprimarea.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Charlotte Casiraghi

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări mai

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Kylie Minogue [2109]
Monica Keena [2339]
Romain Duris [2263]
Tudor Chirilă [3525]

Mâine

John F. Kennedy [2623]
La Toya Jackson [2164]
Melanie Brown [2352]
Noel Gallagher [2284]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
1
4
6
9
13
15
17
18
20
24
26
28
31

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

28 mai 2022 17:21 (GMT)
07° 22' 01"
17° 53' 57"
27° 11' 18"
00° 07' 34"
02° 47' 37"
03° 12' 26"
25° 12' 37"
16° 07' 30"
25° 11' 25"
28° 24' 26"
22° 33' 11"
27° 47' 36"
15° 19' 29"

Quiz

Ești vânător sau vânat?