Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
8 mai 2021, 19:57:23 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Venus în trigon cu Mercur (0°17)
Acest tranzit este caracterizat de gratie in vorbire, imbunatatirea infatisarii personale, discutii sociale armonioase si o mai mare luciditate a comunicarii privind nevoile si sentimentele celorlalti. Este un tranzit excelent pentru discutii si corespondenta care necesita tact si diplomatie. Este favorabil afacerilor legate de imbracaminte, hrana, restaurante arta, muzica, distractie, sanatate, produse cosmetice si obiecte luxoase. Veti sti sa va bucurati de arta, muzica, teatru si de alte activitati culturale, artistice. Pot fi facute calatorii atat scurte cat si lungi pentru munca, placere sau din motivatii sociale. In timpul acestei perioade calatoria imbina adesea munca si placerea. Oportunitatile sociale si romantice se ivesc prin munca, frati, surori, vecini si prieteni.

Venus în opoziție cu Neptun (0°21)
Simpatia gresita, tristetea sentimentala, deceptia emotionala, fantezia romantica, legaturile amoroase secrete, legaturile romantice si sexuale neadecvate, deceptia in relatiile romantice si maritale si atractiile romantice, caracterizeaza acest tranzit. Poate exista de asemenea prost gust si lipsa de spirit practic in activitatile sociale, artistice si de afaceri. Individul este vulnerabil la a avea incredere in artisti, in modalitati de imbogatire rapida si in afaceri false. Aceasta vulnerabilitate este confirmata de o atitudine nerealista fata de afaceri si finante. Este nevoie de realism pentru a evita deceptia financiara. Este probabil ca sentimentalismul sa interfereze cu judecata temeinica in afaceri. Lenea si extravaganta financiara pot sta in calea succesului si a implinirii corespunzatoare. Arta si misticismul poate fi folosita ca o fuga de responsabilitatile practice si tot astfel pot fi folosite drogurile si alcoolul. Poate exista o atractie pentru practici mistice si de cult contestabile.

Jupiter în careu cu Neptun (0°30)
Acest tranzit este caracterizat de reverie, visare, idealuri iluzorii,fariseism, asteptari nerealiste si simpatie gresita. Acestea sunt adesea mijloace de fuga psihologica cum ar fi bautura, drogurile, calatoriile si scopurile educationale nepractice si nesemnificative. Viata spirituala este in impas. Sunteti supus unor religii gresit orientate si devotiunii mistice. Puteti fi atras in acestea ca mijloc de a dobandi statut sau importanta sau ca mijloc de a evita responsabilitatile practice ale vietii. In general exista o abordare nepractica a aplicarii credintelor religioase si spirituale. Puteti declansa un program de autodistrugere prin expansiune neinteleapta si prin modalitati dubioase de imbogatire rapida.

Marte în careu cu Uranus (0°31)
Acest tranzit este caracterizat de actiune impulsiva,tendinta de asumare a unor riscuri inutile,porniri excentrice, exploziile de manie, dorinta de libertate cu orice pret si atitudinile egoiste, autocentrate care va pot instraina de prieteni. E posibil sa apara neplaceri sau certuri cu grupurile si organizatiile cat si cu prietenii. Finantele comune, treburile administrative, taxele, asigurarile, mostenirile sau pensia alimentara pot fi toate surse de conflict. Nu este o perioada propice pentru a incepe proiecte profesionale sau de afaceri: se pot ivi numerosi factori neasteptati. Puteti afla de moartea subita a unui prieten sau asociat. Pot sa apara pericole si prin explozive, electricitate, accidente de automobil sau prin manuirea necorespunzatoare a masinilor sau armelor de foc.

Uranus în trigon cu Soarele (0°33)
Tranzitul confera creativitate ingenioasa, capacitate de a sesiza modalitati originale de punere a vointei proprii in slujba unor adevaruri impersonale, posibilitatea depasirii unor limitari individuale, vointa ferma, revolutionara. Este favorabil cercetarilor pasionante si inventiilor. Poate fi dezvoltat interesul pentru stiinta, inginerie, electronica, astrologie sau subiecte oculte. Este o perioada prielnica pentru a le insufla copiilor concepte stiintifice si metafizice. Tind sa apara oportunitati neobisnuite si stimulante pentru activitati sociale, formandu-se adesea noi prietenii sau asocieri de grup. Oportunitatile romantice se pot ivi prin prietenii, prin grupuri si organizatii. Sunt favorizate afacerile colective fiind si investitiile speculative legate de inventii. Tranzitul marcheaza o perioada importanta in fructificarea potentialului creativ original.

