Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
7 iulie 2022, 2:10:9 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Pluton în trigon cu Pluton (0°16)
Acest tranzit este caracterizat de intelepciune, patrundere si intelegere a scopului spiritual, al evolutiei. Deoarece acest tranzit apare tarziu in viata el marcheaza o perioada in timpul careia individul dobandeste o profunda intelegere a vietii si a mortii.

Venus în trigon cu Luna (0°44)
Acest tranzit ofera o popularitate in relatiile cu femei, o viziune emotionala fericita si placere in activitatile sociale si romantice in casa. Pe durata acestui tranzit se amplifica starile romantice si maritale datorita senzitivitatii emotionale crescute si respectului pentru sentimentele si nevoile celorlalti. Veti manifesta o mai mare intelegere emotionala si bunatate fata de membrii familiei. De asemenea sunt favorizate relatiile cu femei bogate si importante. Tranzitul ofera o prosperitate financiara, bucurie fata de bunurile vietii si afaceri legate de hrana, locuinta, produse si servicii casnice, arta, muzica, distractii si obiecte luxoase. Este un moment prielnic pentru a decora sau infrumuseta casa si a aduce noi membri in mediul casnic.

Jupiter în opoziție cu Uranus (0°46)
Acest tranzit este caracterizat de idealism nepractic si relatii cu persoane fara importanta si excentrice.Va lipseste simtul practic sau echilibrul. Puteti face promisiuni goale, manifestatti agitatiei sau incapacitate de a mentine un efort sustinut si disciplinat. Exista o tendinta de a astepta proiecte si sarcini nerealiste. Faceti promisiuni si intelegeri cu prieteni, grupuri si organizatii, insa va va fi dificil sa le indepliniti. Va simtiti incapabili sa va angajati constant si ferm pe o cale spirituala. Incercati sa gasiti solutii la intrebarile Dvs apeland cand la organizatie spirituala, cand la un invatator insa sunteti inconstant si nu simtiti ca acumulati experienta sau ca v-ati imbogatit spiritual. Posibil sa participati la activitati religioase si de cult cu o valoare dubioasa. Se pot ivi dificultati in relatiile cu spitale si universitati, biserici si institutii culturale. Pot aparea conflicte cu privire al asigurari, taxe, pensie alimentara, bani in comun, mosteniri, procese si speculatii in afaceri instabile.Chestiunile financiare e probabil sa fie impredictibile si instabile in timpul acestei perioade. In timpul acestui tranzit trebuie evitate mai ales modalitatile de imbogatire rapida deoarece factori neasteptati si nebanuiti pot perturba planurile si modalitatile obisnuite. Calatoriile fara folos va pot risipi timpul si banii. In timpul lor se pot ivi dificultati neprevazute. In timpul acestui tranzit e probabil ca prietenii sa fie bine intentionati dar nefolositori si excentrici.

Marte în conjuncție cu Saturn (0°50)
Acest tranzit este caracterizat de munca fizica grea, impulsuri de actiune frustrate si de reprimarea maniei si a sentimentelor. Acest tranzit va face sa fiti mult mai precaut.Este de obicei o perioada de munca grea si responsabilitate care necesita actiune organizata. Tranzitul folosit corespunzator, va ajuta sa indepliniti munca si responsabilitatile intr-un mod deliberat, eficient, organizat. Datorita acestei organizari si discipline actiunile produc rezultate practice concrete. Unii indivizi sunt atat de nestapaniti in ambitiile lor incat sunt desconsiderati de ceilalti. Se poate dezvolta o atitudine greoaie, neintelegatoare. Se pot ivi conflicte sau neplaceri cu angajatii, autoritatile sau agentiile guvernamentale. In cazuri extreme puteti fi chiar arestat. Va puteti implica in afaceri sub forma de corporatie, industrie grea, constructie de masini, afaceri legale, militare sau in administratia guvernamentala.

Soarele în careu cu Luna (1°03)
Aspect nefavorabil pentru afaceri, relatii amoroase, intalniri, petreceri, conferinte, calatorii. Pot sa apara probleme care sa se intensifice pe parcurs. Inclina catre dispute violente, polemici, actiuni lipsite de logica. Nu este o perioada prielnica pentru intalniri familiale sau activitati sociale. Copiii pot fi mult mai razvratiti in aceasta perioada.

Mercur în trigon cu Jupiter (1°04)
Acest tranzit este caracterizat de o viziune mentala expansiva optimista. Datorita acestui optimism, se produce o relaxare generala si in consecinta sanatatea este imbunatatila datorita relaxarii sistemului nervos si endocrin. Este o perioada excelenta pentru studiu, scris, predare, lectura, legaturi cu mass media, admiterea la universitate, calatorii lungi sau scurte legate de filozofie, religie si educatie inalta. Sunt favorizate negotul si comertul pe scara larga deoarece sunt legate de straini, tari straine sau culturi straine. Oportunitatile de serviciu sau promovarile pot aparea ca rezultat al eforturilor trecute ale Dvs. care garantau o astfel de expansiune.Este o perioada favorabila relatiilor publice culturale reclamei si eforturilor promotionale. Se dezvolta comunicarea in familie si relatiile domestice. Va puteti bucura de participarea la grupuri si organizatii culturale, educationale si religioase. Exista un echilibru intre atentia la detalii practice si o viziune comprehensiva a lucrurilor, folosirea etica a informatiilor este o preocupare speciala pentru Dvs Tranzitul indica o perioada sustinuta de crestere intelectuala si optimism intelectual.