Pluton în trigon cu Pluton (0°36)
Acest tranzit este caracterizat de intelepciune, patrundere si intelegere a scopului spiritual, al evolutiei. Deoarece acest tranzit apare tarziu in viata el marcheaza o perioada in timpul careia individul dobandeste o profunda intelegere a vietii si a mortii.

Mercur în trigon cu Uranus (1°02)
Acest tranzit este caracterizat de gandire originala creativa, patrunderi intuitive subite si cresterea capacitatilor telepatice. Este adesea insotit de trezire intelectuala si de accelerarea proceselor mentale. Va puteti implica in munca legata de tehnologie electronica si comunicare. Este un tranzit favorabil pentru ingineri, puteti avea idei privind folosirea tehnologiei stiintifice pentru a dezvolta eficienta muncii sau pentru a indeplini scopurile si obiectivele personale. In mod frecvent apar stiri neasteptate legate de scopurile sau obiectivele personale. Este de asemenea un tranzit favorabil pentru cei interesati sa studieze parapsihologia, astrologia sau alte subiecte oculte. Este o perioada favorabila pentru a lua decizii sau pentru discutii privind asigurarile si activitatile de afaceri. Profesorii, scriitorii, studentii, elevii, cititorii si cercetatorii primesc in timpul acestui tranzit o inspiratie creativa originala in munca lor. Aveti tendinta de a va implica in activitati stimulative intelectual cu prietenii sau sa inceeti noi prietenii. Exista discutii neobisnuite incluzand noutati despre frati, surori, prieteni, vecini, colegi si asociati. De obicei calatorii scurte si neasteptate se dovedesc interesante si profitabile. Tranzitul indica creativitate intelectuala si inspiratie intuitiva.

Luna în opoziție cu Luna (1°17)
Acest tranzit este caracterizat de nevoia cooperarii casnice si familiale. Este indicat sa va dezvoltati senzitivitatea (deschiderea) catre treburile casnice de zi cu zi si catre interactiunile interpersonale. Vor aparea perioade care vor face foarte dificile interactiunile emotionale cu ceilalti. Aceasta perioada nu este favorabila relatiilor cu femeile mai ales daca exista implicatii emotionale. E posibil sa apara dificultati in tranzactiile de afaceri zilnice sau in utilizarea finantelor familiei. Lipsa de pricepere in administrarea finantelor poate afecta relatiile familiale. Problemele emotionale sau obiceiurile alimentare proaste provoaca adesea in timpul acestei perioade indigestie. Exista si tendinta de a face excese in mancare si bautura. Acest tranzit dureaza doar cateva ore si de aceea, problemele asociate lui sunt de scurta durata.

Marte în opoziție cu Soarele (1°19)
Tranzitul indica spirit competitiv egotic in afaceri si relatiile sociale. Comportamentul aspru si impulsiv provoaca adesea probleme cu autoritatile. Atitudinile agresive autocratice sunt capabile sa trezeasca resentimente in ceilalti. Pentru unele persoane, acest tranzit indica confruntari fizice. Este necesar sa se faca dovada atentiei in manuirea focului, armelor, cutitelor, uneltelor, masinilor si automobilelor. Se pot manifesta conflicte in legatura cu finantele comune, asigurarile, taxele, mostenirile si pensiile alimentare. Trebuie evitate speculatiile financiare.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Henry de Wales Prinț

Alege astrograma corectă!

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări mai

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Anca Țurcașiu [2668]
Enrique Iglesias [2166]
Fernandel [2022]
Harry S. Truman [1941]

Mâine

Billy Joel [2051]
Dave Gahan [2213]
Rosario Dawson [1983]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
6
8
12
16
17
25
27
29
31

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

8 mai 2021 16:57 (GMT)
18° 18' 52"
14° 39' 53"
07° 41' 21"
29° 32' 06"
09° 14' 55"
29° 22' 56"
13° 20' 28"
11° 08' 03"
22° 35' 23"
26° 46' 47"
10° 52' 44"
12° 38' 23"
11° 05' 47"

Quiz

Care e jobul tău ideal?