Marte în opoziție cu Jupiter (1°09)
Acest tranzit este caracterizat de extravaganta, de irosirea resurselor si de o expansiune exagerata in afaceri. Exista pericolul unei atitudini credule si a tendintei de a face promisiuni "goale". Sunteti concentrat catre propria fiinta si va manifestati intr-un mod egotic. Puteti fi expus pericolelor in timpul calatoriilor sau sa intampinati dificultati in tari straine. Va lipseste moderatia in actiune. Este probabil sa fie prezente ambitii puternice pentru autoritate culturala si conducere insa pregatirea necorespunzatoare pentru astfel de roluri poate provoca neplaceri.

Mercur în opoziție cu Venus (1°30)
Acest tranzit este caracterizat de insuccese in afaceri, discutii sociale, romantice si maritale. In particular, dificultatile tind sa se iveasca in afacerile legate de hrana, imbracaminte, arta, literatura, comunicatii si obiecte luxoase. Barfa fara rost si flecareala pot diminua eficienta muncii. Tindeti sa manifestati o lipsa de ratiune in problemele legate de comportamentul personal, imbracaminte, igiena, obiceiuri de munca, vorbire si dieta. Puteti deveni atat hipersenzitiv emotional la remarcile si atitudinile celorlalti cat si sa fiti fortat sa aiba de a face cu altii care au acelasi temperament ca Dvs. Efectele acestui tranzit pot fi armonioase daca sunteti constient de nevoile, sentimentele si atitudinile celorlalti actionand in concordanta cu ele. Exista o nevoie speciala pentru cinste si diplomatie in afaceri si in relatii sociale sau personale. Este posibila implicarea in afaceri sau negocieri financiare,la participarea unor actiuni culturale, literare sau artistice. Tranzitul marcheaza o perioada lunga de necesitate a luciditatii in social.

Pluton în conjuncție cu Mercur (1°34)
In timpul acestui tranzit, puteti patrunde in profunzimea stiintelor sau a domeniului ocult, puteti lua decizii irevocabile sau puteti initia discutii si cercetari secrete legate de bani in comun, corporatii financiare, asigurari, taxe, pensii alimentare sau mosteniri. Este o perioada favorabila pentru studierea subiectelor stiintifice avansate, parapsihologiei si fenomenelor paranormale. In unele cazuri sunt stimulate capacitatile intuitive, clarvazatoare si telepatice si uneori apare comunicarea cu spirite.Tranzitul confera intensitate transformatoare gandurilor pozitive. Este o perioada de lipsa a compromisului in aderenta la idei si puncte de vedere personale. Este un timp favorabil pentru imbunatatirea sanatatii si dietei personale, a metodologiei in munca. Puteti primi informatii critice despre frati, surori, vecini, prieteni sau colegi. Daca conjunctia lui Mercur in tranzit cu Pluto natal are aspecte stresante din partea altor planete natale sau in tranzit, puteti fi supus unei dominarii mentale sau sa fiti constrans din partea altora.

Neptun în opoziție cu Pluton (1°58)
Acest tranzit este caracterizat de un potential pentru cresterea constientei spirituale intuitive. El nu apare la generatia actuala, exceptandu-i pe aceia care au o varsta avansata. Rutinele vietii normale pot fi intrerupte de revolutii politice economice si sociale pe scara larga cat si de catastrofe naturale. Se pot ivi mistere si intrigi privind relatiile care sunt importante pentru individ. Puteti fi confruntat cu experiente si probleme psihice dificile, bazate pe stimularea memoriilor subconstiente dureroase. Puteti fi manipulat mental. Pot aparea probleme cu privire la banii colectivi, taxe, asigurari si bunuri mostenite.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Lisa Marie Presley

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări iulie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Gustav Mahler [1992]
Marc Chagall [2300]
Ringo Starr [2360]

Mâine

John D. Rockefeller [5702]
Kevin Bacon [2118]
Sophia Bush [2285]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
3
9
11
15
17
19
22
24
25
27
30

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

6 iulie 2022 23:10 (GMT)
14° 51' 44"
13° 18' 37"
03° 22' 36"
16° 39' 17"
01° 11' 51"
07° 56' 41"
24° 26' 53"
17° 58' 35"
25° 25' 19"
27° 39' 57"
20° 56' 06"
26° 44' 57"
16° 21' 49"

Quiz

Cine ai fost în viața trecută?